Lucruri pe care să nu le faci în timpul Lunii Noi din 10 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lucruri pe care să nu le faci în timpul Lunii Noi din data de 10 iunie 2021


Berbec:

Nu vă asumaţi angajamente pe care ştiţi că nu aveţi cum să le puteți duce până la capăt. Este bine să ştiţi de ce sunteţi în stare pentru a nu deveni o dezamăgire în fața celorlalți(te).


Taur:

Nu plecaţi la drum fără un plan bine pus la punct. Luna Nouă vă responsabilizează mai mult decât v-aţi fi așteptat în această perioadă în care aveţi înclinarea să deveniţi mai leneși(e). E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Poate că a venit momentul să rupeţi anumite legături toxice pe care le consideraţi prietenii. Nu mai puneţi suflet pentru oricine. Gândiţi-vă mai mult la voi. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

În timpul Lunii Noi din data de 10 iunie ar fi bine să nu lăsaţi nimic din ce puteți rezolva în acea zi. Este o zi ideală pentru a definitiva niște proiecte.


Leu:

Nu renunţaţi la visurile voastre, chiar dacă apar nori gri deasupra voastră. Aveţi destule calități încât să puteți face față celor mai grele situații.


Fecioară:

Nu acceptaţi orice compromis doar de dragul de a face bine. Cântăriţi foarte bine tot ce spuneţi și faceţi. Trebuie să vă asiguraţi că lucrurile sunt într-o concordanță perfectă.






Balanţă:

Nu ridicaţi tonul la persoanele care nu înțeleg din prima ce le transmiteți. Fiţi mai împăciuitori(are).


Scorpion:

Nu puneţi paie pe foc într-un conflict în care sunteţi doar spectatori(are). S-ar putea să deveniţi victime colaterale.


Săgetător:

Renunţaţi la gândurile negative și uitaţi-vă mai bine în jur. Aveţi suficiente motive de bucurie. Trebuie doar să deschideţi bine ochii. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Nu vă culcaţi pe o ureche, cu toate că pentru unii(ele) dintre voi, perioada aceasta este una extraordinară din toate punctele de vedere. E bine să aveţi niște mici rezerve mai ales din punct de vedere profesional.


Vărsător:

E momentul să acţionaţi, așa că nu mai staţi pe bară și intraţi pe terenul de joc! Visurile nu se îndeplinesc de la sine, ci prin efort, prin muncă și conștiinciozitate.


Peşti:

Nu mai cârpiţi pe ici pe colo, ci înlocuiţi ce nu mai funcționează. Un efort financiar făcut acum pentru a schimba lucrurile din casă poate reprezenta o investiție pe termen lung. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS