Horoscopul zilei de vineri, 28 februarie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 28 februarie 2020


Horoscop 28 februarie 2020, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să nu se închidă în carapace, indiferent de problemele care îi macină. Contactul cu prietenii(ele) sau colegii(ele) te poate scoate din starea emotivă și, în plus, ai putea afla moduri noi de a te raporta la propria situație. Unele probleme pur și simplu se rezolvă de la sine, nu trebuie să le dai prea multă atenție.


Horoscop 28 februarie 2020, Taur:

Taurii ar face bine să spună tot ce au pe suflet, în special în relația de cuplu. Deși inițial situația ar putea deveni tensionată, sinceritatea și atitudinea directă vor face partenerul(a) să răspundă cu aceeași naturalețe. Astfel, încrederea va atinge un nou nivel, iar asta va da un impuls de a duce relația la următorul nivel.


Horoscop 28 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii nu au niciun motiv să tacă sau să stea deoparte dacă observă un comportament bizar din partea celor dragi. Nativii(ele) din această zodie sunt recunoscuți(te) pentru capacitatea lor de a înțelege emoțiile celor din jur și de a le reda încrederea. Ajutorul oferit se va întoarce înapoi pe viitor. Seara ar putea aduce o veste pe cât de bună, pe atât de neașteptată, din partea unui(ei) prieten(e).


Horoscop 28 februarie 2020, Rac:

Explică-le Racilor că perfecțiunea nu există și te vei trezi vorbind singur(ă). Atunci când pun ochii pe o persoană, toate defectele dispar, la fel ca și lumea din jur. O vrajă îi/le cuprinde pe nativii(ele) din Rac după doar câteva clipe petrecute în compania unei persoane încântătoare, iar de aici și până la o frumoasă poveste de dragoste mai este doar un pas. Dacă ești într-o astfel de situație, nu ezita nicio clipă.


Horoscop 28 februarie 2020, Leu:

Leii au parte, astăzi, de o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi. Nu ai mai văzut-o de foarte mult timp, iar revederea te va bucura foarte mult şi îţi va da o stare de bine. Veţi petrece timp preţios împreună şi veţi depăna amintiri plăcute. Seara, partenerul(a) de viaţă te va surprinde cu un cadou foarte scump, un lucru pe care ţi-l doreai de multă vreme.


Horoscop 28 februarie 2020, Fecioară:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Fecioară se îndrăgostesc. Vei avea parte de o întâlnire neaşteptată, în urma căreia se va naşte o frumoasă poveste de dragoste. Sentimentele pe care le vei trăi vor fi unice şi îţi vor schimba complet starea de spirit. Dacă eşti deja într-o relaţie, te vei reîndrăgosti de persoana iubită.


Horoscop 28 februarie 2020, Balanţă:

Balanţele vor avea, astăzi, parte de relaxarea mult dorită. După multe zile de epuizare, în care ai fost extrem de agitat(ă), în sfârşit vei avea parte de odihnă. Profită din plin de ziua asta pentru a-ţi încărca bateriile. Urmează o perioadă cel puţin la fel de stresantă, în care vei fi pus(ă) în faţa unei noi provocări profesionale.


Horoscop 28 februarie 2020, Scorpion:

Scorpionii trebuie să interacţioneze mai mult cu oamenii din jurul lor, chiar dacă nu sunt întotdeauna de acord cu ei. În plus, trebuie să ai mai multă grijă de propria sănătate. Sfatul aștrilor pentru tine este să consulţi un medic. În rest, ziua de vineri promite să fie una pozitivă. Viaţa ta merge în direcția cea bună, aşa că nu ai motive de îngrijorare. Seara, vei primi o invitaţie la restaurantul preferat.


Horoscop 28 februarie 2020, Săgetător:

Zâmbetul va fi astăzi pentru Săgetători cea mai bună armă. Dacă o persoană vă stă în calea planurilor voastre, fiți amabili(e) și zâmbiți-i și veți vedea cum se schimbă chiar în fața voastră. Aveți un farmec aparte, ce vă va ajuta să vă atingeți obiectivele. Atitudinea voastră pozitivă va fi molipsitoare pentru cei(le) din jurul vostru, iar asta va fi și mai benefic pentru voi.


Horoscop 28 februarie 2020, Capricorn:

Ziua de lucru pentru Capricorni ar putea fi caracterizată de nesiguranță și confruntare. Nu vă lăsați copleșiți(te) de o situație, doar pentru că nu aveți răspuns pe loc la orice problemă. Încercați să vă păstrați calmul, pentru a nu agrava lucrurile: uneori, problemele ce par a fi foarte grele dispar foarte repede, la fel cum au și apărut.


Horoscop 28 februarie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii ar putea descoperi cu surprindere, dar și satisfacție, că cei(le) din jurul lor îi apreciază și le cer sfaturile. Dacă aveați impresia în unele situații că sunteți invizibili(e) pentru cei(le) cu care colaborați, acum vă puteți alunga aceste gânduri. În viața personală, puțină atenție la modul cum faceți cheltuielile ar fi necesară pentru a nu vă goli portofelul.


Horoscop 28 februarie 2020, Peşti:

Chiar dacă e vineri, pentru Pești ar putea fi devreme să se simtă ca în weekend. Dacă plănuiți o ieșire cu prietenii(ele) sau o petrecere, ar fi bine să o lăsați pentru ziua următoare, liberă. Ați putea da în schimb atenție unor probleme care nu ar trebui amânate. Dacă le găsiți rezolvarea, va fi un mare câștig!
 

Recomandarea zilei de 27 februarie 2020

 
Recomandarea zilei de 27 februarie 2020


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Berbec:

BERBECII sunt atraşi de cuvântul vacanţă. Deja aveţi în minte destinaţia, iar planificarea călătoriei va fi floare la ureche. Chiar dacă nu vă cumpăraţi astăzi biletele, intenţia contează, aşa că puneţi restul lucrurilor la punct.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Taur:

TAURII sunt atraşi ca un magnet de o persoană care le-a pus inima pe jar. Pentru început totul ar putea părea un vis devenit realitatea, însă nu uitaţi să coborâţi cu picioarele pe pământ din când în când.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Gemeni:

GEMENII îşi vor atinge cu succes toate sarcinile de astăzi, iar acesta chiar este un motiv de fericire pentru că vor apărea oportunităţi noi în carieră.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Rac:

În schimb, RACII fac ce le spune inima şi nu prea le dau importanţă sarcinilor de la serviciu. Aştrii vă sfătuiesc să fiţi puţin mai responsabili(e) şi să lăsaţi dragostea pentru a doua parte a zilei.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Leu:

LEII vor rezultate imediate, iar asta este imposibil. Dacă vreţi un succes garantat trebuie să aveţi răbdare, răbdare şi... răbdare. Ştiu că este greu, însă, vă puteţi relaxa prin activităţi artistice ca să uitaţi de serviciu.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Fecioară:

FECIOARELE pot primi astăzi impulsul de care aveau nevoie ca să înceapă un nou proiect sau să renunţe la actualul loc de muncă. Sunteţi foarte bine susţinută(te) să iniţiaţi activităţi, dar trebuie să vă asumaţi rolul de lider(e).


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) BALANŢĂ trebuie să îşi ţină în frâu impulsivitatea. Nu vă grăbiţi și nu forţaţi lucrurile pentru că ar putea eşua dintr-o clipă în alta. Mai bine concentraţi-vă pe calităţile pe care ar trebui să le perfecţionaţi.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Scorpion:

În cazul SCORPIONILOR oboseala îşi spune cuvântul. Aveţi nevoie de o pauză, atât fizică cât şi mentală şi de un set de activităţi care să vă relaxeze.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Săgetător:

SĂGETĂTORII care sunt nevoiţi să respecte nişte ordine, vor privi misiunea pe care o au de îndeplinit ca pe o povară. Nu aveţi chef să faceţi nimic, iar energia este pe avarie. Sfatul aştrilor este să lăsaţi la o parte orgoliul şi să vă concentraţi mai mult.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Capricorn:

CAPRICORNII trebuie să aibă mare grijă la afacerile pe care le încheie astăzi. S-ar putea să vă asociaţi cu cineva care nu are cele mai bune intenţii, iar asta v-ar putea dăuna pe viitor.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Vărsător:

Iar VĂRSĂTORILOR li s-a pus pata pe un o maşină sau chiar o locuinţă. Aveţi tendinţa să faceţi orice ca obţineţi acel lucru, iar apoi să vă plictisiţi mult prea repede, aşa că investiţi inteligent.


Recomandarea zilei de 27 februarie 2020, Peşti:

Nativii(ele) PEŞTI fac bani şi din piatră seacă! Sunteţi foarte practici(e) şi reuşiţi să manevraţi sume importante de bani, iar cei(LE) care vă vor asculta sfaturile au doar de câştigat.
 

Horoscopul zilei de joi, 27 februarie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 27 februarie 2020


Horoscop 27 februarie 2020, Berbec:

Berbecii au puterea de a schimba cursul destinului lor în această zi. Cum? Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți(te) și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar putea ca anumite probleme din viața sentimentală să vă dea bătăi de cap, dar dacă veți fi înțelegători(are), răbdători(are), veți ajunge la un acord.


Horoscop 27 februarie 2020, Taur:

Taurii ar putea să își caute un nou loc de muncă. În cazul în care nu vă înțelegeți cu cei(le) din echipă, nu rezonați cu valorile, planurile și ideile transmise de companie, atunci trebuie să faceți o schimbare. Este important să faceți ceea ce vă place, încât să puteți munci cu drag. Astfel veți scăpa și de stres, și de tensiunile care pot apărea în cadrul organizației.


Horoscop 27 februarie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) Gemeni au marea surpriză de a primi o vizită total neașteptată din partea unei persoane dragi, poate o rudă ori un/o vechi(e) prieten(ă). Nu vor veni singuri(e), ci cu o veste uriașă care vă va afecta și pe voi. Spre seară vă puteți odihni în intimitatea căminului vostru, citiți o carte bună, vizionați un film interesant.


Horoscop 27 februarie 2020, Rac:

Racii au şansa de a participa la un eveniment foarte important. Veţi avea ocazia de a lega prietenii cu persoane interesante, de la care aveţi multe lucruri de învăţat. Profitaţi de această oportunitate. Aştrii anunţă veşti foarte bune pentru voi, atât în dragoste, cât şi în sfera profesională, în viitorul apropiat.


Horoscop 27 februarie 2020, Leu:

Dacă aveţi o problemă chiar acum, apelați la cineva care are ani de experiență în subiectul care vă dă bătăi de cap. Inteligența lor este mai mare decât abilitățile lor de comunicare, așa că fiți răbdători(are) și fiți pregătiți(te) să puneți o mulțime de întrebări pentru a clarifica problema. Dacă însă nu ai nimic care te presează, caută un/o prieten(ă) pe care să-l(o) ajuţi. Află ce probleme are şi caută să-l(o) înveseleşti.


Horoscop 27 februarie 2020, Fecioară:

Nu toată lumea poate fi la fel de deschisă ca de obicei, iar acest fapt vă poate frustra astăzi. Ar putea exista o persoană lângă tine care să facă un comentariu pe care să-l consideri dezamăgitor. Dar situația ar putea să nu fie una în care vă simțiți liber(ă) să spuneţi ce simţiţi. Nu te simți vinovat(ă) că cel(a) din faţa ta nu are mintea deschisă. Nu e treaba ta.


Horoscop 27 februarie 2020, Balanţă:

Astăzi veți rezolva tot felul de probleme ajutaţi de propria voastră creativitate. De la repararea a ceva la fel de minor ca un fermoar rupt, până la manevrarea a ceva foarte important, vei stăpâni fiecare mică surpriză neplăcută care îți iese în cale. Asta nu înseamnă că ar trebui să căutați controverse.


Horoscop 27 februarie 2020, Scorpion:

Cineva ar putea să înceapă o nouă etapă în viață și tu vei fi ţinta. Scopul relaţiei cu această persoană nu este complet clar, dar veți servi ca martor(ă), ca dovadă a noului început al altei persoane. Această persoană ar putea fi oricine, un/o membru(ă) al/a familiei, un/o prieten(ă) sau chiar un/o străin(ă). Sarcina ta este să rămâi prezent(ă) în acest moment și să fii gata să te inspiri din transformarea remarcabilă a altcuiva.


Horoscop 27 februarie 2020, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii au o stare pozitivă şi sunt foarte optimişti. Găseşti drumul cel mai scurt pentru a scăpa de stresul acumulat în ultimele zile. Toată lumea are încredere în tine şi în viziunea ta asupra rezolvării problemelor, iar asta îţi oferă suficientă încredere în forţele proprii pentru a porni pe un nou drum. Eşti pregătit(ă) să mergi mai departe, indiferent dacă este vorba despre un nou loc de muncă sau o altă relaţie.


Horoscop 27 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt prea idealişti, lucru care i-ar putea costa scump în momentul în care trag linia. Aştrii te avertizează să analizezi bine acţiunile pe care ar trebui să le duci la îndeplinire, pentru a evita anumite riscuri. Încearcă să fii mai optimist(ă). Asta le-ar putea permite unor persoane cu care aţi petrecut foarte puţin timp să-şi dorească să vă cunoască mai bine. Nu uita, însă, că lumea vrea să vadă în tine un/o lider(ă) de echipă.


Horoscop 27 februarie 2020, Vărsător:

Astăzi, cei(le) care le dau energie Vărsătorilor sunt prietenii(ele). Ei(le) îţi dau încredere că mergi pe drumul cel bun. Tot ei(le) îţi propun o scurtă vacanţă la munte şi ar fi bine să nu îi/le refuzi. Organizaţi-vă într-un grup şi apoi lăsaţi lucrurile să curgă de la sine. Te vei întoarce cu un plus de energie bună, care îţi va folosi în zilele ce urmează. Dacă nu ai u/on partener(ă) de viaţă, este ziua în care poţi să ai succes la capitolul iubire.


Horoscop 27 februarie 2020, Peşti:

Peştii pot să întâmpine probleme la serviciu, mai ales din cauza lipsei de comunicare. Primeşti mustrări de la unul(ă) dintre şefi(e), care caută să aibă ultimul cuvânt. Ai putea să încerci să-i arăţi că se înşală, dar rişti să işti o confruntare din care vei avea doar de pierdut. Aştrii îţi recomandă să te calmezi şi să încerci într-o altă zi să-i demonstrezi că tu eşti cel(a) care are dreptate. Seara, o cină alături de persoana iubită ar fi perfectă.
 

Recomandarea zilei de 26 februarie 2020

 
Recomandarea zilei de 26 februarie 2020


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Berbec:

Berbecii nu vor să le arate celor din jur că au inimă, ci preferă să adopte o atitudine rece ca să nu fie dezamăgiţi pe viitor. Partea bună este că cei(le) dragi vă cunosc şi vor trece cu vederea.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Taur:

Taurii pun tot sufletul în ceea ce fac, mai ales la serviciu. Iar rezultatele nu vor întârzia dacă aveţi şi o echipă pe care vă puteţi baza.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Gemeni:

Viaţa sentimentală a Gemenilor va cunoaşte astăzi o evoluţie. Veţi simţi că ajungeţi mai repede la o etapă la care poate nici nu v-aţi gândit până acum, important este să fiţi siguri(e) că asta vă doriţi.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Rac:

Racii vor avea parte de multe oscilaţii atât pe plan financiar, cât şi social. Asta înseamnă că trebuie să cheltuiţi cu grijă şi să vă măsuraţi cuvintele indiferent dacă vorbiţi cu un/o coleg(ă), un/o şef(ă) sau un/o prieten(ă).


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Leu:

Leii în schimb, sunt printre favoriţii zilei şi nu ar trebui să acorde atenţie părţii goale a paharului. Gândiţi pozitiv şi bucuraţi-vă de micile succese.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) Fecioară pot adopta o atitudine uşor egoistă dacă asta înseamnă să profite de o şansă pe care o aşteptau de mult. Ceilalţi(lelalte) nu s-ar gândi de două ori, aşa că nici voi nu ar trebui să vă lăsaţi mai prejos.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Balanţă:

Balanţele vor fi vrăjite de dragostea care le bate la uşă încă de dimineaţă. Nu doar inima vă va fi furată ci şi raţiunea, aşa că mare grijă să nu luaţi decizii pripite!


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Scorpion:

În schimb Scorpionii nu au atât de mult noroc. Ba dimpotrivă s-ar putea să treceţi prin clipe neplăcute provocate de partener(ă). Însă pe plan financiar totul vă merge strună!


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii se vor remarca printr-o atitudine severă care îi va ajuta să îşi atingă scopurile. Amabilitatea şi indulgenţa nu vă ajută astăzi, aşa că rămâneţi la varianta dură.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii trebuie să dovedească că sunt stăpâni pe situațiile neprevăzute de la serviciu, iar asta implică şi puţin teatru. Dacă nu ştiţi ceva, încercaţi să vă eschivaţi până înţelegeţi datele problemei, însă, nu renunţaţi.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Vărsător:

Iar Vărsătorii nu suportă ideea că unii oameni îşi risipesc timpul şi resursele necorespunzător. Partea bună este că vă au pe voi, aşa că puteţi să vă asumaţi rolul de sfătuitor(are).


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Peşti:

Planul social ar putea să îi/le propulseze pe unii(ele) nativi(e) într-o direcţie cu totul nouă. Peştii pot participa la un eveniment emoţionant care le scoate la iveală latura sensibilă. Astăzi este recomandat să spuneţi ce simţiţi şi să nu vă ascundeţi sentimentele.
 

Ce parte a corpului te reprezintă în funcţie de zodie

 
Ce parte a corpului te reprezintă în funcţie de zodie


Berbec:

Atât timp cât ochii sunt puşi în evidenţă şi sprâncenele frumos conturate, te simţi frumoasă şi atrăgătoare. Când mergi la cosmetică, încearcă nu doar măştile clasice pentru ten, ci şi masajul facial – vei fi uimită de starea de relaxare pe care ţi-o transmite.


Taur:

Adori toate ritualurile de răsfăţ, indiferent ce parte a corpului vizează. Însă gâtul este o zonă căreia tu trebuie să-i acorzi atenţie zi de zi, chiar dacă majoritatea femeilor o neglijează. Hidratează-l seara şi dimineaţa cu cremele pe care le foloseşti pentru faţă, împodobeşte-l cu coliere şi eşarfe suave şi nu uita să aplici un strop de parfum pe gât înainte să ieşi din casă.


Gemeni:

Mereu vizibile, mâinile sunt o carte de vizită care trebuie să arate impecabil, mai ales în cazul femeii Gemeni, care socializează mult. Îţi place să comunici prin limbajul trupului, gesticulând, iar pielea fină şi manichiura fără cusur îţi dau încredere şi fac impresie bună. Retuşează-ţi săptămânal manichiura şi ai grijă să porţi mereu în geantă o cremă de mâini.


Rac:

Semnul zodiacal al Racului este asociat cu maternitatea, la fel şi pieptul. Pentru femeia Rac, este foarte important ca această zonă să arate bine şi să fie seducătoare. Fă exerciţii speciale de gimnastică pentru tonifierea pieptului, aplică zilnic o loţiune hidratantă şi foloseşte lenjerie care să-ţi ofere nu doar confort, ci şi senzualitate.


Leu:

Pentru femeia Leu, părul este un punct forte: îi place să impresioneze prin tunsoare, prin culoare sau coafură. Ai grijă să fie mereu vopsit, hidratat, proaspăt spălat - aceste amănunte îţi vor da o stare de bine şi încredere. Iar atunci când te programezi la coafor, cere un masaj intens al scalpului: vei vedea cât de rapid te revigorează!


Fecioară:

Perfecţionismul lor proverbial se reflectă şi în ritualul de frumuseţe. O Fecioară nu iese din casă nearanjată, iar de cele mai multe ori machiajul ei este unul impecabil, realizat cu migală, chiar dacă-i ia mult timp. În privinţa îngrijirii zilnice, acordă atenţie fiecărui centimetru de piele, de la ten şi zona ochilor, până la cuticule. Împachetările corporale sunt pentru Fecioară răsfăţul suprem.


Balanţă:

Despre femeile Balanţă se spune că sunt atrăgătoare fără să facă nimic special pentru asta. Se remarcă prin trăsăturile simetrice şi naturaleţea cu care ştiu să le evidenţieze. Privirea şi zâmbetul sunt însă cele două atuuri irezistibile ale Balanţei. Machiajul ochilor şi cel al buzelor, chiar dacă sunt minimaliste, nu trebuie să lipsească. Nici măştile şi tratamentele pentru aceste zone.


Scorpion:

Seducţia este o artă pe care o stăpâneşti foarte bine. Nu te sfieşti să atragi priviri cu elemente de machiaj îndrăzneţe, te atrag lentilele de contact sau ojele în culori neobişnuite. Însă partea corpului pe care îţi place să o pui în evidenţă este posteriorul. Masajul, cremele anticelulitice şi sportul vor face această zonă să arate de milioane!


Săgetător:

Eşti mereu în mişcare, îţi place să călătoreşti, să mergi în drumeţii, să alergi de colo-colo, iar toate aceste îţi solicită picioarele, de care trebuie să ai multă grijă: pedichiura şi cremele hidratante n-ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire. Totodată, femeile Săgetător sunt mândre de coapsele şi şoldurile lor: pune-le în evidenţă prin ţinutele tale!


Capricorn:

Machiajul tău este unul clasic, cât se poate de natural, la fel şi culorile părului. Foarte mult te preocupă tenul tău şi produsele cu care îl îngrijeşti trebuie să fie de cea mai bună calitate, de la serumuri detoxifiante şi fond de ten cu protecţie solară, la măşti profesionale. Ca să-ţi păstrezi prospeţimea feţei, pune reticenţa-n cui şi foloseşte proceduri de rejuvenare facială din vreme!


Vărsător:

Buzele sunt cele pe care îţi place să le pui în evidenţă – dacă ele sunt catifelate şi frumoase şi tu te simţi bine. Poţi încerca să porţi rujuri în nuanţe neobişnuite, îndrăzneţe, cu condiţia să se asorteze tenului şi părului tău. Şi mai important este ritualul de îngrijire. Demachiază buzele la fiecare final de zi şi aplică peste noapte unt de shea sau un balsam hrănitor.


Peşti:

Tălpile sunt o zonă pe care Peştii ar trebui să o includă cât mai des în cadrul ritualului lor de frumuseţe. Picioarele şi sistemul limfatic sunt reprezentative pentru această zodie visătoare, simbolizând conexiunea lor cu Pământul, cu lumea reală. Pe lângă clasica pedichiura şi şedinţe de masaj al picioarelor, ar trebui să încerci reflexoterapia.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 26 februarie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 26 februarie 2020


Horoscop 26 februarie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec s-ar putea să simtă o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor dragi, apropiaţi(te), persoanelor de încredere, fără să vă pripiţi. Altfel, o atitudine vulcanică s-ar putea să creeze mai multe probleme. Comunicaţi deschis, doar aşa veţi găsi o soluţie benefică şi veţi scăpa de probleme, tensiuni.


Horoscop 26 februarie 2020, Taur:

Linişte şi pace în viaţa Taurilor, mai ales dacă vorbim despre viaţa lor sentimentală. Persoana iubită, ori acel(a) cineva care vă face inima să tresară v-a pregătit o surpriză la care nu v-aţi fi aşteptat vreodată. Mai mult, s-ar putea să vă treziţi cu o declaraţie de dragoste şi cu o cerere în căsătorie. Bat clopotele de nuntă oare?


Horoscop 26 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea fi implicaţi într-un conflict minor cu o persoană dragă, din cauza unor vorbe aruncate fără a fi gândite prea mult. Încercaţi mai bine să purtaţi o discuţie serioasă, să vă exprimaţi părerea şi opiniile referitoare la un anumit subiect şi să decideţi împreună cum veţi proceda unul(a) faţă de celălalt(cealaltă) în continuare.


Horoscop 26 februarie 2020, Rac:

Racii se pot gândi la o vacanţă, căci perioada următoare nu se anunţă deloc aglomerată. Evitaţi totuşi zonele tranzitate intens, indicat ar fi să nu părăsiţi ţara. Aţi putea să vizitaţi câteva oraşe din zona de munte, aerul curat, liniştea şi oamenii locului vă vor oferi o privelişte senzaţională.


Horoscop 26 februarie 2020, Leu:

Dacă tu crezi că ai făcut ceva demn de remarcat, trebuie să-i laşi pe oamenii din viața ta să observe asta! Nu are sens să ascunzi realizările în spatele modestiei. Nu te poţi teme că vor crede despre tine că ai un ego prea mare. Arată-ți mândria. Lasă-i pe oameni să gândească orice vor să gândească. Nu îți va afecta starea de spirit. Fii mândru(ă) de ceea ce ai făcut.


Horoscop 26 februarie 2020, Fecioară:

Astăzi veți vedea câteva semne mari și luminoase care vă dovedesc că sunteți pe drumul cel bun. Urmați-vă instinctele și îndreptați-vă în direcția corectă. Există un nou rol în care începi să te simți confortabil(ă), în sensul că niciodată nu ai crezut că ţi se va potrivi. Viața are întotdeauna surprize care să te ţină conectat(ă).


Horoscop 26 februarie 2020, Balanţă:

Dacă faceţi cumpărături astăzi, încercați să vă opriți la o piață de vechituri, la un magazin de îmbrăcăminte retro sau la un magazin de antichități. Există o bijuterie nedescoperită care așteaptă să fie găsită și sunteți în locul potrivit pentru a o descoperi astăzi. Ai o capacitate excepțională de a înțelege adevărata valoare a ceva ce nimeni altcineva nu apreciază. Găsiți o comoară care are o poveste care să o spună și să o integreze în viața voastră.


Horoscop 26 februarie 2020, Scorpion:

Fii proactiv(ă), așa cum spun specialiștii(stele) și fă un pas înainte pentru a construi o relaţie reală la care te gândeşti demult şi care până acum nici măcar la stadiul de proiect nu a fost pentru tine. Construirea acestei relații ar putea fi răsplătită într-un mod foarte generos. S-ar putea să vă trimită viața într-o direcție nouă. Arătați că aveți ce trebuie pentru această relaţie, dar încercați să vă doriţi să fiţi prea puternic(ă).


Horoscop 26 februarie 2020, Săgetător:

Foarte mulţi dintre Săgetători au probleme în comunicare. Vei întâmpina dificultăţi în a comunica, mai ales cu partenerul(a) de viaţă. În plus, este foarte posibil ca cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) al/a tău(a) să te dezamăgească. Încearcă să te îndepărtezi de aceste probleme. Ai putea, de exemplu, să te dedici mai mult, în această perioadă, muncii tale sau să faci o călătorie scurtă în locuri cunoscute. Amintirile frumoase îţi vor aduce bucurie.


Horoscop 26 februarie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii sunt foarte atenţi la detalii. Aştrii te avertizează că această stare de spirit îţi va strica dispoziţia, aşa că ai face bine dacă te-ai controla. Încearcă să nu provoci o stare de nemulțumire generală. Lucrează la atitudine, stai câteva ore singur(ă), apoi acordă mai multă atenție persoanelor dragi.


Horoscop 26 februarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii decid miercuri, împreună cu familia, asupra înstrăinării unui bun. Din punctul tău de vedere este o idee genială care ar putea să-ţi aducă mulţi bani. Seara va trece fără să se întâmple vreun eveniment special. E foarte posibil să dormi devreme, să stai cu privirea pe tavan sau să comunici pe reţelele de socializare. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, sunt şanse să-ţi găseşti un/o partener(ă).


Horoscop 26 februarie 2020, Peşti:

Peştii sunt sfătuiţi să fie mai atenţi cu propria stare de sănătate. În plus, evită orice sport sau efort fizic pentru că riscul de rănire este foarte mare. Sunt şanse să pui la punct o afacere de succes, care te va scoate din anonimat şi îţi va aduce bunăstare. Seara, vei primi un cadou neaşteptat din partea partenerului(ei) de viaţă, un lucru pe care ţi-l doreai de foarte multă vreme.
 

Recomandarea zilei de 25 februarie 2020

 
Recomandarea zilei de 25 februarie 2020


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec au tendinţa să cheltuiască foarte mult, iar planul financiar va suferi. Dacă sunteţi convinşi(se) că investiţia merită, atunci nu ezitaţi să o faceţi.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Taur:

Taurii nu duc lipsă de oportunităţi pe plan profesional, iar asta se va vedea şi astăzi. Şi tocmai pentru că avansarea la serviciu este iminentă şi timpul liber ar putea avea de suferit, aşa că analizaţi ofertele cu atenţie!


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii au noroc la capitolul bani. Par să vină din toate părţile, iar ideile pe care încă nu le-aţi pus în practică ar putea prinde contur. Mare atenţie, însă, cu cine vă asociaţi!


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac, în schimb, stau foarte bine pe plan sentimental. Dacă nu v-aţi găsit încă jumătatea, astăzi ar putea fi momentul ideal. Important este să nu îl treceţi cu vederea.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Leu:

Leii pot face o mutare cheie la serviciu şi să ocupe un post pe care şi l-au dorit de mult. Atenţie, asta implică şi perfecţionarea unor abilităţi pe care nici nu ştiaţi că le aveţi, aşa că, fiţi sigur(ă) înainte să spuneţi DA!


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Fecioară:

Actele şi cheltuielile imprevizibile le pot da de furcă Fecioarelor. Aţi putea trece prin situaţii care vă vor transforma ziua într-un „du-te, vino” continuu, iar secretul este răbdarea.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Balanţă:

Tot la răbdare trebuie să apeleze şi Balanţele. Un/o coleg(ă) vă poate pune la încercare, fie că vorbim de locul de muncă sau de şcoală, iar tendinţa voastră este să fiţi impulsivi(e), atitudine care ar putea crea un conflict.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Scorpion:

Scorpionii au lăsat pe ultima sută de metri cheltuielile de rutină, iar acum abia mai fac faţă. Aştrii anunţă o perioadă favorabilă aspectului financiar, însă, la capitolul organizare trebuie să mai lucraţi.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii sunt foarte bine aspectaţi la capitolul renovare. Faceţi schimbări prin locuinţă, vopsiţi, cumpăraţi mobilă nouă, important este să îi oferiţi casei un nou aspect, oricât de mică ar părea schimbarea.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) Capricorn sunt foarte darnici(e) cu magazinele. Mai ales dacă vorbim de gadgeturile pe care vi le doreaţi de multă vreme. Există riscul de a rămâne fără bani în cont, însă, veţi satisfăcuţi(te) de achiziţia voastră.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Vărsător:

Iar Vărsătorii au nevoie urgent de un plan de economii pentru că sunt printre favoriţii care primesc sume consistente, mai ales din proiectele în care nu au avut încredere.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Peşti:

Dragostea îi/le vizitează doar pe câţiva(teva) dintre nativi(e), însă, banii par să cadă din cer pentru alţii(tele). Este o zi perfectă pentru Peşti să ceară o mărire de salariu. Iar dacă nu vi se recunosc meritele, poate vă gândiţi la o reorientare în carieră.
 

Semne că te iubeşte în funcţie de zodia lui

 
Semne că te iubeşte în funcţie de zodia lui


Berbecii – Nu le mai pasă de aparenţe:

Berbecii nu au nimic de-a face cu romantismul şi detest să pară topiţi după voi în faţa cunoscuţilor(telor). Ştiu că vă dau lumea peste cap dacă se port ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi, fără să le pese ce crede lumea: vă aduc flori, vă fac surprize, ba mai şi devin geloşi atunci când văd alţi bărbaţi în preajma voastră.


Taurii - Vă fac toate poftele:

Taurii nu vorbesc prea mult şi prea curând despre sentimentele lor, dar dacă vă strâng în braţe în faţa colegilor(elor) când vă iau de la muncă, dacă vă fac daruri, dacă vă invit să vă instalaţi în casa lor şi eventual vă gătesc cina sau vă aduc micul dejun la pat, nu e niciun dubiu că le-aţi intrat în suflet.


Gemenii - Deveniţi centrul atenţiei lor:

Nativii acestei zodii sunt mereu distraşi, ocupaţi, implicaţi în multe proiecte, înconjuraţi de oameni şi nu le ajung timpul niciodată. Cu cât lasă mai des totul deoparte ca să-şi petreacă ore în şir doar cu voi, cu atât mai sigure puteţi să fiţi că se îndrăgostesc.


Racii - Îşi deschid sufletul:

Nativii acestei zodii sunt unii dintre cei mai iubitori şi sufletişti, dar şi neîncrezători şi timizi. Dacă se port de parcă vă ştiu de-o viaţă, dacă vă povestesc despre trecutul şi temerile lor, dacă încearcă să vă apropie de părinţii şi rudele lor şi vă îndeplinesc toate mofturile, atunci nu trebuie să vă îndoiţi că vă iubesc.


Leii - Vor să vă impresioneze:

Nativii acestei zodii sunt foarte orgolioşi din fire şi nu le plac să pară vulnerabili, prin urmare când un Leu face eforturi ca să vă fie pe plac, e clar că însemnaţi mult pentru el. Primul semn că vă consideră speciale: vă copleşesc cu daruri. Apoi, un Leu îndrăgostit vrea să vă arate lumii întregi şi se mândreşte tare cu voi.


Fecioarele – Îşi doresc să afle totul despre voi:

Pentru bărbaţii Fecioară, iubirea este un lucru extrem de serios, de aceea sunt cât se poate de precauţi atunci când îşi aleg jumătatea. Ei se îndrăgostesc şi cu mintea, nu doar cu sufletul. Dacă îi interesează de la ceea ce vă place să mâncaţi până la cum staţi cu sănătatea sau cu economiile, înseamnă că au planuri serioase.


Balanţele – Sunt mereu prezenţi:

Acestor nativi li se reproşează că sunt distanţi şi reci, chiar şi în relaţiile de dragoste, pentru că ţin cu dinţii de spaţiul personal. Atunci când încep să vă scrie fără motiv, să vă scoată zilnic în oraş, să vă sune ca să vă audă vocea sau să vă ceară sfaturi despre amenajarea casei, înseamnă că i-aţi cucerit.


Scorpionii - Nu vă mai lasă să respiraţi:

Când Scorpionii se îndrăgostesc, sigur vă veţi da şi singure seama de asta fără să aveţi nevoie să v-o confirme alţii(tele). Vor vrea să fie peste tot cu voi, să faceţi totul împreună, să vă acapareze. Dacă vă simţiţi sufocate de atâta iubire, e clar, s-au îndrăgostit.


Săgetătorii - Las garda jos:

Cel dintâi semn că aceşti nativi vă iubesc este acela că vă invită cu ei în aventurile lor de... anul viitor. Asta echivalează cu o promisiune, iar ei detest angajamentele. Apoi, dacă vă spun secrete despre propria viaţă, dacă râd mult în prezenţa voastră şi vă pun multe întrebări despre voi, e clar că i-aţi cucerit!


Capricornii – Deveniţi o prioritate:

Dacă de dragul vostru îşi neglijează celelalte obligaţii, dacă simt nevoia să vă poarte de grijă şi dacă vă vorbesc despre sentimentele lor, înseamnă că sunteţi femeile pe care şi le doresc pentru viitor. Capricornii îndrăgostiţi îşi vor dori să vă ajute în toate aspectele, de la plata facturilor, până la cumpărăturile pentru locuinţă.


Vărsătorii - Vor să afle ce simţiţi:

Sentimentalismele nu sunt pentru Vărsători, ei detestă clişeele siropoase. Dar dacă îi interesează să vă cunoască prietenii(ele) şi vi-i(le) prezintă pe al(e) lor, dacă vă susţin când aveţi o perioadă complicată la muncă, dacă îşi organizează timpul în funcţie de al vostru şi îşi fac planuri care vă includ, înseamnă că vă vor aproape.


Peştii - Vă copleşesc cu gesturi romantice:

Dacă vă trimit flori la birou sau vă duc pe plajă ca să vedeţi împreună cum apune soarele, înseamnă că între voi s-a înfiripat ceva special. Mai mult, Peştii îndrăgostiţi se vor implica în viaţa voastră, vor empatiza profund cu voi şi vă vor ajuta în toate modurile de care dispun, pentru că orice problemă a voastră devine şi a lor.

 

Ce-şi doreşte fiecare zodie de la viaţă

 
Ce-şi doreşte fiecare zodie de la viaţă


Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt firi active și pline de energie, astfel că ceea ce caută ei(le) sunt prietenii(ele) și distracția. Deși se spune despre ei că sunt cam neserioși, Berbecii sunt de încredere și loiali.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt nesiguri(e) pe toate: pe ei(le) înșiși(sele), pe succesul unui proiect, pe alți oameni. Tot ceea ce își doresc ei(le) mai mult și mai mult este un strop de siguranță.


Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii nu se pot mulțumi cu puțin, ei(le) țintesc sus și vor să ajungă departe. Cu alte cuvinte, își doresc cât mai multe de la viață și nimeni nu îi/le poate opri când își propun ceva.

Rac:

Cu nativii(ele) acestei zodii este foarte clară treaba. Tot ce își doresc ei(le) cel mai mult în viață este dragostea. A prietenilor(elor), a familiei, a copiilor lor și a întregii planete.


Leu:

Nativii(ele) acestei zodii își doresc mereu lumină reflectoare care să le pună în valoare calitățile; lumină care să-i/să le ghideze în momentele de răscruce și lumină care să le lumineze calea spre succes.


Fecioară:

Fecioarele nu sunt critice degeaba. Nativii(ele) acestei zodii nu acceptă nimic mai puțin decât perfecțiunea și acesta este un țel în viață pentru ei(le), un fel de a trăi și modelul după care se ghidează.


Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt cunoscuți(te) pentru simțul lor estetic. Nu numai că activează în domenii artistice și creative, dar încearcă mereu să se înconjoare de frumusețe.


Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii iubesc drama și vor să fie veșnic înconjurați(te) în mister. Dacă nu și-au creat o imagine de creatură ciudată și misterioasă, care deține adevărul absolut, nu se simt bine.


Săgetător:

Nativii(ele) acestei zodii s-au născut pentru aventură. Vor mereu adrenalină, oameni dragi cu care să facă nebunii și sănătate ca să se bucure de toate.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt poate cei(le) mai ambițioși(ase) zodii. Ei(le) vor să aibă succes cu orice preț și muncesc pe brânci toată viața pentru asta.


Vărsător:

Nativii(ele) acestei zodii sunt moderni(e) și activi(e), dar dorințele lor secrete sunt mult mai profunde. Un sens în viață este ceea ce își doresc cei(le) născuți(te) în această zodie.


Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii sunt numiți(te) adesea visători(are), dar ceea ce își doresc ei(le) de fapt este puțină fantezie în viața plictisitoare și obișnuită. Cum să-i/să le condamni, când visele lor sunt colorate și viața de zi cu zi este atât de gri?

 

Horoscopul zilei de marţi, 25 februarie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 25 februarie 2020


Horoscop 25 februarie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec au noroc în afaceri astăzi. Dacă aveți propria companie s-ar putea să încheiați un contract important care vă poate aduce succesul. Dacă lucrați pentru cineva, iar în ultima perioadă ați dat dovadă de profesionalism, comunicare eficientă şi seriozitate, se poate să fiți propuși(se) pentru un post superior.


Horoscop 25 februarie 2020, Taur:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal au bucuria de a-şi petrece timpul în compania unei persoane foarte dragi astăzi. Poate fi un/o prieten(ă) foarte bun(ă), o rudă, ori persoana iubită. Ieşiţi în oraş, participaţi la o activitate recreativă, plimbaţi-vă ori pur şi simplu vizionaţi împreună un film.


Horoscop 25 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie mai serioşi în ceea ce priveşte munca, mai ales în această perioadă. Organizaţi-vă timpul în aşa fel încât să puteţi duce la bun sfârşit toate sarcinile care vă sunt atribuite. Nu lăsaţi nimic neterminat, căci nu veţi face altceva decât să vă aglomeraţi. Spre seară aţi putea vorbi cu cineva drag ori aţi putea vizita un/o prieten(ă).


Horoscop 25 februarie 2020, Rac:

Racii ar putea da peste o persoană cel puțin... lipicioasă. Iar asta în sensul bun. Dincolo de mici atingeri mai mult sau mai puțin premeditate se ascund însă sentimente dintre cele mai aprinse, iar nativii(ele) din zodia Rac vor avea de făcut o alegere. Și să fie sinceri(e) în atitudinea lor. Dacă simt o conexiune, e timpul pentru un prim pas. Altfel nu are sens să dea naștere la speranțe deșarte.


Horoscop 25 februarie 2020, Leu:

Leii experimentează un moment al transformărilor interioare, care vor avea efecte în special pe plan sentimental. Acolo pare a fi miza pentru nativi(ele) din Leu, preocupați(te) în special să-și puna în ordine relația de cuplu sau perspectivele sentimentale. Înainte de a lua o decizie, gândește-te ce fel de viață îți dorești pe viitor și dacă ea este rezultatul unei nevoi imediate sau a unei dorințe reale și profunde.


Horoscop 25 februarie 2020, Fecioară:

Fecioarele ar face bine să nu judece comportamentul altor persoane, chiar dacă se întrece limita pe alocuri. Mult mai indicat ar fi să afle ce se ascunde în spatele gesturilor reci sau chiar deranjante. Sunt unii(ele) care încearcă să-și reprime problemele adoptând o atitudine ofensivă, ca o formă de a semnala că ceva este în neregulă și au nevoie de ajutor.


Horoscop 25 februarie 2020, Balanţă:

O provocare captivantă ar putea să apară astăzi şi ea te poate împinge încolo de ceea ce credeai că sunt limitele tale. O să ţi se pară ciudat la început, dar apoi te vei bucura de această provocare şi vei ajunge în locuri unde nu ai mai fost vreodată, atât literar, cât şi la figurat. E posibil să nu rezolvi provocarea până la finalul zilei, dar sigur vei simţi o mare satisfacţie.


Horoscop 25 februarie 2020, Scorpion:

Înainte de a iniția orice tip de conversație, astăzi luați-vă timp pentru a vă formula clar obiectivele. Alcătuiește-ți un plan care detaliază ceea ce dorești cu adevărat și o altă cartografiere a modului în care vei obține ce doreşti. De obicei, tu ești cel(a) care se adaptează pentru a se potrivi cerințelor altcuiva, dar acum trebuie să ceri altcuiva să se adapteze la programul tău. Pentru a-l convinge să spună da, anunţă acest om că e spre folosul lui. Sau hotărăşte-te ce sacrifici pentru a obţine colaborarea acestei persoane.


Horoscop 25 februarie 2020, Săgetător:

Nu este un moment foarte bun pentru ca tu să risipeşti resurse prețioase. Timpul și banii tăi sunt bine calculaţi și va trebui să aveți grijă la facturile neașteptate! Aveți grijă să nu vă implicați în noi scheme de câştig sau oportunități care sună prea bine pentru a fi adevărate. Renunțați la semnarea oricăror documente care v-ar putea obliga să plătiți o anumită sumă de bani în mod regulat. Atenție la persoanele care doresc să vă angajați mai mult decât le puteți în acţiuni costisitoare.


Horoscop 25 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt prinşi în rutina zilnică. Cel mai probabil, te vei plictisi de monotonia unei zile anoste de februarie, însă o persoană optimistă te va influenţa cu starea ei pozitivă. Orice distracție zgomotoasă, petreceri, călătorii, flirturi sau întâlniri sunt binevenite. Există şansa ca o veche pasiune să se întoarcă în viaţa voastră. Aştrii îţi recomandă să îi dai o şansă!


Horoscop 25 februarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, 25 februarie, poate fi o zi destul de tensionată, din cauza unei dispute cu un/o vecin(ă) sau atitudinea neloială şi injustă din partea şefilor(elor). Încearcă să-ţi păstrezi calmul, la amiază situația se va schimba semnificativ în bine. Gura de oxigen o să vină de la prieteni(e). Seara, te vei relaxa în liniştea căminului, alături de persoanele dragi.


Horoscop 25 februarie 2020, Peşti:

Astăzi, Peştii nu ar trebui să ia decizii bazate pe emoții. Încearcă să-ţi controlezi limbajul în preajma persoanelor răutăcioase. Lasă-i(le) să vorbească şi stai departe de conflicte. O întrebare personală legată de familie ar putea să te scoată din sărite, însă nu ceda pornirilor. Rămâi calm(ă) şi evită orice dispută. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, ţi-ai putea întâlni jumătatea.
 

Recomandarea zilei de 24 februarie 2020

 
Recomandarea zilei de 24 februarie 2020


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Berbec:

O persoană din anturajul Berbecilor va avea nevoie de cineva pe care să se poată baza. Sunteţi cu adevărat prieteni(e) dacă îl/o ascultaţi şi îi oferiţi un umăr pe care să plângă.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Taur:

Taurii, de cele mai multe ori, sunt persoane tăcute dacă nu consideră necesară intervenţia lor. Astăzi însă, veţi vorbi neîncetat şi vă veţi simţi să împărtăşiţi toate criticile.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Gemeni:

După ce vor termina cu treburile de ordin profesional, Gemenii se vor ocupa şi de viaţa lor personală. Familia va fi pe primul loc, aşa că pregătiţi şi câteva surprize.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Rac:

Relaţia de iubire a Racilor are momentele ei bune. Astăzi este important să nu lăsaţi o mică dispută să stea în calea viitorului vostru.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Leu:

Leii se vor simţi mândri şi au de ce. Totul vă merge strună la serviciu, însă, nu vă umflaţi în pene şi nu uitaţi de bunul simţ. Iar laudele excesive încercaţi să le temperaţi.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Fecioară:

Fecioarele nu ar trebui să se suprasolicite. Păstraţi-vă energia pentru sectorul sentimental, dar şi creativ, unde pot apărea surprize plăcute.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Balanţă:

Sunt şanse foarte mari ca Balanţele să întâlnească o persoană cu care să rezoneze pe plan emoţional aşa cum nu li s-a întâmplat de mult timp. Vă puteţi îndrăgosti la prima vedere, iar aştrii vă susţin.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Scorpion:

Fiecare persoană are o abilitate, iar Scorpionii demonstrează că sunt buni în a acţiona, fără prea multe discuţii. Nu sunteţi persoana vorbăreaţă de care ceilalţi(lelalte) au nevoie, dar veţi duce totul la bun sfârşit.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Săgetător:

Chiar dacă astăzi Săgetătorii sunt înclinaţi mai mult către relaxare şi delectarea simţurilor, aştrii le recomandă să ducă până capăt şi cu multă responsabilitate, proiectele începute.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt foarte receptivi la nevoile celor dragi şi dornici de a ajută. Nu scăpaţi totuşi din vedere aspectele practice în toate demersurile financiare care implică familia.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Vărsător:

Iar Vărsătorii, cu toate că ştiu să citească repede o persoană, este posibil ca azi să se înşele. Aştrii vă sfătuiesc să nu luaţi decizii bazate pe sentimente, fără a le trece şi prin filtrul raţiunii.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Peşti:

O zi foarte productivă pentru nativii(ele) care îşi termină sarcinile la timp. Este momentul pe care Peştii îl aşteptau de foarte mult timp. E ziua în care vă veţi pune ordine în viaţă şi în gânduri şi veţi clarifica toate neînţelegerile cu prietenii(ele).
 

Horoscopul dragostei, 24 februarie - 1 martie 2020

 
Horoscopul dragostei, 24 februarie - 1 martie 2020


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Berbec:

Din 26 până în 29 februarie, Luna se deplasează prin case horoscopice asociate cu familia și viața sentimentală, indiciu că acest sfârșit săptămână ar trebui dedicat persoanelor dragi. De curând, ați trecut printr-o perioadă destul de ocupată, semn că nu ați prea avut timp de calitate de petrecut unii(ele) cu ceilalți(lelalte). Caută să faci din acest weekend unul în care prioritatea ta principală sunt apropiații(tele).


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Taur:

Ultima zi a săptămânii este extrem de favorabilă întâlnirilor romantice, indiferent dacă ești de ceva timp cu actualul(a) partener(ă) sau formați de curând o relație. Dacă nu ai găsit încă pe acel(a) cineva special(ă), dar ești deschis(ă) să ieși și să socializezi, mizează pe șarmul și carisma ta. În această perioadă, te bucuri de ele din plin, ceea ce îți permite să cunoști lume nouă și să tatonezi terenul.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Gemeni:

Zilele de 28 și 29 te surprind într-o dispoziție sociabilă și comunicativă, perfectă pentru a te întâlni, acasă ori undeva în oraș, cu rudele sau cunoscuții(tele). Așadar, în cazul în care nu ți-ai făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, gândește-te să incorporezi astfel de activități pe agenda de weekend. Cu siguranță ți-ar face bine să te vezi cu apropiații(tele) cu care nu menții un contact stabil.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Rac:

Joi poposește Venus în casa prietenilor(elor) din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care ești mai activ(ă) decât de obicei în plan social. În felul acesta, ajungi să cunoști mai multă lume, cu care afli că ai tot felul de lucruri în comun. Iar cu o parte din persoanele cu care intri acum în contact ai putea ajunge să formezi niște relații de mare perspectivă.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Leu:

Același Mercur retrograd își face simțită influența și în relația cu persoana iubită, în sensul că, crește riscul disensiunilor în raport cu cel(a) drag(ă). Pe fondul tranzitului său, există posibilitatea să apară discuții în contradictoriu iscate din nimic. Dacă ți se pare că nu ai înțeles ceva ori că s-au strecurat confuzii, cere lămuriri suplimentare și nu te lansa prea repede în acuze și reproșuri.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Fecioară:

Cu Venus de joi încolo în casa depărtărilor și a străinătății, nativii(ele) acestui semn implicați(te) în relații la distanță resimt mai puțin intens dificultățile asociate unei astfel de legături sentimentale. Favorizate sunt și relațiile în care unul(a) dintre nativi(e) este de o altă origine sau religie, deoarece partenerii(ele) reușesc să gestioneze mai ușor astfel de diferențe destul de importante.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Balanţă:

Miercuri revine Mercur în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să se strecoare mai ușor discuții în contradictoriu între tine și apropiați(te). Evită să fii evaziv(ă) și afișează mai multă transparență în raport cu lucrurile care sunt importante pentru bunul mers al relației voastre. Altfel, s-ar putea să apară conflicte între voi.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Scorpion:

Venus mai are și efectul de a te ajuta să te înțelegi mai bine cu persoana iubită, dar în raport cu rudele apropiate, mai ales cele din familia de origine, simți mai degrabă influența lui Mercur retrograd, cel ce face să apară ușor neînțelegeri și chiar disensiuni între tine și părinți sau alte persoane dragi care aparțin unei alte generații. Încearcă să dai dovadă de mai multă toleranță.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Săgetător:

Felul în care comunici este destul de greu de înțeles începând cu miercurea aceasta, atunci când Mercur revine în casa aferentă din horoscopul tău general. Așadar, dacă te gândești să deschizi unele subiecte serioase cu cineva din familie în a doua parte a săptămânii, vezi ca nu cumva să fii înțeles(asă) greșit. S-ar putea să îți saboteze planul un gest sau o vorbă la nervi.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Capricorn:

Cu Venus de joi încolo în casa iubirii și a copiilor, gestionezi mai ușor eventualele situații tensionate dintre tine și partener(ă) și/sau cei(le) mici. Incidența lor va scădea destul de mult în următoarea perioadă, dar nu suficient încât să zici că au dispărut de tot. În privința lucrurilor importante, se mai întâmplă să aveți parte de discuții interminabile, unde nu cedează nimeni.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Vărsător:

Venus poposește joia aceasta în casa familiei din horoscopul tău general, armonizând raporturile tale cu rudele apropiate chiar în prag de weekend. În felul acesta, dacă nu ți-ai făcut planuri pentru sfârșitul săptămânii, poate te gândești la posibilitatea reluării unor obiceiuri de familie sau a unor activități de weekend pe care le-ați întrerupt. Cu siguranță vă vor prinde bine tuturor.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Peşti:

Din 26 până în 29 februarie, Luna se deplasează prin case astrologice asociate familiei și vieții sentimentale, fapt care denotă că a doua parte a săptămânii este despre cei(le) dragi ai(le) tăi(ale). Așadar, dacă nu ai prea avut timp să petreci timp de calitate cu ei(le), poate ar fi bine să te revanșezi weekendul acesta. Gândește-te care sunt activitățile de familie pe care le-ați tot amânat.
 

Horoscopul banilor și a carierei, 24 februarie - 1 martie 2020

 
Horoscopul banilor și a carierei, 24 februarie - 1 martie 2020


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Berbec:

Luna stă în semnul nașterii tale din 25 în 27 februarie, iar acest lucru îți accentuează trăsăturile native ca spiritul de inițiativă, spontaneitatea și ambiția. Cu astfel de atuuri poți face mari progrese la serviciu, dar nu uita să termini mereu ce ai început. În felul acesta, sfârșitul de săptămână ți-ar putea aduce un bonus sau o primă, deoarece Luna se va muta în casa banilor.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Taur:

În zilele de 24 și 26 februarie se perfectează aspecte astrale care te îndeamnă să te apleci mai mult asupra planurilor de viitor și a proiectelor de grup. În prima zi din săptămână, ai putea face progrese vizibile pe acest plan, urmând ca la mijlocul ei să cunoști oameni care îți dau idei în privința lor, asistență sau chiar o sumă de bani pentru a-ți materializa o parte din viziune.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Gemeni:

Luna petrece cel mai mult timp săptămâna aceasta în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general, tranzitând-o din ziua de 25 până în ziua de 28. În acest sector, ea te poate ajuta să cunoști persoane dispuse să investească în tine timp, energie și chiar și banii deoarece au încredere în abilitatea ta de a-ți transpune planurile în realitate. Ești foarte aproape de o mare realizare.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Rac:

Din punct de vedere profesional, ești la înălțime săptămâna aceasta, dar mai ales în intervalul cuprins între zilele de 25 și 27. Atunci ești activ(ă), asertiv(ă) și foarte determinat(ă) să atragi șansa de partea ta. Ar fi bine totuși să dai dovadă de mai multă disponibilitate pentru compromis în anumite situații. In caz contrar, s-ar putea să îndepărtezi unele persoane importante carierei tale.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Leu:

Te așteaptă o săptămână lucrătoare complexă. Sectorul din horoscopul tău general în care își petrece cel mai mult timp Luna săptămâna aceasta este cel asociat călătoriilor, activităților cu o componentă birocratică, respectiv studiului. Așadar, se prea poate să pleci într-o delegație, să trebuiască să rezolvi ceva pe la instituțiile statului sau să te înscrii la un curs foarte important.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Fecioară:

De marți până joi, Luna traversează casa din astrograma ta solară asociată banilor și bunurilor de care dispui împreună cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri. La fel de posibil este să se deruleze în aceste zile negocieri cu privire la o colaborare plătită sau cu un potențial destul de mare de a face profit. Nu te aștepta să ajungeți prea ușor la un armistițiu cu privire la chestiunile care vizează banii.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Balanţă:

De marți până vineri, Luna se deplasează prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu că ar fi bine să te apleci mai atent asupra colaborărilor și a relațiilor pe care le ai în mediul profesional. Ele pot fi o sursă de realizări mari în majoritatea zilelor acestei săptămâni, dar s-ar putea să apară și concurență din rândul colegilor(elor) de muncă. Asigură-te că te pregătești pentru orice.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Scorpion:

Aceeași casă tranzitată de Lună de marți până joi mai este asociată cu munca, indiciu că acest interval de zile se anunță a fi unul aglomerat și solicitant la serviciu. Nervii îți sunt supuși testului atunci, iar pentru a-l trece cu succes, este foarte important să nu începi conflicte cu colegii(ele) de muncă și să te ferești de eventualele neînțelegeri sau afirmații care pot fi interpretate greșit.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Săgetător:

Aștrii sunt destul de rezervaţi cu informațiile care privesc parcursul tău profesional de săptămâna aceasta. Știm doar că vineri ritmul tău de lucru este ceva mai atent, dar dai dovadă de o viziune practică ce îți lipsește uneori. Aceeași previziune se aplică și dacă lucrezi sâmbătă inclusiv. Duminică, ar fi recomandat să nu cheltuiești decât ce ți-a rămas din bugetul de weekend.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Capricorn:

Felul în care comunici la mijlocul acestei săptămâni poate duce la unele neînțelegeri destul de mari la serviciu. Evită să fii lacunar(ă) ori să eviți contactul cu unele persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară de a interacționa cu ele. Altfel, se poate ajunge la unele discuții în contradictoriu sau poate la erori care te pot costa scump mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Vărsător:

La mijlocul acestei săptămâni ar putea apărea o problemă de ordin financiar, generată cel mai probabil de faptul că nu ai ținut o evidență prea clară a veniturilor și cheltuielilor din ultima vreme. Nu există însă indici astrali potrivit cărora această situația nu se va rezolva cu bine în cele din urmă. Ai răbdare și mergi înapoi pe firul evenimentelor pentru a vedea ce s-a întâmplat.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Peşti:

De marți până joi, Luna se deplasează prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să acorzi o atenție specială sectorului financiar pe parcursul acestor zile. Este foarte ușor să depășești în aceste zile măsura și să cheltuiești mai mult decât ar fi cazul. Încearcă să te limitezi doar la ceea ce este necesar pentru tine și cei(le) dragi în această perioadă.
 

Horoscopul zilei de luni, 24 februarie 2020

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 24 februarie 2020


Horoscop 24 februarie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec au norocul de a revedea o persoană foarte dragă, cunoscută poate în copilărie. Organizaţi o întâlnire, poate luaţi cina împreună. Veţi avea şansa să vorbiţi, să depănaţi amintiri, cine ştie, poate între voi se va aprinde focul iubirii. Aveţi curaj şi vorbiţi despre sentimentele voastre, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu.


Horoscop 24 februarie 2020, Taur:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal îşi pot face planuri de vacanţă. Este o perioadă favorabilă pentru a vă relaxa, pentru a începe noi activităţi, ori pentru a vă dezvolta o pasiune mai veche, cine ştie, poate vă poate aduce un succes nemaipomenit. Ieşiţi din zona de confort, aveţi curajul de a încerca lucruri noi.


Horoscop 24 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie mai atenţi în privinţa anumitor persoane, căci cineva s-ar putea să vă trădeze ori să vă frângă inima din cauza unor evenimente în care aţi fost implicaţi fără voia voastră. Fiţi liniştiţi(te), puneţi-vă gândurile în ordine şi găsiţi o cale de a rezolva această problemă. Staţi departe de persoanele toxice, altfel veţi avea de suferit.


Horoscop 24 februarie 2020, Rac:

Racii au noroc de bani astăzi. S-ar putea să primiţi un telefon important de la o persoană influentă care vă va propune să vă implicaţi într-un proiect care vă poate aduce beneficii. De altfel aţi putea să semnaţi un contract important. Succesul este foarte aproape, fiţi însă atenţi(te), nu luaţi decizii pripite.


Horoscop 24 februarie 2020, Leu:

Leii întâlnesc astăzi persoane cărora li se pot destăinui fără emoţii. Apariţia unor astfel de oameni în viaţa voastră pică într-un moment cum nu se putea mai bun. Aveţi nevoie de cineva apropiat pentru a vă descărca sufletul. Astfel veţi căpăta energia necesară pentru îndeplinirea obiectivelor din perioada imediat următoare. Leii au ambiţii mari, însă au pe suflet şi multe probleme ce le distrag atenţia de la parcursul ideal în viaţă.


Horoscop 24 februarie 2020, Fecioară:

Pentru Fecioare este o zi ideală pentru a pune în aplicaţie ideile complexe care au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Beneficiaţi de un culoar favorabil pentru îndeplinirea celor mai complicate ambiţii. Agilitatea mentală şi plusul de farmec personal permit Fecioarelor să devină, astăzi, lideri(e) de grup sau, în cel mai rău caz, să obţină acordul unor persoane gata să le calce pe urme în drumul spre vârful ierarhiei profesionale.


Horoscop 24 februarie 2020, Balanţă:

Balanţele pun astăzi viaţa socială pe primul plan. Dacă aţi primit o invitaţie la un concert sau la o petrecere, nu ezitaţi să o valorificaţi. Ar putea fi tichetul spre cunoaşterea de noi persoane care să vă susţină în plan profesional. Totuşi, nu uitaţi să expuneţi din prima pe masă toate sentimentele disponibile pentru că vă dau târcoale inclusiv oameni care abia aşteaptă să profite de slăbiciunile voastre.


Horoscop 24 februarie 2020, Scorpion:

Ortografia şi punctuaţia sunt marile probleme ale Scorpionilor pe ziua de astăzi. Aveţi mare atenţie la mesajele transmise. O virgulă pusă aiurea sau o eroare făcută din neatenţie v-ar putea aduce în situaţia de a transmite un mesaj total nepotrivit. Aveţi nevoie de multă răbdare şi atenţie pentru a evita apariţia unui conflict cu o persoană cu care nu ar fi bine să vă puneţi, indiferent că vorbim despre un superior la muncă sau o rudă care abia aşteaptă să rupă legătura cu voi.


Horoscop 24 februarie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetător, comportamentul neobișnuit al unei persoane apropiate este un steag roșu. Află ce se întâmplă, pentru este foarte posibil să fie o legătură directă cu tine. Evident, nu ai de unde să ştii ce gândeşte persoana respectivă, dar, dar nu rezolvi lucrurile de la început, mai târziu pot să apară probleme cu persoana respectivă. Întrebaţi dacă există ceva despre care vor să vorbească. Este foarte posibil să te aştepte pe tine să începi conversaţia.


Horoscop 24 februarie 2020, Capricorn:

Capricornul trebuie să se gândească bine. Dacă faci ceva doar pentru că vrei să obții recunoașterea cuiva astăzi, fă altceva. Impresionarea altora este o idee drăguță, dar nu este ceva pe care să bazeze un întreg proiect. S-ar putea foarte bine ca, odată ce ai depus toată munca asta grea, cei(le) pe care vrei să-i/să le impresionezi să-și schimbe părerea despre ceea ce își doresc. Faceți ce trebuie, pentru că toată lumea ştie deja ce eşti capabil(ă) să faci.


Horoscop 24 februarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsător se anunţă o zi foarte epuizantă, încercând să tot evite un conflict și, uneori, chiar nu merită tot efortul. Dacă v-ați ținut capul în jos și ați încercat să rămâneți în afara vreunui argument, ar trebui să nu mai faceţi asta, este o pierdere de timp. Mergeți mai departe și spuneți-i acelei persoane exact ce credeți despre părerile sau acțiunile sale! Nu numai că te vei simţi mai bine, dar astfel de abordări directe şi corecte, în public, câştigă respectul celor din jur.


Horoscop 24 februarie 2020, Peşti:

Peştii află astăzi că respectul este ceva dificil de câștigat, dar foarte ușor de pierdut. Pentru a vă asigura că vă păstrați respectul pentru voi înșivă(sevă), nu vă compromiteți convingerile. Oamenii te vor vedea ridicându-te pentru principiile tale și te vor admira cu atât mai mult pentru asta. În cursul serii apare o oportunitate sentimentală, pe care nu trebuie în niciun caz să o rataţi.