Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 octombrie 2021


Horoscop 2 octombrie 2021, Berbec:

Un moment dureros din trecut îți poate afecta viața actuală. Este timpul să abordezi situația și să iei o pauză de la proiectele în care ești implicat(ă). Ai nevoie de timp pentru a-ți vindeca rănile și pentru a le arăta oamenilor din jur că îi iubești. Ai suficientă înțelepciune și mult curaj ca să faci acest lucru, arată horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 2 octombrie 2021, Taur:

Începi să te saturi să fii singur(ă), iar acest lucru se întâmplă datorită faptului că ai întâlnit pe cineva recent. Profită de aceste clipe, dacă simți că relația poate ajunge în punctul în care tu te vezi fericit(ă). De multe ori, cei(le) din jur au intenții bune. Sunt persoane care spun mereu adevărul. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 2 octombrie 2021, Gemeni:

Horoscopul zilnic arată că începi să fii conștient(ă) de mediul care te înconjoară. Ești mai atent(ă) la acțiunile pe care le faci și deschizi ochii la tot ce se întâmplă în jurul tău. Azi ai putea descoperi ceva foarte important, care te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru viitorul tău în relația cu partenerul(a) de cuplu.






Horoscop 2 octombrie 2021, Rac:

Dacă în ultimul timp ai fost atent(ă) la starea ta de sănătate, azi nu este deloc o zi bună pentru a te preocupa de aceste stări. Ai putea trece prin momente mai puțin plăcute, din cauza unor greșeli ale tale, dar nu lăsa aceste detalii să te afecteze. Nu trebuie să fii foarte critic(ă) cu tine. Viața are un curs natural pe care de cele mai multe ori nu ai cum să-l schimbi.


Horoscop 2 octombrie 2021, Leu:

Ai primit recent o invitație la relaxare din partea unui(ei) prieten(e) bun(e). Este o soluție nemaipomenită pentru a scăpa de rutina zilnică, mai ales că vei vorbi cu prietenii(ele) apropiați(te) despre lucruri care te macină de ceva timp. Tot azi îți dai seama că un lucru pe care l-ai făcut în trecut te poate afecta tot restul vieții, așa că nu mai sta și rezolvă dacă ai ceva de rezolvat, arată horoscopul de azi.


Horoscop 2 octombrie 2021, Fecioară:

În ultimul timp ai început să te bucuri de viață așa cum se cuvine. Mai ai multe de experimentat și nu e nimic greșit în faptul că vrei să încerci lucruri de care nu ai putut să te bucuri până acum. Lasă deoparte vechile temeri, acestea nu fac decât să te țină în loc și nu ai nicio șansă să progresezi. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 2 octombrie 2021, Balanţă:

Horoscopul zilei de azi arată că până acum ai fost foarte precaut(ă) și nu te-ai apropiat de lucrurile care ar fi putut să-ți dea viața peste cap. Acum a venit momentul să te lași purtat(ă) de sentimente. Scapă de dorința de a face numai lucruri care au șanse de reușită mari pentru că nu așa vei reuși să cunoști fericirea absolută. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 2 octombrie 2021, Scorpion:

Trebuie să începi să-ți trăiești viața cu o intensitate mai mare. Ai nevoie urgentă de adrenalină în viața ta pentru a depăși situațiile dificile care apar din când în când. Cu o atitudine bună și dorință de avansare vei reuși să te bucuri de fiecare clipă din viața ta. Acest lucru va atrage în viața ta oameni frumoși și poți lega prietenii adevărate dintr-o astfel de poveste. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 2 octombrie 2021, Săgetător:

Nu îl/o mai analiza atât de atent pe partenerul(a) tău(a) de cuplu. Trebuie să fii consecvent(ă) cu acțiunile tale față de persoana iubită și, de asemenea, să încerci să înțelegi cât mai bine modul lui/ei de gândire și sentimentele pe care ți le poartă. Decât să fii atât de precaut(ă), mai bine te retragi. Faptul că ești atent(ă) la orice nu va duce la nimic bun în relația de cuplu, spune horoscopul zilnic.






Horoscop 2 octombrie 2021, Capricorn:

Ești într-o etapă bună a vieții, dar îți dorești foarte mult să mai simți măcar o dată bucuria din copilărie. Bucură-te de lucrurile inocente din viața ta. De multe ori viața aduce cu sine provocări și întâmplări care te pot transforma într-o persoană rece, lipsită de sentimente și cu multe frici. Ai grijă de tine și de oamenii din viața ta.


Horoscop 2 octombrie 2021, Vărsător:

Azi ar putea apărea unele călătorii care nu le-ai avut în plan. Veștile bune vin spre tine: vei avea parte de o călătorie de neuitat. Te vei bucura de tot ceea ce se întâmplă în viața ta și de oamenii frumoși care te înconjoară. Nu uita să te bucuri de fiecare clipă pentru că unele momente nu se mai întorc niciodată în viața ta, spune horoscopul acestei zile.


Horoscop 2 octombrie 2021, Peşti:

Azi este o zi excelentă pentru a sărbători lucrurile bune care s-au întâmplat în viața ta. Vei primi o invitație de la un/o prieten(ă) apropiat(ă) și vei avea parte de o cină de neuitat. Chiar dacă mediul este destul de formal, te va ajuta foarte mult să întâlnești oameni noi și să legi prietenii care vor aduce beneficii în viața ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS