Horoscopul zilei de marți, 30 noiembrie 2021

 
Horoscopul zilei de marți, 30 noiembrie 2021


Horoscop 30 noiembrie 2021, Berbec:

Cineva te-a indispus încă de la primele ore ale dimineții. Acum ai de administrat cu multă înțelepciune o situație complicată, dar ai toate resursele să o gestionezi. Pentru tine este o ușurare faptul că lucrurile intră pe un făgaș normal și toți vor ajunge să-ți dea dreptate. Totul se va desfășura în favoarea ta, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Taur:

În ultimul timp ai muncit foarte mult, iar acum organismul tău a ajuns să se resimtă. Te confrunți cu o stare proastă. Tot ce ai nevoie pentru a reveni este să te odihnești așa cum se cuvine. Acest lucru înseamnă că atunci când decizi să faci acest lucru trebuie să renunți la eforturi fizice și intelectuale. Pur și simplu stai și ai grijă să te ferești de orice lucru negativ din jurul tău. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Gemeni:

Astăzi trebuie să fii în stare de alertă pe tot parcursul zilei. Vei ajunge să controlezi cuvintele unei persoane importante din viața ta ca să nu te mai încarci cu energia negativă a ceea ce se întâmplă în jur. Faptul că ești atent la tot ce se întâmplă te va ajuta pentru că doar așa vei putea să știi ce ai de făcut pe mai departe.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Rac:

Azi vei avea clar în minte cum poți îmbunătăți anumite lucruri în viața ta. Faptul că vrei să fii mereu cel mai bun nu este un lucru greșit. Trebuie să faci pace cu un membru al familiei pentru ca lucrurile să revină la normal. Ziua de 30 noiembrie este foarte importantă pentru tine.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Leu:

A venit momentul să pui piciorul în prag și să nu lași pe nimeni să aibă o relație de dependență cu tine, chiar dacă este vorba despre propriul copil. E timpul ca fiecare să preia controlul asupra destinului său, indiferent de circumstanțe. Lucrurile trebuie să se desfășoare normal și să nu mai simți presiunea celor din jur, spune horoscopul zilei.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Fecioară:

Nu trebuie să fii surprins dacă azi trăiești o experiență cu totul ieșită din comun, ceva la care nu te-ai așteptat absolut deloc. Este vorba despre ceva pe care să-l înveți din mers sau dimpotrivă, ceva care te afecta foarte tare în plan emoțional. In orice caz, această experiență ciudată te va ajuta să reflectezi un pic la viitorul tău și la planurile pe care le ai.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Balanţă:

Trebuie să pui capăt urgent unei relații cu o persoană care nu îți place deloc. Altfel nu vei reuși să progresezi și să-ți duci la bun sfârșit planurile de viitor. Dacă simți nevoia să te impui, acum este momentul potrivit, dar nu uita nicio secundă că iertarea poate face minuni. Gândește-te la acest lucru, spune horoscopul de azi.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Scorpion:

Un stil de viață sedentar nu te favorizează deloc, iar astăzi îți vei da seama că organismul tău a început să se resimtă. Atunci când ai câteva clipe libere, profită de situație și fă puțină mișcare, chiar și acasă. Poți face orice fel de activitate care implică punerea în mișcare a mușchilor. Trupul și mintea îți vor mulțumi.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Săgetător:

Ai ajuns în situația în care trebuie neapărat să lămurești o situație. Chiar dacă nu îți place sau pur și simplu nu ai chef, e momentul să-ți iei inima în dinți și să faci acest lucru. De asemenea, e indicat să te pregătești mental înainte de a porni la drum, mai ales dacă ai de gând să înfrunți problema și să o rezolvi imediat.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Capricorn:

Te-ai tot gândit cum să-i spui unei persoane că nu vrei să mai faci un anumit lucru, dar încă nu ai găsit momentul potrivit pentru a exprima gândurile. Ai dreptate în ceea ce spui, însă de această dată este important cu ce cuvinte spui ceea ce simți și gândești. Trebuie să privești lucrurile cu calm și să renunți la cuvintele tăioase. Nu renunța însă la alegerea ta și la ceea ce ai de spus.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Vărsător:

Profită de zilele libere pentru a face mișcare. Ai avut multă treabă în ultimul timp. Acest lucru nu te-a ajutat prea mult pentru că rutina este lucrul care nu îți place absolut deloc. Uită puțin de activitățile zilnice și petrecere câteva minute în aer liber ca să te deconectezi de realitate. A venit timpul să te pui pe tine pe primul loc și să acorzi mai multă atenție lucrurilor care îți plac cu adevărat.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Peşti:

Un prieten se află în sfera ta de interes azi și pare că acest lucru te va ține ocupat toată ziua. Are nevoie de ajutorul și consolarea ta și va trebui să renunți la ceea ce aveai planificat. Trebuie să rămâi optimist și să alegi cea mai bună metodă pentru a rezolva problema.
 

Horoscopul zilei de luni, 29 noiembrie 2021

 
Horoscopul zilei de luni, 29 noiembrie 2021


Horoscop 29 noiembrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi aduce multe vești bune pentru Berbeci. Astăzi vei reuși să te organizezi și să-ți pui la punct toate sarcinile pentru săptămânile ce urmează. Chiar dacă te bucuri de timpul liber, nu uita că sărbătorile se apropie cu pași rapizi. Ești o persoană foarte atentă la detalii și vei organiza totul exact așa cum îți dorești. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Taur:

Taurii trebuie să fie mai atenți la bugetul pe care îl au. Dacă erai decis să faci o investiție majoră, mai bine mai amâni puțin momentul. Încearcă să-ți faci o listă și să pui doar lucrurile care îți sunt cu adevărat necesare. Zilele acestea va trebui să fii chibzuit. Ești o zodie de pământ puternică, ai mai multă încredere în deciziile tale. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Gemeni:

Gemenii se află din nou în cumpănă. Se pare că mintea nu vrea să te lase să te detașezi de trecut. Amintirile continuă să revină în viața ta, iar acest lucru te ține în loc. Pentru a ieși din impas trebuie să-ți dai timp și să fii sincer cu tine. Pune în balanță toate lucrurile care s-au întâmplat în ultima vreme și nu-ți fie teamă să-ți întinzi aripile să zbori.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Rac:

E o zi plină de momente frumoase pentru Raci. Te vei bucura de timpul liber alături de familie și de cei dragi. Sărbătorile se apropie cu pași rapizi, iar tu ești nerăbdător să-i vezi pe toți cei apropiați strânși la povești. Bucură-te din plin de aceste momente și încarcă-ți bateriile pentru săptămânile ce urmează.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Leu:

Horoscopul zilei spune că Leii vor primi o veste bună de la o persoană importantă din viața lor. Încă din prima parte a zilei ești plin de energie și dornic să faci lucruri noi. Oportunitățile sunt la tot pasul, însă o veste cu adevărat bună va veni în cea de-a doua parte a zilei. Nu rata această ocazie și profită de ea pentru a-ți pune în valoare talentul de lider înnăscut. S-ar putea ca acest proiect să te ducă în zone care să-ți permită să evoluezi în carieră.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Fecioară:

Fecioarele simt tot mai mult presiunea venită de la locul de muncă. Poate că ar fi momentul să te preocupi mai puțin de ce vor ceilalți de la tine și să pui mai mult accentul pe modul în care îți dorești tu să organizezi lucrurile. Nu te teme să preiei inițiativa și să-ți faci punctul de vedere cunoscut. Susține-ți opinia cu argumente valide și ai încredere. Lucrurile se vor așeza exact așa cum îți dorești, mai ales că viziunea ta de viitor se bazează pe mulți ani de cercetare. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Balanţă:

Balanțele sunt sfătuite să fie foarte atente la modul în care își organizează timpul. Câteva proiecte bat la ușă, iar tu nu pari pregătit pentru ele. A sosit momentul să pui distracția pe locul doi și să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante. Nu te teme, roadele muncii tale se vor vedea rapid, iar eforturile îți vor fi răsplătite pe măsură. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii simt nevoia să fie singuri. Nu este momentul pentru a începe o nouă relație. Scorpionii care sunt în căutarea dragostei ar trebui să-și vindece mai întâi rănile din trecut. Încearcă să profiți de acest timp pentru a te dezvolta și pentru a investi mai mult în tine. Este timpul să fii cea mai importantă persoană din viața ta. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să fie mai direcți cu persoanele din viața lor. Horoscopul de azi te sfătuiește să nu te mai ascunzi și să transmiți exact ceea ce vrei ca ceilalți să înțeleagă de la tine. În ultima vreme i-ai pus pe mulți în dificultate cu lucrurile pe care le-ai lăsat să se interpreteze. Poate că e momentul să fii asumat și să spui lucrurilor pe nume.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Capricorn:

Capricornii sunt gata să cucerească lumea. Astăzi ești încrezător și gata să faci cât mai multe lucruri. Încearcă totuși să te organizezi pentru a nu fi dezamăgit la sfârșit de zi. Vei fi extrem de productiv, iar acest lucru te va impulsiona și mai mult să fii cel mai bun în zilele ce urmează.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Vărsător:

Vărsătorii sunt plini de energie. Se pare că în viața ta vor avea loc mai multe schimbări, iar tu ești nerăbdător să vezi modul în care se vor așeza lucrurile pentru tine. Fii încrezător, urmează una din cele mai frumoase perioade din viața ta. În plan profesional, s-ar putea chiar să primești o propunere de la un loc de muncă pe care îl aveai de ceva vreme în minte. Ai încredere și nu te teme să acționezi.


Horoscop 29 noiembrie 2021, Peşti:

Horoscopul zilei spune că Peștii trec printr-o perioadă dificilă. Totuși, lucrurile se vor schimba pentru tine în momentul în care vei alege să vezi partea plină a paharului. Nu lăsa câteva incidente mici să-ți strice starea de bine și să te oprească din a avea cea mai bună zi din viața ta. Învață să te bucuri de lucrurile mărunte și să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai în viața ta.
 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie 2021

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie 2021


Horoscop 27 noiembrie 2021, Berbec:

Berbecii sunt gata să cucerească oamenii cu farmecul lor. Astăzi ești plin(ă) de energie și îți dorești să te bucuri la maximum de fiecare moment alături de cei(le) dragi. Vei avea parte de multe amintiri frumoase și vei putea să-ți descoperi noi talente. Înconjoară-te de cei(le) care aduc un plus de valoare în viața ta și încearcă să te dezvolți cât de mult poți. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Taur:

Taurii trebuie să învețe să fie puțin mai răbdători cu cei(le) din jurul lor. S-ar putea ca astăzi să întâmpini câteva probleme la locul de muncă, iar temperamentul tău vulcanic să-i/să le deranjeze pe colegi(e). Fii foarte atent(ă) la tonul pe care îl abordezi într-o discuție și nu te lăsa influențat(ă) doar de emoții. Diplomația este extrem de importantă în astfel de momente. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi liniștită alături de persoana iubită. După ce au trecut prin momente tumultoase în relația cu cel(a) iubit(ă), a sosit timpul să poarte o discuție serioasă și să elucideze neînțelegerile care au apărut în cuplul lor. Vei avea parte de o zi plină de surprize. Acestea te vor face să realizezi ce lucruri sunt cu adevărat importante pentru tine.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Rac:

Începutul de weekend vine cu vești bune pentru Raci. Este momentul să te detașezi de grijile de la locul de muncă și să te bucuri de mai mult timp petrecut în familie. Dacă aveai în plan o mică excursie alături de cei(le) dragi, atunci astăzi va fi momentul potrivit pentru tine. O parte din târgurile de Crăciun sunt aproape gata și abia așteaptă să fie explorate.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Leu:

Leii trebuie să învețe să-și delimiteze viața personală de cea profesională. Ai tendința să aduci acasă problemele de la locul de muncă și să începi discuții cu partenerul(a). Te simți neînțeles(asă) și ai impresia că acesta(asta) nu se implică suficient în relația voastră. Încearcă să analizezi cu grijă dinamica dintre voi doi și să te asiguri că problema nu este, de fapt, la tine.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei de azi aduce multe vești bune pentru Fecioare. Astăzi vei avea timpul necesar pentru a-ți organiza planurile și proiectele personale de viitor. Chiar dacă expertiza ta este foarte importantă în echipa din care faci parte, încearcă să-ți dedici weekendul pentru a te ocupa mai mult de viața personală. Ai încredere în tine, urmează o oportunitate pe care nu trebuie s-o ratezi. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Balanţă:

Balanțele trebuie să fie mult mai atente la modul în care își administrează timpul. S-ar putea să întâmpini câteva probleme cu sarcinile pe care ți le-ai propus să le duci la bun sfârșit. Dacă ai proiecte importante, încearcă să nu le amâni până în ultimul moment. În acest fel vei administra mult mai bine clipele stresante. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Scorpion:

Dragostea plutește în aer. Partenerul(a) și-a propus să te surprindă astăzi și abia așteaptă să-ți prezinte ce ți-a pregătit. Lasă-te răsfățat(ă) și nu uita să-i amintești cât de important(ă) este pentru tine. Pentru Scorpionii singuri, nu este încă momentul pentru a începe o nouă relație. Fii răbdător(are), persoana potrivită pentru tine va apărea în cele din urmă în viața ta. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Săgetător:

Pentru Săgetători se anunță un nou început. Horoscopul zilei spune că Săgetătorii sunt gata să exploreze noi domenii și să se specializeze într-o profesie cu totul nouă. Chiar dacă este dificil la început, încearcă să nu te dai bătut(ă) din prima. Exersează cât de mult poți și fii răbdător(are), rezultatele nu vor întârzia să apară.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Capricorn:

Capricornii trebuie să fie mai atenți la timpul pe care îl petrec la locul de muncă. În ultima vreme ai fost destul de ocupat(ă) să te dezvolți din punct de vedere profesional și ți-ai neglijat viața personală. O parte din prieteni(e) îți simt deja lipsa. Poate ar fi momentul să te relaxezi și să te bucuri de o zi de socializare cu o parte din oamenii importanți din viața ta.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Vărsător:

Horoscopul de azi aduce multe vești bune pentru Vărsători. Începutul de weekend va fi destul de aglomerat pentru tine, însă la final de zi te vei bucura de toate realizările pe care le-ai obținut. Ai încredere în tine. Urmează o schimbare importantă în viața ta.


Horoscop 27 noiembrie 2021, Peşti:

Peștii trebuie să învețe să se relaxeze. Astăzi, ar trebui să se bucure de timpul liber alături de cei(le) dragi. Nu este momentul să se streseze cu sarcinile pe care le au de făcut la locul de muncă. Weekendul acesta trebuie să fie despre momentele de neuitat alături de familie și oamenii importanți pentru tine.
 

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie 2021

 
Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie 2021


În 22 noiembrie 2021, Soarele intră în strălucitorul şi energeticul Săgetător unde va sta până în 21 decembrie. Cine a zis că viaţa va fi uşoară? Dar cu siguranţă va fi frumoasă şi plină de experienţe, pare a fi promisiunea de viaţă a Săgetătorului care este neobosit în a descoperi pentru sine şi pentru semenii săi dovezi cât de frumoasă este viaţa în imprevizibilitatea ei, indiferent de vremuri, circumstanţe, influenţe, situaţii.


Berbec:

Cu Soarele în Săgetător, te poţi aştepta să te simţi ca şi cum eşti gata să-i/să le terorizezi pe toţi(ate) din jurul tău. Te vei simţi agitat(ă) şi pus(ă) pe acţiune în mod excesiv. Din cauza asta, cantitatea experienţelor de trăit te vor face puţin prea agresiv(ă), mai agresiv(ă) decât de obicei iar asta nu este neapărat un lucru bun. Tu chiar ai nevoie să te domoleşti şi temperezi intenţionat cât de mult poţi şi să faci tot ce poţi să fii cât mai conştient(ă) şi liniştit(ă) mental în această perioadă.


Taur:

Cu Soarele în Săgetător, s-ar părea că nu te vei simţi mereu deasupra lucrurilor aşa cum ţi se întâmplă de regulă. Vei dori să rupi starea actuală şi să ţii doar de ce vrei tu. În timp ce acest sentiment este unul efemer, te va aduce totuşi într-un nou loc al vieţii tale.


Gemeni:

Cu Soarele în Săgetător, te vei provoca pe tine însuţi(ăţi) şi mai mult. Vei afla multe despre tine în acest tranzit şi îţi vei face multe conexiuni noi cu cei(le) din jurul tău. Chiar vei fi dornic(ă) şi vei depune energie şi acţiuni ca să explorezi noi oportunităţi.


Rac:

Cu Soarele în Săgetător, te vei putea concentra asupra ta ca să fii în ordine. Te vei focaliza mai puţin asupra familiei şi prietenilor(elor) şi mai mult asupra ta şi asupra nevoilor pe care de altfel le neglijezi. Este o perioadă cu schimbări mari şi bune pentru tine.


Leu:

Cu Soarele în Săgetător, vei fi mai relaxat(ă) decât eşti de obicei. În timp ce de regulă îţi place să fii în centrul atenţiei, acum îţi vei dori mai mult să fii mai liniştit(ă) şi să te odihneşti, să stai mai mult întins(ă) şi relaxat(ă) până la finele acestui sezon. Vei încerca să îţi petreci timpul distrându-te singur(ă) şi hrănind relaţii pe care le ai cu cei(le) care sunt cu adevărat acolo pentru tine.


Fecioară:

Cu Soarele în Săgetător, vei încerca să mergi tot înainte în orice ţi se pare ţie că este potrivit pentru tine. Te-ai simţit mult prea mult timp ca şi cum eşti blocat(ă), însă această stare se încheie. Multe lucruri noi şi bune vor intra în viaţa ta acum; nu îţi da voie să devii mult prea copleşit(ă) ca să le administrezi.


Balanţă:

Cu Soarele în Săgetător, poţi acum să faci ceea ce se impune a fi făcut ca să aduci îmbunătăţiri vieţii tale. Vei fi mult mai conectat(ă) cu emoţiile tale şi vei fi deschis(ă) spre optimism total. În timp ce această stare se simte excelent, trebuie să îţi reaminteşti că nu vei putea să ajungi unde vrei de unul(a) singur(ă). Uneori, ajutorul altora este necesar şi nu trebuie să îţi fie ruşine să îl primeşti atunci când îţi este oferit.


Scorpion:

Cu Soarele în Săgetător, vei dori să fii mult mai plin(ă) de încurajări cu cei(le) din jurul tău. Petrece timp hrănind relaţiile cu oamenii ce înseamnă cel mai mult pentru tine şi vezi unde duc lucrurile. Mult prea des uiţi să ai şi tu grijă de oamenii la care ţii cel mai mult.


Săgetător:

Cu Soarele în Săgetător, chiar trebuie să te bucuri de viaţă. Luna aceasta îţi va aduce multă bucurie şi succes. Nu ezita să te răsfeţi cu orice doreşti şi să te distrezi. Viaţa e prea scurtă să fie risipită şi irosită iar tu ştii asta mai bine ca oricine.


Capricorn:

Cu Soarele în Săgetător, vei fi mult mai vesel(ă) decât eşti de regulă. Relaţiile curente se pot schimba dar nu într-un mod negativ. Unele veşti magnifice se îndreaptă spre tine, deci fii pregătit(ă) pentru multe momente bune!


Vărsător:

Cu Soarele în Săgetător, s-ar părea că va trebui să aştepţi mai mult decât ai vrea. Te vei simţi ca şi cum viaţa îşi încetineşte cumva ritmul şi asta ţi se poate părea frustrant. Însă ţine minte, în Univers totul se întâmplă pentru un motiv.


Peşti:

Cu Soarele în Săgetător, trebuie să fii mult mai atent(ă) la împrejurimile tale, mai conştient(ă) de cine te înconjoară şi de ce. Pot fi persoane aflate în umbră care nu au cele mai bune intenţii, de aceea e bine să nu te culci pe o ureche şi să crezi orice auzi sau vezi. Fii în expectativă, nu sta aşteptând să se întâmple ceva rău, ci trăieşte normal dar în acelaşi timp, dacă apar surprize de la anumite persoane, acţionează spre binele tău şi mergi mai departe.

 

Horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021

 
Horoscopul zilei de luni, 22 noiembrie 2021


Horoscop 22 noiembrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii vor avea multe lucruri de rezolvat. Agenda ta este destul de încărcată, iar proiectele importante nu mai pot fi amânate. A sosit momentul să-ți aduni puterile și să rezolvi fiecare sarcină în parte. Roadele muncii tale nu se vor lăsa foarte mult timp așteptate. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Taur:

Taurii trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Trebuie să încerci să lași în spate trecutul și să-ți deschizi sufletul pentru a cunoaște persoane noi. Nu te lăsa consumat(ă) de sentimentele negative. Încearcă să faci activități creative care să te scoată din zona de confort. De altfel, persoana cu adevărat potrivită pentru tine este mai aproape decât crezi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Gemeni:

Săptămâna aduce pentru tine multe provocări. Ai un program aglomerat și pare că timpul nu e niciodată suficient. Poate că a sosit timpul să iei în considerare o mică vacanță. Stresul și oboseala te vor ajunge în cele din urmă și nu ai vrea să dai semne de slăbiciune în fața celorlalți(te). Relaxează-te și învață să privești viața dintr-o perspectivă nou.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Rac:

Astăzi ai șansa să te întâlnești cu niște prieteni(e) mai vechi. Energia zilei te influențează în mod pozitiv, iar tu ești dornic(ă) de socializare. Profită din plin de fiecare clipă și încarcă-ți bateriile pentru săptămâna ce urmează. Este o perioadă benefică pentru a lega noi relații. De altfel, Racii care nu se află într-o relație s-ar putea să-și întâlnească alesul(asa) în zilele ce urmează.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Leu:

Ar trebui să aloci mai mult timp prietenilor(elor) și familiei. În ultima vreme te-ai refugiat în responsabilitățile pe care le ai la locul de muncă și ai uitat să te bucuri de momentele simple. Poate ar fi momentul să-i/să le surprinzi pe cei(le) dragi cu o vizită. Timpul petrecut împreună te va face să te simți protejat(ă) și iubit(ă). Deși ești o zodie de foc extrem de puternică, uneori ai nevoie de grija celor dragi.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Fecioară:

Aștrii vin cu vești bune pentru Fecioarele care derulează în prezent un proiect important. Reușitele sunt mai aproape decât poți crede, iar munca ta se apropie de sfârșit. Tot ce trebuie să faci acum este să te bucuri de rezultatele pe care le vei obține. După multe nopți nedormite te poți răsfăța cu o vacanță. Este momentul ideal să te relaxezi și să te eliberezi de griji. Ai nevoie să-ți pui ordine în gânduri. Horoscopul zilei arată că oportunități noi îți vor apărea curând în cale. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Balanţă:

Balanțele sunt în căutarea echilibrului financiar. Câteva cheltuieli neprevăzute s-ar putea să-ți solicite o sumă importantă de bani. Chiar dacă trebuie să apelezi la rezerve le vei putea reface destul de rapid. Un/O prieten(ă) apropiat(ă) s-ar putea să-ți propună un proiect de lungă durată din care vei câștiga sumele necesare pentru a te pune la punct cu tot ce ai nevoie. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii trebuie să învețe să se relaxeze. Intuiția îți spune că partenerul(a) tău(a) îți este infidel(ă), iar din acest motiv ești tot mai agitat(ă). Poate că ar fi momentul să purtați o discuție, iar mai apoi să iei o decizie finală. Încearcă să nu te încarci cu gânduri negative înainte de a-i asculta varianta. S-ar putea ca toate aceste idei să fie doar în mintea ta. Fii receptiv(ă) și ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Săgetător:

Horoscopul de azi arată că Săgetătorii vor primi o veste bună. Bucură-te de fiecare moment și trăiește fiecare clipă din plin. Amintirile pe care ți le faci alături de prieteni(e) sunt cele mai importante. Fii optimist(ă), viitorul se anunță plin de lucruri frumoase pentru tine.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Capricorn:

Experimentezi câteva stări de tristețe pe care nu le poți cataloga. Cel mai probabil oboseala te-a ajuns din urmă, motiv pentru care ești mai tot timpul lipsit(ă) de energie. Este un semn destul de clar că ar trebui să te relaxezi și să te bucuri de câteva clipe doar pentru tine. Nu neglija timpul pe care îl petreci singur(ă). Încarcă-ți bateriile și învață să nu-ți asumi mai multe responsabilități decât știi că poți administra.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Vărsător:

Astrele semnalează că nu este un moment oportun pentru a face investiții. Încearcă să stai departe de cheltuielile impulsive și să-ți stabilești clar lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Sărbătorile se apropie cu pași rapizi și vei avea nevoie de toate economiile pentru lista lungă de cadouri pe care ți-ai făcut-o.


Horoscop 22 noiembrie 2021, Peşti:

Peștii sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp în familie. Horoscopul acestei zile anunță multe momente frumoase alături de cei(le) dragi. Activitățile în familie îți vor ridica moralul și te vor ajuta să-ți iei toată energia necesară pentru săptămâna ce urmează. Chiar dacă se anunță zile pline la locul de muncă, știi că ești puternic(ă) și poți face față cu bine oricărei provocări.
 

Horoscopul dragostei, 22-28 noiembrie 2021

 
Horoscopul dragostei, 22-28 noiembrie 2021


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Berbec:

Săptămâna aceasta te afli sub influența unei conjuncții astrale foarte favorabile. Multe lucruri pozitive te așteaptă în aceste zile, în special vești bune în mediul familial. Dacă ești implicat(ă) într-o relație serioasă, în aceste zile legătura dintre tine și partenerul(a) de viață se va consolida. Dacă ești singur(ă) în acest moment, începe o etapă în care poți realiza ceea ce ți-ai propus. Atractivitatea ta va fi sporită și nimeni nu va putea rezista farmecului tău.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Taur:

În ceea ce privește dragostea, dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire sentimentală, vei începe să vezi din nou luminița de la capătul tunelului după o perioadă de intensă tristețe. Acest lucru ți-a provocat mult scepticism cu privire la iubire și deja credeai că nu te vei mai îndrăgosti niciodată. Totuși, Cupidon apare în aceste zile și are săgețile pregătite pentru tine. La orizont va apărea o persoană care îți va reda credința în iubire și dorința de a încerca din nou. Nu te mai preface că îți place să fii singur(ă) și liber(ă), pentru că nu este deloc așa. Îndrăznește să faci pasul cel mare și pornește în această nouă experiență.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Gemeni:

În dragoste, deși lucrurile merg destul de bine pentru tine, ai o atitudine negativă față de problemele sentimentale. Ți-ar plăcea ca partenerul(a) să acționeze într-un anumit fel, dar se pare că este mai degrabă invers. Amintește-ți că dragostea adevărată nu presupune impunere. Dacă vrei să-ți convingi partenerul(a) de ceva, apelează la afecțiune și tandrețe. Dacă vrei să eviți certurile prostești, amintește-ți, de asemenea, că neîncrederea este cel mai mare dușman, așa că respectă persoana iubită și oferă-i libertatea pe care toată lumea are dreptul să o aibă.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Rac:

În dragoste, dacă ești implicat(ă) într-o relație de mult timp, s-ar putea să-ți lipsească un pic emoția. Simți că pasiunea s-a diminuat și că ai nevoie de o provocare. Nu o căuta în altă parte! Dacă ești singur(ă), cel mai probabil te așteaptă diverse activități împreună cu prietenii(ele) tăi(ale). Într-una dintre ocazii, ai șansa de a întâlni o persoană care îți va face ochi dulci. Distrează-te, însă nu lua lucrurile prea în serios!


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Leu:

În dragoste, evită prin toate mijloacele să te cerți cu persoana de lângă tine. Ai putea regreta, deoarece se vor spune vorbe urâte care nu mai pot fi șterse cu buretele. Dacă ești singur(ă), nu vei avea norocul să întâlnești pe cineva cu care poți avea o relație, nici măcar o aventură. Nu te afunda în melancolie, deoarece ai o mulțime de oameni în jurul tău care te iubesc.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Fecioară:

În viața ta domnește armonia și îți va fi ușor să relaționezi cu toată lumea și mai ales cu familia ta. Vei avea ocazia să te întâlnești în weekend cu un mic grup de rude și prieteni(e). Le poți spune despre acele planuri noi care au apărut în ultimele zile și care te încântă atât de mult. Cu toate acestea, în ciuda bunăstării din jurul tău, ceva nu este în regulă. Te simți singur(ă), deși ai un/o partener(ă). Problema este comunicarea, persoana iubită nu știe exact ce vrei, deoarece nu i-ai spus niciodată deschis. A sosit momentul să fii sincer(ă) cu cel(a) de lângă tine și să-i spui ce așteptări ai de la relația voastră. Fă-o, vei fi surprins(ă) plăcut!


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Balanţă:

În domeniul sentimental, s-ar putea să fii dezamăgit(ă) de persoana care se află lângă tine. Tu ți-ai făcut partea și ai încercat să dai totul pentru a obține stabilitatea dorită, dar nu același lucru se întâmplă și în cazul lui/ei. Mai mult, este din ce în ce mai distant(ă) în ultima vreme. Acum este momentul ideal pentru a lua decizii în acest plan, acestea vor fi cele potrivite. Amintește-ți că, dacă nu ești fericit(ă), nu are rost să continui pe acea cale.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Scorpion:

În dragoste, dacă în acest weekend plănuiești să pleci undeva cu partenerul(a) de viață, fă-o cu mai mulți oameni decât doar voi doi. Socializarea vă va face bine amândurora și veți evita să vă certați din prostii. De asemenea, te vei bucura de un simț al umorului excelent și acest lucru este întotdeauna util. Vei face ca tensiunea din familia ta să dispară.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Săgetător:

În dragoste, ești foarte afectat(ă) de o relație de iubire care nu s-a concretizat. Încearcă să închizi acest capitol definitiv. Dacă nu ai avut curaj să-i vorbești acelei persoane și să îi spui ce crezi și simți, fă-o cel puțin în scris. Îți vei recăpăta liniștea și vei putea lăsa definitiv acest episod în urmă. În fața ta te așteaptă noi posibilități de a iubi.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Capricorn:

Există un pericol în această săptămână și anume că te poți îndrăgosti de un/o coleg(ă) de serviciu. Amintește-ți că amestecarea acestor două planuri, muncă și dragoste, uneori funcționează, dar de obicei nu este o combinație bună. Mai ales acum când s-ar putea să treci printr-un moment de criză cu partenerul(a) de viață. Când a început relația voastră, totul părea perfect, dar încetul cu încetul ai tot observat atitudini care nu îți plac deloc. Dacă te gândești la posibilitatea unei pauze, zilele acestea vei avea claritatea mentală de care ai nevoie pentru a lua o decizie bună. Poată faptul că ai descoperit că există o altă persoană de care îți place, te-a făcut să găsești acum aspecte negative la partenerul(a) tău(a). Subconștientul este foarte puternic uneori, evaluează totul foarte bine!


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Vărsător:

Capitolul dragoste din această săptămână este imbatabil. Vei avea o energie specială care va fi îndreptată spre iubire și romantism. De asemenea, comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți și relația voastră va fi consolidată.


Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021, Peşti:

Vei avea parte de o săptămână fantastică în domeniul sentimental. Dacă în adâncul inimii tale aștepți o persoană foarte specială care să te facă să te îndrăgostești profund, acum este momentul perfect pentru a-ți evidenția toate calitățile.
 

Zodiac chinezesc săptămânal: 22-28 noiembrie 2021

 
Zodiac chinezesc săptămânal: 22-28 noiembrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Dacă ai de rezolvat anumite situaţii conflictuale, foloseşte-te la maximum de farmecul tău personal. Poţi cuceri cu uşurinţă sufletele oamenilor care sunt dornici să te urmeze. Cere sfatul unui(ei) specialist(e) financiar dacă ai de gând să faci investiţii. Nu face totul de capul tău căci s-ar putea să pierzi necunoscând toate informaţiile. Dacă ai decizii importante de luat, amână-le, cel puţin o vreme. Dacă eşti singur(ă), weekendul ţi-ar putea aduce o întâlnire romantică savuroasă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Atenţie! Păzeşte-ţi spatele. Cineva pare că-ţi joacă feste şi încearcă să te pună într-o lumină defavorabilă. Nu te încrede în toată lumea, verifică de două ori actele sau documentele ca să nu se strecoare printre ele hârtii nedorite. Dacă sunt prieteni(e) în care ai maximă încredere, roagă-i(le) să te ajute. Weekendul poate însemna ceva special pentru persoanele singure. Este o perioadă propice pentru dragoste.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Săptămâna începe sub semne de bun augur. Totuşi trebuie să fii prudent(ă) în legătură cu câteva facturi. Unele sunt aproape de scadenţă şi pot ajunge la penalizări dacă uiţi de ele. Mijlocul săptămânii aduce câteva călătorii în interes de serviciu. Dar, pentru cei(le) singuri(e), acesta poate însemna şi un prilej de a cunoaşte oameni noi după ce ai încheiat programul de lucru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

E o săptămână cu semnificaţii speciale în familie. Petreci mai mult timp alături de cei(le) dragi, de persoana iubită. Reuşeşti să termini repede sarcinile de la birou şi să te concentrezi mai mult asupra chestiunilor domestice. Sâmbătă şi duminică te laşi cuprins(ă) de romantism şi nu este exclus să pleci undeva cu partenerul(a).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Săptămâna începe cu multe sarcini. Parcă toată lumea vrea câte ceva de la tine şi nu le poţi face tuturor pe plac. În această lumină, impune-ţi punctul de vedere. Chiar este nevoie să faci şi lucruri pentru tine nu doar pentru ceilalţi(lelalte). Mijlocul săptămânii aduce întâlniri de bun augur, atât în plan profesional cât şi în plan personal. Dacă eşti singur(ă), s-ar putea să întâlneşti o persoană care să-ţi readucă zâmbetul pe buze. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, nu este exclus să pleci într-o scurtă călătorie care să vă mai relaxeze.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ai nevoie de un plus de determinare şi perseverenţă pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti, mai ales când oameni îţi blochează eforturile. Fii mai organizat(ă), caută-ţi parteneri(e) care să te susţină şi calea spre succes va fi mai uşoară. Weekendul poate aduce momente de fericire. Ai ceva de sărbătorit? Se apropie vreo aniversare în cuplu? Fă-ţi timp pentru distracţie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Ai nevoie de o echipă cu care să colaborezi? Luni pare ziua ideală să îi/le determini pe alţii(tele) să te urmeze şi să-ţi susţină proiectele. Comunicarea şi claritate mentală sunt la nivel înalt, deci ai putea să-ţi construieşti o echipă solidă de colaboratori(are). Atenţie la zilele de joi şi vineri! Concurenţa ar putea să scoată la suprafaţă ce e mai rău şi negativist în tine. Păstrează-ţi calmul şi analizează situaţia la rece. Weekendul aduce romantism şi seducţie. Dacă eşti singur(ă), farmecul personal va face câteva victime.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

E o săptămână cu suişuri şi coborâşuri. Fii atent(ă) la schimbările dese şi bruşte de dispoziţie. Nu sunt excluse decizii mânate de ego. Eşti bătăios(asă) şi lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti. Zilele de joi şi vineri par perfecte pentru întâlniri de afaceri. Se anunţă câştiguri financiare de pe urma acestora. Weekendul este rezervat romantismului. Bucură-te de linişte şi armonie alături de partener(ă) sau alături de prieteni(e)!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Dacă apar situaţii tensionate şi dezagreate de tine, încearcă să-ţi păstrezi calmul. Nu lua nicio decizie importantă luni sau marţi. Aşteaptă zilele de miercuri când norii par să se risipească, iar atmosfera devine mai armonioasă atât pentru afaceri, cât şi pentru dragoste. Chiar şi aşa, însă, este indicat să cântăreşti bine înainte de a hotărî ceva. Dacă eşti singur(ă), weekendul îţi poate prilejui o întâlnire în care chimia va avea multe lucruri de spus.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Încă de la începutul săptămânii ai de făcut câteva acorduri şi rapoarte cu impact în viitor. În această lumină, programează-ţi întâlnirile importante după ce vei termina aceste sarcini, pentru a avea mintea limpede ca să vezi alte oportunităţi. În weekend, dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, fă o prioritate din a-ţi răsfăţa partenerul(a). Dacă eşti singur(ă), ieşi în oraş şi distrează-te. Nu se ştie niciodată pe cine ai putea întâlni.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Săptămâna începe promiţător, dar ai grijă să nu exagerezi. Ce e prea mult strică, indiferent de situaţie. Atenţie la organizarea timpului pentru a nu rata câteva termene de predare. În weekend se anunţă întâlniri romantice, indiferent dacă ai pereche sau nu.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Săptămâna începe cu un puternic spirit competitiv. Luni şi marţi sunt zile propice pentru întâlniri, atât de afaceri, cât şi de dragoste. Mijlocul săptămânii aduce un aer mai conservator şi nu eşti dispus(ă) să faci compromisuri. Amână deciziile spre sfârşitul săptămânii când eşti mai relaxat(ă) şi poţi gândi mail limpede. Weekendul se anunţă romantic. Eşti atât de ocupat(ă) să-ţi impresionezi partenerul(a) de cuplu încât ignori complet orice altă activitate.

 

Horoscopul zilei de duminică, 21 noiembrie 2021

 
Horoscopul zilei de duminică, 21 noiembrie 2021


Horoscop 21 noiembrie 2021, Berbec:

Eşti plin(ă) de energie şi voie bună, iar acest lucru este remarcat de toată lumea. Datorită pozitivismului care te învăluie, reușești să desluşeşti cele mai complicate situaţii şi poate chiar să pui bazele unui plan nou de afaceri. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Taur:

Dacă ești într-o relație, vei găsi în această perioadă înțelegere și comunicare din partea partenerului(ei) de cuplu. Îți place mult să stai în compania persoanei iubite. Acest lucru te face să te simți foarte bine, chiar dacă a existat tensiune între voi la începutul săptămânii. Nu a fost vorba despre nimic grav, arată horoscopul zilei de azi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Gemeni:

Este posibil să te confrunți azi cu un mic obstacol, care te va face din păcate să te simți inconfortabil(ă) în timpul zilei. O anumită situație îți va distorsiona starea de spirit. Te va face să fii reticent(ă) la orice tip de contact cu cei(le) din jur. Nu e deloc rău să rămâi în ritmul tău.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Rac:

Ai ajuns în punctul în care simți că ai nevoie de ajutorul familiei într-o problemă pe care ai scăpat-o de sub control. Cei(le) dragi nu te vor dezamăgi și îți vor fi mereu aproape, chiar și dacă se află la distanță. Te va consola foarte mult să știi cât de mult le pasă de tine, arată horoscopul zilei.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Leu:

Obstacolele și dificultățile zilei nu sunt ceva de care trebuie să te îngrijorezi. Azi îți vei descoperi capacitatea de a înfrunta orice situație, indiferent de context. Ești capabil(ă) să dai cea mai bună versiune a ta, iar acest lucru contează foarte mult pentru cei(le) dragi.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Fecioară:

Dacă ți-ai propus să dai curs unei provocări intelectuale, trebuie să o duci până la capăt. Acest lucru te va ajuta pe tine să-ți testezi limitele, fără a le demonstra ceva celor din jur. Concurența este sănătoasă atât timp cât nu devine obsesie pentru ceva imposibil de realizat. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Balanţă:

Ți-ar fi foarte util astăzi să găsești un moment în care să te concentrezi și să meditezi. Să-ți eliberezi capul de gândurile negative sau de cele care te împiedică să te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevărat important. Renunță la acele idei care nu-ți aduc niciun beneficiu și te vei simți cu siguranță mai bine. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Scorpion:

Este ceva azi care nu te lasă să treci de starea de melancolie. Acest lucru te va da înapoi de la activitățile zilei. Nu este nimic greșit, sunt și momente în care ai făcut foarte multe și ai încercat tot ce ai avut la îndemână pentru a rezolva anumite situații problematice. A venit momentul să te eliberezi. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Săgetător:

Este momentul să spui întregul adevăr şi să faci pace cu trecutul. Din fericire, eşti înconjurat(ă) de persoane care te iubesc, te apreciază şi te vor susţine indiferent de situaţie. Zicala potrivit căreia după una rece vine una caldă se aplică în totalitate în cazul nativilor(elor) Săgetător.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Capricorn:

Nu încerca să fii plăcut(ă) de cineva care nu te place pur și simplu. Te-ai străduit suficient să-i intri în grații, acum a venit momentul să te retragi. Trebuie să dai timp relației dintre voi și să nu forțezi nimic din ceea ce se întâmplă. Încearcă să arăți mereu latura ta mai prietenoasă și adaptează-te la mediu.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Vărsător:

Ai început să acorzi din ce în ce mai multă atenție lucrurilor din jurul tău și mai ales informațiilor despre imaginea și îngrijirea corpului. Trebuie însă să ții cont de un lucru: nu totul este la fel de ușor pe cât pare. Nu te mai lăsa păcălit(ă) de aparențe, arată horoscopul de azi.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Peşti:

Azi ești foarte absorbit(ă) de sarcinile zilnice și renunți să acorzi atenție de la ce se întâmplă în jurul tău. Va veni momentul însă să te întorci la realitate și să înțelegi care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Cineva are nevoie de tine, îți solicită toată atenția și receptivitatea.
 

Horoscopul banilor, 22-28 noiembrie 2021

 
Horoscopul banilor, 22-28 noiembrie 2021


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Berbec:

La serviciu, se vor produce anumite schimbări foarte benefice pentru tine. Îți vor lua o greutate de pe umeri, ceva de care erai îngrijorat(ă) se va rezolva, cel mai probabil o chestiune legată de bani. Se poate ca o persoană cu care nu ai avut o relație prea strânsă să părăsească compania. Adevărul este că de acum înainte te vei simți mult mai în largul tău. Acest lucru îți va stimula creativitatea și talentul. Vei putea face o muncă excelentă pe care o vei vedea răsplătită mai târziu. Pe de altă parte, fii atent(ă) la o persoană care îți propune o afacere aparent foarte avantajoasă, s-ar putea să nu fie chiar așa.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Taur:

O săptămână grozavă se anunță în plan profesional, deoarece te bucuri de o protecție astrală suplimentară în acest domeniu. O vei observa imediat, deoarece o problemă care te îngrijorează de ceva timp va fi în sfârșit rezolvată. În ceea ce privește bani, dacă apar cheltuieli neprevăzute, nu te lăsa copleșit(ă), deoarece persoane foarte apropiate te vor ajuta să faci față acestei probleme.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Gemeni:

Aștrii îți vor oferi în această săptămână o protecție specială care privește multe aspecte ale vieții tale, dar mai ales capacitatea intelectuală. Vei avea o mare putere de concentrare și vei putea performa în orice lucrare sau sarcină pe care o primești în aceste zile. Acestea sunt zile bune și pentru afaceri. Vor apărea oportunități imbatabile pentru tine, care îți vor permite să îți mărești veniturile și să îți stabilizezi situația financiară.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Rac:

Ești într-un moment grozav, ți-ai declanșat carisma și puterea de convingere datorită influențelor astrale. Poți face ce vrei din lume dacă îți pui mintea. Va fi mai ales benefic dacă te ocupi cu activități legate de vânzări sau relații publice. Nimeni nu va putea rezista farmecului tău, cu atât mai puțin să primești un refuz. În aceste zile ți se poate propune să călătorești în interes de serviciu într-un viitor nu prea îndepărtat. Acceptă, pentru că te așteaptă o experiență de neuitat. Nu rata această oportunitate!


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Leu:

Încearcă să rămâi calm(ă), chiar dacă o ceartă la locul de muncă îți pune nervii la încercare. Un/O șef(ă) poate fi cauza acestei situații. Vei fi tentat(ă) să demisionezi, dar nu ar trebui să o faci. Ai răbdare pentru că în câteva zile totul va reveni la normal și s-ar putea ca această persoană să-ți ceară scuze într-un fel. Dacă o duci greu cu banii și ești în căutarea unui loc de muncă, o persoană cunoscută îți va oferi un contact care îți va fi de mare folos. Aspectul financiar în acest moment este cauza multor griji care îți strică liniștea. Cheltuielile tale depășesc veniturile. Nu este vorba de ghinion, ci de o proastă administrare. Banii vin, dar nu îi administrezi bine. Este timpul să remediezi această problemă.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Fecioară:

Încearcă să fii obiectiv(ă), astfel încât iluziile să nu modifice realitatea. Cu toate acestea, este un moment grozav pentru tine și ești motivat(ă) să muncești mai mult decât oricând și acest lucru dă întotdeauna roade. Chiar dacă nu vei câștiga mai mulți bani curând, aceștia vor veni la timpul potrivit. În acest moment, situația ta financiară nu este deloc îngrijorătoare, așa că tot ce faci, faci din pasiune.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Balanţă:

Oricât de mult ai încercat să pui capăt sarcinilor în așteptare și situațiilor care trebuiau făcute, lipsa de energie te împiedicase. Spre mijlocul săptămânii, vei simți că îți recapeți vitalitatea și odată cu ea puterea necesară pentru a-ți desfășura munca. Nu te apuca de toate odată, mergi pas cu pas și vei reuși. În ceea ce privește banii, se pare că nimic nu te va mai împiedica de această dată să faci acea achiziție mult dorită. Ai început de mult timp să economisești, iar acum ai ajuns la suma necesară.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Scorpion:

Ți-ai îmbunătățit capacitatea de concentrare și, de asemenea, de a asimila cunoștințe. Este o săptămână bună pentru a te dedica studiului, deoarece îți va fi mai ușor să înveți. În ceea ce privește banii, ai putea primi un apel pentru o întâlnire promițătoare. Persoana respectivă te poate ajuta să urci multe trepte în carieră, fapt ce atrage după sine o situație financiară mai bună. Dacă ai o afacere, acum începe pentru tine un ciclu cu multă activitate și muncă, uneori copleșitoare. Merită tot efortul, deoarece vei obține multe beneficii.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Săgetător:

Deși dai randament când mediul este armonios și liniștit, te așteaptă o săptămână de stres. Ai putea avea o problemă cu o persoană de la locul de muncă din cauza unei încercări de a-ți face rău în fața șefilor(elor) tăi(ale). Va trebui să-ți spui ferm punctul de vedere. Dacă ai o afacere, va trebui să treci peste o oarecare criză. Nu dispera și încearcă să te folosești de experiența pe care ai dobândit-o și în alte ocazii când te-ai confruntat cu aceeași problemă. Vei putea ieși din ea, fără pierderi prea mari. Pe de altă parte, te-ar putea ajuta și banii care vor ajunge la tine pe neașteptate în aceste zile.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Capricorn:

Zilele acestea, va trebui să dai o mână de ajutor, poate din punct de vedere economic, cuiva de la serviciu care trece printr-o problemă serioasă. Acest lucru îți va oferi o bunăstare deosebită și, de asemenea, te va ajuta să câștigi un/o prieten(ă) adevărat(ă) toată viața. Situația ta financiară este una bună spre foarte bună, așa că nu ai niciun motiv să nu o faci!


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Vărsător:

Dacă ești gata să finalizezi un proiect pe care l-ai avut pe mână, fă-o în această săptămână, deoarece ai tendința de a modifica lucrurile sau de a o lua de la capăt. De multe ori acest lucru funcționează pentru tine, termini mai târziu, dar iese foarte bine. Cu toate acestea, acum nu este cazul. Închide acest cerc pentru a putea deschide unul nou foarte promițător din punct de vedere financiar. Dacă nu ești mulțumit(ă) de locul actual de muncă, deoarece simți că poți mai mult, este timpul să te gândești la o schimbare în acest plan.


Horoscop bani 22-28 noiembrie 2021, Peşti:

La locul de muncă, va trebuie să te confrunți cu un conflict. Un/O coleg(ă) sau un/o șef(ă) vrea să îți pună în cârcă ceva care nu te privește și cu care nu ai nicio legătură. Nu te supăra, deoarece tocmai asta vor să se întâmple. Încearcă să nu îți pierzi controlul și concentrează-te asupra muncii tale. Dacă o faci, vor renunța. Nu te descuraja de acest episod, deoarece te așteaptă o perioadă de înflorire profesională și financiară în viitorul tot mai apropiat.
 

19 noiembrie 2021: Lună Plină în Taur. Ce să faci şi ce să nu faci

 
19 noiembrie 2021: Lună Plină în Taur. Ce să faci şi ce să nu faci


Vineri, 19 noiembrie 2021, ne vom bucura de o frumoasă Lună Plină, numită şi Luna Plină a castorului. Ea va fi umbrită, la propriu, de Pământ, într-o spectaculoasă eclipsă parţială, cea mai lungă de acest tip din ultimul secol.

Pregăteşte-te pentru ieşirea la lumină a propriilor umbre, lucru ce te poate zdruncina serios. Căci, Taurul, zodia în care are loc eclipsa, nu este cea mai flexibilă din zodiac. Dimpotrivă, am putea spune.

Ce să faci în timpul eclipsei de Lună Plină în Taur:

1. Reflectează. Lunile Pline sunt perioade de acţiune pentru realizarea ţelurilor tale. Totuşi, fiind vorba de o eclipsă, aşteaptă-te la surprize şi răsturnări de situaţii. Nu te avânta în vreun proiect, mai bine reflectează profund asupra emoţiilor şi nevoilor tale.


2. Acceptă tranziţia. Eclipsele sunt despre renunţare, despre transformare. Taurul, semn fix, te poate împiedica să accepţi schimbarea. Poţi fi ezitant(ă), însă rămâi deschis(ă) către noi perspective. Mergi înainte cu inima deschisă.

3. Pregăteşte-te pentru surprize revelatoare. Ca şi când eclipsa nu ar fi suficient de haotică în sine, Luna face trigon cu Pluto, planeta morţii şi a renaşterii, aducând la suprafaţă adevăruri de mult şi foarte adânc ascunse. Dar nu te mai teme de ele. Toată această situaţie te va ajuta să îmbrăţişezi alte perspective, pe care nu le-ai fi văzut fără aceste revelaţii.

4. Concentrează-te asupra iubirii de sine. Te poţi simţi copleşit(ă) şi lipsit(ă) de energie într-o perioadă ca aceasta. Dar Taurul, zodie în care are loc eclipsa, te încurajează să cauţi confortul şi răsfăţul. Ai grijă de tine, de nevoile tale, de dorinţele şi plăcerile tale în această perioadă. Dă-ţi voie să te relaxezi, să meditezi, să te simţi bine.


Ce să nu faci în timpul eclipsei de Lună Plină în Taur:

1. Nu te opune schimbării. Ai putea crede eşti pus(ă) la încercare. Mai ales că intră în scenă Taurul, un semn fix, rezistent la schimbări. Renunţă la control, mergi cu valul şi nu te opune schimbărilor. Se vor deschide în faţa ta multe alte perspective.

2. Nu lupta pentru control. A deţine controlul este un deziderat care nu îţi aduce lucruri prea bune. Pentru că multe lucruri nu le poţi controla nicicum. De aceea este o pierdere de timp şi de energie să încerci să controlezi ceva ce nu vei putea niciodată. Fluiditatea te va ajuta să navighezi mai uşor prin aceste zile.

3. Nu manifesta prea mult. Ritualurile de manifestare a dorinţelor sunt excelente când e Lună Plină. Şi, totuşi, nu şi când este eclipsă de Lună. Energia acesteia poate aduce dezechilibre şi confuzie, ceea ce ar putea face ca intenţiile tale să pară ezitante şi lipsite de sinceritate.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021

 
Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021


Horoscop 20 noiembrie 2021, Berbec:

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Vei avea parte de o zi productivă plină de reușite. În plan emoțional lucrurile stau foarte bine pentru tine. Te simți iubit(ă) și apreciat(ă) de cei(le) dragi, iar acest lucru te impulsionează să fii mereu cea mai bună versiunea a ta. O zi cu multe împliniri pentru Berbeci. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Taur:

Horoscopul zilei de azi spune că Taurii vor avea parte de oportunități de dezvoltare în carieră. Fii încrezător(are) și muncește din greu pentru ceea ce-ți dorești, rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Viitorul se anunță prosper pentru tine. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Gemeni:

Gemenii vor avea parte de multe momente plăcute alături de familie și cei(le) apropiați(te). Ai muncit destul de mult în ultima vreme, iar acum a venit momentul să te bucuri de timpul liber cu cele mai importante persoane din viața ta. Profită de această zi pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile. Săptămâna ce urmează vine cu multe provocări pentru tine și vei avea nevoie de toată energia pentru a trece cu bine peste orice impediment.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Rac:

Trebuie să fii mai atent(ă) la mesajele pe care le primești de la partenerul(a) tău(a). Ai ignorat multe semne, iar acum s-ar putea să ajungi într-o ipostază neplăcută. Ascultă-ți intuiția și pune toate întrebările necesare pentru a afla răspunsurile de care ai nevoie. Relația cu partenerul(a) de cuplu nu merge foarte bine, poate ar fi momentul să reconsiderați viitorul vostru împreună.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Leu:

Nimic nu-ți poate sta în cale. Ești plin(ă) de energie și dornic(ă) să faci cât mai multe lucruri. Vei avea parte de câștiguri financiare. Se poate chiar să primești propunerea de a te implica într-un proiect de lungă durată. Cântărește fiecare aspect și ia cea mai bună decizie pentru tine.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei spune că ai nevoie să te relaxezi. Zilele acestea ar trebui să te concentrezi mai mult asupra stării tale de bine. O plimbare în natură sau o activitate cu prietenii(ele) s-ar putea să fie tot ce ai nevoie pentru un imbold de energie. Lucrurile s-au aranjat foarte bine pentru tine în plan profesional. Nu ai niciun motiv real pentru care să te îngrijorezi. Înconjoară-te de persoanele apropiate și bucură-te de fiecare clipă din plin. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Balanţă:

Ai mai multă grijă la cheltuielile pe care le faci. Dacă nu îți administrezi banii așa cum trebuie s-ar putea să fie nevoie să ceri ajutorul familiei. Încearcă să-ți faci câteva liste cu lucrurile necesare și să nu te abați de la ele. Deși este o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, ai toate șansele să închei anul fără datorii dacă înveți să fii chibzuit(ă). Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii au toate motivele să fie fericiți. Astăzi sunt înconjurați de familie și prieteni(e) și se simt iubiți de cei(le) apropiați(te). Vei avea parte de o surpriză frumoasă din partea partenerului(ei) de cuplu. Pentru Scorpionii care nu sunt într-o relație se anunță o zi cu o întâlnire care le va schimba complet percepția asupra dragostei. Fii încrezător(are), ai toate motivele să zâmbești. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Săgetător:

Pentru Săgetători lucrurile nu stau foarte bine din punct de vedere emoțional. Relația cu partenerul(a) a trecut prin mai multe transformări, iar acum sunteți într-un punct în care nu vă mai recunoașteți. Dacă nu vrei un viitor alături de partenerul(a) din prezent, atunci este momentul să pui în balanță toate emoțiile și să iei decizia potrivită pentru tine. Fericirea ta ar trebui să fie prioritară.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Capricorn:

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Ești energic(ă), organizat(ă) și gata să-ți pui în ordine fiecare sarcină pentru a te bucura de timpul liber în cea de-a doua parte a zilei. Spre seară s-ar putea să ai parte de o vizită din partea unor prieteni(e) apropiați(te). Nu refuza cererea acestora de a petrece timp împreună. Te vei simți foarte bine și îți vei încărca bateriile pentru zilele ce urmează. Se anunță multe oportunități la locul de muncă pentru Capricorni.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Vărsător:

Horoscopul de azi te sfătuiește să-ți rezervi câteva ore pentru a te relaxa. Astăzi ar trebui să te preocupi de starea ta de bine și să faci activități care să te înveselească. În ultima vreme te-ai afundat în responsabilități și ai uitat cât de important este să ai puțin timp și pentru tine. Încearcă să nu te mai simți vinovat(ă) pentru lucrurile care nu depind întotdeauna de tine. Eliberează-te de griji și bucură-te de câteva momente de liniște.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Peşti:

Ai multe lucruri la care trebuie să te gândești, însă ele ar trebui luate pe rând pentru a putea fi rezolvate. Vei trece cu bine peste orice dificultate, chiar dacă lucrurile par destul de complicate în prezent. Relaxează-te și privește imaginea de ansamblu, apoi pregătește-ți un plan de rezolvare.
 

Zodiac chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă

 
Zodiac chinezesc 2022


Anul Tigrului de Apă vine cu multe oportunități și cu schimbări importante, mai ales din punct de vedere profesional. Cei mai mulți oameni se vor bucura de un an prosper presărat cu multe amintiri frumoase.


Șobolan:

Horoscopul chinezesc în 2022 spune că anul Tigrului de Apă va avea o influență cu un impact mare asupra oamenilor născuți sub semnul Șobolanului. 2022 va fi un an al transformărilor, cu multe schimbări în plan profesional. S-ar putea să te bucuri de sume mari de bani la începutul anului, însă trebuie să înveți să-i administrezi cu atenție. Totodată, va fi un an benefic pentru întemeierea unei familii. Cei(le) care sunt într-o relație stabilă ar putea să-și ducă povestea de dragoste la următorul nivel. În cea de-a doua parte a anului, începând cu luna august te vei putea relaxa în vacanțe binemeritate. Septembrie și octombrie te vor aștepta cu o nouă persoană importantă în viața ta. Lucrurile se vor așeza perfect în special pentru cuplurile de îndrăgostiți.


Bivol:

Pentru semnul Bivolului se anunță un an plin de călătorii și afaceri. Cei(le) născuți(te) sub acest semn se vor bucura de reușitele investițiilor pe care le-au făcut în trecut. Totuși, horoscopul chinezesc în 2022 te sfătuiește să fii foarte atent(ă) cu starea ta de sănătate. La începutul primăverii s-ar putea să întâmpini câteva dificultăți. Nu lăsa stresul și oboseala să te pună la zid. Încearcă să iei o pauză de la programul aglomerat și să-ți organizezi programul haotic, doar așa vei reuși să te aduci înapoi pe linia de plutire. Se anunță un an liniștit în care accentul este pus în special asupra familiei și timpului petrecut alături de cei(le) iubiți(te).


Tigru:

Tigrul este al treilea semn din zodiac, iar anul acesta va fi guvernat de el. 2022 va fi un an presărat cu multe reușite în plan profesional și personal. Viața sentimentală îți va aduce împlinirea și liniștea pe care o cauți. La locul de muncă vei fi apreciat(ă) și ți se va oferi oportunitatea de a avansa. Anul 2022 va marca și o creștere semnificativă a veniturilor tale. Reușești să atragi banii în viața ta ca un magnet. Desigur, fii atent(ă) la timpul petrecut cu familia. Se pare că în cea de-a doua parte a anului îți vei neglija o bună parte din prieteni(e), iar aceștia(stea) vor vrea să rupă relațiile cu tine.


Iepure:

Anul Tigrului de Apă promite schimbări de bun augur în viața persoanelor născute sub semnul Iepurelui. Din punct de vedere profesional, vei atinge echilibrul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Acest lucru te va ambiționa să fii și mai bun(ă) și să-ți depășești propriile limite. Încă din prima parte a anului vei fi văzut(ă) drept un lider pentru cei(le) mai mulți(te) dintre colegii(ele) tăi(ale) de la locul de muncă. Responsabilitatea de care dai dovadă îi/le influențează pe ceilalți(lelalte) să-și pună încrederea în tine. Horoscopul chinezesc în 2022 te avertizează să fii atent(ă) la starea ta de sănătate. Dacă ignori acest aspect s-ar putea să întâmpini câteva probleme pe care altfel le-ai fi putut evita.


Dragon:

Pentru cei(le) născuți(te) sub semnul Dragonului se anunță un an dificil. O parte din relațiile tale sociale vor fi afectate din cauza lipsei de implicare. Te vei concentra mult mai mult asupra carierei și vei uita de prietenii(ele) tăi(ale). Poate ar fi momentul să reconsideri programul pe care îl ai și să-ți adaptezi mai bine activitățile planificate. Relația de cuplu va avea și ea de suferit. Partenerul(a) se va simți neglijat(ă) și va găsi tot timpul motive de ceartă. Horoscopul chinezesc în 2022 te sfătuiește să-ți rezervi mai mult timp pentru oamenii importanți din viața ta.


Șarpe:

Anul Tigrului de Apă va fi benefic pentru nativii(ele) născuți(te) sub semnul Șarpelui. Aceștia(stea) se vor putea face remarcați(te) în plan profesional. În cele din urmă o să-ți găsești curajul să renunți la lucrurile care te fac nefericit(ă) și să pornești singur(ă) pe un drum nou. Schimbările din viața ta vor atrage oamenii potriviți pentru tine. În cea de-a doua parte a anului vei remarca o îmbunătățire a relațiilor sociale. Cariera ta va avea cele mai multe lucruri de câștigat. Proiectele tale vor înregistra multe reușite, iar rezultatele se vor transforma rapid în câștiguri materiale.


Cal:

Persoanele născute sub semnul Calului vor avea parte de multe amintiri frumoase în 2022. Acești(ste) nativi(e) au parte de un an plin de idei creative și inovatoare. Toată munca grea pe care ai depus-o în anii precedenți își va arăta roadele în prima parte a anului. Horoscopul te sfătuiește să nu neglijezi aspectele ce țin de sănătatea ta. Pune-ți la punct analizele anuale și nu ignora primele semne care pot indica o problemă. Vei avea parte de un an plin de oportunități, trebuie doar să fii pregătit(ă) pentru a face schimbările necesare.


Capră/Oaie:

Anul 2022 va fi marcat de multe schimbări pentru cei(le) născuți(te) sub acest semn. Cele mai multe dintre ele vor depinde de munca și efortul pe care nativii(ele) sunt dispuși(se) să le depună. Universul va veghea asupra acestui semn pe care îl va ghida astfel încât să ia cele mai bune decizii. Câteva probleme din trecut se vor întoarce în viața ta în 2022. Ar fi momentul să faci pace cu lucrurile care te-au rănit și să înveți să mergi mai departe. Sănătatea ta arată foarte bine în 2022, însă relațiile de iubire s-ar putea să aibă de suferit.


Maimuță:

Horoscopul chinezesc în 2022 promite un an plin de oportunități pentru cei(le) născuți(te) sub semnul Maimuței. Acești(ste) nativi(e) se vor bucura de reușite și se vor face remarcați(te) în fața celorlalți(te). Vor fi câteva schimbări în carieră, însă acest lucru te va motiva să fii cel(a) mai bun(ă) în domeniul tău. S-ar putea să primești șansa de a lucra într-un mediu creativ. Ar trebui să profiți de această ocazie. Abilitățile tale vor fi remarcate de persoana potrivită care îți va propune un parteneriat de lungă durată.


Cocoș:

Horoscopul chinezesc în 2022 aduce un an plin de reușite pentru nativii(ele) născuți(te) sub semnul Cocoșului. Va fi un an presărat cu multe oportunități pe care Cocoșii nu le vor rata. Vei avea șansa să călătorești destul de mult. O bună parte din călătorii vor fi în interes de serviciu, însă vei avea șansa să descoperi culturi noi și fascinante. Deși vei avea un an plin de suișuri și coborâșuri, la final vei realiza cât de mult ai evoluat. Bucură-te de fiecare experiență și fii deschis(ă) la experiențe noi.


Câine:

Anul Tigrului de Apă va aduce pentru nativii(ele) născuți(te) sub semnul Câinelui un an plin de aventuri. Încă din prima parte a anului vei fi pe fugă în căutarea de noi experiențe. Horoscopul chinezesc în 2022 spune că te vei afla într-o călătorie de descoperire a sinelui. Provocarea ta cea mai mare va fi să-ți găsești echilibrul interior. Cu răbdare și perseverență vei ajunge exact acolo unde îți dorești.


Mistreț:

Horoscopul chinezesc în 2022 te va influența în mod pozitiv. Vei avea parte de câteva propuneri de colaborare în plan profesional, iar acest lucru îți va aduce câștigurile materiale pe care le-ai așteptat. Nici viața ta sentimentală nu este uitată. Vei avea parte de mult romantism și îți vei putea surprinde iubitul(a) cu un cadou special. Primăvara îți va aduce în viață o persoană care va deveni rapid foarte importantă pentru tine. Dacă ți-ai planificat deja vacanțele pentru prima parte a anului, ia în calcul sfatul horoscopului chinezesc. Acesta spune să fii precaut(ă) la oamenii pe care îi întâlnești, unul din ei s-ar putea să fie alesul inimii tale.