Horoscopul sănătăţii, 16-22 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare, 16-22 aprilie 2018


Berbec:

Luna Nouă din 16 se desăvârșește tocmai în zodia nașterii voastre, indiciu cum că fie sunteţi plini/e de energie săptămâna aceasta sau cel puțin la mijlocul ei, fie vă simţiţi fără vlagă și indecişi/se încotro să vă direcţionaţi resursele. Luaţi lucrurile pas cu pas, relaxaţi-vă și nu vă suprasolicitaţi. Încercaţi să nu faceţi abuz de nimic, dar mai ales de voi înşivă/sevă, deci căutaţi să fiţi moderaţi/te, scrie horoscop-urania.org.


Taur:

Luna Nouă din data de 16 se formează în casa subconștientului vostru, motiv pentru care șansele sunt mai mari săptămâna aceasta decât de obicei să vă ieşiţi din fire. Atât timp cât nu acumulaţi energie negativă, nu riscaţi să izbucniţi într-un moment inoportun sau să deterioraţi relațiile cu ceilalți/lelalte din cauza unor vorbe spuse la supărare pe care veţi ajunge să le regretați la un moment dat mai târziu, arată horoscopul acestei săptămâni.




Gemeni:

Luna traversează din zilele de 17 şi 18 casa subconștientului vostru, ceea ce v-ar putea face mai îndărătnici/e decât de obicei, atitudine care ar putea lucra, cel puțin în anumite cazuri, în detrimentul vostru. Folosiţi-vă de acest moment pentru a repera acele tipare de gândire și manifestare proprie care nu se încadrează în viziunea majorității și a voastră personală că sunteţi nişte oameni flexibili.


Rac:

În zilele de 18 şi 19, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul vostru general, surescitându-vă mental și creându-vă predispoziția de a învesti prea mult timp și energie în vehicularea a tot felul de scenarii ireale. În loc să vă pierdeţi vremea astfel, mai bine vă gândiţi cum anume aţi putea să faceţi să vă găsiţi echilibrul și pacea interioară.


Leu:

Luna Nouă din ziua de 16 se formează în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că săptămâna aceasta se deschide un capitol în viața voastră în care se dorește să puneţi mai mult preț pe originalitate, curaj și inițiativă. Noutatea și spontaneitatea nu numai că pot schimba peisajul actual al vieții voastre, dar vă și conferă un suflu proaspăt de care poate aveaţi nevoie perioada aceasta.


Fecioară:

Luna Nouă din 16 a lunii se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând schimbări de substanță în viața voastră săptămâna aceasta care pe lângă că deschid un nou capitol în viața voastră, mai au și un impact emoțional destul de puternic. Orice s-ar întâmpla, luaţi aminte că această lunație încearcă să vă facă să înţelegeţi că schimbarea nu ar trebui să vă sperie prea mult, arată horoscopul săptămânii.




Balanţă:

Din câte se pare, aştrii nu vă rezervă surprize pe acest plan săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu v-ar prinde rău să faceţi mai mult sport. Vă plac locurile frumoase, iar cum temperaturile de afară țin cu noi, nu ar fi deloc rău să faceţi o plimbare în aer liber împreună cu cei/le dragi. Cu siguranță vă veţi simți revigoraţi/te după o astfel de ieșire.


Scorpion:

Luna Nouă din data de 16 se perfectează tocmai în casa sănătății voastre fizice, ceea ce înseamnă că ar fi bine ca săptămâna aceasta, mai ales la mijlocul ei, să evitați activitățile care vă predispun la accidente, casnice sau de orice altă natură. V-ar prinde bine să fiţi mai activi/e, mai ales dacă munca voastră este una sedentară, care nu vă solicită prea mult din punct de vedere fizic. Luaţi-o pas cu pas și va fi bine.


Săgetător:

În zilele de 16 şi 17, Luna se deplasează prin casa sănătății voastre fizice, predispunându-vă la lene și lâncezeală. Nu este nimic rău în a vă răsfăța din când în când cu o masă copioasă ori cu o zi în care să nu faceţi altceva decât să staţi în fața televizorului, dar dacă acest lucru a devenit o obișnuință, s-ar putea să percepeţi efectele negativele ale acestei atitudini zilele aceste. Aveţi mai multă grijă de voi!


Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 16 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, ceea ce-ar putea semnala faptul că a venit momentul să vă eliberaţi de ultima fărâmă de agresivitate pe care aţi înmagazinat-o în urma unor evenimente mai puțin plăcute din copilărie sau din relația cu părinții. Impuneţi anumite bariere sănătoase și înţelegeţi că nu rezolvaţi nimic dacă păstraţi resentimente.


Vărsător:

De obicei sunteţi nişte persoane cu viziuni destul de moderne, dar se întâmplă uneori să aveţi păreri care, cel puțin pentru moment, vă vine greu să le schimbaţi ori să le puneţi la îndoială. Cu o astfel de situație v-aţi putea întâlni cândva în jurul zilelor de 20 şi 21. Nu vă simţiţi atacaţi/te și nu mai judecaţi prea aspru dacă cineva vă reproșează că sunteţi învechiţi/te. Poate voia să vă transmită să fiţi mai flexibili/e.




Peşti:

Luna se plimbă prin casa sănătății voastre fizice in ultima zi a saptamanii, motiv pentru care v-ar putea paște stări de spirit schimbătoare care v-ar putea deruta atât pe voi, cât și pe cei/le din jurul vostru. Incercati să găsiti ceva stabil de care să va agățati. Nu este indicat să fie o persoană sau o situație, ci cautati ca acel ceva să țină de voi. Tot ceea ce puteți controla sunt reacțiile voastre.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS