Horoscopul zilei de duminică, 31 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 31 octombrie 2021


Horoscop 31 octombrie 2021, Berbec:

Nu îi/le tratezi corect pe cei(le) din familie în ultimul timp. Acest lucru te-a pus pe gânduri după ce ai observat că cei(le) din jur nu te mai bagă în seamă. De asemenea, ai probleme financiare, dar vei ajunge să le dai de cap. Profită de efortul pe care l-ai făcut în ultimul timp la locul de muncă și cere o mărire de salariu, arată horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 31 octombrie 2021, Taur:

Te vei întâlni recent cu un/o prieten(ă) foarte drag(ă), pe care nu l-ai/ai mai văzut/văzut-o de ceva timp. Reîntâlnirea te va ajuta să-ți aduci aminte de copilărie, de vremurile când nu aveai griji și presiune. Stai foarte bine cu banii, dar nu te mai lăsa condus(ă) de utopiile profesionale. Bucuria este sinonimă cu sănătatea. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 31 octombrie 2021, Gemeni:

Te simți din ce în ce mai atacat(ă) de un/o prieten(ă), chiar încolțit(ă). Clarifică aceste lucruri cât mai curând posibil pentru ca situația să nu degenereze. Datoria pe care cineva a uitat să o plătească față de tine trebuie încasată cât mai repede. Munca este foarte importantă, dar nu uita că ai nevoie și de relaxare, arată horoscopul zilei.






Horoscop 31 octombrie 2021, Rac:

Ești romantic(ă) și jucăuș(ă) în această perioadă, dar partenerul(a) de cuplu nu vede acest lucru și acest lucru te deranjează din ce în ce mai mult. Creativitatea te va ajuta să-ți atingi obiectivele de la birou. Nu uita de asemenea să faci sport mai des ca să-ți menții organismul sănătos.


Horoscop 31 octombrie 2021, Leu:

Dragostea vine doar dacă o cauți sau îi/le lași pe cei(le) din jur să se apropie de tine. În cazul în care nu ești disponibil(ă) emoțional, trebuie să comunici acest lucru persoanei care se vede într-o relație cu tine. Stai bine în plan financiar, dar nu risipi banii în stânga și în dreapta. Petrece timpul liber în compania celor mai dragi persoane din viața ta, arată horoscopul de azi.


Horoscop 31 octombrie 2021, Fecioară:

Atât tu, cât și partenerul(a) de cuplu acordați mai multă atenție copiilor(lelor) din jur în ultimul timp. Poate a venit vremea să duci relația la un alt nivel dacă sunteți atât de pregătiți pentru rolul de părinți. Profită de mărirea salarială de azi ca să te răsfeți. Ai nevoie de o vacanță, așa că nu mai sta pe gânduri și alege mai repede destinația ideală. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 31 octombrie 2021, Balanţă:

În dragoste fiecare clipă trebuie să fie trăită la intensitatea maximă altfel sigur este cineva prin jur care va profita de ocazie. Dacă ai ocazia să te remarci în fața prietenilor(elor) la un joc, e șansa ta. În ceea ce privește lucrul, trebuie să te reorganizezi cu programul. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 31 octombrie 2021, Scorpion:

Nu te mai prosti cu aventuri sentimentale, ai grijă cu ceea ce faci pentru că totul se poate întoarce împotriva ta foarte repede. Trebuie să te pregătești pentru cheltuieli neprevăzute pentru că acestea pot apărea atunci când te aștepți mai puțin. La locul de muncă s-ar putea să ai parte de mai multe obstacole, dar le vei depăși fără probleme, arată horoscopul acestei zile. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 31 octombrie 2021, Săgetător:

Ești foarte mulțumit(ă) de perioada pe care o traversezi, în toate planurile. Legat de partea financiară, obține cele mai bune sfaturi de la experți(te). Este timpul să te afirmi în fața șefilor(elor) tăi(ale), să le arăți că știi și tu cum stau lucrurile în partea financiară. Poate vor aprecia cândva că cineva chiar este interesat să evolueze.






Horoscop 31 octombrie 2021, Capricorn:

Fii mai grijuliu(e) cu partenerul(a) de cuplu pentru că acest lucru te va ajuta să repari greșelile din trecut care ți-au afectat relația în ultimul timp. Pune facturile în ordine și sari peste anumite cheltuieli. Haosul va mai domni o bună perioadă la locul de muncă dacă nu te mobilizezi să pui lucrurile în ordine. Mersul pe jos va face diferența la capitolul sănătate.


Horoscop 31 octombrie 2021, Vărsător:

Azi vei avea parte de o zi activă și plină de adrenalină alături de prieteni(e). Faci față cu bine dificultăților financiare, iar acest lucru te va ajuta să crești stima de sine. Situația profesională se îmbunătățește remarcabil. Mergi din nou la specialist(ă) la cel mai mic simptom care te îngrijorează, arată horoscopul zilei de duminică.


Horoscop 31 octombrie 2021, Peşti:

Vei fi din ce în ce mai absorbit(ă) de treburile gospodărești, dar acest lucru nu trebuie să te întoarcă de la obiectivele tale principale. Fii atent(ă) la afacerile la care iei parte. Trebuie de asemenea să te odihnești mai mult.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS