Horoscopul zilei de duminică, 3 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 3 octombrie 2021


Horoscop 3 octombrie 2021, Berbec:

Azi ai planuri mari. Vrei să te vezi cu majoritatea prietenilor(elor) și cu cei mai apropiați oameni sufletului tău, cei din familie. Ești foarte nerăbdător(are) să le spui că în sfârșit lucrurile se întâmplă în viața ta așa cum te-ai așteptat și ți-ai dorit. Este foarte bine că ai reușit să-ți canalizezi energia pentru a termina toate proiectele în care erai implicat(ă). Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 3 octombrie 2021, Taur:

Astăzi vei avea o idee grozavă care îți vine în minte ca un fulger și pe care arzi de nerăbdare să o pui în practică. Nu o respinge ca și cum ar fi o nebunie de moment. Ea poate însemna începutul unei noi călătorii foarte fructuoase în toate planurile. Cei(le) din familie se străduiesc să-ți ofere liniște și fericire ca să nu ai o viață plină de griji și dorințe. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 3 octombrie 2021, Gemeni:

Dacă ai fost nemulțumit(ă) de slujba actuală și ai o soluție la îndemână, profită de oportunitatea pe care o ai în acest moment. Sunt șanse mari să te muți la un alt loc de muncă, într-o echipă cu colegi(e) pe placul tău. Scoate la înaintare creativitatea și talentele pe care le ai ca să te faci remarcat(ă) din prima secundă.






Horoscop 3 octombrie 2021, Rac:

Te îngrijorează mai multe lucruri, chiar dacă nu sunt neapărat din mediul tău. Ai capul în nori, dar ești capabil(ă) să iei cele mai bune decizii pentru tine. Un lucru de care trebuie să ții mereu cont este faptul că indiferent de context, tu ești cel(a) care contează cu adevărat.


Horoscop 3 octombrie 2021, Leu:

Dacă ai șansa zilnic să acorzi atenția ta unui proiect, atunci nu mai sta și analiza. Ai toate șansele să te faci remarcat(ă) pentru că dai dovadă de rațiune și ești un/o bun(ă) organizator(are). Ideile tale sunt apreciate de cei(le) din jur. Te simți cumva responsabil(ă) de tot ceea ce se întâmplă cu persoanele din jur. Trebuie să depui mai mult efort, dar succesul este de partea ta.


Horoscop 3 octombrie 2021, Fecioară:

Ai ajuns într-un punct al carierei în care te compari zilnic cu cineva mai bun de la locul de muncă, doar că toată această situație devine din ce în ce mai frustrantă. Cu toate acestea, ai multe de învățat din aceste lucruri. Vine și vremea ta și vei ieși și tu în evidență, dar trebuie să termini procesul de învățare. Ca să te pui la punct cu tot și să ajungi la același nivel cu al colegilor(elor), lucrurile trebuie să-ți iasă perfect. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 3 octombrie 2021, Balanţă:

Nu ai rămas fără idei, iar imaginația ta este inepuizabilă. Uneori faci pași înapoi din cauza problemelor pe care le întâmpini în rutina zilnică, dar nu te lăsa descurajat(ă). Azi ai nevoie mai mult decât oricând să te relaxezi câteva ore. Mergi fără țintă și lasă instinctele să te ghideze. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 3 octombrie 2021, Scorpion:

Lucrurile merg bine în viața ta, dar ești din ce în ce mai îngrijorat(ă) de aspectul financiar. Te copleșește faptul că trebuie să ai o evidență clară a economiilor și a datoriilor pe care le-ai acumulat. Nu ai realizat până în acest moment nimic din ceea ce ți-ai propus, dar trebuie să rezolvi situațiile din trecut ca să mergi mai departe. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 3 octombrie 2021, Săgetător:

Azi e un moment bun pentru a face afaceri. Ai o viziune clară asupra a ceea ce ai de făcut și asupra așteptărilor pe care le ai. Analizează toate ideile care îți vin în minte și vezi care sunt potențialele rezultate. Acest lucru este extrem de util pentru un posibil parteneriat ca să vezi care sunt șansele reale de reușită.






Horoscop 3 octombrie 2021, Capricorn:

Horoscopul acestei zile arată că vei scăpa de îndoieli în ceea ce privește capacitatea ta de a face față sarcinilor zilnice de la locul de muncă. Trebuie doar să știi clar ce ai de făcut și care sunt așteptările celor din jur în ceea ce te privește. Ai în vedere un singur lucru: ține pasul cu tot ceea ce se schimbă în profesia ta ca să ții pasul cu noile tehnologii și cu cerințele industriei.


Horoscop 3 octombrie 2021, Vărsător:

Nu tinde prea mult spre spiritualitate, e posibil ca acest lucru să nu te ajute prea mult în această perioadă. În viitorul apropiat vei descoperi multe lucruri care te vor surprinde. O sesiune de meditație te va ajuta să știi cu adevărat ce simți și ce vrei. De asemenea, pentru a merge mai departe, e foarte important să te simți pe deplin împlinit(ă) ca să simți și tu ce este fericirea adevărată.


Horoscop 3 octombrie 2021, Peşti:

Azi, simți nevoia să te închizi în tine și să te temi de toate situațiile pe care nu le stăpânești. Acest lucru va face ca oportunitățile pe care ți le oferă viața să nu treacă pur și simplu pe lângă tine, ci să hotărăști tu ce alegi și ce nu. Acest lucru se va întâmpla atât în carieră, cât și în viața personală, cu partenerul(a) de cuplu.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS