Horoscopul zilei de marți, 1 ianuarie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 1 ianuarie 2019


Horoscop 1 ianuarie 2019, Berbec:

Prima zi noul an va fi una norocoasă pentru Berbeci. Vor găsi prin casă un obiect pe care îl considerau pierdut sau o sumă frumușică de bani, uitată într-o haină. E momentul perfect pentru discuții prin mesaje cu prietenii, o comandă pe internet sau un film bun. Spre seară un telefon primit de la părinți sau rude aduce o veste bună, așteptată de multă vreme.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Taur:

Taurii decid să-și înfrunte problemele, în prima zi din 2019. Discuții și răspunsuri amânate, momente de confuzie în cuplu sau neînțelegeri cu familia - toate își vor găsi rezolvarea în scurt timp. E important, totuși, ca nativii din această zodie să nu se grăbească. Inițiativa e bună, dar nu trebuie făcut nimic pe repede înainte. În plus, o persoană atrăgătoare dă „târcoale” cu mesaje subtile, puțină concentrare nu ar strica, mai ales că fierul trebuie bătut cât este cald!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de momente romantice în noaptea dintre ani. O persoană pe care o credeau într-o relație se dovedește a fi singură și dornică de aventură. E momentul ideal pentru a fura un sărut sau de a stabili o întâlnire pe zilele viitoare. Cine nu are curaj să acționeze va pierde o ocazie unică!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Rac:

Ca de obicei, în momentele de după o petrecere, racii se închid în propria carapace. Iar cei care i-ar putea scoate de acolo pot fi numărați pe degete. Nu este exclus ca o persoană atrăgătoare sau o fostă iubire să-i scoată din această stare cu o invitație curajoasă, spusă fără nicio subtilitate. Prima noapte din noul an ar putea fi cu scântei!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Leu:

Sfatul zilei e să stai departe de se#ul opus astăzi. E singura cale de a evita dezamăgirea de a te trezi singur. În familie, e bine să laşi deoparte gelozia. E posibil spre seară să ai parte de câteva coincidenţe plăcute. Sunt aşadar şanse ca ziua să se încheie într-o notă optimistă.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Fecioară:

Majoritatea celor născuţi sub semnul Fecioarei au noroc în relaţiile personale, în prima zi a anului. E posibil fie ă se dezvolte o relaţie de dragoste frumoasă, fie o prietenie puternică. Pentru cei singuri, nu te abţine din a fi bun şi minunat, deschide-te la sentimente noi. Şi nu uita să faci o vizită celor mai în vârstă din familia ta.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Balanţă:

Astăzi este o zi stranie pentru Balanţe. Aşa că să nu le mire că vor avea schimbări bruşte de dispoziţie sau pofte ciudate de mâncare. Dacă laşi ciudăţenia să domine această zi, ai putea avea mici probleme. În plan personal, lasă lucrurile să meargă de la sine. Ai încredere în partenerul tău. Dacă eşti single, e timpul să începi să ieşi la diverse întâlniri, sunt șanse mari să cunoști o persoană extraordinară!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Scorpion:

O zi ca oricare alta pentru nativii acestei zodii. Poate te vei simţi puţin apatic, apatie provocată de oboseala din ajun, când ai pregătit marea petrecere. Ar fi cazul să te relaxezi. Mese uşoare, câteva plimbări scurte, te pot ajuta la asta. Poţi să mergi la patinoar, sau pe pârtie, la schiat.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Săgetător:

Astăzi, chiar în prima zi din an, Săgetătorii trebuie să își controleze emoțiile. S-ar putea să aveți o stare de iritare și riscați să izbucniți la orice mic incident. Riscați să provocați astfel o dispută și să stricați atmosfera de sărbătoare a celor din anturajul vostru. Încercați să fiți calmi și să petreceți o zi liniștită în familie, spune horoscopul. Citiți o carte, uitați-vă la televizor și odihniți-vă!


Horoscop 1 ianuarie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornii s-ar putea lovi de o problemă personală, pe care vor încerca să o rezolve. Cel mai probabil, e legată de finanțe. Totuși, ar fi bine să o amânați, cel puțin pentru mâine, spune horoscopul. 1 ianuarie e o zi de celebrare, așa că bucurați-vă de petrecere alături de cei dragi sau de o ieșire plăcută în oraș.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Vărsător:

Marți, unii Vărsători se vor simți plini de energie, posibil generată chiar de atmosfera de sărbători. Faceți o vizită surpriză unei persoane apropiate sau aranjați o întâlnire cu cei dragi în oraș. Spre seară, sunt șanse pentru Vărsătorii singuri să cunoască o persoană care le va capta atenția, fie față în față, fie pe Internet.


Horoscop 1 ianuarie 2019, Peşti:

Astăzi, Peștii au un adevărat dar în a ghici ce-și doresc cei din anturajul vostru. Le puteți da sfatul de care au nevoie sau le puteți face cadoul care le va aduce o imensă bucurie. Spre seară, s-ar putea să întâlniți o persoană care ar putea fi foarte insistentă și s-ar putea să nu vă simțiți confortabil. Puteți evita o asemenea situație dacă vă veți rezuma doar la o discuție simplă, distantă, spune horoscopul. 

Horoscop săptămânal, 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019

 
Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Berbec:

Cei născuți în zodia Berbec pot traversa o adevărată criză de personalitate în această perioadă și nu este exclus ca o serie de principii și valori să se dea peste cap. Nativii sunt sfătuiți să-și caute echilibrul și să nu se panicheze, chiar dacă vor fi destul de bulversați de schimbările brusc apărute. Luna Nouă le poate aduce o schimbare a statutului profesional, posibil să fie vorba de o avansare în funcție, de punerea într-o lumină nouă la locul de muncă, însă poate veni și cu răsturnări de situație neașteptate în carieră.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Taur:

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de o serie de evenimente neașteptate de natură să le dea peste cap niște principii de viață. Este momentul să renunța la unele prejudecăți avute. Pe de altă parte, nativii pot relua legătura cu o persoană din străinătatea, pot pleca într-o călătorie și se pot gândi serios la continuarea unor studii. Nu este exclus să-ți îndrepte atenția către noi domenii de activitate și în acest sens să înceapă niște cursuri de perfecționare profesională. Pentru Tauri, începutul anului va determina începutul unor mari schimbări care se vor petrece pe parcurs.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de evenimente neașteptate cu puternic impact emoțional și sunt sfătuiți să le abordeze cu calm, răbdare și dorință de îmbunătățire. Nu este recomandat să le renege și nici să evite să le lămurească. Pe de altă parte, nativii trebuie să aibă grijă la zona financiară deoarece sunt tentați să facă unele investiții nerentabile. Relația cu persoana iubită poate să sufere unele urcușuri și coborâșuri, prin urmare comunicarea va trebui să devină un punct forte.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Rac:

Cei născuți în zodia Rac se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, în special legate de sistemul gastrointestinal și hepatic și este recomandat să nu facă niciun fel de exces alimentar. Pe de altă parte, zona sentimentală rămâne sub frământări și nu este exclus să se ia decizii radicale în acest sens. Nativii mai norocoși pot cunoaște o persoană cu care să înceapă o relație, însă vor avea de traversat încercări și de învățat lecții. Către finele perioadei analizate pot apărea posibilități de colaborare și ocazia de a semna noi contracte. Atenție la toate detaliile!


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Leu:

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să acorde o atenție sporită sănătății, deoarece Luna Nouă și eclipsa de Soare se formează întocmai în acest sector și pot aduce răsturnări remarcabile de situație. Nativii care se confruntă cu probleme mai vechi de sănătate ar putea fi mult încercați în această perioadă. Prudență li se cere și acelor nativi care se știu cu diferite sensibilități, mai ales că și casa muncii va fi activată, iar solicitările și nivelul de stres profesional pot depăși limitele și pot provoca dezechilibre de ordin fizic. Pe de altă parte, nativii se vor bucura de sprijinul persoanei iubite pentru a depăși această perioadă de încercări și tumult.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Fecioară:

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să primească oferte noi de îmbunătățire a veniturilor, însă se cere prudență la contractele semnate deoarece pot apărea erori. Cei care se află într-o relație de lungă durată ar putea trece prin conflicte destul de serioase cu partenerul, însă este recomandat să nu ia decizii radicale în această perioadă. Nativii singuri ar putea avea ocazia de a cunoaște noi parteneri, însă li se cere răbdare în consolidarea unei posibile relații. Către finele perioadei analizate, nativii Fecioară trebuie să dea dovadă de responsabilitate la capitolul sănătate deoarece se pot manifesta mici neplăceri.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de întâmplări neașteptate care vizează familia sau locuința. De la mici dispute și până la rupturi de relații sau schimbări de domiciliu totul se poate petrece odată cu fenomenul de Lună Plină însoțit de eclipsă. O serie de nativi pot fi favorizați de Mercur să vândă, cumpere sau închirieze o casă. Pe de altă parte, starea emoțională poate fi zdruncinată de amintiri care au legătură cu copilăria, cu familia, cu părinții și nativii sunt sfătuiți să înceapă un proces de vindecare interioară, sufletească.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de o capacitate de comunicare foarte bună care-i va ajuta să rezolve situații ce au legătură, în special, cu instituțiile statutului. Atenția la negocieri care pot fi, în unele cazuri, înșelătoare! Relațiile cu cei dragi pot fi ușor tensionate, însă cu prudență și responsabilitate totul se poate rezolva. Către finele săptămânii se conturează o stare de oboseală, apatie și lipsă de energie și se recomandă mai multă odihnă.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător își îndreaptă toată atenția asupra zonei financiare. Nativii vor descoperi noi modalități de a-și îmbunătăți veniturile, însă nu este exclus ca Luna Nouă însoțită de eclipsă să vină cu răsturnări de situație privitoare la venituri. Dialogul cu membrii familiei, inclusiv cu partenerul de viață poate fi destul de tensionat în această perioadă și se recomandă prudență în luarea deciziilor. Nu este momentul să se dea ultimate. Unele principii de viață pot fi puse la îndoială.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de formarea aspectului de Lună Nouă însoțit de eclipsă întocmai în semnul lor, dar și de tranzitul planetei Mercur pe casa personalității. Astfel, nativii pe de o parte se pot simți slăbiți, fără energie, însă pe de altă parte vor simți nevoia să facă schimbări radicale legate de înfățișarea lor, dar și de unele principii de viață. Comunicarea îi poate ajuta să iasă din impas și le poate aduce șansa de a renegocia niște contracte și de a-și îmbunătăți veniturile. Atenție la relația cu persoana iubită care poate trece prin transformări majore, chiar răsturnări de situație. Nativii singuri ar putea cunoaște persoane noi care să le trezească interesul.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Vărsător:

Cei născuți în zodia Vărsător vor traversa o stare de interiorizare, de meditație profundă și vor refuza dialogul cu cei din jur. Comunicarea le poate face probleme și la locul de muncă și este de referat să nu se implice în conflictele celorlalți și nici în discuții în contradictoriu. În plan sentimental, este posibil ca un fost partener să revină în viața nativilor și este recomandat să lămurească o situație care a fost confuză până acum, dar să nu se entuziasmeze prea mult de reîntâlnire, mai ales dacă se află într-o relație și doresc să-și protejeze persoana iubită. Posibile momente de gelozie și posesivitate în relația de cuplu.


Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești își îndreaptă atenția asupra unor planuri pe care și le-au făcut pe termen lung și care par să nu dea roadele așteptate. Niște proiecte pot lua o întorsătură neașteptată și pot trezi mâhniri și nemulțumiri nativilor. Sectorul prietenilor este vizat de Luna Nouă însoțită de eclipsa de Soare și este posibil să se descopere secrete greu de trecut cu vederea și unele relații să se încheie brusc. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a cunoaște oameni noi, însă Peștii nu trebuie să le acorde toată încrederea, ci să rămână rezervați la acest capitol. Către finele săptămânii se pot contura stări de irascibilitate și nervozitate însoțite de o ușoară indispoziție fizică. 

Horoscopul zilei de luni, 31 decembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 31 decembrie 2018


Horoscop 31 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii vor petrece ziua într-o atmosferă electrizantă. Pregătirile pentru noaptea dintre ani merg lin, iar prietenii nu se sfiesc să dea o mână de ajutor. O discuție foarte interesantă, purtată pe finalul zilei, le va schimba nativilor din Berbec părerea despre o anumită persoană, pe care o considerau stângace și conflictuală. Adevărul pare a fi cu totul altul.


Horoscop 31 decembrie 2018, Taur:

Zici Tauri, zici dragoste. Ultima zi din an se dovedește a fi și cea mai norocoasă, odată cu un mesaj de la o persoană pe care o plac în secret. E o șansă de a duce relația de prietenie la un alt nivel și de a transforma dorințele în realitate. Ce se întâmplă în noaptea de Revelion nici nu prea mai contează, cu adevărat, căci mintea lor e doar la următoarea întâlnire, cea „oficială”.


Horoscop 31 decembrie 2018, Gemeni:

Pentru Gemeni, ziua decurge într-o atmosferă relaxantă, chiar intimă, în compania celor mai dragi persoane. E momentul ideal pentru a depăna amintiri și de a pune la cale anul care vine. Au fost clipe bune, dar și greșeli ce puteau fi evitate. Alături de familie și prieteni, lucrurile pot fi spuse cu sinceritate și înțelese la adevărata lor însemnătate. Profită de acest moment, e unic!


Horoscop 31 decembrie 2018, Rac:

Racii își vor aduce mereu aminte de această zi. O persoană din trecut, alături de care au trăit momente unice, în adolescență, revine în viața lor și le dă totul peste cap. Împăcarea e la doar un pas distanță, însă nativii din Rac sunt împărțiți între iluzia unui trecut ideal și realitatea faptului că persoanele se schimbă peste ani. Cine are curajul să facă acest pas ar putea ajunge la concluzia că persoana din tinerețe nu mai există. Cei care nu îl fac ar putea rămâne cu regretul că nici măcar nu au încercat.


Horoscop 31 decembrie 2018, Leu:

În ultima zi din an, Leii renunță în cele din urmă la sentimentul de nostalgie ce îi caracterizează. Vor înțelege că sfârșitul unui an nu reprezintă o pierdere, ci un nou început, iar pentru a o lua de la capăt este obligatoriu să pornești cu încredere și entuziasm. Spre seară vor fi martori la un gest care îi va lăsa fără cuvinte - o declarație de dragoste sau un mesaj romantic. Da, visele chiar devin realitate.


Horoscop 31 decembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele sunt puțin iritate, deși nici ele nu prea știu de ce. S-ar adunat multe în ultima perioadă, iar o nouă serie de pregătiri pentru noaptea dintre ani e ultimul lucru pe care și l-ar fi dorit. Partea bună e că atmosfera se va schimba complet spre seară, când prietenii și cei dragi le vor readuce zâmbetul pe buze. O ținută specială de Revelion ar putea face minuni pentru starea de spirit!


Horoscop 31 decembrie 2018, Balanţă:

Dacă e adevărat că trebuie să muncești pentru a fi fericit, Balanțele ar trebui să fie într-o stare de mulțumire deplină. Nimic nu merge cum ar trebui, lucrurile se strică pe ultima sută de metri, iar toată lumea le solicită ajutorul. Noroc cu spiritul lor echilibrat și mereu optimist, care transformă orice problema într-o oportunitate. Efortul va fi cu siguranță apreciat.


Horoscop 31 decembrie 2018, Scorpion:

Pentru Scorpioni ziua va trece cu o viteză uluitoare. Nici bine nu se dezmeticesc, că petrecerea de Revelion a început deja. Cei care sunt preocupați de propria imagine sunt sfătuiți să nu se complice cu vestimentația, la mijlocul nopții nimeni nu va mai observa cum sunt îmbrăcați. De altfel, nativii din această zodie ar trebuie să se concentreze pe articole lejere, care să le dea libertatea de mișcare. Pentru că, se știe, nu există Revelion fără un Scorpion dansând dezlănțuit.


Horoscop 31 decembrie 2018, Săgetător:

Astăzi, ar fi bine ca Săgetătorii să nu fie singuri. Alegeți compania persoanei iubite, a unui prieten ori rudă, altfel, ar fi păcat să treceți în noul an într-o atmosferă tristă. După-amiază, optimismul vă cuprinde: veți avea o serie de idei noi pe care merită din plin să le puneți în aplicare anul viitor.


Horoscop 31 decembrie 2018, Capricorn:

Ultima zi din an îi găsește pe Capricorni calculând. Simțiți nevoia să vă trasați câteva obiective importante pentru anul viitor, unele chiar mărețe. Seara, la petrecerea de Revelion, veți avea ocazia să purtați o discuție sau să cunoașteți o persoană care va avea mare influență asupra voastră în 2019, ba chiar vă va putea ajuta cu atingerea unora dintre obiectivele trasate.


Horoscop 31 decembrie 2018, Vărsător:

Pentru unii Vărsători, ziua de 31 decembrie va fi plină de coincidențe misterioase și de surprize plăcute. E foarte posibil să aibă loc o apariție neașteptată a unei persoane dragi, dar pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme. Spre seară, sunteți încărcați cu energie pozitivă și treceți în noul an bine dispuși, ceea ce va fi un semn foarte bun.


Horoscop 31 decembrie 2018, Peşti:

Luni, Peștii se pregătesc cu entuziasm pentru noul an. Mulți dintre voi abia așteptați să treceți în 2019! Atenție însă, nu faceți excese! Nu exagerați cu mâncarea sau să flirtați cu insistență la petrecere. Fiți cumpătați, spune horoscopul, 2019 se anunță pentru voi a fi fericit și prosper. 

Previziunile generale ale anului 2019

 
Previziunile generale ale anului 2019


Dacă acest an a fost frenetic și tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul următor pare mult mai uşor. Deci, puteți respira ușuraţi și să mergeţi mai departe.

Da, pentru anul 2019, stelele trimit semne pozitive pentru toată lumea. După 3 ani de haos, putem vorbi în cele din urmă despre o îmbunătățire reală.

Cu toate acestea, ianuarie, februarie si martie vor mai fi încă destabilizatoare datorită lui Uranus și a lui Pluto. Poziția acestor planete anunță atât schimbări individuale, cât și colective!

Din fericire, Jupiter se alătură contraofensivei și ne oferă protecție, ceea ce sugerează că această ultimă fază a schimbării va fi eliberatoare sau cel puțin mult mai pozitivă.


Pluto în continuare, în Capricorn va încuraja nativii să se îndrepte spre ceea ce este cu adevărat important și îi va ajuta să găsească o cale de a echilibra problemele financiare.

În anul Mistreţului de Pământ, vom reuși să găsim mai ușor dragostea, dar va trebui să privim lucrurile cu mai mult optimism și detașare. Cel mai important eveniment astrologic, în ceea ce privește dragostea, va avea loc pe 3 decembrie 2019, când Jupiter, Marele Benefic, va intra în Capricorn, care asigură, printre altele, stabilitate în relații indiferent de natura lor.

Saturn este planeta care simbolizează, în tema natală a fiecăruia, cariera și realizările profesionale. Saturn a revenit în Capricorn pe 20 decembrie 2017 și va rămâne acolo până în 18 decembrie 2020, deci pe tot parcursul anului 2019.

Să nu uităm că semnul Capricornului stăpâneşte structurile guvernamentale ale societății: monarhie, marile corporații, sistemul monetar macroeconomia...


Saturn în Capricorn va pune, în continuare, un accent puternic pe aceste structuri, fie prin contestarea lor, fie, dimpotrivă, prin consolidarea și împuternicirea lor.

Din punct de vedere social, aştrii prezumă o fază de muncă de 3 ani, în care afirmarea socială, reconstrucția, imaginea publică, noile roluri în familie și societate, orientarea către schimbare și progres, îşi vor da mâna.

Din punct de vedere financiar, în 2019, nativii semnelor de pământ dar mai ales Capricornii, dacă intenționează să se îmbogățească, vor găsi soluții imediate şi aş spune, inedite, deoarece sunt serioși, responsabili și nu evită munca grea.

Persoanele născute în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Peşti vor fi dispuse să lucreze şi cum sunt serioase, cu un simț practic foarte dezvoltat, vor fi ajutate financiar, pe tot parcursul anului.


Din punct de vedere a sănătăţii, este recomandat pentru toate semnele zodiacale o alimentaţie sănătoasă și echilibrată, care îi poate ajuta pe foarte mulţi să se vindece și să nu se confrunte cu probleme de sănătate.

Universul prin glasul Pământului, oferă ocazia abordării tratamentelor alternative, cum ar fi acupunctura, homeopatia și meloterapia. Este o perioadă excelentă de reconectare cu natura și de vindecare spirituală.

În concluzie, anul Mistreţului de Pământ va fi un an de stabilitate și de echilibru din punct de vedere astrologic. Mișcarea planetelor îi va obliga însă pe nativii tuturor semnelor să iasă din zona de confort cu care s-au obișnuit în perioada 2016–2018 și vor aduce un aer nou în toate aspectele vieții: bani, carieră, dragoste și sănătate. 

Horoscopul zilei de duminică, 23 decembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 23 decembrie 2018


Horoscop 23 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii în această zi vor fi hotărâţi să facă o achiziţie importantă. Gândiţi-vă însă la anumite consecinţe, înainte de a lua această decizie. Consultaţi-vă cu familia, partenerul/a şi aflaţi dacă vă este cu adevărat de folos acest produs. Dacă este foarte scump, s-ar putea să vă goliţi portofelul chiar înainte de cea mai costisitoare perioadă a anului, când va trebui să cumpăraţi destule cadouri.


Horoscop 23 decembrie 2018, Taur:

Taurii astăzi se vor confrunta cu o situaţie destul de neplăcută. Ori partenerul/partenera voastră ori un prieten foarte bun se va comporta inadecvat, va avea o stare morocănoasă, ori chiar va porni anumite conflicte fără argumente solide. Abordaţi totul cu mult calm şi încercaţi să liniştiţi apele prin bună comunicare.


Horoscop 23 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii în această zi vor avea parte de o surpriză plăcută. Cel mai probabil veţi avea ocazia să plecaţi în acea excursie la care v-aţi gândit de multe ori, alături de familie sau de o persoană specială. Aveţi însă grijă la bagaje, s-ar putea să pierdeţi un obiect valoros dacă veţi avea o atitudine aeriană şi nu veţi purta grija propriilor lucruri.


Horoscop 23 decembrie 2018, Rac:

Racii îşi doresc un singur lucru: familia şi prietenii aproape de sărbători. De altfel, acest fapt se va şi întâmpla cu siguranţă, iar un eveniment surpriză, o vizită neaşteptată a celor dragi vă va umple inima de bucurie. Fiecare va aduce mâncare tradiţională, cadouri şi mai ales voie bună. O zi cu adevărat specială pentru aceşti nativi.


Horoscop 23 decembrie 2018, Leu:

Leul are parte de o zi liniştită, relaxantă, în compania unor persoane cu multă poftă de viaţă. Veţi râde mult şi dacă aveţi vreun necaz sau o supărare, categoric pentru câteva ore veţi uita complet. În orice caz, în situaţiile dificile cereţi ajutor celor de încredere. Ei vă pot oferi sfaturile necesare pentru a lua o decizie.


Horoscop 23 decembrie 2018, Fecioară:

Fecioarele vor primi felicitări şi daruri în această zi. Probabil ele vor fi legate de un anumit eveniment sau sărbătoare din viaţa voastră, dar în orice caz, aveţi de ce să vă bucuraţi. Vorbele frumoase şi cadourile interesante vă vor transforma ziua într-una perfectă. Seara veţi avea parte de multă relaxare acasă, uitându-vă la un film sau citind pur şi simplu o carte. Poate una chiar primită în dar.


Horoscop 23 decembrie 2018, Balanţă:

Balanţele primesc multe veşti, bune sau rele care s-ar putea să le afecteze viaţa, dacă nu îşi vor concentra atenţia asupra altor activităţi. Nu lăsaţi aceste informaţii să vă spere dacă ele nu sunt foarte bune, iar dacă a legătură cu succesul cuiva cu care nu aveţi o legătură strânsă, bucuraţi-vă şi nu lăsaţi invidia să vă macine. Bucuraţi-vă de cine sunteţi voi şi nu de ce au reuşit alţii să devină.


Horoscop 23 decembrie 2018, Scorpion:

Scorpionii s-ar putea să fie invitaţi la un eveniment grandios. S-ar putea să nu vă placă atmosfera, dacă veţi fi înconjuraţi de oameni îngâmfaţi care nu vor face altceva decât să se laude la nesfârşit în viaţa voastră cu succesul lor. Dacă este imperios necesar să rămâneţi până la final (poate este o petrecere organizată de o rudă sau cineva apropiat) atunci încercaţi să staţi deoparte şi să rezistaţi. Veţi avea mai apoi ocazia să vă detaşaţi şi să vă relaxaţi.


Horoscop 23 decembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să fie calmi azi. Încercaţi să vă petreceţi duminica departe de afaceri, de zona de lucru şi să staţi mai mult cu prietenii şi cei dragi din familie. Dacă nu aveţi o ocupaţie exactă, aţi putea să încercaţi un nou hobby. O petrecere de karaoke, un curs de gătit sau orice v-ar face plăcere poate fi o idee bună pentru o zi relaxantă.


Horoscop 23 decembrie 2018, Capricorn:

Capricornii astăzi pot fi foarte creativi chiar şi în cele mai banale situaţii. În fiecare moment veţi găsi o rezolvare şi categoric nimic nu vă putea strica buna dispoziţie. Săptămâna următoare vă poate aduce veşti bune în afaceri, iar la serviciu s-ar putea să fiţi avansaţi. În ceea ce priveşte dragostea, şansele de a obţine fericirea sunt mari, dar depinde de voi şi de curajul de care veţi da dovadă.


Horoscop 23 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să îşi amintească de momentele în care şi ei au avut nevoie de ajutor şi să nu îi lase baltă pe cei dragi atunci când dau de greu. Economisiţi-vă energia pentru că la un moment dat va trebui să o folosiţi într-o astfel de situaţie. Dacă ajutorul fizic nu poate veni din partea voastră din diferite motive, măcar fiţi aproape cu sfaturi şi vorbe bune.


Horoscop 23 decembrie 2018, Peşti:

Peştii sunt în centrul atenţiei în această zi şi au ocazia să ceară şefilor ceea ce îşi doresc. O mărire de salariu. Chiar dacă nu este o zi de muncă, circumstanţele vor face să vă întâlniţi într-un cerc informal, unde, vă puteţi destinde şi puteţi discuta ca între prieteni. S-ar putea ca la sfârşitul zilei să uitaţi de grijile financiare. 

Horoscopul lunii ianuarie 2019

 
Horoscop lunar adevărat: ianuarie 2019


Horoscop ianuarie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec ianuarie 2019
Din 1 încolo, rezervele tale de energie sunt mai mari. După data de 2, apar oportunități de a te remarca pe plan profesional. Începând cu 5 a lunii, opiniile tale cântăresc mai mult la serviciu. În cursul sau în jurul lui 4, contactele cu străinătatea și chestiunile birocratice se încheie în favoarea ta. Din 7 încolo, celor care au relații la distanță le merge mai bine decât în mod normal acum.

În cursul sau în preajma lui 8, se pot ivi tensiuni între tine și șefi. În cursul sau jurul lui 11, ele pot duce la o turnură importantă pe plan profesional. În cursul sau în preajma lui 13, te-ai putea confrunta cu o criză emoțională. În cursul sau jurul lui 18, poate fi dificil să menții armonia în raport cu șefii. În cursul sau preajma lui 20, te poți confrunta din nou cu angoase și frustrări.

În cursul sau jurul lui 21, pot apărea din nou probleme de comunicare cu șefii. În cursul sau în preajma lui 22, stai mai bine cu moralul. În cursul sau în jurul lui 23, se prea poată să apară iar unele tensiuni între voi. Din 24 încolo, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. În cursul sau preajma lui 25, schimbarea în bine este vizibilă, iar în jurul lui 29, pari a fi neobișnuit de popular.


Horoscop ianuarie 2019, Taur:

Horoscop Taur ianuarie 2019
Din 1 încolo, se poate ca unele frustrări și nemulțumiri să lovească din plin, deci caută să gândești pozitiv și să te înconjori de persoane optimiste. În cursul sau în preajma zilei de 2, în viața socială se întâmplă lucruri bune și te simți mai bine ca oricând în compania prietenilor, mai ales dacă ați trecut prin evenimente grele împreună de curând. Acestea v-au apropiat extrem de mult.

Din 7 încolo, pot apărea oportunități de a lega parteneriate care se pot dovedi extrem de fructuoase pe viitor. Important este să-ți găsești timpul și disponibilitatea să investești în ele. În cursul sau în jurul zilei de 11, se prea poate ca relația ta cu anumiți prieteni să ia o cu totul altă întorsătură și nu neapărat în bine. În cursul sau jurul lui 18, poate ar fi bine să discutați ce anume v-a adus aici.

În cursul sau jurul lui 21, s-ar putea să realizezi că poate ar fi mai bine să luați o pauză, cel puțin pentru o vreme, pentru a vă da seama dacă mai merită să cultivați ce aveți. În cursul sau jurul lui 22, apar primele profituri de pe urma relațiilor stabilite cu câteva săptămâni în urmă. După data de 24, comunici mai bine cu șefii, iar în cursul sau jurul lui 29, opiniile tale cântăresc mult la job.


Horoscop ianuarie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni ianuarie 2019
După data de 1, viața ta socială urmează o curbă ascendentă și se dinamizează. În cursul sau în jurul lui 2, se poate să apară unele jocuri de putere între tine și partenerul de viață și/sau afaceri, După data de 5, s-ar putea să comunici mai ușor asociatului/ei sau a celui drag. Din 7 încolo, se poate ca lucrurile să evolueze într-o direcție bună pe plan relațional, dar mai ales în cel de cuplu.

În cursul sau în jurul zilei de 11, pot apărea unele tensiuni în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri sau se dezechilibrează raportul de forțe dintre voi. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea ca în urma discuțiilor dintre voi, bomba să se dezamorseze. În cursul sau în jurul zilei de 21, s-ar putea să observi totuși că au rămas unele sechele de pe urma tensiunilor dintre voi.

În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea să observați primele semne că atmosfera dintre voi începe ușor-ușor să se schimbe în bine. Din data de 24 încolo, se anunță o perioadă bună să pleci în delegații, să mergi la cursuri sau să ai anumite contacte cu străinătatea. În cursul sau în jurul lui 29, întâlnirile cu persoane din străinătate sau drumurile la instituții publice se termină cu bine.


Horoscop ianuarie 2019, Rac:

Horoscop Rac ianuarie 2019
Din 1 încolo, ești mai activ/ă pe plan profesional și ai o atitudine mai voluntară la acel nivel. În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să-ți vină mai greu să relaționezi cu persoana iubită și/ sau cu asociatul/a. Din 5 încolo, interacțiunile voastre s-ar putea să devină ceva mai protocolare. Din 7 încolo, s-ar putea ca această răceală să se mai reducă, dar rămân totuși unele rezerve mari.

În cursul sau în preajma zilei de 11, ai putea simți că pășești pe coji de ouă în raport cu cel drag și/sau partenerul de afaceri. În cursul sau în jurul zilei de 18, comunicați mai bine, dar există un zid totuși între voi. În cursul sau în preajma zilei de 21, acesta ar putea ridica unele sincope în felul în care vă raportați unul la celălalt. În cursul sau jurul lui 22, ești productiv/ă la serviciu.

Din data de 24 ianuarie încolo, se poate ca felul în care manageriați banii sau responsabilitățile în cadrul parteneriatului de viață și/sau de afaceri să fie unul atipic, dar care să dea rezultate și să ajute legătura voastră să reziste. În cursul sau în preajma zilei de 29, s-ar putea să apară primele rezultate ale metodelor inedite pe care le aveți în ceea ce privește felul vostru de a colabora.


Horoscop ianuarie 2019, Leu:

Horoscop Leu ianuarie 2019
Din 1 încolo, se anunță multe călătorii la distanțe mai mari de casă ori chiar în străinătate, cursuri de perfecționare, examene, contacte cu instituțiile publice și tot felul de chestiuni birocratice. În cursul zilei de 2, se prea poate să iasă la iveală unele frustrări de ordin profesional. După data de 7, admiratorii/oarele tale s-ar putea înmulți, semn că devii ceva mai popular/ă pe acest plan.

În cursul sau în preajma zilei de 11, poți avea impresia că stai pe un butoi cu pulbere în raport cu cei de la serviciu. În cursul sau în jurul lui 18, nici de comunicat cu colegii nu mai poți pentru că ai impresia că riști mereu să ajungeți la ceară. S-ar putea să ajungă să te pună serios pe gânduri, în jurul sau în preajma zilei de 21, faptul că trebuie să te ferești să le spui anumite lucruri vitale.

În cursul sau în jurul zilei de 22, norocul face că-ți merge mult mai bine pe plan amoros sau în raport cu copiii. Din 24 încolo, comunici eficient cu persoana iubită și cu cel/a cu care desfășori anumite activități. În cursul sau în preajma zilei de 29, discuțiile de la suflet la suflet pe care le porți cu aceștia vă pot ajuta să depășiți un hop care v-a ținut în loc o vreme destul de lungă.


Horoscop ianuarie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea ca, pe plan intim, relația dintre tine și cel drag să se dinamizeze, iar cea profesională dintre tine și partenerul de afaceri să se desfășoare într-un ritma mai alert, mai ales dacă sunteți amândoi firi competitive. În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să devii ceva mai conștient/ă de lipsuri sau neajunsuri din relația cu persoana iubită și/sau în raport cu copiii.

Din 5 încolo, s-ar putea să fii ceva mai deschis/ă către comunicare în legătură cu ceea ce face să nu te simți tocmai în apele tale alături de ei. Din 7 încolo, se prea poate ca relația dintre tine și părinți sau alți membri din familie și rude apropiate să se schimbe în bine. În cursul sau în jurul zilei de 11, s-ar putea să fi atras/ă în unele jocuri ale seducției care riscă să nu se termine bine.

În cursul sau în preajma zilei de 18, ideal ar fi să știi ce vrei în raport cu un potențial partener, pentru că altfel te expui riscurilor de dezamăgire. În cursul sau jurul lui 21, poți întâmpina unele dificultăți de comunicare cu partenerul/copiii. În cursul sau preajma lui 22, te înțelegi însă bine cu rudele. Din 24 încolo, vorbești pe limba colegilor de muncă, fapt ce devine vizibil pe 29.


Horoscop ianuarie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea ca relația ta cu partenerul de viață și/sau de afaceri să se dinamizeze. În cursul sau în prejma zilei de 2, s-ar putea să se aștearnă o atmosferă destul de rece între tine și unii membrii de familie, poate chiar părinți. Din 5 încolo, acest lucru se poate manifesta și în felul în care comunicați unii cu ceilalți. În cursul sau preajma lui 7, carisma ta este la cote ridicate.

În cursul sau în preajma zilei de 11, s-ar putea ca tensiune să crească văzând cu ochii între tine și unele rude. În cursul sau în jurul lui 18, ar putea apărea unele probleme de comunicare destul de importante între voi. În cursul sau în preajma lui 21, acestea pot să escaladeze destul de mult. În cursul sau în jurul lui 22, se anunță o perioadă destul de bună să negociezi contracte și legături.

În cursul sau în preajma lui 24, ești mai comunicativ/ă, iar acest lucru pare să placă persoanelor din jurul tău destul de mult. S-ar putea ca acum să-ți vină mai ușor decât de obicei să flirtezi și să te faci plăcut/ă. În cursul sau în jurul zilei de 29, se poate ca acest lucru să ducă la unele surprize în cercul tău de prieteni unde se prea pare să apară persoane noi sau să te apropii de unii amici.


Horoscop ianuarie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion ianuarie 2019
Din 1 încolo, ești ceva mai activ/ă pe plan profesional și nu te mai îngrozesc sarcinile de serviciu care implică muncă și concentrare. În cursul sau în preajma lui 2, s-ar putea să fii mai detașat/ă în comunicare, iar din 5 încolo, acest lucru să devină mai evident ca oricând. După 7 a lunii, se pot ivi unele șanse de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor de până acum.

În cursul sau în preajma lui 11, s-ar putea ca această răceală de care dai dovadă să producă unele efecte bune și să te facă să pari mai carismatic/ă. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea totuși să te închidă pe partea de comunicare. În cursul sau jurul lui 21, s-ar putea să fii tentat/ă să lași faptele să vorbească pentru tine. În cursul sau preajma lui 22, îți intră unele sume în buzunar.

Din 24 încolo, s-ar putea să-ți vină mai ușor să vorbești pe limba apropiaților sau a părinților. În cursul sau în jurul zilei de 29, se prea poate ca acest lucru să vă facă să discutați despre lucruri pe care le-ați măturat multă vreme sub covor. Așa se face că acesta poate fi începutul unei mai mari deschideri pe plan familial care poate duce la închegarea unor legături mai puternice între voi.


Horoscop ianuarie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea să ai parte de mai multă atenție din partea admiratorilor/oarelor, iar în ceea ce privește relația de cuplu, să se dinamizeze lucrurile între voi. În cursul sau în preajma lui 2, s-ar putea să observi că te confrunți cu unele lipsuri din punct de vedere financiar. După data de 5, îți pot veni multe idei realizabile despre cum să-ți valorifici economiile făcute pân-acum.

Din 7 încolo, nivelul tău de carismă și fler crește văzând cu ochii. În cursul sau î preajma zilei de 11, ai spor în ceea ce privește a distinge sursele palpabile de suplimentare a veniturilor și cele care nu merită atenția ta. În cursul sau în preajma zilei de 18, caută să te documentezi despre cum să le pui în practică. S-ar putea să găsești unele strategii mai mult decât potrivite în acest sens.

În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea să apară unele obstacole, dar ele te impulsionează și mai mult să faci tot ceea ce trebuie să iasă așa cum ți-ai dorit. În cursul sau în preajma zilei de 22, urmărește să atragi în direcția ta persoane cu care poți dezvolta relații de mari perspectivă. Din 24 încolo, comunici mai eficient cu tot felul de lume, iar acest lucru devine vizibil în 29.


Horoscop ianuarie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn ianuarie 2019
Din 1 încolo, te bucuri de mai multă popularitate în rândul persoanelor din jur, ceea duce la tensiuni cu partenerul. Concentrează-ți forța de seducție în direcția acestuia. În cursul sau în jurul lui 2, ești ceva mai restras/ă și introspectivă decât de obicei, dar acest lucru îți conferă un șarm aparte. După data de 5, s-ar putea să lași faptele și nu vorbele să comunice în locul tău mai mult.

Din 7 încolo, s-ar putea să revină în peisajul tău actual o fostă iubire din trecut. Ideea ar fi să-ți aduci aminte la timp că ciorba reîncălzită arareori are același gust. În cursul sau în preajma zilei de 11, popularitatea de care te bucuri s-ar putea să-ți aducă și unele deservicii. În cursul sau în jurul lui 18, s-ar putea să fii destul de evaziv/ă, ceea ce ți-ar putea crea probleme de comunicare.

În cursul sau în jurul zilei de 21, caută să fii clar/ă în ideile pe care le transmiți altora căci există riscul să se creeze unele tensiuni altfel. În cursul sau în jurul zilei de 22, se poate vedea la orizont o conciliere cu o persoană dragă din trecut. Din 24 încolo, îți parvin unele ponturi despre cum să-ți suplimentezi veniturile/valorifici economiile, pe care ai putea să le pui în practică după 29.


Horoscop ianuarie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea să fii mai asertiv/ă în comunicare. În cursul sau în jurul zilei de 2, poți fi tentat/ă să cultivi unele tipare de gândire coercitive și destul de învechite, cu toate că nu este felul tău. Din 5 încolo, ești mai introspectiv/ă și preferi să lași semnalele decât cuvintele să vorbească pentru tine. După data de 7, te bucuri de mai multă popularitate în rândul celor din cercul tău.

În cursul sau în preajma zilei de 11, s-ar putea ca unele frustrări, angoase și neajunsuri personale, reale sau închipuite, să devină mai potențate decât de obicei. În cursul sau în preajma lui 18, se dorește să încerci să nu stăruiești în gânduri negative. În cursul sau în jurul lui 21, poate ar fi mai bine să te înconjori de oameni pozitivi care să te ajute să-ți păstrezi o stare optimistă orice ar fi.

În cursul sau în preajma zilei de 22, n-ar strica să-i inviți acasă pe prieteni la un mic chef ca în vremurile bune. Cert este că ți-ar face extrem de bine așa ceva, conferindu-ți un suflu nou după o perioadă cam stresantă. După data de 24, abilitățile tale de comunicare și socializare îți revin la standardele cu care ești obișnuit, urmând ca în preajma lui 29 ele să se potențeze și mai mult.


Horoscop ianuarie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti ianuarie 2019
Din 1 încolo, se prea poate să fii tentat/ă să cheltuiești mai mult, dat fiind că și sumele pe care le vei câștiga sunt mai mari. idea ar fi totuși să pui la ciorap dacă stă așa situația ca atunci când dai de momente mai grele, să nu fie nevoie să-ți faci griji. În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să observi că atmosfera dintre tine și unii prieteni începe să se răcească neobișnuit de mult.

Din 5 încolo, comunici eficient cu amicii, dar pare să intervină o ușoară detașare între voi. După data de 7, te bucuri însă de apropiere în relație cu superiorii. În cursul sau în jurul zilei de 11, se prea poate să observi și mai multe neajunsuri în relația ta cu anumiți prieteni. În cursul sau jurul lui 18, caută să vorbești despre ele, mai ales dacă ții la apropiere dintre voi și vrei să o păstrezi.

În cursul sau jurul lui 21, s-ar putea să afli că și ei simt acest lucru și că îi afectează destul de mult. În cursul sau în jurul lui 22, relația apropiată cu șefii poate începe să aibă unele beneficii mai vizibile. Din 24 încolo, s-ar putea ca felul în care comunici să trădeze anumite frustrări în raport cu ei, care riscă să dăuneze și mai mult relației voastre în cursul sau preajma zilei de 29.


 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 decembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 22 decembrie 2018


Horoscop 22 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii nu ar trebui să își facă griji cu privire la aspectul fizic. Comparațiile cu vedete de talie internațională nu își au rostul, mai ales că, în cazul lor, frumusețea a devenit afacere. E important pentru nativii din această zodie să înțeleagă că adevăratul confort vine din interior, din încrederea în propriile forțe, nu din prețul hainelor sau un trup impecabil. Altfel își vor pierde energia într-un mod inutil.


Horoscop 22 decembrie 2018, Taur:

Taurii au de rezolvat o problemă presantă, care nu le dă pace și are potențialul de a le strica tot weekendul. Nu va dura mult timp, însă e genul de situație în care, orice ai decide, iese rău. Dacă vor reuși să accepte acest lucru ziua va deveni mult mai bună. Spre seară se anunță un eveniment special, pregătit de prietenii apropiați, care îi va încărca cu optimism.


Horoscop 22 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt sinceri și refuză din start să facă treburi casnice. Nici prin gând nu le trece să spele vase, iar despre curățenie generală nici nu se poate pune problema. Din fericire cei dragi vor înțelege lipsa de chef, motiv pentru care o vor lăsa și ei pe altădată. Ziua va trece astfel într-o stare de relaxare totală, cu mâncare bună și o sesiune de filme.


Horoscop 22 decembrie 2018, Rac:

Ceea ce trebuia să fie o simplă întâlnire cu prietenii îi va duce pe raci în locuri neașteptate. Fără voia lor, se vor trezi în centrul atenției, înconjurați de persoane pe care nu prea le cunosc, dar alături de care trebuie să mai petreacă ceva timp. Deși au tendința de a fi închiși și tăcuți în astfel de situații, nativii din zodia Rac vor decide că, de data aceasta, nu prea le pasă de ce se întâmplă, motiv pentru care se vor comporta natural. Și, surpriză, chiar vor ajunge să se simtă bine alături de acești străini!


Horoscop 22 decembrie 2018, Leu:

Vei străluci la un eveniment privat. Toţi cei de acolo vor fi nerăbdători să se întâlnească cu tine. E foarte posibil ca printre ei să fie persoana de care ai fost interesat în ultima vreme. Ai grijă însă, e o zi care te poate umple de speranţe false. Aşa că încrede-te doar în fapte, nu privi lucrurile prin prismă romantică. Nu e recomandat să faci achiziţii, controlul financiar strict fiind cel mai indicat.


Horoscop 22 decembrie 2018, Fecioară:

S-ar putea ca astăzi cel mai bun prieten să te şocheze cu ceea ce face. E posibil să fie o acţiune nepotrivită, raportat la planurile tale imediate. Sau gelozia, sau anumite dezacorduri, să ducă la o ceartă între voi. În rest, ziua e promiţătoare. Ai grijă la răcelile sezoniere şi îmbracă-te adecvat dacă ieşi la plimbare.


Horoscop 22 decembrie 2018, Balanţă:

Ai putea face o excursie interensantă. E o şansă ca traseul ales să îţi facă o impresie de neşters şi să vrei apoi să revi aici neîncetat. Seara e un risc de conflict casnic, de mici dimensiuni. Daxă poţi să eviţi discuţiile legate de nimicuri, detalii neimportante, vei avea o seară romantică. Pentru Balanţele singure, nu e recomandat să flirtaţi cu persoane aflate într-o relaţie.


Horoscop 22 decembrie 2018, Scorpion:

Nu e cazul să ai o discuţie deschisă, de la inimă la inimă, cu cineva din familie. Nu a venit încă timpul pentru aşa ceva. Lasă-ţi partenerul să câştige încredere înainte de o discuţie atât de dificilă. Mai bine te preocupi de lucrurile care îţi provoacă constant iritaţii. Curăţă garajul, aruncă lucrurile inutile, sau fă o listă cu ceea ce poate fi vândut.


Horoscop 22 decembrie 2018, Săgetător:

Ruşine şi momente jenante pentru Săgetători, astăzi. Un incident în trafic imprevizibil va atrage atenţia excesiv către tine. Sau un conflict cu un coleg. Stresul și anxietatea pot apărea, dar numai în prima jumătate a zilei. Seara, sunt toate şansele să petreci într-o atmosferă romantică. Vor fi momente de neuitat. Este important ca astăzi să eviţi orice fel de subiecte incomode.


Horoscop 22 decembrie 2018, Capricorn:

Sâmbătă, Capricornii sunt puşi pe fapte bune. Cel mai probabil, vei petrece ziua în compania persoanei iubite. Este posibil ca din când în când plăcerea să fie întreruptă de tot felul de apeluri și mesaje de la prieteni. Dacă poţi, ignoră orice fel de comunicare cu ei. Poţi face însă o excepţie când vine vorba despre afaceri sau carieră. În acest caz, telefonul trebuie ținut undeva în apropiere.


Horoscop 22 decembrie 2018, Vărsător:

Astăzi, mulţi Vărsători vor munci. Ceva serios care s-a petrecut la locul de muncă îţi va răpi ziua de odihnă. Nu vei fi singurul care va suferi la serviciu. La fel de oropsiţi vor fi şi colegii de muncă. Oricum ar fi, zilele de Sărbători vor fi date peste cap de tot felul de întâmplări neaşteptate. Cineva drag se va îmbolnăvi, va apărea o defecţiune prin casă sau va apărea nevoia urgentă să mergi undeva. Una peste alta, zilele ce vin îţi rezervă surprize nu tocmai plăcute.


Horoscop 22 decembrie 2018, Peşti:

Peştii sunt sfătuiţi să-şi petreacă ziua făcând pregătiri pentru Crăciun. Cel mai probabil, vor apărea şi întrebări la care răspunsurile sunt destul de dificile. De exemplu, unde vei petrece Crăciunul, ce pui pe masă sau cu cine te întâlneşti. Este important ca seara să laşi agitaţia în urmă, să te relaxezi şi să ai grijă de corpul tău. O saună sau o baie în piscină ar fi lucrul cel mai indicat. 

Horoscop săptămânal, 24-30 decembrie 2018

 
Horoscop 24-30 decembrie 2018


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Berbec:

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Pe parcursul zilelor care urmează te decizi să clasifici într-un mod diferit lucrurile astfel încât propriile nevoi să fie prioritare. La birou, atmosfera va fi una incendiară în cea mai mare parte a timpului, mai ales datorită agitației specifice perioadei din an.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Taur:

Reproșurile și conflictele vor fi la ordinea zilei în perioada următoare. Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. Chiar dacă ești de părere că totul poate decurge conform planului stabilit, se întâmplă ca, în multe din contextele în care te vei afla, să nu găsești soluții imediate la problemele cu care te vei confrunta. Această săptămână o rezervi mai mult pentru timp petrecut în familie.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Gemeni:

Nimeni nu îți va da înapoi timpul pe care îl pierzi! Încearcă să te pui pe primul loc și, mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. Vechile iubiri trebuie să fie pentru tine o sursă de inspirație atunci când vine vorba de relația actuală. Cu toate astea, preiei unele modele de comportament și le aduci în mijlocul legăturii din tine și partener. Ai grijă la consecințele acestui lucru!


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Rac:

Deși experiența de viață a fiecăruia dintre noi este de necontestat, aceasta nu ne ajută întotdeauna să fim mai buni în tot ceea ce facem. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane. Zilele acestei săptămâni de iarnă te apropie mai mult de cei dragi și te face să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce viața ți-a oferit.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Leu:

Chiar dacă ai senzația că anumite persoane se dezic de tine cu o nonșalanță surprinzătoare, important este cum reușești să integrezi tu această dezamăgire. Mai mult decât atât, în zilele care urmează este important să te concentrezi pe propriile nevoi și pe acele relații care, într-adevăr, te ajută să te dezvolți din punct de vedere emoțional. Alegi să petreci sărbătorile în familie. Doar alături de cei dragi poți accesa acea stare de calm și armonie de care ai nevoie.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Fecioară:

Zilele care urmează te vor forța să faci lucrurile ca la carte pentru a nu pierde teren în fața celor din jur. Ai parte de multe provocări profesionale. Pentru a reuși să faci față haosului din jur, este nevoie de o minte calculată, organizată și concentrată pe obiective tangibile. Familia este și va fi întotdeauna susținătorul principal pentru tine, chiar dacă uneori ai senzația că nu îți oferă sprijinul de care ai tu nevoie.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Balanţă:

În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Pentru tine, sistemul de valori morale după care te ghidezi este foarte important și nu faci concesii în acest sens. Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Această stare de sine devine principala ta motivație în găsirea unui alt loc de muncă, dar este de asemenea și o sursă de anxietate.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Scorpion:

Nevoia de a ieși în evidență te face să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Atunci când vine vorba însă de viața profesională, Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte. Atât tu, cât și toți ceilalți membri, aveți o atitudine deschisă în raport cu problemele pe care le aveți de rezolvat și faceți mereu front comun în acest sens. Într-adevăr, lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Săgetător:

La începutul acestei săptămâni vei simți nevoia să te reinventezi, indiferent de ce sector al vieții tale este vorba. Mai mult decât atât, dificultățile financiare prin care treci te fac să fii mai drastică în raport cu mai multe aspecte. Viziunea ta flexibilă în raport cu multe probleme de la birou ajută echipa din care faci parte să se remarce în fața superiorilor. În zilele de weekend se pare că ai nevoie de romantism și afecțiune din partea persoanei iubite.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Capricorn:

Odată ce reușești să îți clasezi proiectele de care trebuie să te ocupi până la finele anului, nu mai ai timp de pierdut în van. Uranus readuce în viața ta nevoia de a fi rebelă. Persoana iubită nu înțelege această schimbare de comportament și adoptă o atitudine destul de pragmatică cu privire la acest aspect. Este posibil ca nici tu să nu îți dai seama de ce în această perioadă simți nevoia să fii atât de exuberantă și de vocală.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Vărsător:

Negocierile care au loc la birou la începutul acestei săptămâni îți oferă oportunitatea de a pune pe tablă toate cărțile pe care le deții. Nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional.


Horoscop 24-30 decembrie 2018, Peşti:

Inconveniențele care apar atunci când avem o atitudine delăsătoare se întorc împotriva noastră, mai devreme sau mai târziu. Pentru fiecare dintre noi, viața este un carusel. Nimic din ceea ce facem nu poate fi întru totul controlat, dar avem puterea să modificăm "șinele" propriului nostru drum. În zilele care urmează alegi să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ai și îți promiți să aduci în viața celor din jur, atât cât poți, o urmă de speranță. 

Horoscopul zilei de vineri, 21 decembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 21 decembrie 2018


Horoscop 21 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii au o atitudine combativă și văd conflicte la tot pasul. Acest mod de a aboda problemele nu le vad aduce, însă, niciun beneficiu - din contra, s-ar putea ca relațiile cu prietenii și colegii să devină și mai reci. Cu diplomație s-ar putea obține rezultate mult mai bune. Spre seară e posibil ca o persoană foarte atrăgătoare să flirteze prin mesaje subtile. Mare atenție, lucrurile ar putea scăpa de sub control rapid.


Horoscop 21 decembrie 2018, Taur:

Taurii riscă să fie dezamăgiți de persoana iubită. Cei care au deja probleme în cuplu s-ar putea trezi într-un triunghi amoros, în care jumătatea și-a găsit pe altcineva, dar cu toate acestea nu vrea să rupă relația. Deși pare greu, situația trebuie rezolvată prin decizii radicale, luate cu sânge rece. Poate că adevărata iubire nu a sosit încă, iar experiența din prezent este doar o lecție pentru viitor. În orice caz, mai bine singur decât mințit pe față.


Horoscop 21 decembrie 2018, Gemeni:

Gemenii vor încerca să înțeleagă o problemă care i-a măcinat în trecut. E vorba fie de o despărțire dureroasă, fie de motivul pentru care nu au reușit să obțină tot ceea ce-și doresc pe plan profesional. Important e să nu-și consume toată energia în acest mod. Răspunsul va veni în timp, odată cu maturizarea. Sfârșitul zilei ar putea aduce vești bune cu privire la o persoană dragă.


Horoscop 21 decembrie 2018, Rac:

E nevoie să iei în serios fiecare semnal de alarmă pe care corpul tău ţi-l trimite. Poate că n-ar strica să renunţi la planurile pentru vineri seara. E recomandat să te odihneşti bine, să dormi suficient, să te relaxezi fizic şi mental. Nu e cazul astăzi să te apuci să faci ordine în casă, în afacerile personale sau în finanţe.


Horoscop 21 decembrie 2018, Leu:

E ziua aceea când eşti foarte popular printre persoanele din jur. Dacă eşti în căutarea unei noi iubiri, nu rămâne acasă, ieşi. Mergi acolo unde se aude muzica mai tare şi fii sigur că umorul tău e cuceritor. Dacă eşti într-o relaţie, o seară romantică va fi extrem de reuşită. Mai ales că nu ai probleme pe alte planuri, ceea ce înseamnă că te poţi relaxa.


Horoscop 21 decembrie 2018, Fecioară:

E posibil să fii iritat astăzi, mai ales dacă spre tine vin veşti deprimante, una după alta. Poate vei avea un scandal minor în familie, sau un mic accident în trafic. După-amiaza promite însă clipe mai puţin stresante. E o şansă să iei parte la un eveniment de divertisment, o petrecere, sau timp dedicat pasiunii tale favorite. N-ar fi indicat să bei alcool sau să încerci experimente culinare.


Horoscop 21 decembrie 2018, Balanţă:

Astăzi, multe Balanţe vor putea să-și mărească bugetul familial. Restul zilei de vineri promite să treacă fără stres, dar și fără victorii majore. Te poţi ocupa de o problemă pe care ai amânat-o în mod constant. Ar putea fi ceva legat de creativitate, de afaceri, sport sau de auto-dezvoltare. Este posibil să primeşti vizite neaşteptate sau să fii sunat de persoane cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.


Horoscop 21 decembrie 2018, Scorpion:

Momente plăcute, dar și o dilemă în dragoste pentru Scorpioni. Primele vin de la locul de muncă. Vei avea o discuţie cu șeful şi ar putea apărea promisiunea unei creşteri salariale, o călătorie de afaceri și alte bonusuri. În viaţa personală, însă, lucrurile nu stau atât de bine. Ar fi bine să nu-ţi faci planuri, pentru că partenerul de viață pare a fi cu gândul la altcineva.


Horoscop 21 decembrie 2018, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii nu ar trebui să fie altruist. Prioritatea ar trebui să fie propria lor afacere. Există şansa ca succesul în carieră să fie mai aproape decât te aştepţi. Mai mult, astăzi îţi poţi consolida poziția socială şi ai toate şansele să rezolvi o problemă dificilă legată de birocrație. Astrele îţi recomand ca astăzi să nu iei medicamente nerecomandate de medic.


Horoscop 21 decembrie 2018, Capricorn:

Capricornii își doresc doar să se relaxeze acasă. Vă veţi simţi obosiţi după toate lucrurile pe care le-aţi organizat în ultimele zile pentru sărbătorile de iarnă. Tot astăzi veţi avea de finalizat anumite treburi care pot ţine de locul de muncă sau de familie. O persoană apropiată vă va cere ajutorul şi nu veţi avea cum să refuzaţi. Chiar dacă sunteţi obosiţi, veţi face totul pentru ca situaţia să fie rezolvată. Spre seară, sfatul astrelor este să vă relaxaţi, acasă, cu familia şi prietenii apropiaţi.


Horoscop 21 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii vor întâlni, astăzi, dragostea adevărată. Veţi fi înconjuraţi de persoane foarte atractive, iar riscul să vă îndrăgostiţi iremediabil este uriaş. Puteţi alege să vă urmaţi inima sau să fiţi precauţi. Aţi mai suferit în trecut din cauza relaţiilor, însă nu va fi tot timpul la fel. Planetele s-au aliniat, iar şansele ca noua relaţie să fie una perfectă sunt foarte mari. Mergeţi pe instinct!


Horoscop 21 decembrie 2018, Peşti:

Peştii trebuie să îşi păstreze, astăzi, atitudinea obişnuită. Dacă vă schimbaţi comportamentul şi deveniţi prea prietenoşi riscaţi să vă implicaţi în anumite relaţii care vă vor afecta serios viitorul. Finalul zilei va fi unul foarte romantic şi veţi avea parte de momente de tandreţe care vă lipseau. Pentru nativii din Peşti care sunt deja într-o relaţie, astrele recomandă o seară liniştită alături de persoana iubită sau de întreaga familie. Urmează zile foarte agitate pentru voi, motiv pentru care aveţi nevoie de multă energie pozitivă. 

Horoscopul zilei de joi, 20 decembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 20 decembrie 2018


Horoscop 20 decembrie 2018, Berbec:

Berbecii sunt preocupați cu planurile pentru weekend. Se anunță o întâlnire importantă și toate trebuie să meargă perfect. E o șansă unică pe care nativii din această zodie o au, așadar scopul scuză mijloacele. Chiar dacă, la serviciu, atenția nu va fi tocmai la cote înalte, spre dezamăgirea șefilor. E posibil să se nască mici dispute, care se vor stinge rapid dacă sunt abordate cu eleganță și sinceritate.


Horoscop 20 decembrie 2018, Taur:

Taurii se trezesc, fără voia lor, în situații dintre cele mai complicate. Fără să aibă vreo vină, sunt implicați într-o discuție delicată, pe care ar fi vrut cu orice preț să o evite. Nu trebuie să se piardă cu firea, altfel vor fi scoși vinovați. E mai bine să privească problema cu detașare și indiferență - adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și unele persoane vor fi nevoite să ceară scuze.


Horoscop 20 decembrie 2018, Gemeni:

Noroc fabulos pentru Gemeni, în această zi. Din senin, o persoană pe care o consideră foarte atrăgătoare dă semnale că ar vrea ceva mai mult. Iar asta nu anul viitor, ci acum. Cine are curaj să treacă la acțiune s-ar putea să descopere că, în spatele frumuseții, stă un caracter sincer, care știe ce și când vrea de la viață și nu se sfiește să o spună. O poveste de dragoste este pe punctul de a se naște în atmosfera fermecătoare a sărbătorilor de iarnă.


Horoscop 20 decembrie 2018, Rac:

E posibil ca astăzi să fii foarte suspicios, chiar răzbunător. Există posibilitatea ca cineva foarte apropiat, rudă, prieten, chiar partenerul, să facă ceva ce te va scoate din sărite. Nu e cazul să pierzi din energie ca să te răzbuni, sau măcar să răspunzi. Timpul va rezolva totul. Concentrează-te pe lucrurile mici care te ajută să trăieşti armonios sau mergi la cumpărături.


Horoscop 20 decembrie 2018, Leu:

Ai putea trăi emoţii puternice astăzi. Dar, foarte probabil, acestea sunt legate de o situaţie care vă afectează indirect. Ţine cont de asta şi nu intra în panică. Mai ales că dacă te uiţi în jur vei descoperi că sunt o mulţime de probleme personale care pot deveni cu adevărat dificile. Concentrează-te pe rezolvarea acestor probleme.


Horoscop 20 decembrie 2018, Fecioară:

E timpul să rişti în legătură cu probleme care ţin de dragoste. Dacă e vorba despre o relaţie pe care ţi-e teamă să o începi, sau de o căsnicie pe care ţi-e frică să o părăseşti, e timpul să îţi asumi ce simţi. Mai ales că nu se întrevăd schimbări majore profesional sau financiar, deci ai toată energia pentru chestiuni sufleteşti. Iar acestea necesită o concentrare maximă.


Horoscop 20 decembrie 2018, Balanţă:

Balanţa astăzi nu ar trebui să facă promisiuni întâmplătoare. Înainte de fi de acord cu o cerere, evaluați-vă încă o dată, în mod obiectiv, capacitățile. Dacă pentru a vă păstra cuvântul trebuie să vă asumați un risc mare sau să vă părăsiți zona de confort, este mai bine să nu faceți o astfel de promisiune. Seara există probabilitatea unei accidentări. Din acest motiv, nu se recomandă vizitarea patinoarului sau implicarea în orice sport dinamic şi potenţial periculos.


Horoscop 20 decembrie 2018, Scorpion:

Pentru Scorpion, vremea rea ​​poate fi singura problemă a zilei. Este posibil ca, datorită vremii nefavorabile, să nu puteţi fi pus pe direcţia dorită. Restul zilei promite să fie surprinzător de productivă. Există toate șansele de a finaliza cu succes proiectul actual, referitor la afaceri sau finanțe. Poate că vor exista schimbări pozitive în comunicarea cu un potențial partener în relație. Se întrevede şi o afacere de familie.


Horoscop 20 decembrie 2018, Săgetător:

Săgetătorul pe 20 decembrie 2018 ar trebui să fie pregătit pentru succes in afaceri. Există o șansă de a obține un premiu mare înainte de Anul Nou sau alte venituri financiare dintr-o sursă neașteptată. Astăzi, nu trebuie să planificați excursii lungi. Este de dorit să petreceți seara acasă, înconjurat de rude sau de prieteni. Alternativ, puteți organiza o mică petrecere în oraş, dar nu aruncaţi cu banii, să nu vă pară rău.


Horoscop 20 decembrie 2018, Capricorn:

Capricornii vor fi, astăzi, extrem de ocupaţi. Fie că vă ocupaţi intens de pregătirile pentru Crăciun sau Revelion (ori ambele), fie că încercaţi să rezolvaţi anumite probleme casnice, astăzi veţi avea un program încărcat. Încercaţi să vă calmaţi şi să luaţi problemele pe rând pentru a fi siguri că le veţi rezolva şi veţi avea parte de sărbători fericite. Capricornii singuri vor avea o mare şansă să îşi găsească, în această perioadă, o nouă iubire. Aveţi grijă la atitudine şi veţi avea parte de succes.


Horoscop 20 decembrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii vor fi, astăzi, melancolici. Veţi visa la zilele în care eraţi înconjuraţi de numeroase persoane dragi şi totul era perfect. Dacă vă este dor de cineva, nu trebuie decât să puneţi mâna pe telefon şi să sunaţi. Problemele vor dispărea în scurt timp, iar totul va reveni la normal. Bucuraţi-vă de cei care sunt în jurul vostru, familie, prieteni şi cunoştinţe. Deşi aveţi o mare nevoie de atenţie şi afecţiune, veţi încerca să păreţi puternici şi de neclintit. Câteodată este bine să vă exprimaţi sentimentele.


Horoscop 20 decembrie 2018, Peşti:

Peştii trebuie să se concentreze, astăzi, pe problemele de cuplu şi cele casnice. Deşi sunteţi preocupaţi în 99% din timp cu problemele profesionale, restul problemelor vă pot copleşi. Vă puteţi trezi într-o problemă uriaşă din care nu veţi putea ieşi. Drept urmare, sfatul aștrilor este să încercaţi să remediaţi cât se poate de repede situaţiile conflictuale, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune şi vă veţi dori linişte, relaxare şi iubire.