Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 octombrie 2021


Horoscop 30 octombrie 2021, Berbec:

Lasă totul să se întâmple azi ca și nimeni și nimic nu ar conta. Nu merită pur și simplu să intri în discuții care ar putea genera o tensiune prea mare emoțională și care ți-ar putea da bătăi de cap. Poartă „cea mai bună față” a ta și fii mereu optimistă. Caută-ți refugiul într-o carte sau în muzică, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 30 octombrie 2021, Taur:

Ai un vis de mai mult timp, care nu-ți dă pace. În ciuda a ceea ce spun cei din jur, nu ar trebuie să renunți la el. Pune-l în aplicare cât mai repede dacă simți că-ți va aduce beneficii. Important este să lucrezi constant la acest proiect de suflet. Vei primi împlinirea de care ai atâta nevoie, depinde doar de tine când, de nimeni și nimic altceva. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 30 octombrie 2021, Gemeni:

Toți pașii pe care trebuie să-i faci azi trebuie să aibă ca scop îndeplinirea obiectivelor pe care le ai. Ai deja perspectiva a ceea ce îți dorești și acum ai și resursele necesare pentru a face acest lucru. Nu contează ce trebuie să faci pentru a obține acest lucru, spune horoscopul zilei de azi.






Horoscop 30 octombrie 2021, Rac:

Fie că o faci în persoană sau prin intermediul tehnologiei, vei stabili azi contacte foarte bune cu oameni pe care nu îi cunoști sau îi cunoști superficial, dar care te vor ajuta mult în plan profesional. Totul contează și tot ceea ce ai în jur te poate ajuta să ai cele mai bune rezultate.


Horoscop 30 octombrie 2021, Leu:

Horoscopul zilei de azi spune să stai cât poți de departe de mediul competitiv de care te-ai apropiat în ultimul timp. Acesta îți poate afecta echilibrul și bunăstarea și nu duce la nimic bun. Cel mai important lucru este ceea ce simți tu, nu ceea ce spun sau cred cei din jur. Zgomotul de fundal nu te va ajuta deloc cu ceea ce ai tu de făcut.


Horoscop 30 octombrie 2021, Fecioară:

Acceptarea limitărilor este un lucru pozitiv, care te va ajuta să evoluezi și să faci progrese în toate planurile. De asemenea, dacă îți cunoști resursele e mult mai ușor să pui în aplicare planurile pe care le-ai făcut cu ceva timp în urmă. Azi îți vei da seama cât de util este să știi acest lucru și să nu-ți mai faci griji pentru nimic. Începe să lucrezi pentru a extinde posibilitățile. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 30 octombrie 2021, Balanţă:

Cineva te va căuta pentru a-ți spune cât de mult l-ai ajutat să rezolve o problemă și să-ți comunice aprecierea pe care o are față de tine. Acest lucru te împlinește pentru că eforturile tale sunt răsplătite. Trebuie să urmezi calea generozității și a empatiei pentru că nimeni și nimic nu ți le poate lua, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 30 octombrie 2021, Scorpion:

Azi nu vei funcționa până nu vei sta cu oamenii cu care te înțelegi foarte bine. Aceștia te fac să zâmbești, iar cu această ocazie îți vei da seama și că punctele voastre de vedere sunt asemănătoare. Bucuria este nemărginită. Ai grijă însă la colegii de birou pentru că se pot isca tensiuni care vor ajunge la urechile superiorilor. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 30 octombrie 2021, Săgetător:

Închei săptămâna cu tensiuni care s-au tot acumulat și nu ai reușit să le dai de cap. Acestea îți vor da o stare de tensiune și nervozitate ce te va influența negativ. Lasă totul deoparte cât de mult poți și încearcă să eviți gândurile întunecate sau catastrofale. Nu ești interesată să porți anumite conversații, spune horoscopul zilei de azi.






Horoscop 30 octombrie 2021, Capricorn:

Azi vei încerca să repari greșelile trecutului. Ți-ai propus să nu mai dezamăgești pe nimeni și să petreci mai mult timp în compania copiilor și a familiei. Ai suficient timp la dispoziție să stai cu ei și să aveți timp de calitate. Te vei distra foarte mult și simți că te-ai întors la copilărie.


Horoscop 30 octombrie 2021, Vărsător:

Nu exagera cu spiritul critic sau cu reproșuri față de cineva apropiat. Dacă o faci, vei acumula foarte multe tensiuni și negativitate și nu ai nevoie de așa ceva în această perioadă. Lasă totul să se întâmple natural și nu mai influența pe nimeni. Fiecare este responsabil de propriile sale decizii, spune horoscopul zilei de azi.


Horoscop 30 octombrie 2021, Peşti:

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, azi nu este deloc o zi rea. Vei clarifica anumite aspecte economice care te fac să devii nostalgică pentru că sunt legate de trecut. Este însă momentul potrivit pentru a negocia. Trebuie să faci acest lucru fără ezitare dacă vrei să reușești. Explicațiile sunt punctul tău forte.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS