Horoscopul zilei de vineri, 30 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 30 aprilie 2021


Horoscop 30 aprilie 2021, Berbec:

Este una dintre acele zile în care lucrurile bune și cele rele vin la pachet, exact când te pregătești de sărbătorile pascale. Mai bine lasă lucrurile să decurgă de la sine și vezi ce se întâmplă! Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 30 aprilie 2021, Taur:

Calmitatea este cea mai bună strategie pentru tine astăzi, în Vinerea Mare. Știi foarte bine ce îți dorești și vrei să îți încerci norocul ca să reușești. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 30 aprilie 2021, Gemeni:

Colegii(ele) din jurul tău te știu altfel: întotdeauna ai ceva de spus. Este o zi in care te simți trist(ă) și nu poate nimeni să te scoată din această stare. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscop 30 aprilie 2021, Rac:

Este o zi plină pentru tine și vei interacționa cu multă lume azi, mai ales la locul de muncă. Fie că vrei, fie că nu vrei, oboseala își va spune cuvântul mai ales dacă ai de gătit acasă.


Horoscop 30 aprilie 2021, Leu:

Încearcă să fii cât mai prezent(ă) în viața de cuplu și nu numai atunci când consideri că este momentul. Primești reproșuri în privința relației exact când nu te aștepți.


Horoscop 30 aprilie 2021, Fecioară:

Primești o invitație pentru o vizită în timpul zilei, de a petrece timp cu cei(le) dragi. Acceptă invitația pentru că o să râzi mult în acel colectiv!






Horoscop 30 aprilie 2021, Balanţă:

Dai dovadă de multă eficiență, de umor și ești în centrul atenției. La locul de muncă vei fi extrem de productiv(ă) chiar și într-o zi de sărbătoare!


Horoscop 30 aprilie 2021, Scorpion:

Nu lua de bun tot ce ți se spune în gașca de prieteni(e), pentru că ai și tu părerile tale pe care trebuie să le susții până la capăt. O divergență de opinii pe o temă nesemnificativă o să încingă puțin spiritele.


Horoscop 30 aprilie 2021, Săgetător:

Intri în conflict cu un/o coleg(ă) de la locul de muncă pentru că ascunde adevărul și apelează la diverse lucruri incorecte pentru a se impune în fața tuturor. Nu o să aibă succes!






Horoscop 30 aprilie 2021, Capricorn:

Poți obține multe cadouri astăzi, de la parteneri(e) sau persoane de la care nu te aștepți. O sumă de bani neașteptată pentru ceva costisitor, o să te ia prin surprindere.


Horoscop 30 aprilie 2021, Vărsător:

Un contract nou sau un loc de muncă nou trebuie amânat după Paște. Nu prea știi exact ce să faci mai repede azi, mai ales în gospodărie.


Horoscop 30 aprilie 2021, Peşti:

Nativii(ele) zodiei Pești fac cheltuieli mari la cumpărături. Horoscopul zilnic de vineri, 30.04.2021 prevede pentru nativii(ele) zodiei Pești că au discuție aprinsă cu partenerul(a) de viață din cauza banilor. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS