Horoscopul dragostei, 27 august - 2 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 27 august - 2 septembrie 2018


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Berbec:

Marțea aceasta este de dorit să porți discuții pe teme sensibile ca banii sau viața personală cu partenerul. Riscul de a-l răni sau a fi rănit involuntar este redus, semn c-ați putea ajunge la un numitor comun. Tot marți, dar și miercuri ți se recomandă să activezi mai intens pe plan social. Sâmbătă, se pot ivi ciocniri de orgolii între tine și persoana iubită. Caută să-ți controlezi furia.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Taur:

Conversațiile avute cu partenerul marțea aceasta pot fi de bun augur, mai ales dacă ați trecut de curând ori plănuiți să duceți relația de cuplu la un nivel superior. În intervalul miercuri-vineri este avantajat astral sectorul vieții sociale, prilej numai bun să organizezi activități care să te aducă mai aproape de prieteni. Te vor ajuta să-ți iei mintea de la unele probleme pentru moment.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Gemeni:

Sâmbătă, nu-i exclus ca gelozia și posesivitatea să se interpună între tine și partener. Măcar te poți consola cu faptul că-n aceeași zi, dar și duminică poți găsi consolare și înțelegere în compania prietenilor. Aștrii te vor ajuta să-ți pui ordine în gânduri și să găsești soluția potrivită pentru situația pe care o experimentezi în cuplu. Nu ezita așadar să te destăinui cuiva apropiat.






Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Rac:

Ziua de marți se arată de bun augur atât pentru nativii/ele acestui semn care sunt implicați/te deja într-o relație, cât și pentru aceia/lea care urmăresc să obțină o întâlnire din partea unei persoane pe care o simpatizează. Totuși, ține cont că vineri este posibil ca familia ta de origine să se amestece prea mult în viața ta de cuplu sau se poate opune alegerii tale în privința partenerului.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Leu:

Contextul astral al zilei de marți îți oferă prilejul de a cădea la pace cu unele episoade mai puțin fericite din copilărie sau pe care le-ai trăit împreună cu părinții. Poate nu-ți va fi ușor să ți le asumi și să mergi mai departe, dar ți se va lua o piatră de pe inimă. Viața de cuplu poate profita de pe urma zilelor de marți și miercuri când lucrurile dau semne de reintrare în normalitate.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Fecioară:

Dacă plănuiai să discuți unele chestiuni importante cu rudele apropiate, cel mai bine ar fi să le abordezi marți. Astfel, scade riscul de a vă certa fără a ajunge la nicio concluzie, de orice natură ar fi ea. Intervalul miercuri-vineri poate veni într-ajutorul vieții de cuplu, fie pentru că partenerul te surprinde cu latura sa practică, fie pentru că reușești tu să fii mai tolerant decât în mod normal.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Balanţă:

Zilele de marți și miercuri pot avea un efect benefic asupra climatului din viața sentimentală, dar și asupra aceluia în care se scaldă relația cu copiii. La fel de favorabile se anunță și weekendul, cu amendamentul că s-ar dori să-ți temperezi eventualele ieșiri intempestive. În rest, nimic nu pare să zguduie din temelii liniștea și armonia care tronează peste atmosfera din viața de cuplu.






Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Scorpion:

Zilele de marți și miercuri ar putea îndulci puțin atmosfera din cadrul familiei, veste numai bună pentru aceia/lea dintre voi care au avut ceva de împărțit cu părinții de curând. De miercuri până vineri, viața ta sentimentală intră în colimatorul aștrilor care te sprijină în demersul (re)cuceririi partenerului sau a persoanei pe care ai pus ochii de ceva timp încoace. Dă frâu liber imaginației.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Săgetător:

Zilele de marți și miercuri se arată propice (re)apropierii de rudele apropiate, dar și vecini, mai ales dac-ați traversat de curând o perioadă nu tocmai plăcută. Pe plan social, este posibil ca vineri să întâmpini unele dificultăți, mai ales dacă unele prietenii presupun să duci un stil de viață care pune presiuni suplimentare și inutile pe bugetul tău. Se recomandă să-ți triezi anturajul.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Capricorn:

Caută să comunici mai mult cu prietenii marți deoarece experiențele lor anterioare pot avea un efect revelator care-ți permite să vezi situația în care te afli în prezent dintr-o altă perspectivă. Abilitățile tale de exprimare a propriilor gânduri și emoții se potențează și-n intervalul miercuri-vineri. Indicat e să le pui în slujba îmbunătățirii relațiilor cu rudele apropiate.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Vărsător:

Zilele de sâmbătă și duminică ți-ar putea aduce vizite sau telefoane neașteptate din partea rudelor apropiate sau a unor persoane de la care nu te așteptai la așa ceva. Fii atent totuși ce subiecte abordezi întrucât nu-i exclus să se evidențieze unele diferențe de mentalitate cu această ocazie. N-ar fi rău să vă propuneți a vă vedea mai des, chiar dacă agendele voastre sunt extrem de pline.


Horoscop 27 august - 2 septembrie 2018, Peşti:

Dacă se-ntâmplă ca socrii să te viziteze marți, s-ar putea ca întâlnirea să meargă mai bine decât ar fi de așteptat, mai ales în cazu-n care nu vă prea aveți la suflet de obicei. Vineri însă este cât se poate de probabil să te-ndoiești de trăinicia relației de cuplu, fie din pricina neajunsurilor bănești, fie din cauza faptului că ți-e greu s-ai încredere deplină în partener. Nu lua decizii majore încă.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS