Horoscopul zilei de vineri, 11 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 11 iunie 2021


Horoscop 11 iunie 2021, Berbec:

Ca Berbeci sunteţi ghidaţi(te) de planeta „neînfricată” Marte. Marte se îndepărtează de zodia Racului, excesiv de emoțională, pentru a tranzita zodia Leului. Această tranziție vă luminează spiritul și vă ajută să îndepărtaţi dramele din viața de familie, ce v-au diminuat concentrarea în ultima perioadă. Marte în Leu vă reconectează cu latura voastră creativă și romantică, până în ziua de 29 iulie 2021.


Horoscop 11 iunie 2021, Taur:

Horoscopul zilei de 10 iunie 2021, anunță noi ocazii pentru Tauri. Permiteţi schimbărilor să-și facă loc în viața voastră. Aştrii vă influențează să vă concentraţi pe casă și familie în această perioadă. Este cea mai bună perioadă a anului pentru a întreprinde acțiuni de renovare a locuinței.


Horoscop 11 iunie 2021, Gemeni:

În ultima perioadă aţi făcut eforturi pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Aştrii încep să se alinieze și în viața voastră, odată cu tranziția lui Marte în Leu. Această tranziție este binevenită pentru Gemeni, deoarece vă ajută să vă dedicaţi mai multă energie eforturilor educaționale și călătoriilor, până în 29 iulie 2021. Fiţi cu băgare de seamă, deoarece veţi avea inclinaţia să vă înfuriaţi mai repede! Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 11 iunie 2021, Rac:

Universul vă aduce calmul atât de necesar. Marte se îndepărtează în sfârșit de semnul vostru azi și se îndreaptă spre zodia Leului. Prezența lui Marte în zodia voastră a stârnit o serie de probleme de sănătate și v-a influențat să fiţi iritabili(e) și impulsivi(e). Din fericire, tranziția lui Marte în Leu vă va acorda concentrarea de care aveţi nevoie asupra reactivării talentelor voastre latente. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Horoscop 11 iunie 2021, Leu:

Simţiţi că vi se ridică o greutate de pe umeri, odată cu tranziția lui Marte în zodia voastră. Prezența lui Marte vă ajută să vă faceţi din nou apariția pe „scena vieții” și să vă recăpătaţi încrederea în abilitățile voastre. Această tranziție vă acordă, de asemenea, energia caracteristică. Odată cu acest tranzit vine creativitatea, impulsul și nevoia de a vă exprima în munca voastră. Acesta este un moment minunat pentru a vă dezlănțui forța interioară. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 11 iunie 2021, Fecioară:

În ultima perioadă aţi avut parte de tot felul de situații imprevizibile. Marte în Leu nu va fi cea mai confortabilă tranziție pentru voi, însă va fi una necesară pentru a vă rezolva blocajele. Această tranziție vă va reduce nivelul de energie. Până în data de 29 iulie veţi explora sentimentele negative pe care le-aţi îngropat în trecut.






Horoscop 11 iunie 2021, Balanţă:

Sunteţi pregătiţi(te) să întâmpinaţi în forță noile obiective care apar la orizont. Pe măsură ce Marte avansează în tranziția sa în Leu veţi fi eliberaţi(te) de stresul pe care vi-l conferă locul de muncă. Veţi încerca să vă descoperiţi locul în comunitatea voastră, până în ziua de 29 iulie 2021. Acest tranzit poate provoca și unele tensiuni între prieteni(e).


Horoscop 11 iunie 2021, Scorpion:

Scorpionii sunt ghidați de planeta Marte, motiv pentru care sunteţi curajoşi(ase) și energici(e). Aştrii vă influențează să vă direcţionaţi energia către promovarea proiectelor și aspirațiilor profesionale actuale, până în data de 29 iulie 2021. Simţiţi nevoia să vă împărtăşiţi ideile. Marte este responsabil pentru acțiune. Acest lucru aduce vigoare în viața voastră profesională.


Horoscop 11 iunie 2021, Săgetător:

Viața voastră începe să capete o notă pozitivă. Veţi scăpa de stresul care s-a impregnat în dinamica relației voastre. S-ar putea să apară noi oportunități în jurul aventurii, călătoriilor și activităților educaționale, până în ziua de 29 iulie 2021. Vă simţiţi mai liniştiţi(te) decât de obicei, iar acest lucru va putea fi remarcat în toate aspectele vieții voastre. Bucuraţi-vă din plin de acest moment calm și liniștit. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 11 iunie 2021, Capricorn:

Relațiile cu oamenii din jur devin mai agitate decât până acum. Tranziția lui Marte în Leu nu este cea mai confortabilă de parcurs, deoarece dezgroapă vechi frustrări și blocaje de intimitate. Cu toate acestea, în cele din urmă se va dovedi plină de satisfacții. Veţi putea dezactiva tensiunile nerostite și veţi lucra la relațiile cu persoanele apropiate.


Horoscop 11 iunie 2021, Vărsător:

Vă veţi îndrepta atenția către relațiile cu persoanele care vă sunt apropiate. Vă veţi direcționa energia către partener(ă) și către relația romantică. În plan profesional, calitatea muncii voastre se va îmbunătăți. Renunţaţi la control și permiteţi-le celor din jur să vă sprijine. Munca este mult mai puțin stresantă cu ajutorul celorlalți(te).


Horoscop 11 iunie 2021, Peşti:

Distracția revine în viața voastră. După o perioadă în care aţi fost puțin introvertiţi(te) vă faceţi din nou apariția pe scena socială. Veţi avea parte de distracție, expresie și ocazia de a vă bucura din nou alături de prietenii(ele) voştri(astre). Folosiţi-vă de acest timp pentru a vă concentra asupra pasiunilor voastre. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS