Horoscopul zilei de luni, 25 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 25 octombrie 2021


Horoscop 25 octombrie 2021, Berbec:

Începutul de săptămână se anunță foarte bun pentru nativii(ele) din zodia Berbec. Vei fi energic(ă) și vei avea șansa să finalizezi un proiect pe care îl aveai în desfășurare. Profită de acest început start pentru a face din această săptămână una cât mai bună. Horoscopul zilei de luni aduce multe vești bune pentru Berbecii optimiști. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 25 octombrie 2021, Taur:

Este un moment ideal pentru a-ți face cunoscute sentimentele. Ai mai multă încredere în tine și nu te teme să-ți exprimi gândurile sincere. Spre seară s-ar putea să ai parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi. Ascultă-ți intuiția și fii încrezător(are), s-ar putea să fie nevoie ca tu să faci primul pas. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 25 octombrie 2021, Gemeni:

Gemenii trebuie să învețe să-și organizeze mai bine timpul. Săptămâna începe cu multe sarcini de rezolvat, iar tu te simți copleșit(ă) de acestea. Poate ar fi momentul să-ți faci un sistem de la care să nu te abați atunci când ai multe lucruri de făcut. Chiar dacă preferi spontaneitatea și necunoscutul, uneori este bine să ai totul perfect pus la punct.






Horoscop 25 octombrie 2021, Rac:

Săptămâna debutează cu multe vești bune pentru tine. Este momentul perfect să-ți faci sentimentele cunoscute și să petreci mai mult timp alături de acea persoană specială din viața ta. Deși ai mult de lucru, spre seară partenerul(a) s-ar putea să te surprindă cu o veste bună care să-ți permită să te relaxezi în următoarea perioadă.


Horoscop 25 octombrie 2021, Leu:

Horoscopul zilei de azi arată că nativii(ele) din zodia Leu trebuie să fie foarte atenți(te) la oportunitățile care le apar în cale. Dacă în ultima vreme te-ai simțit blocat(ă) din punct de vedere profesional și ai simțit că nu reușești deloc să avansezi, lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Se anunță o perioadă extrem de importantă în viața ta din punct de vedere profesional. Fii atent(ă) și nu lăsa această șansă să-ți scape.


Horoscop 25 octombrie 2021, Fecioară:

Începutul de săptămână debutează cu multe vești bune pentru nativii(ele) din zodia Fecioară. Ai încredere în abilitatea ta de a administra o situație aflată sub presiune și demonstrează că ai un spirit de lider(ă) înnăscut(ă). Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 25 octombrie 2021, Balanţă:

Balanțele sunt pregătite să înceapă un nou capitol în viața lor. În plan profesional se anunță câteva oportunități pe care nu ar trebui să le ratezi. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau îți dorești să avansezi, este momentul oportun să porți o discuție sinceră. Planurile tale de viitor sunt bine calculate, iar tu ești sigur(ă) de ceea ce-ți dorești. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 25 octombrie 2021, Scorpion:

Horoscopul zilei te sfătuiește să renunți la gelozie. Sunt multe momente tensionate în relația de cuplu, iar acest lucru se întâmplă în ultima perioadă din vina ta. Cel mai bine este să porți o discuție sinceră cu partenerul(a) tău(a) înainte de a trece la concluzii pripite. Dă o șansă relației pe care o aveți și nu renunța la tot atât de ușor. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 25 octombrie 2021, Săgetător:

Poate ar fi momentul să te gândești mai mult la tine. În ultima vreme ți-ai dedicat timpul pentru a fi alături de oamenii importanți din viața ta. Lasă grijile în spate și concentrează-te mai mult asupra dezvoltării tale personale și profesionale. Pune-ți gândurile în ordine și pregătește-te pentru un nou început.






Horoscop 25 octombrie 2021, Capricorn:

Se anunță o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional pentru nativii(ele) din zodia Capricorn. Îți dorești să-ți atingi obiectivele cât mai rapid, însă trebuie să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai realistă. Nu te lăsa debusolat(ă) de acest lucru. Fă-ți un plan mai bine pus la punct și echipează-te cu energia necesară pentru duce lucrurile mai departe.


Horoscop 25 octombrie 2021, Vărsător:

Horoscopul de azi arată că nativii(ele) din zodia Vărsător trebuie să fie foarte atenți(te) la felul în care își administrează banii în această perioadă. Este momentul să fii mai atent(ă) la cheltuieli și să începi să cumperi doar strictul necesar. Vei avea nevoie să investești în viitorul apropiat așa că ai mare grijă cum îți calculezi bugetul.


Horoscop 25 octombrie 2021, Peşti:

Se anunță o zi plină de reușite pentru nativii(ele) din zodia Pești. Ai muncit mult în ultima vreme, însă norocul îți iese în cale. Ai parte de o veste bună de la locul de muncă unde vei avea ocazia să te faci remarcat(ă). În plan personal, lucrurile se anunță la fel de frumoase. Este momentul să te bucuri de fiecare moment și să te lași răsfățat(ă) de partener(ă).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS