Horoscopul dragostei, 3-9 septembrie 2018

 
Horoscopul dragostei, 3-9 septembrie 2018


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Berbec:

Pe fondul Lunii Noi din data de 9, se poate pune mult preț săptămâna aceasta pe capacitatea voastră sau a altora de a se face utili/e. Nu e de mirare așadar dacă vă înconjuraţi de oameni care vă pot ajuta într-un fel sau altul ori dacă ceilalți/lelalte consideră că afecțiunea și/sau loialitatea voastră se măsoară în disponibilitatea voastră de a face ceva anume pentru ei/le. Încercaţi totuși să nu exageraţi prea mult!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Taur:

Deoarece casa în care are loc Luna Nouă din ziua de 9 mai simbolizează și iubirea, nu e de mirare dacă viața voastră sentimentală se dinamizează simțitor săptămâna aceasta. Acum e momentul să vă recuceriţi partenerul/a ori să abordaţi pe acel/a cineva special/ă pe care aţi pus ochii acum ceva timp. Se arată un moment prielnic să faceţi demersurile necesare pentru a vă mări familia, de exemplu.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Gemeni:

Viața de familie este vizată de Luna Nouă din 9 septembrie. Propuneţi-vă să fiţi voi schimbarea pe care v-o doriţi la părinții voştri și veţi observa că rezultatele nu întârzie să apară. Nu de alta, dar lucrurile care vă deranjează în persoana lor nu sunt altceva decât o reflexie a propriilor voastre neajunsuri. Transformaţi-vă voi, vedeţi situația altfel și totul va merge înspre mai bine!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Rac:

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă din data de 9 reprezintă și rudele voastre apropiate, respectiv vecinii/ele, moment numai bun să începeți un nou capitol relațional, mai ales dacă nu v-ați avut prea bine în ultima perioadă. Daţi-le o mână de ajutor dacă s-au împotmolit într-un fel sau altul și îşi vor da seama că intențiile voastre sunt bune. Întrebaţi-i/le dacă i-aţi/le-aţi putea sprijini cumva acum!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Leu:

În zilele de 5, 6, poate chiar și 7 ale lunii vă meritați cu prisosință renumele de regele junglei. Toată lumea pare să roiască în jurul vostru, conjuncturile sociale cu care vă întâlniţi vă propulsează în rolul de actori/riţe principali/e, dar pot exista momente în care simţiţi că toți/ate vor câte ceva de la voi și v-aţi dori câteva momente pe care să le petreceţi doar voi cu voi înşivă/sevă. Nu daţi cu piciorul șanselor de afirmare!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Fecioară:

La fel de mare căutare aveţi, mulțumită Lunii Noi din ziua de 9 și în rândul burlacilor/ăcițelor, deci nu ar fi de mirare dacă săptămâna aceasta atrageţi mai mulți/te admiratori/are decât în mod normal. Exercitați o atracție magnetică pentru ceilalți/lelalte care nu trece neobservată nici în ceea ce îl/o privește pe partener/ă, motiv numai bun să se reîndrăgostească de voi. Bucuraţi-vă de atenția care vi se oferă!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Balanţă:

Aceeași casă în care se formează Luna Nouă din 9 septembrie mai simbolizează și trecutul, indiciu că pot reapărea în viața voastră foști/ste parteneri/e. Nu lăsaţi revenirea lor în peisaj să vă schimbe părerea pe care o aveţi despre voi și nici nu îi/le faceţi răspunzători/are în totalitate de eșecul relației voastre. Se poate să aveţi tendința de a vă judeca pentru că aţi ales să vă despărțiți.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Scorpion:

Sub influența Lunii Noi din data de 9, viața voastră socială prinde aripi. Vă faceţi amici/e cu ușurință, pătrundeţi în anturaje care altădată vă erau inaccesibile și îi/le descoperiţi pe aceia/lea cu care împărtăşiţi idealuri și crezuri comune. Nu e de mirare așadar dacă vă treziţi mai populari/e decât oricând altcândva și sunteţi invitaţi/te la tot felul de evenimente de anvergură. Onoraţi-le dacă puteți!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Săgetător:

În zilele de 3 şi 4 septembrie, unele chestiuni delicate de cuplu ar putea plana greu asupra atmosferei din viața de cuplu, deci trataţi-le cu discreție și multă atenție pentru a nu degenera în certuri cu cel/a drag/ă. Grație Lunii Noi din data de 9, puteți intra în cercuri de oameni influenți a căror companie vă face bine la imagine și care vă pot ajuta să vă dezvoltați atât ca profesionişti/ste, cât și ca persoane.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Capricorn:

Mulțumită Lunii Noi din 9 septembrie, relația pe care o aveţi cu rudele partenerului/ei se îmbunătățește văzând cu ochii. Mai mult, restabiliţi contactul cu apropiați/te din străinătate de care v-aţi distanțat acum ceva timp. Se prea poate să cunoaşteţi oameni care provin din altă cultură sau de o religie diferită care vă provoacă să vedeţi viața din alt unghi. Puteți învăța multe dacă sunteţi deschişi/se!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Vărsător:

Pe fondul Lunii Noi din ziua de 9, o chestiune legată de bani, de ordin personal sau o problemă de încredere ar putea interveni între voi și partenerul/a de viață. Încercaţi să rezolvaţi problema înainte să îşi pună amprenta pe viața voastră de cuplu. Căutaţi să comunicaţi deschis cu persoana iubită și să îi explicaţi cum vedeţi situația. Doar așa puteți cădea la un numitor comun și găsi soluția potrivită!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Peşti:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ultima zi a săptămânii îl/o reprezintă și pe partenerul/a de viață, deci nu e de mirare dacă nativii/ele acestui semn implicați/te într-o relație stabilă și de durată resimt ceva mai mult influența acestei lunații. Deși personalitățile voastre nu se potrivesc mănușă, nu înseamnă că nu puteți să funcționați ca o echipă, completându-vă reciproc. Concentraţi-vă pe acest lucru!

 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 septembrie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 1 septembrie 2018


Horoscop 1 septembrie 2018, Berbec:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde trebuie să luaţi câteva decizii în ceea ce priveşte viitorul vostru. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii dragi vă vor ajuta să înţelegeţi cel mai bine care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 1 septembrie 2018, Taur:

Chiar dacă sunteţi foarte aglomeraţi/te şi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece, în sfârşit, lucrurile ies aşa cum vă doriţi. Următoarea perioadă va fi una mai frumoasă, în care beneficiile muncii voastre nu vor întârzia să apară, arată horoscopul de azi.


Horoscop 1 septembrie 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi întreaga atenţie îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă ocupaţi de câteva sarcini urgente. Aştrii vă oferă posibilitatea de a face schimbări majore în proiectele aflate în plină desfăşurare astfel încât să vă rezolvaţi problemele financiare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 1 septembrie 2018, Rac:

Conjunctura astrală de azi vă oferă posibilitatea de a rezolva dificultăţile profesionale; reuşiţi să comunicaţi sincer şi deschis cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii cu privire la ideile şi planurile pe care le aveţi pentru următoarele proiecte.


Horoscop 1 septembrie 2018, Leu:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi destul de relaxaţi/te şi încercaţi să vă bucuraţi din plin de prima zi de toamnă. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 1 septembrie 2018, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; de la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu încercaţi să rezolvaţi toate sarcinile primite din partea superiorilor. Aveţi multă încredere în voi şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, arată horoscopul zilei de 1 septembrie 2018.


Horoscop 1 septembrie 2018, Balanţă:

Pe plan profesional pare să existe o problemă dificilă la orizont; încercaţi să comunicaţi deschis şi matur cu colegii/ele de echipă astfel încât să găsiţi o soluţie cât mai eficientă pentru această situaţie şi să nu pierdeţi timp preţios. Seara este relaxantă.


Horoscop 1 septembrie 2018, Scorpion:

Astăzi aştrii vă oferă posibilitatea de a vă rezolva problemele profesionale din trecut. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de tot ce este necesar astfel încât să încheiaţi acest capitol şi să mergeţi pe un alt drum.


Horoscop 1 septembrie 2018, Săgetător:

Încercaţi să vă rezolvaţi câteva probleme pe plan personal, motiv pentru care în această perioadă sunteţi destul de sinceri/e cu cei/le cu care intraţi în contact. Spre seară, este posibil să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 1 septembrie 2018, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii întreaga atenţie vă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte importante ce nu mai pot fi amânate. Superiorii au încredere în voi, aşa că trebuie să daţi tot ce aveţi mai bun.


Horoscop 1 septembrie 2018, Vărsător:

Este posibil ca azi să primiţi o veste foarte frumoasă care vă va determina să vă urcaţi în maşină şi să mergeţi să vedeţi o persoană la care ţineţi foarte mult şi pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Seara va fi cu adevărat specială pentru voi.


Horoscop 1 septembrie 2018, Peşti:

Sunteţi foarte relaxaţi/te şi vă ocupaţi de toate sarcinile cu zâmbetul pe buze. Seara este rezervată pentru partenerul/a de cuplu şi oamenii dragi din viaţa voastră, arată horoscopul zilnic.

 

Horoscopul banilor, 3-9 septembrie 2018

 
Horoscopul banilor, 3-9 septembrie 2018


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Berbec:

Casa în care se formează Luna Nouă din data de 9 reprezintă, printre altele și munca, indiciu că cel puțin în a doua parte a săptămânii se poate să vi se delege o multitudine de sarcini. Pentru a le putea face față, gestionaţi-vă timpul eficient și ordonaţi-vă lista de priorități cu atenție. În caz contrar, s-ar putea să rămâneţi în urmă și/sau să le puneţi coechipierilor/elor voştri/astre bețe în roate, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Taur:

Luna Nouă din ziua de 9 ocupă casa pasiunilor și preocupărilor de moment, de natură personală, deci s-ar putea ca acestea să genereze profit dacă le duceţi la un nivel superior, de afacere pe cont propriu, de exemplu. Concentraţi-vă pe cultivarea talentelor și a abilităților voastre înnăscute, putând ajunge să constituie o sursă suplimentară de venit mai repede decât credeţi.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Gemeni:

Casa în care se desăvârșește Luna Nouă din 9 septembrie simbolizează, de asemenea și imobiliarele, ceea ce înseamnă că mutarea într-o altă locuință sau un sediu nou este avantajată săptămâna aceasta. Până și achizițiile/vânzările de imobile sunt încurajate de această lunație. Chestiunile confuze ce țin de succesiuni și moșteniri se pot clarifica în favoarea voastră în zilele care urmează.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Rac:

Chiar dacă Luna Nouă are loc în ultima zi de weekend, se dă liber la semnat, respectiv (re)negociat contracte încă de la mijlocul săptămânii încolo. Aţi putea înregistra succese în ceea ce privește prezentările susținute în cadrul ședințelor, dar și la interviurile de angajare. Abilitățile voastre de comunicare se îmbunătățesc simțitor, deci profitaţi de ele la maximum. Mizaţi pe calitate și nu pe cantitate!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Leu:

De vreme ce Luna Nouă din data de 9 se formează în casa bugetului personal, bine ar fi ca săptămâna aceasta să încercaţi noi metode de a vă rotunji veniturile și/sau a valorifica bunurile, economiile și proprietățile pe care le deţineţi deja. Totuși, nu vă hazardaţi cu investițiile și întindeţi-vă doar cât vă ține plapuma. Mizaţi pe câștiguri mici, constante și nu vă supuneţi riscurilor inutile.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Fecioară:

Grație Lunii Noi din ziua de 9 septembrie, v-aţi putea trezi că sunteţi la mare cerere pe scena profesională. Nu vă daţi pe bani puțini și valorificaţi-vă ca profesionişti/ste. Atât timp cât sunteţi conştienţi/te de atuurile voastre, veţi vedea că și ceilalți/lelalte se comportă întocmai. Se poate așadar să jucaţi un rol-cheie la locul de muncă, deci ridicaţi-vă la înălțimea așteptărilor și uimiţi-vă competiția!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Balanţă:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ultima zi a săptămânii reprezintă și competiția neloială, deci aveţi grijă câtă crezare și greutate daţi criticilor venite din partea colegilor/elor de muncă sau concurenței! Unele dintre ele vă pot îndepărta de pe calea cea bună profesional vorbind cu scopul ca ei/le să vă ia locul. Ţineţi cont de aceste remarci atât timp cât sunt constructive, altfel nu merită atenția voastră!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Scorpion:

Luna Nouă din 9 septembrie ocupă casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, moment numai bun ca săptămâna aceasta să vă concentraţi pe găsirea finanțatorilor/arelor pentru ideile voastre de afaceri. Investiţi mai mult timp, energie și bani în atingerea obiectivelor voastre pe termen lung și veţi observa progrese mai repede decât v-aţi fi așteptat. Gândiţi în perspectivă!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Săgetător:

Luna Nouă din data de 9 ocupă casa carierei și a statutului social din horoscopul vostru general, indiciu că dacă aţi pus osul la treabă și aţi tras din greu la serviciu în ultima perioadă, vă puteți trezi cu o promovare care să atragă după sine și ascensiunea în societate. Dacă nu v-aţi concentrat pe accederea în scara ierarhică, faceţi-o săptămâna aceasta și puteți înregistra succese neașteptate.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Capricorn:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ziua de 9 mai simbolizează și străinătatea/distanțele lungi de casă, dar și studiile înalte, indiciu că de la mijlocul săptămânii încolo vă pot paște delegații peste granițe sau în celălalt capăt al țării ori nevoia de a participa la cursuri de recalificare sau perfecționare continuă. Schimburile de experiență sunt avantajate și ele de această lunație.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Vărsător:

Dacă sunteţi implicaţi/te într-un parteneriat de afaceri cu buget comun sau nu faceţi diferența între finanțele voastre și cele care îi aparțin persoanei iubite, indicat ar fi ca, pe fondul Lunii Noi din 9 septembrie, să reglementați într-un fel sau altul uzul acestor sume de bani. În caz contrar, s-ar putea să fie folosiți în scopuri personale care nu aduc câștiguri ambelor părți. Luaţi-vă măsuri de precauție!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Peşti:

Întrucât Luna Nouă din ultima zi de weekend se formează în casa asociaților/telor, colaboratorilor/arelor, clienților/telor, dar și a competiției din horoscopul vostru general, este de așteptat ca interacțiunile cu aceștia/stea să se înmulțească simțitor de la mijlocul săptămânii încolo. Acum e momentul să căutaţi să vă îmbogăţiţi portofoliul de clienți/te, să daţi lovitura finală concurenței ori să găsiţi asociatul/a potrivit/ă.

 

Horoscopul zilei de vineri, 31 august 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 31 august 2018


Horoscop 31 august 2018, Berbec:

Ziua de 31 august pare să fie complicată pentru voi; simţiţi că nu reuşiţi să excelaţi în ceea ce faceţi şi de aceea vă schimbaţi foarte rapid stările de spirit. Nu este un moment bun pentru a vă ocupa de proiecte importante; obstacolele pe care le întâlniţi vă pot da bătăi de cap. Încercaţi să vă relaxaţi şi să vă ocupaţi de viaţa privată, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 31 august 2018, Taur:

Azi este ziua cea mare pentru Tauri. După o perioadă aglomerată, în care aţi căutat idei, aţi făcut planuri şi aţi muncit neîncetat pentru visurile voastre, iată că acum vă puteţi linişti. Primiţi aprobare pentru un proiect important sau sunteţi contactaţi/te de un/o colaborator/are, care vine cu o propunere foarte interesantă pentru proiectele voastre, arată horoscopul de azi.


Horoscop 31 august 2018, Gemeni:

Deşi sunteţi destul de aglomeraţi/te, nu găsiţi puterea de a începe să vă ocupaţi de muncă. Totuşi, ar fi bine să staţi deoparte de şedinţe importante sau negocieri complicate. Nu este un moment bun pentru a face schimbări bruşte sau a accepta parteneriate de durată. De mâine, lucrurile revin la normal.


Horoscop 31 august 2018, Rac:

Relaţia cu voi înşivă/sevă s-a schimbat foarte mult în ultimul timp. Dacă înainte eraţi nesiguri/e, acum sunteţi foarte sinceri/e; ştiţi ce vă doriţi de la viaţă, vă cunoaşteţi puterea interioară şi nu vă este teamă să vă urmaţi visele. Ziua de 31 august este bună pentru a reflecta asupra viitorului; totuşi, nu luaţi decizii importante.


Horoscop 31 august 2018, Leu:

Vineri vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor şi parteneriatelor mai vechi. Este momentul să vă colectaţi banii investiţi; de asemenea, este o perioadă bună pentru a vă ocupa de dezvoltare personală. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie pe drumul cel bun.


Horoscop 31 august 2018, Fecioară:

Astăzi pare să fie o zi mai complicată pentru voi, cu multe sarcini şi proiecte ce trebuie încheiate. Spre norocul vostru, sunteţi foarte încrezători/are în forţele proprii şi aveţi multă imaginaţie; astfel reuşiţi să veniţi cu cele mai bune idei pentru şedinţele la care participaţi. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi de unii/ele singuri/e, arată horoscopul zilei de 31 august 2018.


Horoscop 31 august 2018, Balanţă:

Sunteţi cu capul în nori şi aveţi pretenţii uriaşe în ceea ce priveşte propriul confort. Vă doriţi foarte multe într-un timp foarte scurt. Propriile resurse nu vă mulţumesc, însă nu sunteţi dornici/e să faceţi ceva în acest sens. Pe plan sentimental, simţiţi nevoia unei schimbări.


Horoscop 31 august 2018, Scorpion:

Este indicat ca azi să faceţi tot posibilul să vă limitaţi la sarcinile simple, de rutină. Nu este un moment bun pentru a începe proiecte noi sau a vă asuma noi responsabilităţi. Partenerul/a de cuplu sau un/o coleg/ă de muncă pot deveni sprijinul vostru într-un conflict cu o altă persoană.


Horoscop 31 august 2018, Săgetător:

Nu vă grăbiţi cu relaţia sentimentală deoarece nu veţi ajunge nicăieri. Vă recomand să lăsaţi ca timpul să treacă şi să faceţi paşi mărunţi, însă puternici. Rezolvaţi orice problemă sau neînţelegere cu meticulozitate. Pe plan profesional, nu este un moment bun pentru a vă asuma riscuri financiare.


Horoscop 31 august 2018, Capricorn:

Ziua de 31 august vine cu câteva schimbări în carieră; pentru a nu vă aglomera, aveţi nevoie să vă faceţi un plan bine pus la punct şi amănunţit înainte de a vă apuca de proiectele viitoare. Colegii/ele de muncă vă pot ajuta în acest sens. Spre seară, primiţi noutăţi despre starea de sănătate a unui/ei prieten/e.


Horoscop 31 august 2018, Vărsător:

Multe lucruri se schimbă în viaţa voastră, iar voi trebuie să ţineţi pasul cu ele. Există posibilitatea ca în curând să daţi un examen sau un test important, aşa că sunteţi nevoiţi/te să vă pregătiţi în avans pentru asta. De asemenea, încercaţi să aveţi mai multă grijă de voi, sănătatea ar trebuie să fie pe primul plan.


Horoscop 31 august 2018, Peşti:

Ziua de 31 august pare să vină cu o schimbare de personalitate: vă doriţi foarte mult să aveţi parte de confort şi lux, fără să fiţi nevoiţi/te să vă reţineţi de la ceva anume. Pe plan sentimental, trebuie să luaţi o decizie rapidă în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul/a de cuplu. Un/o prieten/ă vă poate ajuta cu un sfat bun, arată horoscopul zilnic.

 

Horoscopul sănătăţii, 3-9 septembrie 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 3-9 septembrie 2018


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Berbec:

Luna Nouă din 9 septembrie ocupă tocmai casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ocazie numai bună să începeţi o cură de detoxifiere sau un program de exerciții sportive. Acum a venit momentul să vă evaluaţi și să aduceţi schimbările necesare stilului vostru de viață și/sau alimentație. Persoanele care suferă o afecțiune sau alta pot sesiza înregistrarea unor progrese la care nu se așteptau.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Taur:

Bunăstarea voastră fizică și/sau mentală nu intră în vizorul aştrilor săptămâna aceasta. Dacă totuși aveţi în gând să faceţi o schimbare în ceea ce privește alimentația, asiguraţi-vă că nu exageraţi cu amidonul, grăsimile și zahărul. Sparanghelul, spanacul și conopida conțin sulfat de sodiu care vă ajută să evitați senzația de balonare, congestia la nivelul tiroidei, dar și retenția de apă în corp.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Gemeni:

Dat fiind că Luna Nouă din data de 9 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, bine ar fi să adoptați o atitudine diferită în raport cu părinții, dar mai ales vizavi de experienţele mai puțin plăcute din copilărie. Dacă v-aţi confruntat cu critici excesive din partea alor voştri/astre, nu îi/le mai condamnaţi pentru acest lucru. Iertaţi și mergeţi mai departe cu seninătate!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Rac:

Zilele de 3 şi 4 v-ar putea surprinde într-o dispoziție mai capricioasă decât în mod normal, fapt care nu îi/le frustrează doar pe cei/le din jurul vostru, ci și pe voi. Puteți avea tendința de a lua lucrurile foarte personal și a face din țânțar armăsar când nu îi deloc cazul. Treceţi lucrurile prin filtrul rațiunii și ţineţi-vă în frâu stările de spirit schimbătoare. Situația nu stă așa de rău cum pare!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Leu:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ultima zi de weekend nu simbolizează doar valorile voastre materiale, ci și cele morale, indiciu că ar fi indicat ca de acum înainte să fiţi mai selectivi/e pe toate palierele vieții voastre. Nu vă mulţumiţi cu jumătăți de măsură și nu faceţi rabat de la calitate. Nu cereţi mult de la cei/le din jurul vostru dacă nu sunteţi dispuşi/se să faceţi același lucru și în ceea ce vă privește. Perfecţionaţi-vă!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 9 are loc tocmai în casa vitalității și a imaginii voastre, moment numai bun să investiţi la acest capitol. Schimbaţi-vă garderoba, imaginea și veţi vedea că lucrurile vor începe să arate altfel. Aceste transformări, oricât de mici și lipsite de importanță ar părea, vă ridică moralul și contribuie nesperat de mult la bunăstarea voastră mentală. Aveţi mai multă grijă de voi!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Balanţă:

Luna Nouă din 9 septembrie ocupă tocmai casa subconștientului vostru, indiciu că s-ar putea ca săptămâna aceasta (auto)critica să atingă cote alarmante. În parametri normali, aceasta vă poate ajuta să evoluaţi și vă permite să îi/le sprijiniţi și pe ceilalți/lelalte să îşi atingă adevăratul potențial, dar atunci când exageraţi, nimic bun nu rezultă din această atitudine. Căutaţi să fiţi echilibraţi/te!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Scorpion:

Forma voastră fizică și mentală nu pare să figureze pe radarul aştrilor săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că e momentul prielnic să faceţi schimbări pe acest plan fără a fi împinşi/se de la spate în acest sens. Alimentele bogate în sulfat de calciu precum curmalele, roșiile și ceapa susțin refacerea țesuturilor și îmbunătățesc rezistența organismului la infecții. Introduceţi-le în meniul vostru!


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Săgetător:

Chiar dacă bunăstarea voastră fizică și mentală nu este supusă niciunui risc major săptămâna aceasta, micile modificări ale stilului de viață și alimentație sunt binevenite acum. Nu neglijaţi sportul și introduceţi mai multe produse care conțin siliciu în meniul vostru zilnic. Cojile fructelor și legumelor și cerealele integrale vă fortifică sistemul nervos și țin artrita la distanță.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Capricorn:

Cum Luna Nouă din data de 9 se formează în casa filozofiei voastre de viață, recomandat ar fi ca săptămâna aceasta să vă reevaluaţi sistemul de valori, principii și credințe și să aduceţi ajustările necesare. Important este să mizaţi pe calitate în tot și în toate și să nu faceţi rabat de la ea. În caz contrar, primiţi pe măsura eforturilor depuse și s-ar putea să fiţi dezamăgiţi/te de rezultate.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Vărsător:

Luna Nouă din ultima zi a săptămânii ocupă casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că săptămâna aceasta se anunță evenimente care pot avea un impact emoțional covârșitor. Chiar dacă vin la pachet cu tumult sufletesc, nu înseamnă automat că e vorba de ceva grav. În orice caz, cert e că vă marchează și vă fac să priviţi mai adânc în interiorul vostru decât până acum.


Horoscop 3-9 septembrie 2018, Peşti:

În zilele de 4, 5, poate chiar și 6, forma voastră fizică ar putea avea de suferit. Aţi putea experimenta dureri de spate, iar dacă suferiţi de o afecțiune cardiacă sau nivelul de colesterol din sânge este crescut, bine ar fi să faceţi unele schimbări în ceea ce privește stilul de alimentație. Reduceţi cât puteți de mult din alimentele grase și consumaţi mai multe produse proaspete, netratate termic.

 

Horoscopul zilei de joi, 30 august 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 30 august 2018


Horoscop 30 august 2018, Berbec:

Este ultima şansă pentru a vă termina proiectele şi a vă ocupa de planurile pe care le aveţi. Graba strică treaba şi de aceea trebuie să faceţi totul cu multă meticulozitate; Aveţi răbdare şi acordaţi fiecărei sarcini atenţia cuvenită. Pe plan sentimental, spre seară aveţi parte de o surpriză plăcută, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 30 august 2018, Taur:

În această dimineaţă este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea unei rude apropiate; începeţi ziua de 30 august cu zâmbetul pe buze şi ar fi bine să rămâneţi pe acest ritm. La locul de muncă, primiţi câteva sarcini suplimentare, însă vă descurcaţi de minune şi reuşiţi să terminaţi totul înainte de finalul programului, arată horoscopul de azi.


Horoscop 30 august 2018, Gemeni:

Ziua de joi se anunţă a fi cu multe suişuri şi coborâşuri pentru voi; din cauza problemelor pe care le întâmpinaţi puteţi trece rapid de la o stare de spirit la alta. În cazul în care nu vă descurcaţi, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor/elor. Spre seară, trebuie să vă ocupaţi de o situaţie complicată, care vă face o gaură destul de mare pe plan financiar.


Horoscop 30 august 2018, Rac:

În 30 august trebuie să vă amânaţi planurile deoarece superiorii au deja programul pregătit pentru voi; veţi fi nevoiţi/te să plecaţi într-o călătorie neprogramată pentru a vă ocupa de un proiect important sau pentru a participa la o negociere dificilă. Dacă sunteţi liniştiţi/te şi daţi dovadă de maturitate, succesul va fi garantat.


Horoscop 30 august 2018, Leu:

Sunteţi în priză încă de la primele ore ale dimineţii; pe lângă programul încărcat de la locul de muncă, trebuie să găsiţi timp pentru a vă ocupa şi de o problemă personală. La cererea superiorilor, veţi fi nevoiţi/te să faceţi un drum scurt şi să participaţi la o întâlnire importantă. Spre seară, găsiţi relaxare în braţele partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 30 august 2018, Fecioară:

Ziua de 30 august se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru Fecioare. Se pare că aştrii sunt de partea voastră şi vă oferă sprijin în orice activitate; sunteţi foarte creativi/e şi găsiţi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor. De asemenea, seara este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele sentimentale, arată horoscopul zilei.


Horoscop 30 august 2018, Balanţă:

Recent aţi împrumutat o persoană dragă cu o sumă destul de importantă de bani. În cursul zilei de 30 august veţi afla că termenul stabilit pentru restituirea banilor va trebui prelungit. Este posibil ca această promisiune să nu poată fi respectată din motive complicate. Încercaţi să ascultaţi înainte de a judeca.


Horoscop 30 august 2018, Scorpion:

Sunteţi nevoiţi/te să faceţi o alegere de ultimă oră; nu aveţi timp suficient pentru a analiza situaţia şi a găsi soluţia potrivită şi de aceea recurgeţi la ajutorul persoanelor dragi. O rudă apropiată familiei vă poate veni în ajutor cu un sfat sau măcar cu o părere. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 30 august 2018, Săgetător:

Astăzi este ziua în care trecutul întâlneşte prezentul. Pentru ca lucrurile să decurgă armonios, trebuie să rezolvaţi toate problemele pe care le-aţi lăsat să vă aştepte; învăţaţi să iertaţi şi să cereţi iertare dacă este cazul. Doar aşa veţi avea sufletul împăcat şi vă veţi simţi eliberaţi/te de orice conflict apăsător.


Horoscop 30 august 2018, Capricorn:

Relaţia sentimentală a avut de suferit destul de mult în ultima perioadă. Nu vă loviţi încă de un baraj comunicaţional cu partenerul/a de cuplu, însă simţiţi că nu mai sunteţi sinceri/e unii/ele cu ceilalalţi/lelalte. De aceea consideraţi că este timpul pentru o discuţie serioasă, în care să vorbiţi deschis despre orice problemă care vă deranjează.


Horoscop 30 august 2018, Vărsător:

Azi vă pregătiţi de un drum lung, pe care sunteţi nevoiţi/te să îl parcurgeţi în interes de serviciu. Trebuie să vă înzestraţi cu răbdare şi să vă ocupaţi cu mult tact de problemele pe care le întâmpinaţi. Spre seară, vă întâlniţi cu o rudă apropiată; aveţi parte de o discuţie interesantă şi foarte frumoasă.


Horoscop 30 august 2018, Peşti:

Trebuie să vă ocupaţi de un proiect amplu, însă colegii/ele alături de care lucraţi par să vă pună beţe în roate. O discuţie sinceră şi matură vă poate ajuta să rezolvaţi acest conflict. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi să îi/le faceţi să înţeleagă că este în beneficiul lor să îşi dea toată silinţa pentru a termina la timp această lucrare, arată horoscopul zilnic.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 29 august 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 29 august 2018


Horoscop 29 august 2018, Berbec:

Astăzi treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.


Horoscop 29 august 2018, Taur:

Indiferent că accepți asta sau nu, rezultatul nu va fi niciodată diferit de ceea ce îți doresti tu de fapt să se întâmple. Modul în care viața noastră se derulează la nivel inconștient este de fapt catalizatorul fericirii noastre. Încearcă să privești lucrurile cu seninătate și degajare, arată horoscopul de azi.


Horoscop 29 august 2018, Gemeni:

Adopți o atitudine extrem de analitică, indiferent de postura în care te afli. Pentru a trece mai lin prin viață, este important să „privezi” anumite acțiuni de o interpretare anume. Sunt multe lucruri care pur și simplu își urmează cursul. Ai încredere în propria intuiție!


Horoscop 29 august 2018, Rac:

Cei importanți pentru tine te dezamăgesc și aleg să meargă pe drumul lor fără să se uite în spate. Deși nu mai faci parte din lumea lor, poate este cazul să accepți faptul că totul este trecător. Momentele petrecute alături de ei cu siguranță au ajutat la dezvoltarea ta ca persoană.


Horoscop 29 august 2018, Leu:

Procesul de detașare emoțională în care te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Niciodată nu ai simțit o presiune mai apăsătoare pe proprii umeri. Tot ce poți face uneori este să te lași dusă de val doar de emoțiile pe care le resimți.


Horoscop 29 august 2018, Fecioară:

Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi. Încearcă să ordonați lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi.


Horoscop 29 august 2018, Balanţă:

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te fac să fii mai concentrată pe obiectivele în carieră.


Horoscop 29 august 2018, Scorpion:

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.


Horoscop 29 august 2018, Săgetător:

Ideile pe care le ai nu duc lipsa de structură. Cu toate acestea, simți dezorganizarea din jurul tău. Având în vedere perseverența de care totuși dai dovadă, vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești. Nu trebuie să te îngrijorezi în acest sens.


Horoscop 29 august 2018, Capricorn:

Vibrațiile aștrilor îți oferă o zi de miercuri plină de exuberanță și armonie. Vei fi focalizată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori.


Horoscop 29 august 2018, Vărsător:

Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui să mergi pe acest drum. Lucrurile se vor așeza de la sine, mai devreme sau mai târziu. Echilibrul tău emoțional rămâne primordial.


Horoscop 29 august 2018, Peşti:

Astăzi ai nevoie mai mult ca oricând să îți distragi atenția de la anumite probleme. Tensiunea în care trăiești de ceva timp a ajuns să îți „inunde” total rațiunea. Nu mai știi să alegi dintre bine și rău. Te lași condusă de tot ceea ce simți și ajungi mereu în impas emoțional, arată horoscopul zilnic.

 

Horoscopul dragostei, 27 august - 2 septembrie 2018

 
Horoscopul dragostei, 27 august - 2 septembrie 2018


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Berbec:

Marțea aceasta este de dorit să porți discuții pe teme sensibile ca banii sau viața personală cu partenerul. Riscul de a-l răni sau a fi rănit involuntar este redus, semn c-ați putea ajunge la un numitor comun. Tot marți, dar și miercuri ți se recomandă să activezi mai intens pe plan social. Sâmbătă, se pot ivi ciocniri de orgolii între tine și persoana iubită. Caută să-ți controlezi furia.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Taur:

Conversațiile avute cu partenerul marțea aceasta pot fi de bun augur, mai ales dacă ați trecut de curând ori plănuiți să duceți relația de cuplu la un nivel superior. În intervalul miercuri-vineri este avantajat astral sectorul vieții sociale, prilej numai bun să organizezi activități care să te aducă mai aproape de prieteni. Te vor ajuta să-ți iei mintea de la unele probleme pentru moment.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Gemeni:

Sâmbătă, nu-i exclus ca gelozia și posesivitatea să se interpună între tine și partener. Măcar te poți consola cu faptul că-n aceeași zi, dar și duminică poți găsi consolare și înțelegere în compania prietenilor. Aștrii te vor ajuta să-ți pui ordine în gânduri și să găsești soluția potrivită pentru situația pe care o experimentezi în cuplu. Nu ezita așadar să te destăinui cuiva apropiat.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Rac:

Ziua de marți se arată de bun augur atât pentru nativii/ele acestui semn care sunt implicați/te deja într-o relație, cât și pentru aceia/lea care urmăresc să obțină o întâlnire din partea unei persoane pe care o simpatizează. Totuși, ține cont că vineri este posibil ca familia ta de origine să se amestece prea mult în viața ta de cuplu sau se poate opune alegerii tale în privința partenerului.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Leu:

Contextul astral al zilei de marți îți oferă prilejul de a cădea la pace cu unele episoade mai puțin fericite din copilărie sau pe care le-ai trăit împreună cu părinții. Poate nu-ți va fi ușor să ți le asumi și să mergi mai departe, dar ți se va lua o piatră de pe inimă. Viața de cuplu poate profita de pe urma zilelor de marți și miercuri când lucrurile dau semne de reintrare în normalitate.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Fecioară:

Dacă plănuiai să discuți unele chestiuni importante cu rudele apropiate, cel mai bine ar fi să le abordezi marți. Astfel, scade riscul de a vă certa fără a ajunge la nicio concluzie, de orice natură ar fi ea. Intervalul miercuri-vineri poate veni într-ajutorul vieții de cuplu, fie pentru că partenerul te surprinde cu latura sa practică, fie pentru că reușești tu să fii mai tolerant decât în mod normal.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Balanţă:

Zilele de marți și miercuri pot avea un efect benefic asupra climatului din viața sentimentală, dar și asupra aceluia în care se scaldă relația cu copiii. La fel de favorabile se anunță și weekendul, cu amendamentul că s-ar dori să-ți temperezi eventualele ieșiri intempestive. În rest, nimic nu pare să zguduie din temelii liniștea și armonia care tronează peste atmosfera din viața de cuplu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Scorpion:

Zilele de marți și miercuri ar putea îndulci puțin atmosfera din cadrul familiei, veste numai bună pentru aceia/lea dintre voi care au avut ceva de împărțit cu părinții de curând. De miercuri până vineri, viața ta sentimentală intră în colimatorul aștrilor care te sprijină în demersul (re)cuceririi partenerului sau a persoanei pe care ai pus ochii de ceva timp încoace. Dă frâu liber imaginației.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Săgetător:

Zilele de marți și miercuri se arată propice (re)apropierii de rudele apropiate, dar și vecini, mai ales dac-ați traversat de curând o perioadă nu tocmai plăcută. Pe plan social, este posibil ca vineri să întâmpini unele dificultăți, mai ales dacă unele prietenii presupun să duci un stil de viață care pune presiuni suplimentare și inutile pe bugetul tău. Se recomandă să-ți triezi anturajul.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Capricorn:

Caută să comunici mai mult cu prietenii marți deoarece experiențele lor anterioare pot avea un efect revelator care-ți permite să vezi situația în care te afli în prezent dintr-o altă perspectivă. Abilitățile tale de exprimare a propriilor gânduri și emoții se potențează și-n intervalul miercuri-vineri. Indicat e să le pui în slujba îmbunătățirii relațiilor cu rudele apropiate.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Vărsător:

Zilele de sâmbătă și duminică ți-ar putea aduce vizite sau telefoane neașteptate din partea rudelor apropiate sau a unor persoane de la care nu te așteptai la așa ceva. Fii atent totuși ce subiecte abordezi întrucât nu-i exclus să se evidențieze unele diferențe de mentalitate cu această ocazie. N-ar fi rău să vă propuneți a vă vedea mai des, chiar dacă agendele voastre sunt extrem de pline.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Peşti:

Dacă se-ntâmplă ca socrii să te viziteze marți, s-ar putea ca întâlnirea să meargă mai bine decât ar fi de așteptat, mai ales în cazu-n care nu vă prea aveți la suflet de obicei. Vineri însă este cât se poate de probabil să te-ndoiești de trăinicia relației de cuplu, fie din pricina neajunsurilor bănești, fie din cauza faptului că ți-e greu s-ai încredere deplină în partener. Nu lua decizii majore încă.

 

Horoscopul banilor, 27 august - 2 septembrie 2018

 
Horoscopul banilor, 27 august - 2 septembrie 2018


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Berbec:

Lunea te-ar putea surprinde într-o poziție care-ți conferă ceva mai multă autoritate pe plan profesional. Marți și/sau miercuri poți avea parte de ședințe în care se discută fezabilitate sau perspectivele de profit ale unor proiecte care urmează a fi lansate și/sau se află deja pe rol. De vineri încolo, e posibil să fii invitat să participi la un curs de perfecționare în domeniu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Taur:

Zilele de marți și miercuri se pot dovedi propice acelora care țintesc spre o promovare sau urmăresc să-și îmbunătățească relațiile cu superiorii. Se recomandă să-ți asumi mai multe responsabilități la serviciu pentru a face dovada profesionalismului care te caracterizează. Dacă-ți dorești să atragi sponsori ori să inviți pe cineva să se alăture unui proiect, abordează-i vineri.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Gemeni:

A doua zi din săptămână se prefigurează a fi una destul de solictantă la serviciu. În schimb, vestea bună ar fi că șansele de a-i da de capăt unei probleme profesionale persistente se-nmulțesc vizibil. Poate acesta va fi motivul grație căruia te poți bucura în intervalul miercuri-vineri de mai multă autoritate la locul de muncă. Profită de oportunitate și etalează-ți talentul în domeniu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Rac:

Zilele de marți și miercuri sunt favorabile clarificării regulilor care privesc uzul finanțelor și bunurilor deținute în asociere atât cu partenerul de viață, cât și cu cel de afaceri. Vineri, se prognozează că ai parte de o zi lucrătoare destul de aglomerată, dar ți se potențează abilitățile de comunicare și rezolvare a eventualelor probleme, fapt care te poate scoate din încurcătură.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Leu:

Prima zi din săptămână se arată a fi și cea mai aglomerată pe plan profesional, dar dacă-ți faci treaba în timp util și profesionist, nu-i exclus să te alegi cu un bonus sau o primă. Zilele de marți și miercuri sunt potrivite negocierilor și întrevederilor de afaceri, dar rezistă tentației de a trage focul la oala ta. Gândește-te cum ați putea câștiga cu toții de pe urma unei eventuale colaborări.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Fecioară:

Marțea se întrezărește a fi una favorabilă negocierilor, întâlnirilor de afaceri, ședințelor, semnărilor de contracte, deci încearcă să ți le programezi în această zi. Vineri, se recomandă să te ții de lista de cumpărături și nu achiziționa lucruri care nu-ți sunt necesare momentan. Altfel, riști să-ți destabilizezi bugetul, fapt care nu ți-l permiți acum.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Balanţă:

Ziua de marți vine la pachet cu oportunități financiare de nerefuzat, iar dacă le cântărești atent și iei în considerare riscurile care le urmează, te poți alege cu suplimente bănești deloc de neglijat. Intervalul miercuri-vineri te poate solicita destul de mult la locul de muncă, dar dacă nu te sfiești să cauți explicații și să ceri mai multe lămuriri, scade riscul unor încurcături de proporții.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Scorpion:

Luni, pari să ai capacitatea de a spune lucrurilor pe nume fără a-ți atrage antipatii, fapt care te poate ajuta pe partea de popularitate, atrăgându-ți simpatia unor persoane capabile să te sprijine în tot ceea ce întreprinzi. Altfel, nu se prefigurează faptul c-ai avea parte de o săptămână prea aglomerată la serviciu, prilej numai bun să lucrezi fără a fi presat de termene-limită, de exemplu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Săgetător:

Mici oportunități de a aduce bani la bugetul personal prin intermediul unor activități extraprofesionale se pot ivi luni, dar ține cont că vineri proiectele tale de grup sau planurile de viitor pot necesita investiții destul de consistente. În rest, abilitățile tale de comunicare, care au de câștigat de pe urma contextului astral de marți și miercuri, îți pot veni de multe ori într-ajutor.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Capricorn:

Marți și/sau miercuri se pot ivi oportunități de a-ți valorifica economiile și bunurile, dar și de a-ți suplimenta veniturile, deci deschide larg ochii. Tentativele de a coopta pe cineva în cadrul unui proiect ori de a găsi finanțatori pentru o idee de afaceri se pot solda cu succese marți. Sâmbătă, îți pot atârna greu pe umeri responsabilitățile profesionale sau sociale, dar nu te da bătut prea ușor.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Vărsător:

Marțea aceasta parcă ți-e mai ușor să comunici într-o manieră constructivă și productivă cu superiorii, nefiind exclus să te poziționezi c-un pas mai aproape de o eventuală promovare. Intervalul miercuri-vineri poate veni la pachet cu șanse sporite de a-ți valorifica economiile și posesiunile, respectiv de a-ți suplimenta veniturile. Se recomandă să nu le lași să treacă pe lângă tine.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Peşti:

Dacă ți se oferă șansa de a participa la un curs ori schimb de experiență marțea aceasta, profită de ea numaidecât. În cazul în care ești implicat într-un parteneriat profesional sau lucrezi împreună cu alte persoane în cadrul unui proiect, problemele financiare sau de încredere ori pronosticurile sumbre pot cântări greu pe umerii legăturii voastre. Tratează situația urgent.

 

Horoscopul sănătăţii, 27 august - 2 septembrie 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 27 august - 2 septembrie 2018


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Berbec:

În intervalul miercuri-vineri, te-ai putea simți mai puțin comunicativ și sociabil decât de obicei. Dacă te găsești într-o pasă meditativă, poate ar fi mai indicat să nu-ți iei mai multe angajamente sociale decât ți-ar fi confortabil să duci zilele acestea. N-ar fi rău să-ți acorzi ceva mai mult timp ție însuți, reflectând la cele întâmplate în ultima vreme.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Taur:

Weekendul acesta riscă să te surprindă cu nervii întinși la maximum. Nu ești genul care să se aprindă din orice, dar dacă ai pus prea multe la suflet de ceva vreme încoace, nu-i exclus ca sâmbătă sau duminică să ți se verse paharul. Dacă ești sub tratament perioada aceasta, nu te aștepta ca rezultatele să apară peste noapte. Urmează indicațiile medicului și ai multă răbdare.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Gemeni:

Ziua de marți ar putea veni la pachet cu o senzație de disconfort fizic greu de trecut cu vederea. De menționat ar fi totuși că aceasta ți s-ar putea datora și ție, cel puțin într-o anumită măsură, dacă obișnuiești să-ți cultivi gândurile negative. Uită-te în tine însuți pentru a descoperi ce-ncearcă organismul să-ți transmită prin aceste stări nu tocmai plăcute. Învață să te asculți.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Rac:

Vineri sau duminică, există riscul să se agraveze o afecțiune de care suferi deja, semn că este imperios necesar să faci schimbări de substanță în stilul tău de viață și alimentație. Altfel, s-ar putea croniciza, afectându-te pe termen lung. Este-n puterea ta să ai mai multă grijă de tine. Indicat ar fi ca sănătatea să figureze în capul listei priorităților tale în săptămânile care urmează.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Leu:

Lunea aceasta te-ar putea incomoda unele probleme cu spatele sau reumatice, semn că nu ți-ar prinde rău dacă ți-ai face loc în agendă pentru o ședință de masaj. S-ar putea ca schimbările de temperatură de afară să fie cauza apariției acestor senzații de disconfort, deci indiciile nu dau de gândit cum c-ar fi ceva care te-ar putea afecta pe termen lung. Ia-ți totuși măsuri de siguranță.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Fecioară:

Zilele de marți și miercuri te găsesc cu rezervele de energie ușor scăzute și mai puțin capabil decât de obicei să-i reziști tendinței către ipohondrie. În loc să-ți administrezi medicamente după ureche, mai bine ai încerca să faci schimbări de bun simț în felul în care-ți organizezi timpul și meniul zilnic. Caută să introduci mai multe produse proaspete, neprocesate termic în alimentație.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Balanţă:

Nimic nu pare să semnaleze c-ai avea de-a face cu greutăți pe acest plan săptămâna aceasta. Totuși, persistă-n atmosferă senzația că eventualele disconforturi cu care te confrunți perioada aceasta au o cauză mai subtilă pe lângă cea fiziologică. Se întrevede că ceva sau cineva îți dezechilibrează voluntar sau involuntar echilibrul interior, deci caută să te distanțezi cumva de acest factor.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Scorpion:

Vineri, s-ar putea să nu fii menajat și să ți se spună verde-n față lucruri pe care nu le-ai vrea rostite cu atâta ușurință. Iar cum ai, cel puțin momentan, predispoziția de a pune la suflet toate nimicurile, există riscul să te lezezi mai ușor decât în mod normal. Se recomandă să te arăți ceva mai stăpân pe propriile emoții, astfel încât să nu te dezechilibrezi emoțional prea ușor.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Săgetător:

Marțea aceasta ai putea depista sursa unor gânduri negre care ți-au dat târcoale de ceva vreme, poate chiar de câțiva ani încoace. Chiar și-așa, pare să nu-ți fie tocmai ușor să le ții în frâu, deși pare c-ai înțeles de unde provin. Nu uita însă că ești cu un pas mai aproape de a scăpa de ele cu totul. O cură de detoxifiere mentală nu ți-ar prinde rău zilele acestea, deci limpezește-ți mintea.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Capricorn:

De duminică încolo, sunt favorizate cu precădere procesele de autoanaliză și introspecție. Gândește-te care ar putea fi sursa unor prejudecăți și preconcepții la care ți-e greu să renunți, deși ești conștient că te țin în loc și nu-ți permit să te dezvolți în continuare pe plan personal. Chiar dacă par să-ți ofere senzația că ești în control ori în siguranță, caută să te descotorosești de ele.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Vărsător:

Ai putea fi tentat luni și/sau vineri să te detașezi prea mult de orice te-ar putea face să te simți vulnerabil și expus. În consecință, ți-ai putea nega unele emoții, deși nu-i exclus să fii conștient că acest lucru ți-ar putea face mai mult rău decât bine. Explorează-ți această latură, chiar dacă ți-este mai la-ndemână să o reprimi. Nu va dura până când vei simți beneficiile acestui exercițiu.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Peşti:

Marțea și miercurea aceasta pare să nu-ți fie greu să fii tolerant cu tine însuți, dar când vine vorba de a-ți oferi iubire, situația este alta. Se prognozează c-ai să-ți permiți cam multe, dar mai apoi să te judeci pentru faptul c-ai nutrit aceste nevoi și ai avut inițiativa de a le satisface. Ordonează-ți cumva gândurile și emoțiile căci altfel poți dezvolta o atitudine contradictorie.

 

Horoscopul zilei de marți, 28 august 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 28 august 2018


Horoscop 28 august 2018, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă planificaţi cât mai bine zilele următoare. Vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată şi vreţi să fiţi siguri/e că profitaţi din plin de fiecare clipă astfel încât să nu rămâneţi cu sarcinile în urmă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 28 august 2018, Taur:

Pregătiţi un proiect foarte frumos pentru următoarea perioadă, iar în aceste zile încercaţi să gândiţi cât mai bine planul pentru el. Simţiţi nevoia să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece ştiţi că acestea sunt cele care fac diferenţa, iar de data aceasta totul trebuie să fie perfect. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun, arată horoscopul de azi.


Horoscop 28 august 2018, Gemeni:

Ziua de 28 august începe cum nu se poate mai bine pentru voi - cu câteva provocări interesante din partea aştrilor. Este timpul să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale şi să vă ocupaţi cum ştiţi mai bine de sarcinile pe care le primiţi.


Horoscop 28 august 2018, Rac:

Este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcinile destul de importante. Este posibil ca după orele prânzului să întâmpinaţi câteva situaţii complicate în proiectele voastre pe care le puteţi rezolva doar dacă vă păstraţi calmul. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 28 august 2018, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una interesantă pentru voi; superiorii vă spun că în scurt timp vor interveni câteva schimbări în proiectele aflate în plină desfăşurare şi că trebuie să vă adaptaţi acestora. Daţi dovadă de seriozitate şi încercaţi să vă relaxaţi şi să vă vedeţi de sarcinile voastre.


Horoscop 28 august 2018, Fecioară:

O discuţie sinceră şi matură avută cu partenerul/a de cuplu vă convinge că este timpul să faceţi o schimbare foarte frumoasă pentru viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aştrii vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat, arată horoscopul zilei de 28 august.


Horoscop 28 august 2018, Balanţă:

Pentru ca lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi pe plan profesional, este posibil să faceţi câteva compromisuri în relaţia cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de echipă. Spre seară, este posibil ca o persoană foarte dragă să vă facă un cadou cu adevărat special.


Horoscop 28 august 2018, Scorpion:

Ziua de 28 august începe cu dreptul pentru Scorpioni. Aştrii vă scot în cale o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viitorul vostru şi vă va deschide numeroase uşi în cariera profesională. Sunteţi foarte fericiţi/te şi vă pregătiţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă asumaţi riscurile necesare.


Horoscop 28 august 2018, Săgetător:

Este posibil ca azi, după o şedinţă importantă, unul dintre superiori să vină la voi şi să vă facă o propunere de colaborare pentru un proiect destul de important. Nu mai staţi pe gânduri, o astfel de ofertă vine o dată într-o viaţă. Profitaţi de oportunitate şi mergeţi cu mândrie pe acest drum.


Horoscop 28 august 2018, Capricorn:

Această perioadă este una de odihnă şi linişte pentru voi; profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă îndreptaţi mai mult atenţia asupra propriei persoane şi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente. Este posibil să vă doriţi să faceţi o schimbare în relaţia cu o persoană dragă.


Horoscop 28 august 2018, Vărsător:

Astăzi o persoană la care ţineţi foarte mult, cel mai probabil o rudă apropiată sau un/o prieten/ă foarte drag/ă, vă dezvăluie planul său pentru un proiect cu adevărat important. Sunteţi uimiţi/te de ce auziţi şi vă bucuraţi maxim pentru că ştiţi cât de mult aţi sfătuit-o să iasă din zona de confort şi să îşi urmeze visurile.


Horoscop 28 august 2018, Peşti:

Ziua de 28 august vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; sunteţi destul de activi/e şi încercaţi să vă ocupaţi cu multă răbdare de sarcinile profesionale venite din partea superiorilor. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai lung să revedeţi o persoană la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilnic.

 

Horoscopul zilei de luni, 27 august 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 27 august 2018


Horoscop 27 august 2018, Berbec:

Vă simţiţi mult mai atraşi/se de ideea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei de luni, vă gândiţi la căminul vostru și la rezolvarea problemelor familiale care v-au afectat în ultima perioadă. Este posibil să aveţi parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul/a vostru/astră, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 27 august 2018, Taur:

Singuri/e, azi sunteţi nevoiţi/te să vă daţi planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp cu persoana care vă atrage. Compromisul se merită garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungeţi să o înţelegeţi după mult timp, arată horoscopul de azi.


Horoscop 27 august 2018, Gemeni:

Majoritatea oamenilor de care vă ataşaţi, vin și pleacă din viața voastră fără nicio explicație. Vă simţiţi descumpăniţi/te în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să învăţaţi să fiţi mai indiferenţi/te cu privire la acest aspect. Acest lucru este important pentru echilibrul vostru interior.


Horoscop 27 august 2018, Rac:

Teama de eșec pe care o resimţiţi la orice pas este dăunătoare echilibrului vostru emoțional. Astăzi o să fiţi forţaţi/te de împrejurimi să faceţi cheltuieli care nu sunt necesare. Sunteţi conştienţi/te mai mult decât oricând că piedicile pe care încearcă unii să vi le pună sunt doar provocări pentru voi.


Horoscop 27 august 2018, Leu:

Astăzi vă focalizaţi toată energia spre îndeplinirea promisiunilor făcute pentru anumite persoane. Comunicarea de care aveţi parte în relație nu vă ajută să descoperiţi ceea ce simte partenerul/a în raport cu anumite aspecte. Poate nici voi nu sunteţi nişte atât de buni/e ascultători/are precum pretindeţi de multe ori.


Horoscop 27 august 2018, Fecioară:

Atunci când vă aflaţi în mijlocul unor situaţii tensionate, aveţi nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găsiţi rezolvarea cea mai rapidă. Timpul, pentru voi, este cel mai de preț aliat. Indiferent de ceea ce simţiţi azi, nu veţi mai alege să vă puneţi pe locul secund, arată horoscopul zilei de 27 august.


Horoscop 27 august 2018, Balanţă:

Nimic nu mai poate fi negat la momentul actual al vieții voastre emoționale. Vă simţiţi în deplină armonie cu ceea ce trăiţi. Tot ceea ce vă înconjoară vă inspiră căldură, încredere, optimism. Spre seară alegeţi să daţi curs nevoii de a socializa și veţi alege o ieșire cu prietenii/ele.


Horoscop 27 august 2018, Scorpion:

Încrederea în sine și firea carismatică vă fac să fiţi de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre voi se lasă conduse de aparențe în ceea ce vă privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața voastră, este posibil să fiţi respinşi/se cu brutalitate și fără nicio explicație.


Horoscop 27 august 2018, Săgetător:

Ziua de astăzi este una destul de interesantă; este posibil ca partenerul/a de cuplu sau o persoană dragă să vă surprindă cu un cadou frumos. Este vorba despre un obiect sau accesoriu pe care vi-l doriţi de foarte mult timp, însă nu aţi avut timp pentru a îl cumpăra.


Horoscop 27 august 2018, Capricorn:

Slăbiţi/te psihic, reacțiile pe care le aveţi vă îngreunează încercările de a vă păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a vă depăși timiditatea, nu reuşiţi să vă exprimaţi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl/o îngrijorează pe partener/ă.


Horoscop 27 august 2018, Vărsător:

Creativitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă scoate învingători/are din diverse contexte nefericite. Emoțiile puternice este posibil să vă inducă în eroare. Dacă nu veţi fi siguri/e pe alegerile pe care le veţi face, veţi avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.


Horoscop 27 august 2018, Peşti:

Azi exploraţi mai mult viața interioară și vă lăsaţi conduşi/se de lucrurile pe care le descoperiţi. Ascultaţi-vă mai mult organismul! Fiţi atenţi/te la semnalele de alarmă pe care vi le transmite, mai ales atunci când sunteţi stresaţi/te. Starea voastră de bine are de suferit din cauza impertinenței anumitor persoane, arată horoscopul zilnic.

 

Horoscopul zilei de duminică, 26 august 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 26 august 2018


Horoscop 26 august 2018, Berbec:

Ceea ce simţiţi azi și dorințele pe care le aveţi vă fac să vă daţi seama că împlinirea emoțională face parte din viața voastră. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca voi să zâmbiţi cu inima deschisă. În sfârșit simţiţi cu adevărat ceea ce înseamnă să fiţi împliniţi/te, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 26 august 2018, Taur:

Consideraţi că persoanele care insistă pe faptul că aveţi nevoie de relaxare sunt cele care vă induc de fapt cel mai mult o stare de agitație psihică. Sunteţi singurii/ele care își cunosc limitele. Indiferent de opinia altora, voi ştiţi să vă opriţi înainte ca stresul să își pună amprenta asupra vieții voastre, arată horoscopul de azi.


Horoscop 26 august 2018, Gemeni:

Starea de sănătate precară din ultima perioadă v-a forțat să puneţi în aşteptare mai multe obiective personale. Se întâmplă des să vă fie distrasă atenția de la lucrurile cu adevărat importante. Nu mai recunoaşteţi în voi persoana ambițioasă și determinată de altădată.


Horoscop 26 august 2018, Rac:

Astăzi nu vă va fi ușor să comunicaţi cu partenerul/a. Acesta/asta are o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este tot ceea ce nu are nevoie relația dintre voi în acest moment. Dacă alegeţi să petreceţi timpul singuri/e, o veţi face pentru binele legăturii dintre voi.


Horoscop 26 august 2018, Leu:

Uneori sunteţi puşi/se în fața unor situații care vă forțează să luaţi decizii dureroase. Nu integraţi cu maturitate reproșurile celor din jur. De cele mai multe ori, luaţi lucrurile personal și vă simţiţi foarte ușor jigniţi/te. Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul vostru în ceea ce privește viața personală.


Horoscop 26 august 2018, Fecioară:

Din păcate, planurile pentru această zi se năruie din cauza unor motive pe care nu le puteți controla. Încă o dată vă este foarte clară poziția pe care o ocupaţi în viețile anumitor persoane care pentru voi contează. Sunteţi daţi/te la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt, arată horoscopul zilei de 26 august.


Horoscop 26 august 2018, Balanţă:

Expunerea sinceră a sentimentelor vă poate ajuta să rezolvaţi ușor neînțelegerile de care aveţi parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faceţi par să fie riscante, pe termen lung acestea merită orice dedicare din partea voastră.


Horoscop 26 august 2018, Scorpion:

O persoană importantă pentru voi vă oferă aprecierea după care tânjiţi. Modul în care cereţi atenția și afecțiunea altora spune multe despre vulnerabilitățile voastre. Este important pentru echilibrul vostru interior să ajungeţi să vă descoperiţi exact așa cum sunteţi.


Horoscop 26 august 2018, Săgetător:

Prin faptul că veţi căuta mereu să menţineţi controlul asupra relațiilor voastre, reuşiţi doar să demonstraţi că simţiţi nevoia de a fi impunători/are și dominanţi/te. Acest mod a de fi îi/le irită și îi/le îndepărtează pe posibilii/ele parteneri/e romantici/e. Vă e greu să vă exteriorizaţi sentimentele într-o altă manieră.


Horoscop 26 august 2018, Capricorn:

Există un singur mod de a gândi și voi sunteţi singurii/ele care pot lua deciziile corecte. Acesta este modul în care priviţi voi lucrurile. Nu sunteţi nişte persoane flexibile. Cei/le din jur au suficiente motive pentru a vă critica și o vor face cu nonșalanță.


Horoscop 26 august 2018, Vărsător:

După o săptămână destul de agitată şi stresantă, ziua de duminică vă găseşte foarte liniştiţi/te. Faceţi tot posibilul să vă detaşaţi de tot ce înseamnă viaţa profesională şi să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi. Seara poate veni cu o veste frumoasă.


Horoscop 26 august 2018, Peşti:

Disonanța astrală din 26 august aduce o stare de panică în viața voastră romantică. Vă e greu să vă exteriorizaţi sentimentele. Prin urmare nu reuşiţi să aveţi parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul/a de viață. Acest lucru vă frustrează destul de mult, arată horoscopul zilnic.