Horoscopul zilei de vineri, 5 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 5 noiembrie 2021


Horoscop 5 noiembrie 2021, Berbec:

Dacă mergi mână în mână cu cineva, se poate deschide o ușă la care nu te aștepți și care te va face să fii mai optimist(ă). Nu ar trebui să te deranjezi și nici să faci un efort prea mare. Optimismul și încrederea în sine cu condițiile de bază pentru a realiza ceea ce-ți dorești cu adevărat. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Taur:

S-ar putea ca în prima parte a zilei să fii un pic mai leneș(ă), dar în cele din urmă îți vei recăpăta energia. Vei râde mult azi și de asemenea, vei avea parte de mai multe câștiguri în plan profesional. E posibil să semnezi un contract nou sau să ajungi la o înțelegere cu un/o partener(ă) de afaceri. Spre seară vei organiza ceva plăcut pentru partenerul(a) de cuplu. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Gemeni:

Nu trebuie să crezi tot ceea ce auzi pentru că lucrurile sunt relative și fiecare are părerea lui/ei, indiferent de cât de apropiate îți sunt acele persoane. Trebuie să faci un mic efort pentru a-ți menține spiritul critic la îndemână. Nu te lăsa purtat(ă) de pasiunile altora.






Horoscop 5 noiembrie 2021, Rac:

Se poate să fi observat de mai mult timp că o anumită persoană din jurul tău face lucruri care nu sunt tocmai legale. Trebuie să stai cât mai departe de astfel de oameni și de situații. Lucrurile care nu-ți dau o energie bună trebuie eliminate pentru că ele nu duc niciodată la progres sau performanțe.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Leu:

Nu trebuie să te obsedeze problemele legate de sănătate. Faptul că te gândești mereu la asta, ți-ar putea aduce mai multe probleme decât îți închipui tu. E nevoie să păstrezi un echilibru în acest sens, așa că fii calm(ă) și nu mai căuta simptome care de fapt nu există.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Fecioară:

Astăzi ai de gând să faci un prim pas legat de o temă pe care trebuie să o pregătești din timp și care este un proiect personal foarte important pentru tine. Acest lucru îți va da o stare de bine pentru că îți dai seama cât de aproape ești de obiectivele tale. Ai suficiente resurse pentru a duce la bun sfârșit totul. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 5 noiembrie 2021, Balanţă:

Azi simți o legătură specială cu cineva din jurul tău. Este vorba despre cineva care are mare nevoie de ajutor în aceste momente și ar fi bine dacă ai putea să-l/să o susții. Vei deveni un balsam pentru acea persoană. O situație complicată, ce pare fără rezolvare te va ajuta să vezi cât de puternic(ă) ești de fapt. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Scorpion:

Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii legate de muncă. Dacă te gândești să vorbești cu un/o șef(ă) despre o problemă despre care știi că este conflictuală, cântărește foarte bine toate consecințele. Poate ar fi mai bine să aștepți câteva zile. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Săgetător:

Recuperezi foarte mult și nu vrei să îți mai amintești de greșelile trecutului. Îndrăznești să-i spui unui(ei) prieten(e) ce părere ai despre o situație în care crezi că a intrat fără prea mult control. Acest avertisment ar trebui făcut din afecțiune și cu tot tactul posibil. Te va costa să-l oferi.






Horoscop 5 noiembrie 2021, Capricorn:

Ai văzut în jurul tău o mulțime de lucruri care nu corespund cu principiile tale de viață. Există ceva în plan profesional care nu funcționează așa cum te așteptai sau care s-a schimbat foarte mult în ultima vreme. Trebuie să rămâi calm(ă), deoarece sunt multe variabile în afara controlului tău.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Vărsător:

Azi vei petrece mult timp în compania copiilor(lelor), iar aceștia(stea) sunt o sursă de bucurie pentru tine. Te vor ajuta să uiți de alte lucruri care sunt mai neplăcute, elemente ale vieții de maturitate. Afecțiunea lor dezinteresată îți va fi de folos. Te vei bucura foarte mult de tandrețea copiilor(lelor) din jurul tău.


Horoscop 5 noiembrie 2021, Peşti:

Probabil ai acumulat ceva îndoieli cu privire la oportunitatea de a spune „da” cuiva care a împrumutat bani de la tine. Nu ești deloc sigur(ă) de returnarea acestora la timp. Încercă să amâni deocamdată acest împrumut și așteptă puțin, chiar dacă nu îți place să procedezi în felul acesta cu oamenii pe care îi cunoști.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS