Horoscopul zilei de marți, 4 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 4 mai 2021


Horoscop 4 mai 2021, Berbec:

Pui foarte mult suflet în a explica ceva pentru cei din jur, parteneri de afaceri sau persoanele din viața personală. Încearcă să păstrezi un tempo calm, fiindcă cei din jur s-ar putea să aibă o reacție opusă, spuselor tale. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 4 mai 2021, Taur:

Azi ar fi bine să eviți discuțiile controversate. Mai ales dacă țin de o afacere, de niște bani, o moștenire sau un proces. Stai departe de conflictele generate de aceste subiecte pentru că s-ar putea să tratezi lucrurile cu o intensitate mult prea mare față de dimensiunea reală a situației. Încearcă să nu stai în preajma persoanelor agitate azi. Amână astfel de discuții, azi. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 4 mai 2021, Gemeni:

Azi este o zi în care nu ești foarte bine susținut în comunicare, în negociere și în semnarea unor contracte. Dacă nu ai de ales și astfel de chestiuni trebuiesc rezolvate, citește de zece ori contractele sau vorbește cu un avocat. Legat de comunicare, încearcă să nu spui tot ce îți trece prin minte azi. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!


Horoscop 4 mai 2021, Rac:

Racii se racordează la emoțiile celor din jur. Ești racordat cu mare finețe energetică la dorințele celorlalți, dacă vorbim de părinți și de persoana iubită. Este o zi bună pentru aplanarea unor conflicte.


Horoscop 4 mai 2021, Leu:

Leii apreciază tot ce este frumos. Ar fi bine să mergi în zone care te inspiră, mergi într-o plimbare, aranjează lucrurile din jur. Inspirația reprezintă puterea care declanșează butonul zilei.


Horoscop 4 mai 2021, Fecioară:

Astăzi îți exprimi latura ta creativă. Universul s-a hotărât să acceseze zona creativ-intuitivă a Fecioarei. Poți realiza achiziții pentru casă, mobilă, aparatură electronică etc.


Horoscop 4 mai 2021, Balanţă:

Este o zi foarte bună pentru a îți întinde limitele suportabilității vizavi de asociați, familie și parteneri. Toată lumea în ultima vreme ți-a dictat cum, și ce să faci. Poate ar trebui să îți evaluezi ce vrei tu să faci și să începi să ai mai multă grijă de tine.


Horoscop 4 mai 2021, Scorpion:

Azi s-ar putea să te simți copleșit de responsabilitățile pe care le ai la serviciu. Este un moment în care dacă nu îți faci o agendă de responsabilități, s-ar putea să dai mare rateu și să nu poți finaliza mai nimic. Știi foarte bine ce ai de făcut, doar că ai nevoie de puțină ordine.


Horoscop 4 mai 2021, Săgetător:

Ești preocupat de bani. Ai o frică, fie de obligațiile tale financiare, fie accepți un șef autoritar fără să-i spui părerea ta, fie un loc de muncă prost plătit. Trebuie să fii receptiv la noile propuneri, fiindcă nu este deloc bine să stagnezi și să trăiești înconjurat de aceste probleme.


Horoscop 4 mai 2021, Capricorn:

Este un moment în care faci alegeri legate de cariera ta sau studiile tale. Este o zi în care poți începe un curs nou de dezvoltare personală, fiind o zi a conștientizărilor.


Horoscop 4 mai 2021, Vărsător:

Vibrația zilei are un impact mare asupra subconștientului tău. Ai grijă la gândurile tale, la intuiția ta fiindcă vei putea lucra cu multe persoane și le vei putea înțelege nevoile și dorințele lor.


Horoscop 4 mai 2021, Peşti:

Ai parte de revelații legate de persoanele din jurul tău. Este o zi în care poți vedea cu ochiul liber cine îți sunt adevărații prieteni și care nu îți sunt. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS