Vârsta ideală pentru căsătorie în funcţie de semnul vostru zodiacal

 
Vârsta ideală pentru căsătorie în funcţie de semnul vostru zodiacal


Berbec:

Firea neastâmpărată vă face să vă aruncaţi într-o relaţie sau chiar într-o căsătorie la primul impuls, fără să staţi pe gânduri. La fel de repede puteţi ajunge să regretaţi. Sfatul aştrilor: aşteptaţi să treceţi de 30 de ani şi să vă cunoaşteţi bine partenerul înainte să faceţi un astfel de pas important. Căsătoria nu e o joacă.


Taur:

Voi vreţi să vă aşezaţi la casa voastră cât mai curând şi daţi dovadă de suficientă maturitate încât să vă descurcaţi cu succes în postura de soţie chiar şi la 20 de ani. Sfatul aştrilor: când simţiţi că aţi găsit un partener la fel de serios şi implicat ca voi, nu ezitaţi, chiar dacă multe persoane vor spune că sunteţi prea tinere ca să faceţi pasul cel mare.


Gemeni:

Sunteţi destul de nehotărâte în privinţa căsătoriei. Pe de o parte vă surâde ideea, pe de alta vreţi să mai copilăriţi. Sfatul aştrilor: abia pe la 35 de ani puteţi spune că aţi acumulat destulă experienţă încât să alegeţi un partener în cunoştinţă de cauză şi cu şanse mari de reuşită.


Rac:

Dacă aţi trecut de 25 de ani şi sunteţi încă necăsătorite, vă simţiţi debusolate. Pentru voi, împlinirea o găsiţi doar alături de bărbatul iubit. Sfatul aştrilor: nu ezitaţi să vă oficializaţi relaţia cât mai curând posibil; statutul de soţie vă ajută să vă simţiţi în siguranţă, protejate şi să aveţi mai multă încredere în voi.


Leu:

Cum vă place să dominaţi şi să deţineţi controlul, nu aşteptaţi să fiţi cerute în căsătorie, lansaţi chiar voi întrebarea. Cu cât sunteţi mai tinere, cu atât e avântul mai mare, dar şi naivitatea. Sfatul aştrilor: nu vă grăbiţi spre altar, aşteptaţi să vă convingeţi că faceţi într-adevăr alegerea corectă; pentru asta, ar trebui să aşteptaţi până după 30 de ani, când aveţi suficientă încredere în el şi în voi.


Fecioară:

Voi nu vă mulţumiţi cu puţin în nicio privinţă şi cu atât mai greu vă decideţi în privinţa viitorului soţ. Când aveţi siguranţa că l-aţi întâlnit şi vă cere în căsătorie, nu mai căutaţi nod în papură. Sfatul aştrilor: e bine să nu fiţi nici prea tinere, nici prea în vârstă când îmbrăcaţi rochia de mireasă. Peste 25 şi sub 30 de ani ar fi vârsta ideală pentru voi.


Balanţă:

Fermitatea nu e punctul vostru forte. Sunteţi indecise în privinţa căsătoriei, tocmai pentru că vă temeţi să nu regretaţi mai târziu pasul făcut, aşa că vă răzgândiţi de multe ori. Sfatul aştrilor: acordaţi-vă timp, căci graba strică treaba chiar şi pentru nativele cele mai îndrăgostite. Aşteptaţi oricât bărbatul care vă va convinge că nu puteţi trăi fără el!


Scorpion:

Cele mai posesive dintre zodii abia aşteaptă jurămintele de dragoste care să le pecetluiască iubirea până la moarte. Totuşi, un act nu garantează sentimente nemuritoare. Sfatul aştrilor: nu aveţi maturitatea necesară să vă căsătoriţi în tinereţe. Aşteptaţi să treceţi de 30 ani dacă vă doriţi o uniune pe viaţă.


Săgetător:

Căsătoria vi se pare o responsabilitatea mult prea mare, nu vreţi să vă simţiţi atât de legate nici măcar de omul iubit şi consideraţi că nu actele aduc fericirea. Sfatul aştrilor: nu vă căsătoriţi doar pentru că alte persoane pun presiune asupra voastră. Spuneţi „DA” doar atunci când simţiţi din tot sufletul că vă doriţi asta, chiar dacă veţi avea peste 40 de ani.


Capricorn:

Vă caracterizează pragmatismul şi responsabilitatea. Vă doriţi stabilitate şi simţiţi că o familie vă poate împlini. Vreţi să vă căsătoriţi de îndată ce sunteţi pe picioarele voastre. Sfatul aştrilor: pentru voi nu doar dragostea, ci şi cariera contează; căsătoria poate aşteapta până după 30 de ani, când ajungeţi unde v-aţi dorit pe plan profesional.


Vărsător:

Libertatea deplină pe care o adoraţi nu e compatibilă cu căsătoria. Aveţi nevoie de un bărbat matur, sigur pe el, care să vă accepte independenţa. Sfatul aştrilor: dacă vă căsătoriţi devreme, sunt şanse mari să vă despărţiţi şi să o luaţi de la capăt. Ar fi o greşeală să nu aşteptaţi până după 30 de ani.


Peşti:

Voi nu sunteţi făcute ca să fiţi singure, iar căsătoria o vedeţi ca pe o garanţie că veţi avea pe cineva alături la bătrâneţe. Totuşi, nu vă gândiţi cu adevărat la asta în prima jumătate a vieţii. Sfatul aştrilor: sunteţi nişte soţii bune şi la 20, şi la 80 de ani, dar e mai bine să mergeţi cu paşi mici spre altar; în tinereţe sunteţi prea naive şi visătoare ca să alegeţi obiectiv.

 

Luna Plină în Scorpion, 30 aprilie 2018

 
Luna Plină în Scorpion, 30 aprilie 2018


S-ar putea ca în această perioadă să fiţi mai pasionali/e, ceea ce vă poate ajuta să vă concentraţi mai mult asupra relațiilor pe care le aveţi nu doar cu partenerii/ele de cuplu, ci și cu persoanele dragi din viața voastră. Puteţi fi mai sensibili/e, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să fiţi foarte atenți/te la emoțiile pe care le afişaţi și să încercaţi să nu deveniţi obsedați/te de ceva sau de cineva. Zodiile care vor experimenta cele mai puternice transformări emoționale sunt cele de apă: Scorpion, Pești și Rac.


Berbec:

Este timpul să vă îndreptaţi atenția asupra planului sentimental; acum este momentul potrivit pentru a rezolva toate conflictele sentimentale. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi șansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Taur:

Anulaţi planurile pe care le-aţi făcut pentru următoarea perioadă și concentraţi-vă mai mult asupra relației pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Lăsaţi în urmă trecutul și învăţaţi să trăiţi în momentul prezent.


Gemeni:

Fericirea vine din interior. Învăţaţi să priviţi în sufletul vostru și să găsiţi lucrurile care vă pun zâmbetul pe buze. Aveţi foarte multe motive să trăiţi frumos.


Rac:

Este momentul să faceţi câteva schimbări în ceea ce privește viața profesională. Ascultaţi sfaturile oferite de oamenii din jurul vostru, însă încercaţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiție atunci când vreţi să luaţi o decizie importantă.


Leu:

Pentru a face ordine în viața voastră, este musai să renunţaţi la toate lucrurile care vă țin în spate. Faceţi-vă curat în gânduri și în sentimente și alegeţi să priviţi mai des partea plină a paharului.


Fecioară:

Pentru a reuși cu adevărat să treceţi peste tot ce s-a întâmplat, este important să acceptați că aceste lucruri dureroase rămân în trecut și să încercaţi să faceţi pace cu persoana care v-a frânt inima.


Balanţă:

Sufletul vostru are nevoie de mai multă atenție. În această perioadă încercaţi să petreceţi mai mult timp singuri/e, să vă ascultați gândurile și să vă faceţi ordine în emoții și sentimente.


Scorpion:

Evitaţi certurile cu oamenii din jurul vostru și încercaţi să vă cocentraţi mai mult pentru a vedea bunătatea din inima lor; aceasta există, trebuie doar să aveţi răbdare și să nu renunţaţi până când nu o găsiţi.


Săgetător:

În această perioadă trebuie să vă axaţi mai mult pe relația pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Este important să învăţaţi să lăsaţi de la voi și să faceţi compromisuri pentru ca lucrurile să iasă bine.


Capricorn:

Toate schimbările devin apăsătoare pentru voi; este momentul să luaţi o scurtă pauză și să încercaţi să vă relaxaţi. Pe plan sentimental, în această perioadă puteți avea parte de surprize frumoase din partea aştrilor.


Vărsător:

Sunteţi într-o dilemă în ceea ce privește viața profesională și nu ştiţi ce puteți face în continuare. Acesta este un moment pentru a analiza în detaliu tot ce se întâmplă și a discuta mai mult cu persoanele în care puteți avea încredere astfel încât să luaţi cea mai bună decizie.


Peşti:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este foarte important să credeţi în voi. Aveţi încredere că veţi reuși și problemele vor fi pe jumătate rezolvate. Oamenii din jur vă susțin necondiționat. 

Horoscopul zilei de joi, 26 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 26 aprilie 2018


Horoscop 26 aprilie 2018, Berbec:

Astăzi aştrii vă oferă şansa de a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale şi de a vă ocupa de problemele şi conflictele avute cu oamenii la care ţineţi. Sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri astfel încât să treceţi peste toate aceste momente dificile şi să zâmbiţi cu gândul la viitor.


Horoscop 26 aprilie 2018, Taur:

Este posibil ca în această perioadă să comunicaţi foarte sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu; vă doriţi să faceţi o schimbare importantă care să vă apropie şi mai mult. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană foarte interesantă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 26 aprilie 2018, Gemeni:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să începeţi un proiect nou pe care l-aţi tot amânat până acum din diverse motive. Aveţi încredere în voi şi concentraţi-vă mai mult asupra detaliilor deoarece acestea sunt cele care fac diferenţa.


Horoscop 26 aprilie 2018, Rac:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să comunicaţi sincer şi deschis cu oamenii din jurul vostru. Pe plan sentimental, acesta este momentul oportun pentru întâlniri şi noi relaţii sentimentale. Aştrii sunt de partea voastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii.


Horoscop 26 aprilie 2018, Leu:

Ziua de astăzi începe cu stângul; la locul de muncă apare o problemă dificilă şi trebuie să vă ocupaţi de ea de urgenţă. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi daţi dovadă de profesionalism în toate deciziile pe care le luaţi. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 26 aprilie 2018, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde vă confruntaţi cu o mică problemă. Faceţi tot ce se poate, însă nu găsiţi o metodă care să vă ajute să ieşiţi din această încurcătură. Spre norocul vostru, un/o coleg/ă vă vine în ajutor, arată horoscopul zilei.


Horoscop 26 aprilie 2018, Balanţă:

Ziua de joi începe cu zâmbetul pe buze pentru voi; superiorii vin cu o veste frumoasă şi o propunere de proiect destul de interesantă, pe care ar fi bine să o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri. Anulaţi-vă planurile făcute pentru următoarea perioadă.


Horoscop 26 aprilie 2018, Scorpion:

Ziua de azi pare să fie una extrem de specială pentru Scorpioni. Partenerul/a de cuplu vă face un cadou frumos; cel mai probabil, este vorba despre un obiect pe care vi-l doriţi de mult timp, însă nu aţi avut timp să vi-l achiziţionaţi. Sunteţi întreaga zi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 26 aprilie 2018, Săgetător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să discutaţi sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu. Este posibil să ajungeţi împreună la concluzia că este timpul pentru o schimbare frumoasă pentru viitorul vostru. Seara este una cu adevărat specială deoarece daţi vestea mai departe şi oamenilor dragi.


Horoscop 26 aprilie 2018, Capricorn:

Ziua de azi pare să fie una destul de interesantă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi încercaţi să comunicaţi direct şi sincer cu colegii/ele de echipă. Aveţi ocazia să rezolvaţi şi câteva neînţelegeri sau chiar conflicte mai vechi.


Horoscop 26 aprilie 2018, Vărsător:

Sunteţi uşor nemulţumiţi/te de modul în care a evoluat viaţa voastră profesională, motiv pentru care profitaţi de ziua de joi şi încercaţi să faceţi câteva schimbări pentru a remedia această situaţie. Compromisurile sunt la ordinea zilei, însă voi nu aveţi nimic împotrivă.


Horoscop 26 aprilie 2018, Peşti:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde vreţi să faceţi câteva schimbări cu privire la un proiect aflat în plină desfăşurare. Acesta este momentul potrivit pentru a spune planurile voastre partenerilor/elor de afaceri şi superiorilor. 

Horoscopul sănătăţii, 30 aprilie - 6 mai 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 30 aprilie - 6 mai 2018


Berbec:

Zilele de 5 și/sau 6 v-ar putea aduce neplăceri de ordin fizic, determinate probabil de un anumit factor de origine emoțională. Încercaţi să nu vă exageraţi stările și să aveţi o atitudine realistă în privința lor. În caz contrar, se poate să ajungeţi să faceţi din țânțar armăsar. Este în puterea voastră să vă schimbaţi abordarea. Trebuie doar să le oferiţi lucrurilor mici mai puțină importanță, scrie horoscop-urania.org.


Taur:

Este adevărat că efectele cele mai puternice ale Lunii Pline din data de 30 aprilie se fac simțite în casa parteneriatelor de viață și/sau afaceri, dar influența ei se cunoaște și la polul opus al axei stimulate de acest eveniment astral, mai exact în casa vitalității voastre. Oscilaţi săptămâna aceasta între energie debordantă și letargie, dar ține numai de voi să vă gestionaţi aceste resurse corect, arată horoscopul acestei săptămâni.


Gemeni:

Luna Plină din ziua de 30 aprilie creează o puncte de legătură tocmai între casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în cazul vostru efectele acestui eveniment astral vă influențează cu precădere bunăstarea fizică. Aşteptaţi-vă așadar săptămâna aceasta la un tonus nu tocmai bun. Totuși, o atitudine pozitivă poate face într-adevăr diferența, ajutându-vă să vă reveniţi în timp record.


Rac:

Prima şi a cincea zi a săptămânii vin la pachet cu stări de tensiune mentală, motiv pentru care se prea poate să fiţi într-atât de refractari/e la nou încât să ajungeţi să luptați împotriva schimbării cu o energie pe care ar trebui să o folosiţi în cu totul alte scopuri. Lăsaţi lucrurile să curgă, nu vă impuneţi controlul cu orice preț și acceptaţi lucrurile așa cum sunt. De cele mai multe ori, este cea mai bună alternativă.


Leu:

Luna Plină din 30 aprilie se manifestă plenar în casa familiei, fundația universului vostru interior, din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta s-ar putea accentua orice stare tensionată deja existentă în raport cu rudele de origine. Încercaţi să îngropaţi securea războiului și asumaţi-vă evenimentele mai puțin plăcute din copilărie și/sau din relația cu ei, deși nu aţi greșit cu nimic.


Fecioară:

Primele două zile ale săptămânii vă găsesc într-o dispoziție destul de reactivă, dar și receptivă, ceea ce v-ar putea face să credeţi că sunteţi ținta tuturor vorbelor sau privirilor ceva mai acide. Până la urmă nu ține decât de voi să luaţi mai puțin personal lucrurile care nu contează cu adevărat. Reţineţi totuși că multe afecțiuni fizice îşi au sursa într-o tulburare de ordin emoțional, temporară sau recurentă, arată horoscopul săptămânii.


Balanţă:

A doua şi a patra zi a săptămânii v-ar putea aduce o criză de spiritualitate, motiv pentru care ar fi bine să fiţi mai deschişi/se la perspectiva schimbării unor principii, valori și credințe care nu vă mai caracterizează, dar pe care le păstraţi de dragul faptului că le cunoaşteţi. Întâmpinaţi noutatea cu brațele deschise și veţi realiza că nu le-ar prinde rău nici ideilor voastre un suflu de aer proaspăt.


Scorpion:

Luna Plină din 30 se manifestă plenar în zodia nașterii voastre, ceea ce înseamnă că vă pot încerca stări destul de intense săptămâna aceasta care diferă unele de celelalte în totalitate. Puteți avea tendința de a dramatiza lucrurile, ceea ce vă poate induce melancolie. Iar cum sunteţi predispuşi/se să cădeţi ușor în depresie, aţi putea contracara această predicție printr-o atitudine pozitivă.


Săgetător:

Luna Plină din 30 interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în cazul vostru efectele ei se fac simțite cu precădere la nivel mental și emoțional. Din cauza acestui eveniment astral, aţi putea fi mai prăpăstioşi/oase decât de obicei, înecându-vă singuri/e corăbiile. Dar atât timp cât nu cedaţi tentației de a vă plânge de milă, totul va fi bine.


Capricorn:

Contextul astral general al acestei săptămâni scoate la iveală faptul că vă bucuraţi de un tonus de invidiat, un nivel de energie peste medie și o rezistență mai mare decât de obicei la stres și efort susținut. Bine ar fi să profitați cumva de pe urma lor, programându-vă acum unele activități extenuante pe care le-aţi tot amânat. Dar nu uitaţi ca măcar din când în când să mai luaţi câte o pauză.


Vărsător:

Iată o săptămână în care vă preocupă mai mult tot ceea ce ține de spiritualitate și dezvoltare personală. Așa se face că v-ar putea fi mai lesne să vă ascultați vocea interioară și să răspundeţi în consecință. Folosiţi-vă deci de acest moment pentru a porni în călătoria cunoașterii de sine. S-ar putea să aflaţi anumite lucruri despre voi înşivă/sevă la care nu vă aşteptaţi nicicând.


Peşti:

Luna Plină din 30 se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că o serie de evenimente mai mult sau mai puțin plăcute, dar în orice caz transformatoare, care ar putea avea loc săptămâna aceasta vă pot schimba destul de mult viziunea asupra celorlalți/te. Indiferent ce se întâmplă, cert este că vă maturizaţi și mai mult în urma lor, arată horoscopul săptămânal.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 25 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 25 aprilie 2018


Horoscop 25 aprilie 2018, Berbec:

Conjunctura astrală de azi aduce foarte multă energie pe plan profesional; sunteţi foarte atenţi/te la detalii şi încercaţi să interacţionaţi deschis şi cât mai sincer cu superiorii şi colegii/ele de echipă. Spre seară, aveţi posibilitatea de a începe un proiect nou şi interesant.


Horoscop 25 aprilie 2018, Taur:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale; după o perioadă destul de aglomerată asupra vieţii profesionale, faceţi tot posibilul să petreceţi mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e este posibil să întâlniţi o persoană destul de interesantă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 25 aprilie 2018, Gemeni:

Ziua de miercuri pare să fie una frumoasă pentru voi; la locul de muncă reuşiţi să vă ocupaţi fără nicio problemă de toate sarcinile primite din partea superiorilor. Spre seară, încercaţi să faceţi puţină ordine pe plan sentimental şi să vă analizaţi cu atenţie emoţiile.


Horoscop 25 aprilie 2018, Rac:

Ziua de 25 pare să fie una frumoasă pentru voi; aveţi multe idei şi planuri noi pe care vreţi să le puneţi în practică în această perioadă. Aveţi încredere în voi deoarece sunteţi pe drumul cel bun. Spre seară, primiţi o veste neaşteptată din partea unui om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 25 aprilie 2018, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu liste şi detalii în ceea ce priveşte schimbările pe care vreţi să le faceţi în locuinţă. Aveţi de cumpărat câteva accesorii sau chiar piese de mobilier, motiv pentru care este posibil să străbateţi oraşul în lung şi în lat în căutarea obiectelor perfecte.


Horoscop 25 aprilie 2018, Fecioară:

Ziua de azi este una destul de aglomerată pentru voi; vă pregătiţi pentru o schimbare extrem de importantă pe plan profesional, motiv pentru care încercaţi să fiţi foarte atenţi/te la detalii şi să luaţi cele mai bune decizii. Spre seară, comunicaţi deschis cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilei.


Horoscop 25 aprilie 2018, Balanţă:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra unui conflict avut în trecut cu o persoană la care aţi ţinut foarte mult. Încercaţi să lăsaţi de la voi astfel încât să treceţi peste această situaţie şi să iertaţi persoana respectivă. Vă concentraţi mai mult asupra viitorului.


Horoscop 25 aprilie 2018, Scorpion:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini pe care până acum le-aţi tot amânat. Aveţi încredere în voi şi nu renunţaţi atât de uşor. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu o veste frumoasă.


Horoscop 25 aprilie 2018, Săgetător:

În această dimineaţă luaţi legătura cu o persoană foarte dragă vouă, care vă dă o veste neaşteptată; sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul şi reuşiţi să daţi această stare de bine şi oamenilor cu care intraţi în contact. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment.


Horoscop 25 aprilie 2018, Capricorn:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante. Faceţi tot posibilul să vă terminaţi proiectele astfel încât să începeţi altele noi. Superiorii sunt foarte încântaţi de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus financiar.


Horoscop 25 aprilie 2018, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcini importante primite din partea superiorilor. Pentru a reuşi tot ce vă propuneţi, este musai să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi.


Horoscop 25 aprilie 2018, Peşti:

În această perioadă vă pregătiţi să începeţi o nouă etapă pe plan profesional; este posibil să colaboraţi cu parteneri/e mult mai exigenţi/te decât până acum, motiv pentru care este important să vă înzestraţi cu cât mai multă răbdare şi să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisuri, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul dragostei, 30 aprilie - 6 mai 2018

 
Horoscopul dragostei, 30 aprilie - 6 mai 2018


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Berbec:

Axa stimulată de Luna Plină din data de 30 nu face referire doar la posesiuni, ci și la posesivitate. Nu ar trebui să vă mire așadar dacă rezistaţi cu dificultate săptămâna aceasta tentației geloziei. Dar dacă vă doriţi să vă aveţi bine cu persoanele din jur, renunţaţi la tendința de a îi/le controla. Încercaţi să aveţi încredere în ei/le. Nu căutaţi să îi/le privaţi de liberul arbitru pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva voastră, scrie horoscop-urania.org.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Taur:

Întrucât casa a VII-a în care se formează Luna Plină din ziua de 30 simbolizează atât parteneriatele de afaceri, cât și cele de viață, este de așteptat să resimţiţi efectele acestui eveniment astral și în relația de cuplu. V-aţi putea surprinde persoana iubită mai des decât de obicei săptămâna aceasta într-o stare de melancolie. Dacă vreţi să îl/o ajutați, nu fiţi căpoşi/ase și daţi dovadă de sensibilitate și înţelegere, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Gemeni:

În zilele de 30 aprilie şi 1 mai, aşteptaţi-vă la vizite sau măcar telefoane din partea rudelor apropiate. În intervalul 2-4 mai, vine rândul să acordaţi mai multă atenție familiei, chiar dacă unele lucruri pe care le fac vă determină să vă ieşiţi din minți uneori. Zilele de weekend se cer dedicate vieții de cuplu și/sau activităților avute cu copiii.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Rac:

Casele peste care Luna Plină din 30 a lunii creează o punte de legătură mai fac referire și la viața socială, respectiv cea sentimentală, cu mențiunea că în cazul vostru efectele se fac simțite cu precădere în raport cu persoana dragă și/sau cei mici. Poate că va fi nevoie să depuneţi mai multe eforturi decât de obicei să vă controlaţi gelozia și posesivitatea. Veţi remarca că merită pe deplin, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Leu:

Influența cea mai puternică a Lunii Pline din prima zi a săptămânii este exercitată în casa familiei unde se poate încărca și mai mult atmosfera deja tensionată din relația cu rudele de origine. În loc să aduceţi pe tapet subiecte de discuție care nu duc niciunde sau chiar degenerează adesea în certuri, poate ar fi mai bine să căutaţi metode prin care să vă eliberaţi cumva de această tendință.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Fecioară:

Luna Plină din data de 30 ar putea pune presiuni pe relația voastră cu rudele apropiate, ale partenerului/ei, dar mai ales ale voastre. Nu lăsaţi animozitățile din trecut să se accentueze pe fondul acestei lunații. Abandonaţi-vă orice plan de a vă răzbuna pentru un rău pe care vi l-au comis în trecut. În primă fază, recomandat ar fi să treceţi peste ceea ce a fost și să eliberaţi terenul pentru un nou început.


S-ar putea să vă placă şi: Horoscopul sănătăţii, 23-29 aprilie 2018


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Balanţă:

Viața voastră socială ar putea primi cea mare porție din timpul liber de care aveţi parte săptămâna aceasta. Dar evitaţi să acordaţi bani împrumut sau să luaţi în crezare unele bârfe care se vehiculează în cercul vostru de amici/e. Poate ar fi mai bine să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine și dacă ele stau într-adevăr așa cum dau impresia, înseamnă că poate ar trebui să acţionaţi în consecință.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Scorpion:

Efectele Lunii Pline din ziua de 30 se fac simțite și în perimetru vieții de cuplu, confruntându-vă mai des decât în mod normal săptămâna aceasta cu încăpățânarea persoanei iubite. Probabil că va da dovadă de o atitudine mai practică decât a voastră, fapt care poate pica greu sensibilității voastre mai accentuate de zilele acestea. Spuneţi-i că vă doriţi să vadă lucrurile din perspectiva voastră.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Săgetător:

Abilitățile voastre de comunicare și socializare ies destul de mult în evidență în zilele de 4 şi 5 mai, reușind să închegaţi mai repede decât de obicei cu persoane care vă pot fi aproape atunci când vă aşteptaţi mai puțin în viitor. Cultivaţi cumva relațiile cu aceștia/stea și veţi observa cât de norocoşi/ase sunteţi că îi/le aveţi alături. Contează mai mult decât credeţi să fiţi înconjuraţi/te de oameni de la care aveţi ce învăţa.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Capricorn:

Luna Plină din 30 a lunii vă poate ridica nivelul de popularitate în rândul celor de lângă voi, cel puțin săptămâna aceasta, motiv pentru care v-ar putea fi mai ușor decât de obicei să vă faceţi amici/e noi și să întâmpinaţi alte fețe în anturajul pe care îl frecventaţi deja. Oricare ar fi situația, cert este că ar fi recomandat să vă împărţiţi timpul echitabil între prieteni/e și persoana iubită.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Vărsător:

Efectele Lunii Pline din data de 30 se recunosc și la polul opus al axei activate de acest eveniment astral. Astfel, v-aţi putea lovi de viziunile conservatoare ale părinților, fapt care ar putea duce la neînţelegeri. Aveţi mai multe de câștigat dacă realizaţi la timp că nu aveţi cum să îi/le schimbaţi pe ceilalți/lelalte și că tot ceea ce puteți face în astfel de cazuri este să vă modificaţi voi abordarea față de ei/le.


Horoscopul dragostei 30 aprilie - 6 mai 2018, Peşti:

Din cauza Lunii Pline din ziua de 30 aprilie, se prea poate să treceţi printr-o perioadă, cel puțin de o săptămână, mai dificilă cu rudele apropiate ale partenerului/ei, poate chiar cu socrii/acrele. Dacă le purtați pică pentru ceva din trecut, ştergeţi cu buretele acel episod și luați-o de la capăt, mai ales de dragul persoanei iubite. Poate fi greu să vă asumaţi cele întâmplate și să mergeţi mai departe, dar nu este imposibil, arată horoscopul săptămânal.

loading
 

Horoscopul zilei de marţi, 24 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 24 aprilie 2018


Horoscop 24 aprilie 2018, Berbec:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; după o perioadă destul de aglomerată şi stresantă, profitaţi de ziua de azi pentru a relua legătura cu persoane importante din viaţa profesională. După discuţii lungi şi intense, aveţi ocazia să negociaţi un contract important ce vă va aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt.


Horoscop 24 aprilie 2018, Taur:

Lucrurile par să ia o întorsătură ciudată pentru voi în această perioadă; trebuie să vă gândiţi foarte bine cum vreţi să fie viitorul vostru şi să alegeţi cu inima. Pe plan sentimental, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă un cadou minunat, cu care vă va convinge că el/a este alesul/asa, arată horoscopul zilei.


Horoscop 24 aprilie 2018, Gemeni:

Ziua de 24 pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de muncă; împreună puteţi găsi soluţii eficiente la problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 24 aprilie 2018, Rac:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde alegeţi să faceţi câteva schimbări neaşteptate şi să priviţi în trecut pentru a mai da o şansă unei relaţii în care v-aţi pus toate speranţele. Aveţi încredere în ce vă dictează inima şi nu vă mai lăsaţi influenţaţi/te de oamenii din jurul vostru.


Horoscop 24 aprilie 2018, Leu:

Întreaga atenţie se îndreaptă asupra vieţii profesionale; aveţi ocazia să semnaţi un contract foarte important nu doar pentru companie, ci şi pentru voi. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să fiţi cât mai liniştiţi/te; sunteţi pe drumul cel bun, iar superiorii sunt alături de voi şi vă sprijină necondiţionat, arată horoscopul de azi.


Horoscop 24 aprilie 2018, Fecioară:

Aştrii favorizează azi viaţa profesională, motiv pentru care ar fi bine să vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor şi planurilor voastre. Aveţi posibilitatea de a pune câteva idei importante în aplicare. Ascultaţi sfaturile celor din jurul vostru, însă bazaţi-vă pe instinct; voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi de la viitor.


Horoscop 24 aprilie 2018, Balanţă:

Această perioadă este una foarte bună pentru viaţa financiară; în cazul în care vreţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă implicaţi în proiecte importante, acum este momentul. Trebuie să încercaţi să fiţi mai deschişi/se în relaţia cu colegii/ele de echipă şi superiorii deoarece aceştia/stea vă vor ajuta mult în viitorul apropiat.


Horoscop 24 aprilie 2018, Scorpion:

În această perioadă încercaţi să daţi dovadă de atenţie sporită pe plan social şi să comunicaţi cât mai sincer şi mai deschis cu oamenii din jurul vostru; mai mult, sunteţi atenţi/te chiar şi cu persoanele necunoscute. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi un/o posibil/ă partener/ă de cuplu spre seară.


Horoscop 24 aprilie 2018, Săgetător:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; superiorii vă dau o veste frumoasă. Este posibil să vă ocupaţi de un proiect important, ce vă va aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să vă adaptaţi schimbărilor cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 24 aprilie 2018, Capricorn:

Ziua de 24 începe cu multe sarcini importante; încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi să interacţionaţi mai mult şi mai deschis cu colegii/ele de echipă. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unui om din trecut la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 24 aprilie 2018, Vărsător:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde apar câteva şanse de colaborare de care ar fi bine să profitaţi. Puteţi întâmpina câteva probleme în discuţiile cu partenerii/ele de muncă, însă dacă aveţi răbdare şi daţi dovadă de maturitate, veţi trece repede peste acest conflict.


Horoscop 24 aprilie 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de azi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Imediat după orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale; în această perioadă încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită partenerului/ei de cuplu şi să comunicaţi cât mai deschis cu acesta/asta, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul sănătăţii, 23-29 aprilie 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 23-29 aprilie 2018


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Berbec:

Ziua de 24 se poate dovedi bună pentru bunăstarea voastră fizică. Berbecii care urmează un tratament sau sunt în convalescență pot înregistra progrese vizibile în această zi, în timp ce aceia care nu se confruntă cu probleme de sănătate, ar putea face demersurile necesare în vederea conceperii unui stil de viață, respectiv alimentație echilibrate.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Taur:

Se poate ca zilele de 23 și 24 să nu vă surprindă în cea mai bună formă, mai ales la nivel mental. S-ar putea să nu vă doriţi nimic mai mult decât să vă ignore cu toții/atele astfel încât să vă faceţi treaba liniștiți/te. Nu opuneţi rezistență tentativelor celorlalți/te de a vă scoate la rampă. Achitaţi-vă de această îndatorire cât mai repede și onorabil cu putință. Nu are niciun rost să daţi curs conflictelor.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Gemeni:

Zilele de weekend vă pot prinde într-o pasă destul de proastă, mai ales dacă tot atunci repare în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau o persoană pentru care aţi avut cândva în trecut sentimente, dar care nu vi le-a împărtășit. Acesta poate fi un semnal de alarmă cum că a venit momentul să vă reevaluaţi concepția privind relațiile interumane.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Rac:

Zilele de 23, 24 şi 25 pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește sănătatea voastră. Nu este cazul să vă îngrijoraţi întrucât nu riscaţi să vă confruntați cu probleme majore. S-ar putea cere însă reevaluat nivelul de atenție și grijă pe care îl acordaţi propriului organism. Nu v-ar prinde rău să fiţi egoişti/ste uneori, refuzându-i/le pe ceilalți/lelalte în favoarea odihnei de care aveţi nevoie în unele momente.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Leu:

Începând cu data de 23, scenariile ușor pesimiste pe care le vehiculează mintea voastră se pot înmulți destul de mult, dar depinde numai de voi să vă luaţi gândul de la ele. Nu sunteţi nişte firi prăpăstioase, dar intrarea lui Mercur în Scorpion căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general poate specula până și cea mai mică fărâmă de negativism pe care o deţineţi.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Fecioară:

Dacă zilele de 26, 27 și 28 vă surprind sub tratament, iar starea voastră de sănătatea pare să se înrăutățească, nu vă îngrijoraţi întrucât așa înțelege organismul vostru să vă transmită că lupta împotriva bolii începe să dea rezultate. Este drept că aţi putea fi descurajaţi/te în primă fază, fiind tentaţi/te să renunţaţi la medicație, dar nu le permiteţi acestor mici obstacole să vă abată de la calea ce trebuie urmată.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Balanţă:

Se face că săptămâna aceasta zodia nașterii voastre nu figurează pe lista neagră a aştrilor, cel puțin la acest capitol. Dacă totuși nu sunteţi în apele voastre ori vă simţiţi bine, dar vreţi să vă modificaţi puţin stilul de viață ori alimentație, reţineţi că sarea celulară care vă corespunde este clorura de potasiu pe care o găsiţi în morcovi, portocale și prune. Includeţi-le mai des în meniul vostru decât până acum.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Scorpion:

Există riscul să începeţi săptămâna cu stângul pe acest plan, mai ales dacă suferiţi de o afecțiune cronică ori nu aţi acordat atenția care i se cuvenea sănătății și aţi lăsat boala să se trateze de la sine ori v-aţi îngrijit după ureche. Dar dacă aţi urmat un tratament lung, complicat sau aţi ținut un regim alimentar strict, s-ar putea să sesizaţi o îmbunătățire vizibilă și durabilă a stării voastre generale.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Săgetător:

Zilele de 23 şi 24 v-ar putea surprinde experimentând trăiri contradictorii. Poate aveţi parte de situații în care mulți prea mulți ochi se ațintesc asupra voastră și nu vă mai simţiţi în controlul lucrurilor, deci în siguranţă ori vă simţiţi oarecum vinovaţi/te că vă place această atenție deși susţineţi sus și tare că nu o apreciaţi. Încercaţi să nu mai complicaţi lucrurile și permiteţi-vă să vă bucuraţi fără urmă de regret.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Capricorn:

S-ar părea că în prima zi a acestei săptămâni ajungeţi în pragul în care vă este imposibil să mai negaţi faptul că preconcepțiile și prejudecățile nu vă afectează deloc viața. Chiar dacă poate nu sunteţi conştienţi/te de acest lucru, vă ghidaţi după unele reguli care fie vă împiedică să evoluaţi ca oameni sau profesionişti/te, fie vă răpesc șansa de a vă bucura de unele oportunități valoroase. Deschideţi-vă orizonturile!


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Vărsător:

În ceea ce vă privește, nu se arată surprize neplăcute la acest capitol. Dacă urmăriţi chiar și așa să vă modelaţi stilul de alimentație după nevoile particulare ale propriului organism, luaţi aminte că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de fier. Acesta sprijină transportul de oxigen prin corp și poate fi găsit în alimente precum prunele, portocalele și ciupercile. Consumaţi-le mai des!


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Peşti:

Zilele de 23, 24 și 25 v-ar putea surprinde într-o dispoziție de zile mari și cu bateriile încărcate până la refuz. Cum dispuneţi de o stare de spirit de zile mari și de rezerve de energie pe măsură, aţi putea fi tentaţi/te să vă angrenaţi în activități cu risc crescut de accidente. Potoliţi-vă puţin avântul întrucât s-ar putea să regretați altfel că aţi zis „hop” înainte să săriţi. Luaţi lucrurile pe îndelete!

 

Horoscopul zilei de luni, 23 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 23 aprilie 2018


Horoscop 23 aprilie 2018, Berbec:

Azi sunteţi nevoiţi/te să vă amânaţi proiectele deoarece superiorii au alte planuri pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi/te să plecaţi într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a negocia un proiect destul de important. Aveţi încredere în voi, totul va ieşi minunat.


Horoscop 23 aprilie 2018, Taur:

Aţi auzit că o atitudine pozitivă aduce rezultate la fel de bune în viață? Cu cât aveţi mai multă speranță, cu atât lucrurile se vor dovedi a fi mai bune. Este exact comportamentul vostru de acum. Continuaţi ceea ce faceţi, deoarece e cât se poate de bine; veţi ajunge departe, mai ales în carieră, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 23 aprilie 2018, Gemeni:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale şi să comunicaţi cât mai deschis cu oamenii din jurul vostru; simţiţi nevoia să spuneţi ce aveţi pe suflet, motiv pentru care cel mai probabil veţi avea discuţii profunde şi sincere cu partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei.


Horoscop 23 aprilie 2018, Rac:

Un vis pe care îl aveţi în legătură cu familia voastră se poate dovedi premonitoriu. Nu vă grăbiţi însă să trageţi concluzii, deoarece interpretarea nu e niciodată atât de exactă pe cât vă doriţi. Da, v-a fost arătat cum vor sta lucrurile și e bine să fiţi atenţi/te la ceea ce aţi visat, dar desfășurarea lor va ajunge să vă surprindă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 23 aprilie 2018, Leu:

O adunare la care participaţi azi se va putea dovedi extrem de importantă pentru voi. Întâlniţi persoane a căror spiritualitate e extrem de dezvoltată, care cred în lucruri pe care până acum voi le luaţi în derâdere. Veţi fi cu totul uimiţi/te să descoperiţi că argumentele pe care le au sunt extrem de solide.


Horoscop 23 aprilie 2018, Fecioară:

Este posibil ca o persoană la care ţineţi foarte mult să vă facă o vizită neaşteptată pentru a vă da o veste frumoasă, care vă va afecta şi pe voi într-o oarecare măsură. Mare atenţie la schimbările pe care vreţi să le faceţi, discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală!


Horoscop 23 aprilie 2018, Balanţă:

Pe plan profesional este posibil să apară câteva schimbări interesante la orizont; aştrii vă sfătuiesc să aveţi mai multă încredere în voi şi, în cazul în care trebuie să luaţi o decizie importantă, să vă bazaţi pe ce vă spune inima. Seara este dedicată vieţii sentimentale, unde petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilei.


Horoscop 23 aprilie 2018, Scorpion:

Astăzi este posibil să vedeţi primele rezultate ale muncii voastre; după o perioadă destul de aglomerată şi dificilă, superiorii vă pot da o veste frumoasă cu privire la un proiect care vă aparţine. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face un cadou special, cu care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 23 aprilie 2018, Săgetător:

Aşteptaţi-vă să aflaţi foarte multe informații azi, să schimbaţi vești cu cei/le din jur și să vorbiţi mult și la telefon. Evoluția e una pozitivă și veţi avea o stare optimistă, însă veţi ajunge la un moment dat să vă simţiţi extrem de obosiţi/te, ca și cum creierul vostru ar fi luat foc.


Horoscop 23 aprilie 2018, Capricorn:

Norocul vostru din punct de vedere financiar continuă. Deși vechile obiceiuri sunt greu de eliminat, deja nu mai cădeţi în capcanele care vă amenințau până acum și ajungeţi să vă bucuraţi în sfârșit de armonia la care visaţi. Mai rămâne doar să vă îndrăgostiţi pentru a fi complet fericiţi/te.


Horoscop 23 aprilie 2018, Vărsător:

Aveţi foarte multe lucruri pe cap în această perioadă, iar programul vostru a devenit foarte haotic. Încercaţi să vă gestionaţi cât mai bine timpul. O persoană foarte dragă vă poate da un sfat bun care să vă ajute să vă faceţi timp şi pentru voi.


Horoscop 23 aprilie 2018, Peşti:

În această perioadă vă daţi seama că banii nu aduc fericirea; este posibil să nu fiţi mulţumiţi/te de evoluţia pe plan profesional şi să vă doriţi să faceţi câteva schimbări în următoarele luni. Aveţi încredere în voi şi puneţi în aplicare planurile pe care le aveţi. Totul va fi bine, oamenii dragi vă susţin necondiţionat. 

Horoscopul zilei de duminică, 22 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 22 aprilie 2018


Horoscop 22 aprilie 2018, Berbec:

Eşti foarte energic şi preocupat în mod special de casă şi familie. Îţi sunt favorizate treburile gospodăreşti, relaţionarea cu neamurile şi alcătuirea planurilor domestice. După-amiezele acestor zile de weekend îţi pot aduce dor de vremurile copilăriei. Ar fi minunat să vizitezi locurile dragi din trecut, să tăifăsuiești cu cei dragi sau să te scalzi în farmecul fotografiilor vechi. Lasă-te purtat de emoţii şi de amintirile comune cu membrii familiei.


Horoscop 22 aprilie 2018, Taur:

La sfârşitul acestei săptămâni se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculează în preajma ta o mulţime de informaţii deosebite, care pot duce la schimbarea felului tău de a relaţiona cu ceilalţi sau de a rezolva chestiunile profesionale. Totuşi ar fi bine să-ţi aloci timp pentru a verifica cele aflate. Unele persoane, intenţionat strecoară informaţii care să te destabilizeze, mai ales în domeniul profesional.


Horoscop 22 aprilie 2018, Gemeni:

Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, aşa încât ar fi bine să discerni atent înainte de a te oferi să ajuţi. Zilele acestea se pare că ţi se vor mări veniturile, fie din munca desfăşurată la serviciu, fie primeşti cadouri de la cei dragi. Astfel, la rândul tău eşti tentat să oferi celor aflaţi în nevoie. Pe de altă parte sunt posibile informaţii interesante legate de salarizarea locului tău de muncă.


Horoscop 22 aprilie 2018, Rac:

Zilele acestui final de săptămână îţi aduc energie şi deschidere către noi planuri de viaţă. Mentalul îţi este tensionat, de aceea fii prudent mai ales la gânduri. Există riscul să vorbeşti prea mult şi să distorsionezi realitatea. Se recomandă prudență în relaţiile profesionale, pentru că animozităţile sunt la cote mari. Fereşte-te de activităţi solicitante şi răsfaţă-ţi simțurile cu lecturi plăcute, muzică de relaxare, alimente dulci şi compania celor dragi.


Horoscop 22 aprilie 2018, Leu:

Desprinde-te de cotidian şi oferă-ţi două zile de relaxare, veselie şi întâlniri cu oamenii dragi şi de încredere. Chiar dacă, sănătatea îţi poate crea mici neplăceri, dozându-ţi eforturile, alimentaţia şi odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de altă parte este posibil să afli, pe căi mai puţin obişnuite, informaţii secrete necesare în domeniul profesional. Evită să iei decizii sau să formulezi concluzii deocamdată. În aer există mult subiectivism şi emoţii greu de controlat.


Horoscop 22 aprilie 2018, Fecioară:

Eşti interesat de prieteni sau de persoanele care îţi pot oferi sprijin profesional. Sunt două zile în care aceste relaţii îţi pot oferi informaţii clare vizavi de cine îţi este cu adevărat alături şi loial. Printre rândurile discuţiilor purtate la finalul acestei săptămâni există şanse de a afla informaţii deosebite legate de domeniile vieţii cotidiene. Totuşi fii selectiv, atât în alegerea partenerilor de dialog, cât şi şi în părerile emise de tine.


Horoscop 22 aprilie 2018, Balanţă:

Vei fi vedeta anturajului profesional în aceste zile de weekend. Este posibil să participi la întâlniri de lucru, cu şefi, persoane cu funcţie din instituţii oficiale, întâlniri la care ţi se va cere să iei cuvântul. Pregăteşte-te bine înainte de a vorbi în public, chiar dacă te afli în compania unor persoane cunoscute şi familiare. Există riscul unor dialoguri aprinse pe seama faptului că activitatea profesională se desfăşoară anevoios.


Horoscop 22 aprilie 2018, Scorpion:

Finalul acestei săptămâni este potrivit relaţionării cu persoanele aflate în străinătate şi alcătuirii planurilor de călătorii. Chiar dacă îndatoririle gospodăreşti sau cele profesionale te solicită mult, cu puţin efort ai putea să te descurci rezonabil. Pe de altă parte sunt momente favorabile activităţilor culturale şi asimilării informaţiilor elevate. Foarte uşor, o conversaţie cu cineva instruit bine în ale vieţii ţi-ar putea modela sistemul valorilor morale.


Horoscop 22 aprilie 2018, Săgetător:

În acest weekend ai şanse să rezolvi chestiuni financiare, dar în mod special pe acelea comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Poate fi vorba de achitarea unor plăţi restante, a unor facturi curente, dar intră în discuţie şi valorile patrimoniale. Evită să te afunzi în speculaţii, situaţii hazardate sau împrumuturi. Instabilitatea materială în care te afli are scopul de a te face să priveşti viaţa dincolo de aparențe, unde chiar poţi găsi explicaţii la toate.


Horoscop 22 aprilie 2018, Capricorn:

Relaţiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt este vorba de felul în care priveşti tu relaţionarea cu ceilalţi. Aceştia sunt oglinda ta, fie că îţi place, fie că nu. De aceea ar fi bine să priveşti atent, cu inima deschisă ceea ce vine din partea altora. Există multă emoţie şi subiectivism în zilele acestui weekend, de aceea nu pune la suflet. Selectează oamenii cărora le acorzi încredere şi acces la sentimentele tale.


Horoscop 22 aprilie 2018, Vărsător:

Pe de o parte ai multe şi mărunte de făcut, însă pe de altă parte sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ţi eforturile şi concentrează-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat îţi poate oferi o mână de ajutor. Totul este să accepţi şi să ştii clar ce anume vrei. Serile acestui final de săptămână sunt potrivite dialogurilor cu cei dragi, trasării planurilor socio-profesionale, dar şi relaxării în aer liber.


Horoscop 22 aprilie 2018, Peşti:

Zilele acestea eşti creativ, dornic de iubire şi de distracţii. Posibil ca toate acestea să-ţi fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Foloseşte-ţi farmecul pentru a-i antrena şi pe cei dragi în activităţi recreative. Totuşi ai grijă la cheltuieli, deoarece există riscul de a aluneca pe panta satisfacerii mofturilor celor din jur. Temperează-ţi reacţiile şi ţine cont şi de spusele celorlalţi. 

Horoscopul zilei de miercuri, 18 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 18 aprilie 2018


Horoscop 18 aprilie 2018, Berbec:

Din cauza volumului mult prea mare de muncă, sunteţi uşor obosiţi/te şi simţiţi nevoia unei pauze. Sunteţi pe ultima sută de metri cu un proiect destul de important, iar aştrii vă sfătuiesc să nu renunţaţi acum. Căutaţi puterea de a merge mai departe pentru că rezultate frumoase încep să apară.


Horoscop 18 aprilie 2018, Taur:

Este posibil ca mâine să plecaţi într-o călătorie de afaceri, motiv pentru care încercaţi ca astăzi să rezolvaţi sarcinile obişnuite la locul de muncă. Discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii/ele şi superiorii pot duce la idei noi pentru viitoare proiecte; important este să aveţi încredere în voi, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 18 aprilie 2018, Gemeni:

Ziua de azi începe cum nu se poate mai bine pentru voi deoarece este posibil ca o persoană la care ţineţi foarte mult să vă facă o vizită surpriză pentru a vă da o veste minunată. Sunteţi extrem de fericiţi/te pentru această persoană deoarece ştiţi prin câte a trecut şi cât de mult merită să i se întâmple lucruri frumoase.


Horoscop 18 aprilie 2018, Rac:

Aceasta este o perioadă a schimbărilor pe plan profesional pentru voi; superiorii au foarte multă încredere în voi şi vă fac câteva propuneri frumoase. Este posibil să primiţi un proiect interesant de care să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse, arată horoscopul de azi.


Horoscop 18 aprilie 2018, Leu:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte interesante care reuşesc să vă scoată din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. Spre seară, este posibil să vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 18 aprilie 2018, Fecioară:

Ziua de miercuri vine cu câteva lucruri interesante pentru voi; este posibil ca la orizont să apară proiecte noi, iar superiorii vor ca voi să vă ocupaţi de ele. Sunteţi nevoiţi/te să renunţaţi la planurile voastre şi să vă îndreptaţi atenţia asupra acestui nou capitol; nu vă faceţi griji, beneficiile vor fi pe măsură.


Horoscop 18 aprilie 2018, Balanţă:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine; partenerul/a de cuplu vă face un cadou frumos pentru a vă dovedi cât de mult ţine la voi. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi reuşiţi să îi/le molipsiţi şi pe cei/le din jurul vostru cu starea de bine. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 18 aprilie 2018, Scorpion:

Această perioadă este una a schimbărilor pentru voi; trebuie să fiţi foarte atenţi/te la detalii şi să vă pregătiţi să învăţaţi arta compromisurilor. Discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă vă vor pune răbdarea la încercare. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă dă un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont, avertizează horoscopul zilei.


Horoscop 18 aprilie 2018, Săgetător:

Miercuri pare să fie o zi frumoasă pentru voi, cu câteva schimbări neaşteptate; după o discuţie lungă şi serioasă cu colegii/ele de echipă şi superiorii, alegeţi să ieşiţi din zona de confort şi acceptaţi un proiect frumos, care vă va aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 18 aprilie 2018, Capricorn:

Azi decideţi că este timpul pentru câteva schimbări; alegeţi să ieşiţi din carapacea voastră şi să încercaţi lucruri noi şi interesante. O întâlnire cu o persoană necunoscută vă poate convinge că este timpul să vă urmaţi visurile şi să începeţi un proiect destul de îndrăzneţ.


Horoscop 18 aprilie 2018, Vărsător:

Ziua de miercuri este pentru socializare; sunteţi foarte prietenoşi/ase şi reuşiţi să vă faceţi noi cunoştinţe şi prieteni/e în urma discuţiilor pe care le aveţi. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană interesantă de care vă veţi simţi atraşi/se imediat.


Horoscop 18 aprilie 2018, Peşti:

Proiectele noi din ultima perioadă v-au convins că detaliile sunt cu adevărat importante. Pe plan personal, astăzi încercaţi să faceţi câteva schimbări pentru a rezolva mici probleme din trecut. Aveţi încredere în voi şi alegeţi să vorbiţi deschis cu persoanele din viaţa voastră. 

Horoscopul zilei de marți, 17 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 17 aprilie 2018


Horoscop 17 aprilie 2018, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece partenerul/a de cuplu vă face un cadou surpriză la care visaţi de foarte mult timp. După orele prânzului, este posibil să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional care vă va ajuta să creşteţi în ochii superiorilor.


Horoscop 17 aprilie 2018, Taur:

Azi reuşiţi să molipsiţi pe toată lumea cu starea de bine şi optimismul pe care le emanaţi prin toţi porii. Aveţi şansa să întâlniţi noi persoane care vor să investească în proiectul vostru de suflet; mare atenţie, însă, la modul în care vă prezentaţi ideile!


Horoscop 17 aprilie 2018, Gemeni:

O discuţie serioasă avută cu persoana iubită vă va determina să vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări pentru viitorul vostru. Este foarte important să fiţi sinceri/e unii/ele cu ceilalţi/lelalte şi să vă asiguraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în această perioadă, arată horoscopul zilei.


Horoscop 17 aprilie 2018, Rac:

Sunteţi destul de obosiţi/te şi simţiţi că nu mai daţi randament pe plan profesional; în cazul în care nu vă mai descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă, care vor fi bucuroşi/ase să lucreze alături de voi. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 17 aprilie 2018, Leu:

Ziua de marţi este o perioadă foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale şi a îndrăzni să faceţi câteva schimbări în proiectele voastre. Înainte de a lua o decizie finală, aştrii vă sfătuiesc să vă asiguraţi că primiţi acordul superiorilor astfel încât pe viitor să nu fie nicio problemă.


Horoscop 17 aprilie 2018, Fecioară:

Sunteţi foarte atenţi/te la viaţa profesională deoarece vreţi să începeţi să vă ocupaţi de sarcini noi şi interesante. Încă de la primele ore ale dimineţii vă planificaţi întreaga săptămână astfel încât să aveţi cele mai bune rezultate în proiectele de care vă ocupaţi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 17 aprilie 2018, Balanţă:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi deoarece sunteţi prinşi/se cu numeroase sarcini pe plan profesional; poate că este momentul să vă luaţi câteva zile libere şi să mergeţi într-o scurtă călătorie pentru a vă reîncărca bateriile.


Horoscop 17 aprilie 2018, Scorpion:

Nu mai alergaţi în stânga şi în dreapta după lucruri de care vă daţi seama mai apoi că nu aveţi nevoie. Este momentul să luaţi o scurtă pauză, să vă îndreptaţi atenţia către sufletul vostru şi să descoperiţi ce vă doriţi cu adevărat de la această viaţă. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta.


Horoscop 17 aprilie 2018, Săgetător:

Ziua de marţi este una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi foarte multă energie şi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile astfel încât să vă faceţi planurile pentru viitor. După orele prânzului este posibil să vă bucuraţi de compania unei persoane foarte dragi.


Horoscop 17 aprilie 2018, Capricorn:

Aştrii sunt de partea voastră şi vă scot în cale numeroase oportunităţi profesionale de care ar fi bine să profitaţi dacă vreţi să vă stabilizaţi bugetul financiar. Aveţi încredere în voi şi lăsaţi-vă conduşi/se de intuiţie. Alegeţi ceea ce consideraţi că este cel mai bun pentru un viitor frumos.


Horoscop 17 aprilie 2018, Vărsător:

Prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante; discuţiile pe care le aveţi cu superiorii vă ajută să vă mai relaxaţi puţin. Spre seară, este posibil să ieşiţi în oraş alături de prietenii/ele apropiaţi/te.


Horoscop 17 aprilie 2018, Peşti:

Începeţi o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, unde trebuie să vă ocupaţi de numeroase sarcini importante. Munciţi cu drag şi spor deoarece ştiţi că beneficiile sunt pe măsura efortului depus; se anunţă o mărire de salariu frumoasă în următoarea perioadă, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de luni, 16 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 16 aprilie 2018


Horoscop 16 aprilie 2018, Berbec:

Azi descoperiţi că sunteţi extrem de ocupaţi/te, ceea ce contravine filosofiei voastre de luni. În loc să staţi să vă relaxaţi acasă, începeţi să faceţi curățenie, să vă aranjaţi hainele sau să vă apucaţi să gătiţi pentru toată săptămâna.


Horoscop 16 aprilie 2018, Taur:

Astăzi veţi avea un rol extrem de important în dezvoltarea tehnologiei. Chiar dacă nu vă pricepeţi deloc, veţi avea o idee extrem de bună care va da cuiva inițiativă pentru un proiect ce se poate dovedi epic.


Horoscop 16 aprilie 2018, Gemeni:

Azi trebuie să renunţaţi la planurile avute cu oamenii dragi din viaţa voastră şi să vă îndreptaţi din nou atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de urgenţă de un proiect destul de important. Mare atenţie la detalii, acestea vă ajută să rezolvaţi problema pe care o aveţi!


Horoscop 16 aprilie 2018, Rac:

Este posibil ca astăzi partenerul/a de cuplu să vă dea o veste care vă va pune zâmbetul pe buze şi vă va schimba modul în care vedeţi viaţa. Vă bucuraţi de clipe frumoase şi speciale în această perioadă şi reuşiţi să molipsiţi pe toată lumea cu atitudinea pozitivă pe care o aveţi.


Horoscop 16 aprilie 2018, Leu:

Azi veţi face câteva călătorii, e adevărat, pe distanțe mici, dar care vă îmbunătățesc cu totul dispoziția. Vă întâlniţi și cu câțiva/teva prieteni/e și veţi face și ceva cumpărături, ceea ce transformă rapid ziua într-una dintre cele care vă plac cel mai mult.


Horoscop 16 aprilie 2018, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important; sunteţi atenţi/te la discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii deoarece aceştia/stea reuşesc să vă pună la curent cu ultimele detalii. Aveţi răbdare, totul va fi rezolvat mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 16 aprilie 2018, Balanţă:

Profitaţi de ziua de luni pentru a vă ocupa de o idee de proiect foarte frumoasă pe care vreţi să o puneţi în practică în următoarea perioadă. Sunteţi atenţi/te la detalii şi faceţi tot posibilul să vă impresionaţi superiorii deoarece vă aşteptaţi la o mărire de salariu în viitorul apropiat.


Horoscop 16 aprilie 2018, Scorpion:

Deja v-aţi săturat de modul în care merge înainte viața voastră, așa că azi sunteţi hotărâţi/te să faceţi o schimbare. Vorbiţi cu oamenii care vă plac sau care reprezintă modele în cariera voastră, deoarece aici este domeniul în care trebuie neapărat să acţionaţi.


Horoscop 16 aprilie 2018, Săgetător:

Luni este o zi frumoasă pentru viaţa profesională; încercaţi să rezolvaţi cât mai repede cu putinţă un proiect destul de important astfel încât să primiţi acele bonusuri promise de la superiori. Spre seară trebuie să luaţi o decizie importantă, aşa că vă bazaţi pe instinct.


Horoscop 16 aprilie 2018, Capricorn:

Aceasta este o perioadă a schimbărilor pentru voi; a venit momentul să lăsaţi în spate trecutul şi să vă concentraţi asupra momentului prezent şi a lucrurilor care chiar contează pentru voi. Persoanele dragi vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat astfel încât să alegeţi ce este mai bine.


Horoscop 16 aprilie 2018, Vărsător:

Astăzi aveţi parte de o zi foarte interesantă. Primele ore ale dimineţii sunt destul de frumoase deoarece sunteţi surprinşi/se de partenerul de cuplu cu un cadou la care visaţi de foarte mult timp. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă mai spre seară.


Horoscop 16 aprilie 2018, Peşti:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu persoanele dragi din viaţa voastră vă ajută să înţelegeţi mai bine ce vă doriţi de la viaţă şi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. Este important să aveţi încredere în voi şi să alegeţi ce vă dictează inima. 

Horoscopul zilei de duminică, 15 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 15 aprilie 2018


Horoscop 15 aprilie 2018, Berbec:

Unul/a dintre membrii/ele familiei voastre are astăzi un comportament agresiv, pe care voi nu prea îl înţelegeţi. Vi se pare că în primul rând are o problemă cu voi și este posibil chiar să aveţi dreptate. Vedeţi ce puteți face ca să îl/o împăcaţi.


Horoscop 15 aprilie 2018, Taur:

O scrisoare sau un telefon de la un om care v-a iubit mult și căruia i-aţi întors și voi sentimentele vă va pune azi pe gânduri. Chiar dacă vă aflaţi într-o relație fericită, tot vă veţi întreba „cum ar fi dacă?”. Aveţi grijă, deoarece puteți regreta!


Horoscop 15 aprilie 2018, Gemeni:

Ziua de duminică este una foarte frumoasă pentru relaxare; profitaţi de acest weekend şi încercaţi să vă petreceţi cât mai mult timp departe de tot ce înseamnă viaţa profesională. Vreţi să vă deconectaţi şi să vă reîncărcaţi bateriile făcând activităţi în aer liber, arată horoscopul de azi.


Horoscop 15 aprilie 2018, Rac:

În această perioadă vă este mult mai uşor să vă exprimaţi sentimentele şi emoţiile în discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu. Este posibil ca spre seară, după o conversaţie importantă, să luaţi o decizie frumoasă pentru viitorul vostru. Sunteţi relaxaţi/te şi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 15 aprilie 2018, Leu:

Aţi avut o perioadă destul de aglomerată şi încercaţi să profitaţi de zilele de weekend pentru a vă deconecta şi a vă relaxa în compania celor dragi. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei rude apropiate sau a unui/ei prieten/e foarte drag/i.


Horoscop 15 aprilie 2018, Fecioară:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde faceţi tot posibilul pentru a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să încercaţi să faceţi o surpriză frumoasă partenerului/ei de cuplu, arată horoscopul zilei.


Horoscop 15 aprilie 2018, Balanţă:

În această perioadă simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente speciale alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Încercaţi să vă deconectaţi de tot ce ţine de viaţa profesională: sarcini, probleme, obstacole, idei şi planuri. Spre seară, puteţi ieşi în oraş alături de un/o prieten/ă din trecut.


Horoscop 15 aprilie 2018, Scorpion:

După o săptămână destul de aglomerată şi dificilă pe plan profesional, a doua zi de weekend este doar pentru relaxare. Simţiţi nevoia să vă bucuraţi de clipe speciale alături de partenerul/a de cuplu sau membrii/ele familiei. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment drăguţ.


Horoscop 15 aprilie 2018, Săgetător:

Astăzi vă gândiţi numai la dragoste. Sunteţi apropiaţi/te de persoana iubită și vă veți petrece ziua făcându-vă de cap. Va fi o zi de duminică trăită aproape perfect și pe care nu o veţi uita prea curând.


Horoscop 15 aprilie 2018, Capricorn:

În ultima perioadă lucrurile s-au liniştit şi au intrat pe făgaşul lor normal; voi aţi lăsat garda jos şi aţi început să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi mai mult de viaţă. Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să petreceţi timp în compania oamenilor dragi.


Horoscop 15 aprilie 2018, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă pentru voi deoarece reuşiţi să o petreceţi în compania persoanelor care chiar contează pentru voi. Spre seară, este posibil să ieşiţi la cumpărături deoarece vreţi să faceţi un cadou special unui om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 15 aprilie 2018, Peşti:

În această perioadă vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei personale, unde încercaţi să petreceţi momente speciale alături de partenerul/a de cuplu şi alţi oameni dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o discuţie foarte frumoasă cu un om la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul dragostei, 16-22 aprilie 2018

 
Horoscopul dragostei, 16-22 aprilie 2018


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Berbec:

Luna Nouă din 16 nu vă face populari/e doar pe plan profesional, ci și printre admiratori/are. Nu este de mirare așadar că întoarce mai multe capete decât de obicei în această săptămână. Profitaţi de acest lucru și nu daţi cu piciorul şanselor de flirt. Tot zilele acestea aveţi și posibilitatea de a vă recuceri persoana dragă și de a condimenta viața de cuplu dacă a căzut pradă monotoniei sau plictiselii.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Taur:

Luna Nouă din data de 16 poate face să revină în peisajul vieții voastre actuale o persoană din trecutul vostru pentru care încă aveţi sentimentele mai mult sau mai puțin adânci. Vă va face bine revederea, indiferent dacă sunteţi implicaţi/te într-o nouă relație sau speraţi încă la o împăcare. Oricare ar fi situația profitaţi de acest moment pentru a regla conturile restante. Acest lucru vă ajută să mergeţi mai departe, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Gemeni:

Grație Lunii Noi din ziua de 16 aprilie, viața voastră socială va urma o traiectorie ascendentă, deci nu vă miraţi dacă vă veţi bucura de mai multă popularitate, cel puțin săptămâna aceasta. Indiferent dacă vă integraţi voi într-un nou cerc de amici/e sau apar alți/te membri/e pe care nu îi/le cunoaşteţi în anturajul în care vă învârtiţi deja, cert este că nu vă lipsește compania. Indicat ar fi să profitați de şansele de a socializa.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Rac:

În zilele de 16 şi 17 ori poate doar într-o zi din acest interval, viața voastră socială va fi în centrul atenției. Poate atunci se nimerește să ieşiţi cu amici/ele, să cunoaşteţi oameni noi sau să fiţi introduşi/se într-un grup care are preocupări și viziuni similare cu ale voastre. Oricare ar fi situația, vă bucuraţi de popularitate, motiv pentru care bine ar fi să profitați de aceste momente frumoase.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Leu:

Cu ocazia Lunii Noi din prima zi a acestei săptămâni, v-ar putea căuta personal, la telefon sau pe o reţea de socializare o persoană dragă cu care nu aţi menținut un contact stabil în urma faptului că s-a mutat peste hotare sau pentru că v-ați cunoscut într-o altă localitate decât cea în care locuiţi. Dacă nu vă aveţi tocmai bine cu rudele apropiate ale partenerului/ei, acum este momentul să le schimbaţi părerea.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Fecioară:

Luna Nouă din 16 ar putea condimenta lucrurile pe plan sentimental. Dacă se presară însă prea mult sare și piper, s-ar putea ca lucrurile să scape de sub control și să ajungeți la conflicte. Atât timp cât nu faceți altceva decât să ațâțați flacăra pasiunii care s-a mai domolit cu timpul, veți reuși să redescoperiți scânteia de la început. Încercați lucruri noi în doi și veți alunga plictiseala, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 16 semnalează un nou început pe plan sentimental. Dacă există cineva în viața voastră, ar fi recomandat să ştergeţi cu buretele evenimentele mai puțin plăcute din trecut, să învăţaţi lecțiile care v-au fost predate și să o luați de la capăt. În cazul în care vă aflaţi încă în căutarea sufletului pereche, s-ar putea să întâlniţi pe cineva săptămâna aceasta. Arătaţi-vă dispuşi/se să începeţi o relație de cuplu.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Scorpion:

În zilele de 16 şi 17, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că vă bucuraţi la începutul săptămânii de momente plăcute în compania partenerului/ei. În cazul în care vă aflaţi în căutarea unei persoane compatibile cu voi, poate ar fi bine să vă faceţi timp în acele zile să ieşiţi mai mult și să socializaţi. Nu se știe niciodată când puteți întâlni pe cineva cu totul special.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Săgetător:

Luna Nouă din data de 16 se perfectează în casa iubirii din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se cere să profitați de această şansă pentru a începe un nou capitol de viață alături de cel/a drag/ă. Dacă nu aţi găsit încă persoana potrivită, aţi putea cunoaște pe cineva special săptămâna aceasta. Nu aveţi ce pierde și v-ar putea surprinde plăcut reacția lui/ei.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Capricorn:

Luna Nouă din 16 vă propune să abordaţi altfel relația cu părinții, mai ales dacă sunteți personalități puternice și niciunul nu vrea să lase de la el/a pentru a fi bine. Săptămâna aceasta este favorabilă mutării din casa părintească ori închirierii sau achiziționării unei noi locuințe. Vă recomand să vă folosiţi de această oportunitate dacă vreţi să schimbaţi atmosfera din interiorul familiei proprii.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Vărsător:

Dat fiind că Luna Nouă din data de 16 vă accentuează abilitățile de socializare și comunicare, cu siguranță că nu veţi duce lipsă de companie săptămâna aceasta. Atmosfera relației voastre cu rudele apropiate și vecinii/ele s-ar putea tensiona întrucâtva, dar atât timp cât nu o lăsaţi să degenereze într-un conflict, totul va fi bine. Evitaţi să ridicaţi vocea și rezumaţi-vă la a impune unele limite în raport cu ei/le.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Peşti:

În zilele de 16 şi 17 aprilie, v-ar putea aștepta vizite sau telefoane din partea rudelor apropiate, moment numai bun să vă interesaţi cum v-a tratat viața în ultima vreme sau să refaceţi contactul cu acestea dacă nu v-ați vorbit demult. Ultima zi din weekend ar fi bine să o rezervaţi meselor cu familia extinsă, mai ales dacă nu v-aţi văzut părinții de mult timp sau nu ați petrecut timp de calitate împreună, arată horoscopul săptămânal. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 aprilie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 14 aprilie 2018


Horoscop 14 aprilie 2018, Berbec:

Azi aveţi posibilitatea să faceţi schimbările pe care voi le consideraţi necesare; aveţi încredere în voi deoarece sunteţi pe drumul cel bun. Pe plan sentimental, sunteţi destul de serioşi/ase în discuţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu; simţiţi nevoia să fiţi sinceri/e şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet.


Horoscop 14 aprilie 2018, Taur:

Aveţi foarte multe pe cap în această perioadă şi încercaţi să le rezolvaţi fără a cere ajutorul colegilor/elor de echipă. Sunteţi nevoiţi/te să rămâneţi şi peste program, însă nu sunteţi supăraţi/te; tot ce faceţi este pentru binele vostru. Beneficiile financiare se vor observa în cel mai scurt timp posibil, arată horoscopul zilei.


Horoscop 14 aprilie 2018, Gemeni:

În prima parte a zilei de sâmbătă reuşiţi să vă ţineţi emoţiile sub control şi să acţionaţi conduşi/se de intuiţie. Aveţi multă răbdare cu oamenii din jurul vostru şi încercaţi să fiţi cât mai sinceri/e cu aceştia. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 14 aprilie 2018, Rac:

Discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colegii/ele de echipă vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine ce trebuie să faceţi pe viitor în ceea ce priveşte viaţa profesională. Trebuie să luaţi o decizie importantă, motiv pentru care vă lăsaţi conduşi/se de impulsuri. Spre seară, vă bucuraţi de compania celor dragi.


Horoscop 14 aprilie 2018, Leu:

Astăzi aveţi ocazia să începeţi un proiect destul de important; aştrii vă sfătuiesc să aveţi încredere în voi şi să alegeţi ce consideraţi că este mai bine pentru voi. Partenerul/a de cuplu şi prietenii/ele apropiaţi/te vă susţin necondiţionat în această perioadă. Beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 14 aprilie 2018, Fecioară:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; este momentul potrivit pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi a face schimbări în relaţia cu partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să începeţi o relaţie frumoasă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 14 aprilie 2018, Balanţă:

În această perioadă sunteţi foarte prinşi/se cu viaţa profesională; trebuie să faceţi câteva schimbări importante şi încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor astfel încât să vă asiguraţi că acesta este drumul pe care vă doriţi să mergeţi în viitor. Partenerul/a de cuplu vă este alături în aceste momente.


Horoscop 14 aprilie 2018, Scorpion:

Trebuie să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională, motiv pentru care încercaţi să vă gestionaţi cât mai bine timpul. Sunteţi calmi/e şi faceţi tot posibilul să administraţi cât mai bine această situaţie. Mare atenţie însă la relaţia sentimentală; partenerul/a de cuplu se poate simţi neglijat/ă!


Horoscop 14 aprilie 2018, Săgetător:

În această perioadă va îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de proiectele aflate în plină desfăşurare. Nu se schimbă foarte multe lucruri, însă vă doriţi să le îmbunătăţiţi astfel încât să vă aducă beneficii frumoase pe plan financiar.


Horoscop 14 aprilie 2018, Capricorn:

Ziua de sâmbătă pare să fie una destul de aglomerată pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile importante astfel încât ziua de mâine să fie doar pentru relaxare. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 14 aprilie 2018, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde petreceţi momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu şi a oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, aveţi parte de o surpriză din partea unui/ei prieten/e apropiat/e.


Horoscop 14 aprilie 2018, Peşti:

Sâmbătă pare să fie o zi destul de aglomerată pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de numeroase sarcini şi proiecte destul de importante pe care vreţi să le terminaţi mai repede astfel încât să vă bucuraţi de beneficiile financiare care vin la pachet cu acestea, arată horoscopul zilnic.