Horoscopul zilei de luni, 1 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 1 noiembrie 2021


Horoscop 1 noiembrie 2021, Berbec:

Azi vei avea parte de o zi extraordinară. Vei pune accentul asupra banilor și cumpărăturilor. Nu te extinde prea mult din punct de vedere financiar. Pune și bani deoparte pentru a acoperi o cheltuială neașteptată. În seara asta trebuie să te relaxezi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Taur:

Spiritul competitiv te încurajează să vrei progres și să experimentezi. O relație din trecut iese la iveală și sentimentele se intensifică. Fii din ce în ce mai conștient(ă) de propriile aptitudini. Ascultă-ți instinctele și vezi ce parte a ta are nevoie de progres, arată horoscopul zilei de luni. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Gemeni:

Perspicacitatea ta este ascuțită: amintirile sunt vii și emoționante. Planifică ceva care să-ți amintească de copilărie. Savurează în liniște o mâncare bună într-o companie plăcută și eliberează-te de stres. Îți vei da seama că doar cu mintea odihnită vezi oportunitățile din jurul tău.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Rac:

Azi te va afecta mult cercul de prieteni(e) și nu îți mai dai seama concret care sunt obiectivele tale de viitor. Reflectează asupra a ceea ce îți dorești, dar nu te angaja pe un nou drum dacă simți că nu ai luat decizia corectă. Vei primi o invitație la un eveniment care s-ar putea să-ți aducă beneficii financiare. Gândește-te bine înainte de a acționa, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Leu:

Amintirile bunicilor(elor) sau relațiile cu cei(le) din familie te vor emoționa. Orice posibil conflict se va stinge repede. Azi vei reuși ceva ce îți doreai de mult: vei reuși să îmbini afacerile cu plăcerea. În această seară, partenerul(a) de cuplu îți va oferi clipe romantice, iar acest lucru va reaprinde flacăra pasiunii dintre voi.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei arată că vei primi foarte multe complimente referitoare la aspectul tău fizic. Încrederea în sine va crește simțitor, lucru care te va ajuta să renaști și să ieși mai repede din carapacea ta. Nu ezita să-ți planifici o călătorie sau să te înscrii la un program de studii. Vei simți mai repede decât te-ai așteptat libertatea la care ai visat. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Balanţă:

Azi se va schimba mult dinamica din familia ta. Ies la iveală fapte din trecut care te vor ajuta să te lămurești asupra unor probleme care îți dădeau bătăi de cap. Acordă atenție semnelor și bazează-te pe intuiție. Donează articole vestimentare pentru o cauză nobilă dacă simți să faci asta, arată horoscopul de azi. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Scorpion:

Un angajament mai vechi se va concretiza azi. Ascultă sugestiile celor din jur. Alții(tele) sunt mai competitivi(e) și vin cu argumente care te pot convinge chiar și pe tine. Fă doar ceea ce simți tu că este mai bine. Un/O partener(ă) are planuri și idei clare care te implică. Compromisul este cheia, dar tu nu te simți pregătit(ă) să-l faci. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Săgetător:

Azi ai nevoie să clarifici anumite aspecte ale vieții tale. Ți-ai dat seama că problemele nerezolvate nu se vor termina dacă nu dai dovadă de implicare. Fă-ți timp să te eliberezi de stres și să scapi de dezordine. Ține cont de o bănuială despre bunăstarea ta financiară. Ai multe proiecte care vin către tine, trebuie doar să-l alegi pe cel care ți se potrivește.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Capricorn:

Din ce în ce mai des ai simțit în ultimul timp că nu mai ești deloc prezent(ă) în relația de cuplu. Problemele inimii trebuie să fie rezolvate, dacă vrei să mergi mai departe și în alte planuri. O relație sănătoasă și iubitoare începe să se adâncească, iar acest lucru te ajută să-ți recapeți echilibrul, arată horoscopul acestei zile.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Vărsător:

Comunică cu membrii(ele) familiei în legătură cu îmbunătățirile și reparațiile casei. Acesta este momentul potrivit să te bucuri de casa pe care o ai și la care ai visat. Cei(le) din jur îți vor oferi idei interesante de amenajare, așa că vezi dacă se încadrează în preferințele tale. În această seară, profită de timpul liber și relaxează-te cu familia.


Horoscop 1 noiembrie 2021, Peşti:

Fii tolerant(ă) cu convingerile altora. Nu este momentul să fii prea arțăgos(asă) dacă de exemplu se discută despre politică. Vei primi mai multe mesaje interesante, care te vor ajuta să te lămurești în privința unei persoane ce a intrat recent în viața ta. Este un moment grozav pentru a ține pasul cu evenimentele actuale.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS