Horoscopul zilei de joi, 4 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 4 noiembrie 2021


Horoscop 4 noiembrie 2021, Berbec:

Ești gata să faci câteva schimbări importante în viața ta. A sosit momentul să-ți pui în ordine prioritățile și să începi toate demersurile necesare pentru a-ți schimba viitorul. Puterea se află în mâinile tale. Schimbarea trebuie să vină mai întâi din exterior, pentru a putea fi vizibilă și la exterior. Nu te mai gândi și adu-ți la realitate visul. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Taur:

Horoscopul zilei de joi aduce multe vești bune pentru Tauri. Ai șansa de a te face remarcat(ă) în plan profesional. Oportunități de carieră îți vor apărea în cale și ar putea să-ți schimbe complet parcursul profesional. Debordezi de energie, iar acest lucru îi/le încurajează pe cei(le) din jur să fie la fel de buni(e) ca tine. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Gemeni:

Ziua începe destul de greu pentru tine. Încă de dimineață te simți lipsit(ă) de energie, iar acest lucru nu te ajută deloc pentru a avea un randament cât mai bun. Ar fi bine să-ți rezervi câteva zile libere pentru a te relaxa. Ai mai multă grijă de tine și nu neglija aspectele ce țin de starea ta de sănătate.






Horoscop 4 noiembrie 2021, Rac:

Racii trebuie să fie foarte atenți la felul în care își administrează banii. Ar fi indicat să nu investești sume mari în această perioadă. S-ar putea să fie nevoie să faci câteva cheltuieli majore în săptămânile ce urmează. Calculează-ți bugetul cu atenție și rezistă tentației de a face cumpărături impulsive.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Leu:

Horoscopul zilei de azi semnalează că ar trebui să petreci mai mult timp alături de cei(le) dragi. Te simți lipsit(ă) de energie, iar vizita unor prieteni(e) s-ar putea să te ajute. În ultima vreme ți-ai neglijat apropiații(tele) și te-ai afundat în sarcinile nesfârșite de la locul de muncă. Ia-ți o pauză și acordă mai multă importanță relațiilor sociale.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Fecioară:

S-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută din partea unui(ei) coleg(e) de la locul de muncă. Cariera este pe primul loc în această perioadă din viața ta. Muncește din greu, dar nu uita să ceri și părerea celorlalți(te). Munca în echipă este mai mult decât necesară. Fii atent(ă) la oportunitățile din jur și să-ți faci timp să calculezi în avans următoarea ta mișcare. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 4 noiembrie 2021, Balanţă:

A sosit momentul să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Din păcate, în ultima perioadă ai preferat să îți investești toată energia în cariera ta. Acest lucru s-ar putea să spună mai multe decât poți crede despre sentimentele tale adevărate. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Scorpion:

Nu este momentul să te cerți cu partenerul(a) tău(a). Relațiile îți sunt amenințate în această perioadă. Gelozia s-ar putea să iasă la iveală, iar acest lucru va duce la discuții dureroase cu cel(a) pe care-l(o) iubești. Poartă o discuție sinceră cu el(a) și ia cea mai bună decizie pentru tine. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Săgetător:

Ești în cea mai bună perioadă din viața ta. În cele din urmă ai reușit să-ți găsești motivația pentru a-ți schimba viața. De acum, doar lucruri frumoase te așteaptă. Provocări vor fi la tot pasul, însă o să găsești întotdeauna puterea de a merge mai departe. Nu te teme să fii sincer(ă) cu tine și să faci lucrurile exact așa cum îți dorești.






Horoscop 4 noiembrie 2021, Capricorn:

Horoscopul zilei te sfătuiește să fii atent(ă) la lucrurile pe care le discuți cu cei(le) din jur. S-ar putea ca unele persoane să nu aibă cele mai bune intenții și să încerce să te saboteze. Poate că a sosit momentul să te distanțezi de oamenii toxici din viața ta. Ai mai multă încredere în tine. Te vei descurca întotdeauna, indiferent de cine alegi să-ți rămână aproape.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la bugetul pe care îl alocă cheltuielilor lunare. S-ar putea să fie nevoie să intre în economii, iar acest lucru îi va debusola complet. Ar fi indicat să-ți cumperi doar strictul necesar și să nu faci liste infinite cu lucruri care nu îți sunt necesare. Fii calculat(ă) și chibzuit(ă), vei avea nevoie de fiecare resursă financiară pentru un proiect important ce urmează.


Horoscop 4 noiembrie 2021, Peşti:

A sosit momentul să te bucuri de timpul petrecut alături de cei(le) dragi. Zilele acestea ai fost destul de ocupat(ă), însă astăzi vei avea toată energia necesară pentru a le face o surpriză plăcută celor iubiți(te). Oamenii te apreciază, iar tu te simți mai bine ca niciodată în brațele deschise ale familie tale iubitoare. Bucură-te de lucrurile mărunte și prețuiește aceste momente simple.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS