Horoscopul sănătăţii, 23-29 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 23-29 aprilie 2018


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Berbec:

Ziua de 24 se poate dovedi bună pentru bunăstarea voastră fizică. Berbecii care urmează un tratament sau sunt în convalescență pot înregistra progrese vizibile în această zi, în timp ce aceia care nu se confruntă cu probleme de sănătate, ar putea face demersurile necesare în vederea conceperii unui stil de viață, respectiv alimentație echilibrate.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Taur:

Se poate ca zilele de 23 și 24 să nu vă surprindă în cea mai bună formă, mai ales la nivel mental. S-ar putea să nu vă doriţi nimic mai mult decât să vă ignore cu toții/atele astfel încât să vă faceţi treaba liniștiți/te. Nu opuneţi rezistență tentativelor celorlalți/te de a vă scoate la rampă. Achitaţi-vă de această îndatorire cât mai repede și onorabil cu putință. Nu are niciun rost să daţi curs conflictelor.






Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Gemeni:

Zilele de weekend vă pot prinde într-o pasă destul de proastă, mai ales dacă tot atunci repare în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau o persoană pentru care aţi avut cândva în trecut sentimente, dar care nu vi le-a împărtășit. Acesta poate fi un semnal de alarmă cum că a venit momentul să vă reevaluaţi concepția privind relațiile interumane.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Rac:

Zilele de 23, 24 şi 25 pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește sănătatea voastră. Nu este cazul să vă îngrijoraţi întrucât nu riscaţi să vă confruntați cu probleme majore. S-ar putea cere însă reevaluat nivelul de atenție și grijă pe care îl acordaţi propriului organism. Nu v-ar prinde rău să fiţi egoişti/ste uneori, refuzându-i/le pe ceilalți/lelalte în favoarea odihnei de care aveţi nevoie în unele momente.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Leu:

Începând cu data de 23, scenariile ușor pesimiste pe care le vehiculează mintea voastră se pot înmulți destul de mult, dar depinde numai de voi să vă luaţi gândul de la ele. Nu sunteţi nişte firi prăpăstioase, dar intrarea lui Mercur în Scorpion căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general poate specula până și cea mai mică fărâmă de negativism pe care o deţineţi.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Fecioară:

Dacă zilele de 26, 27 și 28 vă surprind sub tratament, iar starea voastră de sănătatea pare să se înrăutățească, nu vă îngrijoraţi întrucât așa înțelege organismul vostru să vă transmită că lupta împotriva bolii începe să dea rezultate. Este drept că aţi putea fi descurajaţi/te în primă fază, fiind tentaţi/te să renunţaţi la medicație, dar nu le permiteţi acestor mici obstacole să vă abată de la calea ce trebuie urmată.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Balanţă:

Se face că săptămâna aceasta zodia nașterii voastre nu figurează pe lista neagră a aştrilor, cel puțin la acest capitol. Dacă totuși nu sunteţi în apele voastre ori vă simţiţi bine, dar vreţi să vă modificaţi puţin stilul de viață ori alimentație, reţineţi că sarea celulară care vă corespunde este clorura de potasiu pe care o găsiţi în morcovi, portocale și prune. Includeţi-le mai des în meniul vostru decât până acum.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Scorpion:

Există riscul să începeţi săptămâna cu stângul pe acest plan, mai ales dacă suferiţi de o afecțiune cronică ori nu aţi acordat atenția care i se cuvenea sănătății și aţi lăsat boala să se trateze de la sine ori v-aţi îngrijit după ureche. Dar dacă aţi urmat un tratament lung, complicat sau aţi ținut un regim alimentar strict, s-ar putea să sesizaţi o îmbunătățire vizibilă și durabilă a stării voastre generale.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Săgetător:

Zilele de 23 şi 24 v-ar putea surprinde experimentând trăiri contradictorii. Poate aveţi parte de situații în care mulți prea mulți ochi se ațintesc asupra voastră și nu vă mai simţiţi în controlul lucrurilor, deci în siguranţă ori vă simţiţi oarecum vinovaţi/te că vă place această atenție deși susţineţi sus și tare că nu o apreciaţi. Încercaţi să nu mai complicaţi lucrurile și permiteţi-vă să vă bucuraţi fără urmă de regret.


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Capricorn:

S-ar părea că în prima zi a acestei săptămâni ajungeţi în pragul în care vă este imposibil să mai negaţi faptul că preconcepțiile și prejudecățile nu vă afectează deloc viața. Chiar dacă poate nu sunteţi conştienţi/te de acest lucru, vă ghidaţi după unele reguli care fie vă împiedică să evoluaţi ca oameni sau profesionişti/te, fie vă răpesc șansa de a vă bucura de unele oportunități valoroase. Deschideţi-vă orizonturile!






Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Vărsător:

În ceea ce vă privește, nu se arată surprize neplăcute la acest capitol. Dacă urmăriţi chiar și așa să vă modelaţi stilul de alimentație după nevoile particulare ale propriului organism, luaţi aminte că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de fier. Acesta sprijină transportul de oxigen prin corp și poate fi găsit în alimente precum prunele, portocalele și ciupercile. Consumaţi-le mai des!


Horoscopul sănătăţii – 23-29 aprilie 2018 – Peşti:

Zilele de 23, 24 și 25 v-ar putea surprinde într-o dispoziție de zile mari și cu bateriile încărcate până la refuz. Cum dispuneţi de o stare de spirit de zile mari și de rezerve de energie pe măsură, aţi putea fi tentaţi/te să vă angrenaţi în activități cu risc crescut de accidente. Potoliţi-vă puţin avântul întrucât s-ar putea să regretați altfel că aţi zis „hop” înainte să săriţi. Luaţi lucrurile pe îndelete!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS