Horoscopul zilei de vineri, 15 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 15 octombrie 2021


Horoscop 15 octombrie 2021, Berbec:

Te simți foarte bine azi, iar acest lucru se vede de la primele ore ale dimineții. Îți vei petrece ziua cu cineva apropiat și vei avea parte de toată susținerea de care ai nevoie. Dacă ai primit o mulțime de oportunități în ultimele zile, trebuie doar să vezi care sunt cele care se potrivesc obiectivelor tale. Ai multă carismă și farmec și e nevoie acum să profiți de ele pentru a obține ceea ce vrei. E mult mai ușor așa să aduci oamenii de partea ta și nu mai este deloc nevoie să faci compromisuri. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 15 octombrie 2021, Taur:

Aștrii sunt de partea ta și te ajută să ai din ce în ce mai multă încredere în propriile forțe. E posibil să primești o mulțime de cadouri neașteptate azi, care îți vor aduce mare bucurie în suflet. E ziua perfectă pentru te face remarcat(ă) la locul de muncă, iar superiorii(arele) au așteptat de ceva timp acest moment, arată horoscopul zilei de vineri. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 15 octombrie 2021, Gemeni:

Azi vei avea parte de o aventură și tot ce trebuie să faci este să trăiești clipa. Se poate ca până la sfârşitul anului să te bucuri de toată atenția celor din jur, iar familia să fie de partea ta în toate planurile. Aștrii te vor ajuta să-ți pui ordine în gânduri și să iei cea mai bună decizie. Nu trebuie să îţi fie frică să fii îndrăzneț(ață).






Horoscop 15 octombrie 2021, Rac:

Lumea ta interioară a fost în reconstrucție majoră. Aștrii te vor ajuta să atenuezi o parte din stresul care a fost asupra ta în ultimul timp. A venit momentul să evoluezi și să ai încredere în tine. Trebuie să vindeci unele răni care au rămas deschise, mai ales în problemele de acasă. Această energie care vine asupra ta te va ajuta să faci schimbările necesare pentru a merge mai departe, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 15 octombrie 2021, Leu:

Azi ai capacitatea să vezi cel mai bine ce se întâmplă în jurul tău. Te simți foarte bine și vezi viitorul așa cum ți l-ai planificat cu ceva timp în urmă. Schimbările din ultimele zile te vor ajuta să ai parte de întâmplări bune și în sectorul relațiilor.


Horoscop 15 octombrie 2021, Fecioară:

Ai nevoie de o victorie pentru a scăpa de rutina care te-a acaparat în ultimul timp. Universul lucrează azi pentru tine și te va înveseli cu mici lucruri. Curând vei cunoaște ce înseamnă echilibrul în viața de familie, în carieră sau în plan emoțional. Vei primi curând oportunități de avansare, lucru care te va ajuta cu încrederea de sine. Renunță la timiditate și cere ceea ce ți se cuvine. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 15 octombrie 2021, Balanţă:

Horoscopul zilei arată că simți mereu nevoia să cunoști complexitatea relației umane. Aștrii au avut grijă ca totul să meargă foarte bine pentru tine în această perioadă. Vei primi o mulțime de surprize plăcute azi, iar acest lucru te va ajuta să fii mai blând(ă) cu tine și cu sentimentele tale. Exprimarea de sine este foarte importantă pentru tine. Te vei bucura de timp alături de cei(le) dragi. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 15 octombrie 2021, Scorpion:

Aștrii arată că azi vei primi o mulțime de vești care nu sunt neapărat pe placul tău. Trebuie să te gândești foarte bine la relațiile pe care le ai cu cei(le) din familie și cu oamenii cu care locuiești sub același acoperiș. Este ziua perfectă pentru a vedea dacă ai nevoie să extinzi spațiul de locuit. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 15 octombrie 2021, Săgetător:

Lucrurile s-au schimbat în ceea ce privește abordarea ta asupra vieții. A fost nevoie să te îndepărtezi de oglindă și de stres pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine. Ai nevoie de multe schimbări și trebuie să acorzi prioritate celor care te vor ajuta să evoluezi în viața de zi cu zi. Încearcă să te faci auzit(ă), chiar și atunci când cei(le) din jur au găsit deja soluția salvatoare, arată horoscopul de azi.






Horoscop 15 octombrie 2021, Capricorn:

Aștrii au lucrat în ultimul timp pentru ca tu să-ți pui ordine în ceea ce privește sarcinile de la locul de muncă. Dacă tot nu ești mulțumit(ă) de ceea ce ai primit, atunci a venit timpul să cauți altă variantă. Ai nevoie de un strop de optimism și multă răbdare.


Horoscop 15 octombrie 2021, Vărsător:

Azi ai foarte multă energie și nimeni și nimic nu îți poate sta în cale. Ai parte de sentimente bune și de multă înțelegere. Trebuie să-ți pui cât mai bine în valoare personalitatea și să faci față oricărei activități ce se ivește. Ai toate resursele necesare să nu le dai celor din jur satisfacția eșecului, arată horoscopul acestei zile.


Horoscop 15 octombrie 2021, Peşti:

Ai șanse mari să evoluezi. Azi îți vei pune ordine în gânduri și vei trece cu succes peste perioadele în care nu ai știut prea bine ce să faci atunci când ai avut de înfruntat conflicte și persoane cu o energie negativă. Trebuie să ajungi la o înțelegere cu partenerul(a) de cuplu pentru ca relația voastră să funcționeze și de acum înainte.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS