În ziua de 27 aprilie am avut prima Super Lună a lui 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În ziua de 27 aprilie am avut prima Super Lună a lui 2021


În dimineața zilei de 27 aprilie, la ora 6:30 a României, pe cer a strălucit mai puternic ca niciodată o lună plină superbă, prima Super Lună a lui 2021. Luna a răsărit în zodia Scorpion, semn de apă, iar energiile și influențele ei vor fi resimțite până la aproape 2 săptămâni.


Berbec:

Berbecii trebuie să renunțe la zidurile pe care le-au construit în jurul inimii lor și să înceapă să comunice sincer și deschis. Împărtăşiţi gândurile și emoțiile voastre cu oamenii din jurul vostru astfel încât să puteți crea relații mature, puternice, adevărate. Această perioadă este ideală pentru eliberarea emoțională. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Universul le cere Taurilor să renunțe la sentimentele suprimate legate de relațiile din trecut. Închideţi acea ușă dureroasă și mergeţi mai departe. În prezent încercaţi să vă exprimaţi deschis și să comunicaţi fără perdea cu oamenii din jurul vostru. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Trebuie să analizaţi puțin obiceiurile voastre de zi cu zi și să fiţi mai realişti(ste) și mai sinceri(e) cu voi înşivă(sevă). S-ar putea să trageţi câteva concluzii interesante care vă vor ajuta să luaţi decizii importante în relațiile cu oamenii din jurul vostru. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Rac:

Această Super Lună vă aduce ocazia ideală de a vă cunoaște cu adevărat. Ascultaţi-vă inima, exprimaţi-vă clar emoțiile profunde și încercaţi să le înţelegeţi. Nu vă mai ascundeţi după măști, este momentul să vă descoperiţi și să înţelegeţi ce vă lipsește pentru a fi fericiţi(te).


Leu:

În următoarele zile vă veţi confrunta cu câteva probleme personale pe care încercaţi să le rezolvaţi cât mai repede cu putință. Ascultaţi ce au de zis oamenii din jurul vostru și acceptaţi-le punctul de vedere. De asemenea, priviţi adânc în sufletul vostru - se poate să găsiţi câteva răspunsuri pe care le căutaţi de ceva timp.


Fecioară:

În această perioadă sunteţi destul de secretoşi(ase) cu privire la viața voastră; vă păstraţi planurile și gândurile doar pentru voi pentru că nu vreţi să fiţi influenţaţi(te) de nimeni în alegerile pe care urmează să le faceţi. Vă acordaţi prioritate și vă concentraţi pe nevoile voastre.






Balanţă:

Trebuie să vă reevaluaţi valorile și planurile dacă vă doriți ca această perioadă să fie una incredibilă pentru voi. Încercaţi să faceţi lucruri care să vă bucure cu adevărat. De asemenea, eliberaţi-vă sufletul de emoțiile dificile și lucrurile inutile. Nu vă mai agăţaţi de nimeni pentru a fi fericiţi(te).


Scorpion:

Această perioadă vă modelează într-o persoană nouă în timp ce vă ajută să vă descoperiţi și să vă daţi seama ce vreţi cu adevărat de la viață. Lăsaţi-vă spiritul să se dezlănțuie, permiteţi-i sufletului să fie liber. Concentraţi-vă pe intuiția voastră și urmăriţi drumul către care vă îndreaptă.


Săgetător:

Universul poate scoate la iveală câteva secrete care vă vor da peste cap toate planurile de viitor. Mare atenție la modul în care comunicaţi cu oamenii din jurul vostru - este foarte important să fiţi sinceri(e) și să vorbiţi deschis, fără perdea. În plan sentimental, sunteţi în sfârșit liniştiţi(te).






Capricorn:

În această perioadă este important să încercaţi să construiţi relații mai bune cu oamenii din jurul vostru. Socializaţi, fiţi deschişi(se), ieşiţi din zona de confort. Visurile voastre ar putea fi împlinite dacă vă permiteți să vă exprimaţi natural și să comunicaţi sincer.


Vărsător:

Pregătiţi-vă să străluciţi la locul de muncă. În această perioadă sunteţi foarte concentraţi(te) pe ce aveţi de făcut, aveţi idei extraordinare și reuşiţi să îi/le surprindeţi pe toți(ate) cu talentele voastre. Toată lumea va aprecia prezența voastră valoroasă.


Peşti:

Sunteţi profund absorbiţi(te) de ce se întâmplă în jurul vostru. Încercaţi, însă, să vă detaşaţi puțin de toate situațiile care nu vă ajută și să încercaţi să vă ascultați sufletul. Prin cunoașterea propriei persoane aveţi puterea de a schimba această lume. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS