Horoscopul dragostei, 24 februarie - 1 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 24 februarie - 1 martie 2020


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Berbec:

Din 26 până în 29 februarie, Luna se deplasează prin case horoscopice asociate cu familia și viața sentimentală, indiciu că acest sfârșit săptămână ar trebui dedicat persoanelor dragi. De curând, ați trecut printr-o perioadă destul de ocupată, semn că nu ați prea avut timp de calitate de petrecut unii(ele) cu ceilalți(lelalte). Caută să faci din acest weekend unul în care prioritatea ta principală sunt apropiații(tele).


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Taur:

Ultima zi a săptămânii este extrem de favorabilă întâlnirilor romantice, indiferent dacă ești de ceva timp cu actualul(a) partener(ă) sau formați de curând o relație. Dacă nu ai găsit încă pe acel(a) cineva special(ă), dar ești deschis(ă) să ieși și să socializezi, mizează pe șarmul și carisma ta. În această perioadă, te bucuri de ele din plin, ceea ce îți permite să cunoști lume nouă și să tatonezi terenul.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Gemeni:

Zilele de 28 și 29 te surprind într-o dispoziție sociabilă și comunicativă, perfectă pentru a te întâlni, acasă ori undeva în oraș, cu rudele sau cunoscuții(tele). Așadar, în cazul în care nu ți-ai făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, gândește-te să incorporezi astfel de activități pe agenda de weekend. Cu siguranță ți-ar face bine să te vezi cu apropiații(tele) cu care nu menții un contact stabil.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Rac:

Joi poposește Venus în casa prietenilor(elor) din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care ești mai activ(ă) decât de obicei în plan social. În felul acesta, ajungi să cunoști mai multă lume, cu care afli că ai tot felul de lucruri în comun. Iar cu o parte din persoanele cu care intri acum în contact ai putea ajunge să formezi niște relații de mare perspectivă.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Leu:

Același Mercur retrograd își face simțită influența și în relația cu persoana iubită, în sensul că, crește riscul disensiunilor în raport cu cel(a) drag(ă). Pe fondul tranzitului său, există posibilitatea să apară discuții în contradictoriu iscate din nimic. Dacă ți se pare că nu ai înțeles ceva ori că s-au strecurat confuzii, cere lămuriri suplimentare și nu te lansa prea repede în acuze și reproșuri.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Fecioară:

Cu Venus de joi încolo în casa depărtărilor și a străinătății, nativii(ele) acestui semn implicați(te) în relații la distanță resimt mai puțin intens dificultățile asociate unei astfel de legături sentimentale. Favorizate sunt și relațiile în care unul(a) dintre nativi(e) este de o altă origine sau religie, deoarece partenerii(ele) reușesc să gestioneze mai ușor astfel de diferențe destul de importante.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Balanţă:

Miercuri revine Mercur în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să se strecoare mai ușor discuții în contradictoriu între tine și apropiați(te). Evită să fii evaziv(ă) și afișează mai multă transparență în raport cu lucrurile care sunt importante pentru bunul mers al relației voastre. Altfel, s-ar putea să apară conflicte între voi.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Scorpion:

Venus mai are și efectul de a te ajuta să te înțelegi mai bine cu persoana iubită, dar în raport cu rudele apropiate, mai ales cele din familia de origine, simți mai degrabă influența lui Mercur retrograd, cel ce face să apară ușor neînțelegeri și chiar disensiuni între tine și părinți sau alte persoane dragi care aparțin unei alte generații. Încearcă să dai dovadă de mai multă toleranță.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Săgetător:

Felul în care comunici este destul de greu de înțeles începând cu miercurea aceasta, atunci când Mercur revine în casa aferentă din horoscopul tău general. Așadar, dacă te gândești să deschizi unele subiecte serioase cu cineva din familie în a doua parte a săptămânii, vezi ca nu cumva să fii înțeles(asă) greșit. S-ar putea să îți saboteze planul un gest sau o vorbă la nervi.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Capricorn:

Cu Venus de joi încolo în casa iubirii și a copiilor, gestionezi mai ușor eventualele situații tensionate dintre tine și partener(ă) și/sau cei(le) mici. Incidența lor va scădea destul de mult în următoarea perioadă, dar nu suficient încât să zici că au dispărut de tot. În privința lucrurilor importante, se mai întâmplă să aveți parte de discuții interminabile, unde nu cedează nimeni.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Vărsător:

Venus poposește joia aceasta în casa familiei din horoscopul tău general, armonizând raporturile tale cu rudele apropiate chiar în prag de weekend. În felul acesta, dacă nu ți-ai făcut planuri pentru sfârșitul săptămânii, poate te gândești la posibilitatea reluării unor obiceiuri de familie sau a unor activități de weekend pe care le-ați întrerupt. Cu siguranță vă vor prinde bine tuturor.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Peşti:

Din 26 până în 29 februarie, Luna se deplasează prin case astrologice asociate familiei și vieții sentimentale, fapt care denotă că a doua parte a săptămânii este despre cei(le) dragi ai(le) tăi(ale). Așadar, dacă nu ai prea avut timp să petreci timp de calitate cu ei(le), poate ar fi bine să te revanșezi weekendul acesta. Gândește-te care sunt activitățile de familie pe care le-ați tot amânat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS