Horoscopul zilei de duminică, 24 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 24 octombrie 2021


Horoscop 24 octombrie 2021, Berbec:

Horoscopul zilei de duminică vine cu multe provocări pentru Berbeci. Astăzi trebuie să te concentrezi mai mult asupra relațiilor pe care le ai cu cei(le) din jur și să încerci să eviți conflictele. Nu este o perioadă benefică pentru a aduce în discuție neînțelegerile din trecut. Ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra ta și să ignori momentele tensionate. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 24 octombrie 2021, Taur:

Taurii sunt plini de energie și sunt gata să înceapă distracția. Ultima zi din weekend vine cu multe vești bune pentru acești(ste) nativi(e) optimiști(ste). Ai parte de o vizită neașteptată din partea unei persoane dragi, iar întreaga discuție te va umple de voie bună. Bucură-te din plin de fiecare clipă și lasă grijile departe de tine. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 24 octombrie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt sfătuiți să fie mai atenți la felul în care vorbesc cu cei(le) apropiați(te). S-ar putea ca discuțiile pe care le porți azi să devină tensionate din cauza unor mici neînțelegeri. Fii calm(ă) și tratează fiecare situație cu înțelepciune și maturitate. Nu este momentul să-ți transformi prietenii(ele) în dușmani(e). Ai mai multă grijă la temperamentul tău.






Horoscop 24 octombrie 2021, Rac:

Nimic nu poate să-ți strice ziua. Încă de dimineață te-ai trezit plin(ă) de energie și gata să te distrezi. Pentru tine timpul liber este extrem de important și îți dorești să valorifici fiecare secundă pe care o ai. Ar fi indicat să-ți petreci ultima zi de vacanță alături de familie și de prieteni(e). Aveți multe de povestit și ar fi momentul oportun pentru a depăna amintiri.


Horoscop 24 octombrie 2021, Leu:

Leii sunt sfătuiți să se relaxeze. În ultima vreme ai muncit destul de mult și ți-ai încărcat agenda cu tot felul de sarcini. E bine să-ți stabilești obiective înalte, însă așteptările tale ar trebui să rămână pe cât posibil realiste. Pui prea multă presiune asupra ta și asupra celor din jurul tău. Horoscopul zilei de azi te sfătuiește să reconsideri planurile de vacanță.


Horoscop 24 octombrie 2021, Fecioară:

Fecioarele sunt sfătuite să investească mai mult timp în dezvoltarea lor. Energia zilei te influențează în mod pozitiv, iar creativitatea ta este pusă la încercare. Este un moment oportun să începi să trasezi liniile generale ale unui proiect pe care l-ai tot amânat. Eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite, iar aștrii arată că ți se vor deschide câteva oportunități pentru a te face remarcat(ă). Fii încrezător(are) și nu uita cât de mult ai muncit pentru ceea ce-ți dorești. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 24 octombrie 2021, Balanţă:

Balanțele trebuie să mai lucreze la diplomație. O persoană din viața ta s-ar putea să te contacteze pentru a-ți cere ajutorul. Deși ești foarte generos(asă), ar trebui să înveți să spui „nu” atunci când te simți forțat(ă) să ajuți pe cineva. Nu ești dator(are) față de nimeni, ar fi bine ca fericirea ta să se afle pe primul loc. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 24 octombrie 2021, Scorpion:

Scorpionii au nevoie de o vacanță binemeritată. Ai început un nou capitol în viața ta și nu ai avut încă timpul necesar pentru a analiza în perspectivă lucrurile care s-au întâmplat în ultima vreme. Poate ar fi momentul să-ți iei o pauză și să-ți pui în ordine gândurile pentru a putea face următoarea mutare. Ar fi indicat să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 24 octombrie 2021, Săgetător:

Nimic nu se compară cu energia pozitivă a unui Săgetător. Ești sufletul petrecerii, iar oamenii din jurul tău se simt atrași de aura ta. S-ar putea ca spre finalul zilei să descoperi că ai și un/o admirator(are) secret(ă). Oamenii vor observa această schimbare de atitudine în bine și te vor complimenta la fiecare pas. Bucură-te de fiecare moment și nu uita că ai o singură viață.






Horoscop 24 octombrie 2021, Capricorn:

Capricornii au o agendă extrem de încărcată. Ți-ai propus să realizezi foarte multe lucruri într-un timp relativ scurt. Este momentul să te mobilizezi ș să-ți arăți calitățile de bun(ă) organizator(are). Fii atent(ă) la ceea ce faci și ia lucrurile treptat. Încearcă să te relaxezi din când în când. Deși ai mult de muncit, nu vei avea rezultatele dorite dacă nu te poți concentra așa cum trebuie.


Horoscop 24 octombrie 2021, Vărsător:

Horoscopul de azi arată că Vărsătorii ar trebui să se bucure mai mult de momentul prezent. Ai tendința să te întorci în trecut, iar acest lucru îți provoacă neliniște. Cel mai bine este să-ți pui la punct neînțelegerile și să încerci să treci peste acele momente. Prezentul și viitorul se anunță extrem de ofertante pentru Vărsătorii care știu să profite de moment.


Horoscop 24 octombrie 2021, Peşti:

Sfârșitul de weekend vine cu multe vești bune pentru Pești. Horoscopul zilei te sfătuiește să iei în calcul o scurtă vacanță. Muncești destul de mult și acest lucru te poate duce curând la epuizare. Ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta. Pune-te mai des pe primul loc și oferă-ți câteva clipe de relaxare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS