Horoscopul zilei de marți, 22 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
marți, 22 iunie 2021


Horoscop 22 iunie 2021, Berbec:

La orizont se arată apariția clarității în mintea și sufletul Berbecilor. Mercur îşi încheie mișcarea retrogradă, fapt ce va descleșta blocajele mentale. De cealaltă parte, Luna se îndepărtează de zodia Scorpionului și își începe tranziția în zodia Săgetătorului, îndreptându-vă concentrarea către sine și evadarea din rutină. Ceața și confuzia vor începe să dispară. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să reflectaţi asupra provocărilor din ultima perioadă și cum le puteți evita în viitor.


Horoscop 22 iunie 2021, Taur:

Lucrurile vor începe să se îmbunătăţească ușor. Mercur guvernează stabilitatea celei de-a cincea case, a dragostei. Vă recuperaţi buna dispoziția și reveniţi la sentimente mai bune. Cuadratura Lunii cu Jupiter vă va scoate în evidență plusurile și minusurile relației actuale. Fiţi atenţi(te) la ceea ce oferiţi și ce primiţi înapoi!


Horoscop 22 iunie 2021, Gemeni:

Gemenii au fost profund impresionați de Mercur retrograd, iar lumea lor s-a întors puțin cu susul în jos. Odată cu eliberarea de mișcarea retrogradă, viața acestora începe să se stabilizeze. Această tranziție le aduce o doză de claritate. Veţi încerca să rezolvaţi problemele care v-au dat târcoale în ultima vreme, legate de identitate, individualitate și independență. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 22 iunie 2021, Rac:

În ultima vreme, aţi dus o muncă profundă cu subconștientul vostru. Acum sunteţi pregătiţi(te) să vă bucuraţi de eforturile depuse cu voi înşivă(sevă). Aştrii vă conferă claritate și pace interioară. Vă veţi elibera de problemele care vă preocupau. Tranziția Lunii în zodia Săgetătorului vă va direcționa atenția către domeniul profesional. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Horoscop 22 iunie 2021, Leu:

Mercur retrograd v-a ajutat să vă luptați cu ambițiile voastre și să selectaţi lucrurile pentru care merită cu adevărat să vă luptați. Aspirațiile voastre prind mai multă claritate. Luna în Săgetător vă va influența să vă recăpătaţi nevoia de a vă distra. Aţi avut parte de tot felul de blocaje și întârzieri de care vă veţi elibera. Vă puteți reconecta cu unele persoane din trecutul vostru care vă vor ajuta să vă îndreptaţi în sfârșit către direcția dorită. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 22 iunie 2021, Fecioară:

Fecioarele vor aprecia claritatea noii perioade, în locul confuziei create de Mercur retrograd. După săptămâni întregi în care v-aţi preocupat în privința carierei voastre, veţi înainta cu precizie. Luna în Săgetător vă va îndrepta atenția către problemele de familie. Dacă aţi avut parte de întârzieri legate de contracte sau înțelegeri, acestea vor începe în sfârșit să se rezolve.






Horoscop 22 iunie 2021, Balanţă:

V-aţi evaluat și reevaluat direcția în viață. Faza lui Mercur retrograd v-a influențat să „săpaţi adânc” și să vă analizaţi cu atenție planurile educaționale și metodele pe care le folosiţi pentru a vă dezvolta. Aştrii vă conferă un sens al clarității și energia de a întreprinde următorii pași necesari.


Horoscop 22 iunie 2021, Scorpion:

Nu sunteţi străini(e) de explorarea părților negative ale relației intime. În ultima perioadă v-aţi concentrat pe răscolirea unor probleme esențiale din relația voastră. Mercur vă aduce mai multă claritate în plan sentimental, luminându-vă următorii pași.


Horoscop 22 iunie 2021, Săgetător:

Universul vă îndeamnă să aruncaţi o privire asupra modului în care vă administraţi cele mai apropiate relații. Mercur retrograd v-a influențat să reflectaţi asupra compromisurilor și nevoilor voastre. După atât de multă introspecție veţi avea în sfârșit parte de liniște și pace mentală. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 22 iunie 2021, Capricorn:

În ultimul timp aţi fost preocupaţi(te) de latura profesională. Mercur retrograd v-a influențat să analizaţi blocajele care stau în calea voastră. Astăzi, ceața din mintea voastră va dispărea. Această tranziție vă va conferi energie, o direcție mai bună și veţi ști să vă alegeţi mai bine țelurile.


Horoscop 22 iunie 2021, Vărsător:

Universul v-a împins să exploraţi ceea ce lipsește din viața voastră. Faza de Mercur retrograd v-a făcut să vă gândiţi bine la lucrurile din viața voastră, ce au nevoie de schimbare. Veţi avea dorința de a vă implica în proiecte creative și să cunoaşteţi pe cineva nou. Vedeţi cum se relaxează zodiile, dar mai ales Săgetătorii, ca să ştiţi cum să faceţi față stresului.


Horoscop 22 iunie 2021, Peşti:

După săptămâni întregi de introspecţie și reajustări, sunteţi pregătiţi(te) să renunţaţi la trecut și să vă concentraţi numai asupra viitorului. Vă veţi dedica exclusiv vieții domestice și de familie. Luna în Săgetător vă direcționează atenția către chestiuni profesionale și de poziție în societate, prevede horoscopul zilei de 22 iunie 2021. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS