Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 Mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 1 Mai 2021


Horoscop 1 Mai 2021, Berbec:

Ziua de sâmbătă îți aduce câteva surprize, de la o persoană de la care nici măcar nu te aștepți. O ieșire la picnic te va relaxa, mai ales că vei fi înconjurat de oameni care te fac să zâmbești. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 1 Mai 2021, Taur:

E o perioadă frumoasă pentru tine, în aceste zile ale sărbătorilor pascale. Ai parte de un cadou de „iepuraș” care vine din partea partenerului(ei) de viață. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 1 Mai 2021, Gemeni:

Nu ai comandat niciun cadou de sărbătorile pascale și nu te vei simți tocmai bine când o să vezi ce primești. Încă mai poți comanda ceva online și poți da vina pe „curier” că nu l-a livrat la timp. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscop 1 Mai 2021, Rac:

O persoană din grupul de prieteni(e) reușește să-ți strice tot cheful și toată buna dispoziție fix de la începutul zilei. Păstrează-ți calmul mai ales că mai ai și multe treburi casnice de realizat.


Horoscop 1 Mai 2021, Leu:

O să te ajungă oboseala după atâta gătit și pregătit preparate pentru masa festivă de Paște. Încearcă să te odihnești puțin în această zi, măcar câteva ore.


Horoscop 1 Mai 2021, Fecioară:

Astăzi ai parte de momente frumoase alături de familie și de prieteni(e). Totuși vei primi și o veste ce nu o să te încânte!






Horoscop 1 Mai 2021, Balanţă:

Te superi din orice și nu reușești să te bucuri deloc de zilele astea libere. Ai acumulat multă tensiune de la locul de muncă.


Horoscop 1 Mai 2021, Scorpion:

O întâlnire cu o persoană nouă, o să te fascineze. Pentru tine, felul în care ți se vorbește și mai ales felul în care se poartă cu tine, contează foarte mult.


Horoscop 1 Mai 2021, Săgetător:

Nu te favorizează deloc comportamentul conflictual, pe care îl ai în această zi. Partenerul(a) de viață se va simți jignit(ă) și îți va reproșa că nu îi acorzi atenție.






Horoscop 1 Mai 2021, Capricorn:

Astăzi ai multe lucruri de făcut acasă și reușești să te aduni, astfel încât să duci la bun sfârșit tot ce aveai în plan. Mai pot apărea câteva lucruri neprevăzute, dar le vei pune la punct pe toate.


Horoscop 1 Mai 2021, Vărsător:

Sănătatea nu este punctual tău „forte” astăzi și nu te vei simți prea bine. Poți merge în vizită și ai șansa de a cunoaște pe cineva care îți place.


Horoscop 1 Mai 2021, Peşti:

Nativii(ele) zodiei Pești și-au făcut planuri de vacanță care li se pot contramanda din cauza unei vești neașteptate. Horoscopul zilnic de sâmbătă, 01.05.2021 prevede pentru nativii(ele) zodiei Pești că se vor liniști în prima zi de Paște. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS