Horoscopul zilei de joi, 17 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 17 iunie 2021


Horoscop 17 iunie 2021, Berbec:

Debordaţi de energie încă din prima parte a zilei de joi, iar acest lucru se observă în tot ceea ce faceţi. Sunteţi puşi(se) pe treabă și nu vă temeţi să vă afirmaţi în fața celorlalți(te). Oportunitățile sunt la tot pasul, iar voi nu vă temeţi să exploraţi noi perspective de carieră. De altfel, v-aţi pregătit intens în ultima perioadă pentru această schimbare, așa că nu vă temeţi de viitor.


Horoscop 17 iunie 2021, Taur:

Trebuie să vă dedicaţi mai mult pasiunilor voastre. Sarcinile de zi cu zi vă acaparează tot timpul și nu reuşiţi să vă concentraţi la ceea ce iubiţi cu adevărat. Este un moment prielnic pentru voi să luaţi o pauză și să vă puneţi în ordine prioritățile. În plan financiar, aştrii vă recomandă să vă feriţi de cheltuielile impulsive. Cel mai bine este să nu vă abateți de la lista de cumpărături și să fiţi cumpătaţi(te) cu sumele pe care le dedicaţi acestora.


Horoscop 17 iunie 2021, Gemeni:

Aveţi o nouă prioritate zilele acestea. Este mai mult decât necesar să investiţi mai multă energie în construirea unui nou sens, a unei identități. Simţiţi că v-a fost încălcat spațiul privat și din acest motiv aveţi nevoie să vă stabiliţi cu atenție barierele. Încercaţi să îmbrăţişaţi procesul și să fiţi răbdători(are), astfel de lucruri nu se pot întâmpla peste noapte. Urmează să vă găsiţi puterea interioară și să fiţi complet sinceri(e) față de lucrurile pe care vi le doriţi de la viitor. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Horoscop 17 iunie 2021, Rac:

Sunteţi vorbăreţi(e) și nu vă temeţi să vă exprimaţi punctele de vedere în proiectele de echipă. În plan emoțional, lucrurile stau la fel de bine. Primiţi tot mai multe semne de apreciere din partea unei persoane pe care o admiraţi în secret. Lăsaţi timiditatea de-o parte și fiţi sinceri(e) față de voi și cel(a) pe care îl/o iubiţi. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Horoscop 17 iunie 2021, Leu:

Universul vă forțează să fiţi mult mai atenţi(te) la obiectivele pe termen lung. Se poate să vă fi setat așteptări mult prea mari de la lucrurile din jur. Chiar dacă aveţi parte de câștiguri financiare substanțiale, încercaţi să nu vă avântați în cheltuieli inutile. Cel mai bine este să vă puneţi niște bani de-o parte și să începeţi să investiți în proiectele personale. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 17 iunie 2021, Fecioară:

Sunteţi determinaţi(te) să aduceţi la realitate idei pe care aproape că le-aţi abandonat în trecut. Energia zilei vă influențează în mod pozitiv și vă ajută să aveţi parte de multe momente de productivitate. Acordaţi mai multă atenție meditației și clipelor de relaxare, pentru a evita orice posibil conflict cu cei(le) apropiați(te). Aştrii vă sfătuiesc să aveţi mai multă grijă de voi.






Horoscop 17 iunie 2021, Balanţă:

Este timpul să ieşiţi din zona de confort. Exploraţi noi drumuri în sfera educațională și nu vă temeţi să vă extindeţi orizontul. Încercaţi să vă conectaţi la ceea ce vă pasionează și vă definește ca personalitate. Echilibrul în plan financiar și emoțional va veni doar în momentul în care reuşiţi să faceţi pace cu voi înşivă(sevă). Munca în exces nu vă va aduce împlinirea pe care o căutaţi de atât de mult timp. Relaxaţi-vă și încercaţi să nu vă solicitați mai mult decât este necesar.


Horoscop 17 iunie 2021, Scorpion:

V-aţi agățat de trecut și acest lucru v-a adus doar clipe de nefericire. Este momentul să treceţi peste relațiile vechi și să daţi voie oamenilor să se apropie din nou de voi. Stabiliţi câteva bariere sănătoase și încercaţi să nu le mai permiteţi celorlalți(te) să vă rănească. Starea voastră de bine este cea mai importantă și ar trebui să fie o prioritate. Vi se deschid noi oportunități la locul de muncă pe care nu ar trebui să le rataţi.


Horoscop 17 iunie 2021, Săgetător:

De regulă sunteţi nişte persoane extrem de optimiste, însă astăzi energia pare să vă joace feste. Vă simţiţi lipsiţi(te) de chef și pare că totul în jurul vostru este o rutină din care nu reuşiţi să ieşiţi. Percepția greșită pe care v-aţi format-o asupra propriei vieți, vă trage în jos și vă lipsește de motivație. E momentul să puneţi pauză acestor lucruri și să o luaţi de la capăt. Stabiliţi-vă câteva obiective pe termen scurt pe care să le atingeţi cu ușurință. Pașii mici și constanți sunt cei care vă vor aduce succesul în cele din urmă. Încercaţi să nu fiţi foarte duri(e) cu voi azi, aveţi nevoie de mai mult timp pentru momentele de vindecare. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 17 iunie 2021, Capricorn:

Sunteţi mult mai deschişi(se) să ascultați nevoile partenerului(ei) în relație și încercaţi să vă adaptaţi pentru a readuce echilibrul pe termen lung. În plan financiar vi se deschid câteva oportunități noi de carieră. Aveţi parte și de câteva câștiguri financiare substanțiale care vă vor motiva pe termen lung. Cheia stă în atitudine, iar voi sunteţi determinaţi(te) să străluciţi.


Horoscop 17 iunie 2021, Vărsător:

Când vine vorba de relațiile sentimentale încercaţi să vă lăsaţi conduşi(se) de intuiție. Partenerul(a) vostru(astră) va observa acest lucru și va încerca să vă surprindă cu fiecare ocazie. Ideile voastre se vor afla în centrul atenției și vor atrage admirația celor din jur.


Horoscop 17 iunie 2021, Peşti:

Simţiţi nevoia să fiţi mai aproape de persoanele dragi. Aveţi nevoie să vă conectaţi cu niște persoane sau locuri din trecut pentru a vă regăsi. Încercaţi să lăsaţi de-o parte grijile ce țin de locul de muncă și să acordaţi mai multă atenție familiei. Deconectaţi-vă de la toate lucrurile care vă provoacă stres și anxietate și încercaţi să vă relaxaţi puțin. Nu vă temeţi să păreţi vulnerabili(e) în fața celor dragi(e), ei(le) vă vor ajuta să vă regăsiţi liniștea și echilibrul interior. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS