Horoscopul zilei de azi: duminică, 21 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: duminică, 21 februarie 2021


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Berbec:

Romantismul înflorește pentru Berbeci astăzi, iar angajamentul sau căsătoria pot fi chiar la un pas distanţă, arată horoscopul zilnic. Voi şi partenerul(a) vostru(astră) ați ajuns recent la o nouă înțelegere care v-a legat mai strâns. Nu aveţi de ce să vă simțiți prost dacă vă petreceți ziua împreună plimbându-vă romantic. Acest lucru este perfect acceptabil - face parte din bucuria dragostei și ar putea dura o vreme. Profită din plin de ea! Poate vă interesează şi horoscopul banilor, 22-28 februarie 2021.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Taur:

Să faceţi servicii altora ar putea să vă ocupe o mare parte din ziua de astăzi, fie la nivel artistic sau sub forma împărtășirii energiei psihice sau vindecătoare. Să nu credeți că eforturile voastre nu sunt apreciate. Cei(le) pe care îi/le ajutați pot fi reticenți(te) în a spune ceva, dar eforturile voastre nu sunt invizibile pentru ei(le). Gândiți-vă la asta. Prietenii(ele) voştri(astre) vor fi acolo pentru voi când veţi avea nevoie de ei(le).


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Gemeni:

Cuvintele pentru astăzi sunt „romantism” și „creativitate”. Povestea este sporită de pasiunea generată de o relație de dragoste plăcută, care va dura probabil mult timp. Aceeași relație și emoțiile voastre ar putea da naștere la inspirație artistică care poate produce lucrări de o calitate care vă va surprinde chiar și pe voi. Nu vă epuizaţi. Știți când să vă opriți. Este posibil să vă placă şi zodiacul chinezesc săptămânal: 22-28 februarie 2021.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Rac:

Aveţi un/o nou(ă) coleg(ă) de casă? Dacă da, vă puteți aștepta ca această persoană să locuiască cu voi o vreme. Acest lucru este de bun augur, deoarece veţi avea parte de susținere și cineva vă va ajuta cu o parte din responsabilitățile gospodăriei. Puteţi deveni foarte apropiați(te) și, eventual, chiar prieteni(e) pe viață.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Leu:

O scrisoare de dragoste sau poate o poezie sau altă lucrare artistică dedicată vouă ar putea să vă facă plăcută ziua, arată horoscopul zilei de 21-02-2021. Drept rezultat, un sentiment cald că sunteţi prețuiți(te) și adorați(te) ar putea rămâne cu voi pe tot parcursul zilei. Agățați-vă de această strălucire, când lucrurile devin dure, mai ales la locul de muncă. Sentimentele exprimate în această comunicare vor dura probabil mult timp, așa că fiți pregătiți(te).


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Fecioară:

O relație de dragoste care există de mult timp ar putea fi îmbunătățită astăzi de un nivel crescut de senzualitate. Emoția intensă ar putea pătrunde în ființa voastră, ceea ce face dificilă concentrarea asupra multor altor lucruri. Probabil veţi petrece ziua nerăbdători(are) cu gândul că veţi putea rămâne singuri(e) cu partenerul(a) vostru(astră). Pasiunea care străbate dragostea voastră acum este demnă de un roman de dragoste. S-ar putea să vă intereseze şi 27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Balanţă:

Un/O apropiat(ă) vă cere ajutorul cu privire la o decizie pe care urmează să o ia. Fiți deschiși(se) și nu lăsați prejudecățile să vă întunece judecata. Încercați să aduceți argumente clare. Ajutorul vostru nu va rămâne nerăsplătit. Atenție la aspectul financiar! Nu cedați tentațiilor de a face cheltuieli iresponsabile.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Scorpion:

Nu este o zi bună pentru finanțele acestor nativi(e), arată horoscopul de azi 21.02.2021. Deși plănuiați să faceți economii mai drastice, se pare că nu vă puteți abține. Cel mai indicat ar fi să ieșiți din casă cu o listă clară de cumpărături și să nu vă mai plimbați prin magazine, știind cât de ușor cedați tentațiilor. Rămâneți fermi(e) pe poziții. Vă veți mulțumi mai târziu. Citiţi şi horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Săgetător:

Soarele răsare pe strada Săgetătorilor(arelor). Plănuiți o zi de relaxare, cu cei(le) dragi vouă, prin parc sau la un restaurant, cât să vă mai luați gândul de la problemele de la locul de muncă. Vă gândiți tot mai serios să investiți mai mult în voi. Poate alegeți un curs, un atelier de creație sau vreți să vă ocupați mai cu atenție de imaginea fizică.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Capricorn:

Prietenii(ele) sunt foarte importanți(te) pentru Capricorni(arne), la fel și membrii(ele) familiei. Dar aveți grijă să nu vă neglijați pe voi! Este important să rămâneți în formă și să fiți mulțumiți(te) de propria persoană. Spre seară s-ar putea să apară câteva discuții în contradictoriu cu persoana iubită, dar totul se poate rezolva cu calm, în urma unei discuții deschise.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Vărsător:

Vărsătorii trec prin momente grele din cauza unei probleme de sănătate, arată horoscopul zilei de azi. Cu ajutorul unui(ei) specialist(e) puteți rezolva această situație și vă puteți recăpăta veselia care vă caracterizează. Nu sunteți în apele voastre, posibil și din cauza unor tensiuni apărute la serviciu. Nu vă pierdeți încrederea. În cele din urmă, lucrurile se vor calma.


Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2021, Peşti:

Veselia Peștilor este molipsitoare, dar nu și de durată. Profitați de această zi de relaxare, pentru că de luni s-ar putea să vă confruntați cu câteva momente grele la serviciu. Până se vor limpezi apele, încercați să rămâneți cu capul pe umeri și cel mai important, calmi(e). Orice dispută se poate rezolva cu diplomație. A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS