Horoscopul dragostei, 16-22 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16-22 aprilie 2018


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Berbec:

Luna Nouă din 16 nu vă face populari/e doar pe plan profesional, ci și printre admiratori/are. Nu este de mirare așadar că întoarce mai multe capete decât de obicei în această săptămână. Profitaţi de acest lucru și nu daţi cu piciorul şanselor de flirt. Tot zilele acestea aveţi și posibilitatea de a vă recuceri persoana dragă și de a condimenta viața de cuplu dacă a căzut pradă monotoniei sau plictiselii.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Taur:

Luna Nouă din data de 16 poate face să revină în peisajul vieții voastre actuale o persoană din trecutul vostru pentru care încă aveţi sentimentele mai mult sau mai puțin adânci. Vă va face bine revederea, indiferent dacă sunteţi implicaţi/te într-o nouă relație sau speraţi încă la o împăcare. Oricare ar fi situația profitaţi de acest moment pentru a regla conturile restante. Acest lucru vă ajută să mergeţi mai departe, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Gemeni:

Grație Lunii Noi din ziua de 16 aprilie, viața voastră socială va urma o traiectorie ascendentă, deci nu vă miraţi dacă vă veţi bucura de mai multă popularitate, cel puțin săptămâna aceasta. Indiferent dacă vă integraţi voi într-un nou cerc de amici/e sau apar alți/te membri/e pe care nu îi/le cunoaşteţi în anturajul în care vă învârtiţi deja, cert este că nu vă lipsește compania. Indicat ar fi să profitați de şansele de a socializa.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Rac:

În zilele de 16 şi 17 ori poate doar într-o zi din acest interval, viața voastră socială va fi în centrul atenției. Poate atunci se nimerește să ieşiţi cu amici/ele, să cunoaşteţi oameni noi sau să fiţi introduşi/se într-un grup care are preocupări și viziuni similare cu ale voastre. Oricare ar fi situația, vă bucuraţi de popularitate, motiv pentru care bine ar fi să profitați de aceste momente frumoase.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Leu:

Cu ocazia Lunii Noi din prima zi a acestei săptămâni, v-ar putea căuta personal, la telefon sau pe o reţea de socializare o persoană dragă cu care nu aţi menținut un contact stabil în urma faptului că s-a mutat peste hotare sau pentru că v-ați cunoscut într-o altă localitate decât cea în care locuiţi. Dacă nu vă aveţi tocmai bine cu rudele apropiate ale partenerului/ei, acum este momentul să le schimbaţi părerea.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Fecioară:

Luna Nouă din 16 ar putea condimenta lucrurile pe plan sentimental. Dacă se presară însă prea mult sare și piper, s-ar putea ca lucrurile să scape de sub control și să ajungeți la conflicte. Atât timp cât nu faceți altceva decât să ațâțați flacăra pasiunii care s-a mai domolit cu timpul, veți reuși să redescoperiți scânteia de la început. Încercați lucruri noi în doi și veți alunga plictiseala, arată horoscopul săptămânii.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 16 semnalează un nou început pe plan sentimental. Dacă există cineva în viața voastră, ar fi recomandat să ştergeţi cu buretele evenimentele mai puțin plăcute din trecut, să învăţaţi lecțiile care v-au fost predate și să o luați de la capăt. În cazul în care vă aflaţi încă în căutarea sufletului pereche, s-ar putea să întâlniţi pe cineva săptămâna aceasta. Arătaţi-vă dispuşi/se să începeţi o relație de cuplu.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Scorpion:

În zilele de 16 şi 17, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că vă bucuraţi la începutul săptămânii de momente plăcute în compania partenerului/ei. În cazul în care vă aflaţi în căutarea unei persoane compatibile cu voi, poate ar fi bine să vă faceţi timp în acele zile să ieşiţi mai mult și să socializaţi. Nu se știe niciodată când puteți întâlni pe cineva cu totul special.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Săgetător:

Luna Nouă din data de 16 se perfectează în casa iubirii din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se cere să profitați de această şansă pentru a începe un nou capitol de viață alături de cel/a drag/ă. Dacă nu aţi găsit încă persoana potrivită, aţi putea cunoaște pe cineva special săptămâna aceasta. Nu aveţi ce pierde și v-ar putea surprinde plăcut reacția lui/ei.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Capricorn:

Luna Nouă din 16 vă propune să abordaţi altfel relația cu părinții, mai ales dacă sunteți personalități puternice și niciunul nu vrea să lase de la el/a pentru a fi bine. Săptămâna aceasta este favorabilă mutării din casa părintească ori închirierii sau achiziționării unei noi locuințe. Vă recomand să vă folosiţi de această oportunitate dacă vreţi să schimbaţi atmosfera din interiorul familiei proprii.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Vărsător:

Dat fiind că Luna Nouă din data de 16 vă accentuează abilitățile de socializare și comunicare, cu siguranță că nu veţi duce lipsă de companie săptămâna aceasta. Atmosfera relației voastre cu rudele apropiate și vecinii/ele s-ar putea tensiona întrucâtva, dar atât timp cât nu o lăsaţi să degenereze într-un conflict, totul va fi bine. Evitaţi să ridicaţi vocea și rezumaţi-vă la a impune unele limite în raport cu ei/le.


Horoscopul dragostei - 16-22 aprilie 2018 - Peşti:

În zilele de 16 şi 17 aprilie, v-ar putea aștepta vizite sau telefoane din partea rudelor apropiate, moment numai bun să vă interesaţi cum v-a tratat viața în ultima vreme sau să refaceţi contactul cu acestea dacă nu v-ați vorbit demult. Ultima zi din weekend ar fi bine să o rezervaţi meselor cu familia extinsă, mai ales dacă nu v-aţi văzut părinții de mult timp sau nu ați petrecut timp de calitate împreună, arată horoscopul săptămânal.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS