Horoscopul zilei de marţi, 31 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 31 iulie 2018


Horoscop 31 iulie 2018, Berbec:

Conjunctura astrală de azi arată relaţii foarte bune cu persoanele cu care interacţionaţi. Sunteţi atenţi/te la detalii şi comunicaţi sincer cu orice persoană care apare în viaţa voastră. Pe plan sentimental, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă un cadou special, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 31 iulie 2018, Taur:

Ziua de marţi este pentru a vă ocupa de sarcinile foarte importante şi pentru a vă planifica în detaliu săptămâna astfel încât să reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, este posibil să primiţi o ofertă de colaborare pentru un proiect la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul zilei.


Horoscop 31 iulie 2018, Gemeni:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme la locul de muncă şi, oricât de mult aţi încerca să le rezolvaţi, vă este dificil să găsiţi o soluţie care să vă mulţumească. Din fericire, primiţi sprijin din partea colegilor/elor şi împreună reuşiţi să treceţi peste aceste momente.


Horoscop 31 iulie 2018, Rac:

Ziua începe cu dreptul pentru voi; deşi aveţi foarte multe pe cap, faceţi ceea ce vă place şi sunteţi întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Este posibil ca azi să primiţi fie un bonus substanţial din partea superiorilor, fie o propunere de colaborare din partea unor persoane importante.


Horoscop 31 iulie 2018, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Sunteţi atenţi/te la detalii şi foarte pregătiţi/te pentru a face faţă tuturor provocărilor întâlnite. Seara este doar pentru relaxare.


Horoscop 31 iulie 2018, Fecioară:

Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi să comunicaţi mai mult şi mai deschis cu oamenii cu adevărat importanţi pentru voi. În relaţia cu partenerul/a de cuplu este nevoie ca amândoi să faceţi câteva compromisuri astfel încât relaţia să avanseze, arată horoscopul de azi.


Horoscop 31 iulie 2018, Balanţă:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi alături de un/o coleg/ă de echipă de un proiect destul de important; din păcate, nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi vă este dificil să faceţi compromisuri având în vedere că voi ştiţi sigur că varianta voastră este cea mai bună.


Horoscop 31 iulie 2018, Scorpion:

În această perioadă întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect cu adevărat important. Sunteţi atenţi/te la detalii şi faceţi tot posibilul să comunicaţi sincer şi matur cu colegii/ele cu care lucraţi. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 31 iulie 2018, Săgetător:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde trebuie să rezolvaţi un conflict sentimental care vă apasă sufletul şi nu vă permite să faceţi mai nimic. Partenerul/a de cuplu vă ascultă şi este de acord să faceţi compromisurile necesare pentru ca totul să fie lăsat în trecut.


Horoscop 31 iulie 2018, Capricorn:

La locul de muncă trebuie să rezolvaţi câteva sarcini alături de mai mulţi/te parteneri/e. Din păcate, un/o colegă de echipă tot încearcă să vă pună beţe în roate, aşa că încercaţi să fiţi foarte atenţi/te la discuţiile pe care le aveţi cu acesta/asta şi la secretele pe care i le dezvăluiţi.


Horoscop 31 iulie 2018, Vărsător:

Sunteţi convinşi/se că planurile voastre vor da roade, însă nu sunteţi atenţi/te şi la factorii externi care intervin în calea voastră, aşa că astăzi vă loviţi de un obstacol destul de mare. Încercaţi să fiţi liniştiţi/te şi să vă concentraţi mai mult asupra detaliilor. Un/o coleg/ă de echipă vă poate da un sfat foarte bun.


Horoscop 31 iulie 2018, Peşti:

Astăzi aveţi foarte multe lucruri de rezolvat, aşa că încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul unui/ei coleg/e în care puteţi avea încredere. Chiar şi un sfat vă poate fi de folos, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de luni, 30 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 30 iulie 2018


Horoscop 30 iulie 2018, Berbec:

Deși a face compromisuri nu este pe placul vostru, veţi fi nevoiţi/te să o faceţi. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața voastră personală. În carieră veţi avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru vă va pune în dificultate atunci când va fi nevoie să alegeţi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 30 iulie 2018, Taur:

Ziua de astăzi este oarecum o continuare a zilei precedente. Sunteţi foarte activi/e şi aveţi multe idei extrem de bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Planurile voastre vor da rezultate doar dacă sunteţi consistenţi/te în muncă şi aveţi puterea de a trece peste orice obstacol. Partenerul/a de cuplu vă susţine şi are încredere în voi, arată horoscopul zilei.


Horoscop 30 iulie 2018, Gemeni:

Tabieturile sănătoase precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață încep să prindă contur și în viața voastră. Per ansamblu, această zi de luni aduce multă energie pozitivă în viața voastră. Sunteţi înconjuraţi/te de familie și de prieteni/e și totul în jur este armonie.


Horoscop 30 iulie 2018, Rac:

Ar trebui să vă ţineţi emoţiile sub control. Sunteţi destul de irascibili/e încă de la prima oră a dimineţii şi este posibil să aveţi parte de certuri mărunte cu mai multe persoane din jurul vostru. Pentru a evita aceste momente neplăcute, vă recomand să fiţi mai sociabili/e şi să încercaţi să mai lăsaţi de la voi. Încăpăţânarea nu vă ajută în astfel de situaţii.


Horoscop 30 iulie 2018, Leu:

Ziua de azi vine cu câteva surprize frumoase pentru voi. Este posibil ca spre seară să mergeţi la un eveniment important sau să ieşiţi în oraş cu câţiva/teva prieteni/e dragi. De asemenea, partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos; este vorba despre un obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 30 iulie 2018, Fecioară:

Astăzi sunteţi hotărâţi/te să faceţi câteva schimbări: fie că este vorba de garderobă, fie că vreţi să faceţi achiziţii importante pentru locuinţă, cert este că vă pregătiţi să cheltuiţi o sumă destul de mare de bani. Aveţi planuri pentru întreaga zi, însă aţi uitat de relaxare. Puteţi ieşi în oraş cu partenerul/a de cuplu sau cu prietenii/ele apropiaţi/te, arată horoscopul de azi.


Horoscop 30 iulie 2018, Balanţă:

Astăzi este posibil să intraţi într-un conflict cu o rudă apropiată sau să întâmpinaţi o dificultate la un proiect important. Spre norocul vostru, o persoană dragă vine în ajutorul vostru cu un sfat foarte bun, care vă va ajuta să scăpaţi de această problemă. Pe plan sentimental, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră.


Horoscop 30 iulie 2018, Scorpion:

Ziua de luni vine cu surprize pentru voi. Deşi nu aveţi niciun chef să socializaţi, este posibil să primiţi câţiva/teva invitaţi/te acasă. Este un moment bun pentru a vă apropia din nou de persoanele dragi; profitaţi de aceste clipe pentru a vă relaxa şi a depăna amintiri frumoase. Va fi o seară pe cinste!


Horoscop 30 iulie 2018, Săgetător:

Trebuie să aveţi încredere în voi; veţi găsi rezolvarea problemelor în această atmosferă stresantă. Spre norocul vostru, sunteţi destul de calmi/e şi reuşiţi să rămâneţi aşa până spre seară. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, acesta este un moment prielnic pentru a face următorul pas în relaţia cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 30 iulie 2018, Capricorn:

Trebuie să luaţi o decizie importantă, însă vă este teamă să nu răniţi pe cineva. Aştrii vă oferă posibilitatea de a reevalua problemele voastre; aveţi timp suficient pentru a analiza foarte bine situaţia şi de a face planuri. Nu vă lăsaţi influenţaţi/te de nimeni, această hotărâre vă aparţine în întregime.


Horoscop 30 iulie 2018, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte hotărâţi/te să vedeţi partea plină a paharului. S-au întâmplat foarte multe lucruri neplăcute în ultima perioadă, iar voi aveţi nevoie de o pauză pentru a asimila totul. Încercaţi să profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a vă pune ordine în viaţă. Deciziile pe care urmează să le luaţi sunt destul de grele, însă benefice pentru viitorul vostru.


Horoscop 30 iulie 2018, Peşti:

Ziua de 30 iulie este foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa socială. Este posibil să primiţi o invitaţie în oraş sau la un eveniment important; acesta este un moment bun pentru a vă face noi cunoştinţe sau pentru a vă mări cercul de prieteni/e. Sunteţi foarte sociabili/e şi reuşiţi să menţineţi conversaţii frumoase, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 21 iulie 2018


Horoscop 21 iulie 2018, Berbec:

Prima parte a zilei de sâmbătă este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale astfel încât ziua de mâine să fie doar pentru relaxare. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 21 iulie 2018, Taur:

Încercaţi să vă organizaţi cât mai bine timpul deoarece aţi început foarte multe proiecte şi simţiţi că nici nu mai puteţi respira. Aştrii vă sfătuiesc să vă prioritizaţi sarcinile şi veţi reuşi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Seara este una liniştită, arată horoscopul zilei.


Horoscop 21 iulie 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de relaxaţi/te şi cu zâmbetul pe buze. Reuşiţi să rezolvaţi cu mult calm toate sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi. În cazul în care apar conflicte la locul de muncă, acestea se vor rezolva cu uşurinţă.


Horoscop 21 iulie 2018, Rac:

Ziua de azi vă găseşte destul de concentraţi/te asupra vieţii profesionale deoarece vă doriţi foarte mult să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale astfel încât în weekend să vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din jurul vostru.


Horoscop 21 iulie 2018, Leu:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu superiorii vă pot convinge că este timpul să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte cariera voastră în viitor. Aveţi încredere în voi şi lăsaţi-vă conduşi/se de intuiţie; îndrăzniţi să visaţi mai mult.


Horoscop 21 iulie 2018, Fecioară:

Ziua de sâmbătă este foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale; discuţiile cu partenerul/a de cuplu vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine ce este de făcut pe viitor. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 21 iulie 2018, Balanţă:

Profitaţi de această perioadă pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale şi a face câteva schimbări importante care să vă ajute să ajungeţi mai aproape de împlinirea visurilor voastre. Aveţi încredere în voi şi sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 21 iulie 2018, Scorpion:

Astăzi îndrăzniţi să petreceţi mai mult timp în compania oamenilor foarte dragi; în cazul în care sunteţi singuri/e, este posibil ca spre seară să întâlniţi o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat. Poate că este timpul să vă lăsaţi conduşi/se de sentimente.


Horoscop 21 iulie 2018, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi atenţi/te la viaţa profesională; nu aveţi timp de relaxare pentru că trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Sunteţi destul de exigenţi/te cu voi şi faceţi tot posibilul să reuşiţi ce vă propuneţi chiar dacă este dificil drumul pe care mergeţi.


Horoscop 21 iulie 2018, Capricorn:

Acceptaţi propunerea partenerilor/elor de afaceri şi preluaţi frâiele unui proiect foarte important, care vă va ocupa destul de mult timp. Chiar şi aşa, entuziasmul se citeşte pe faţa voastră şi deja începeţi să vă faceţi planuri şi să puneţi în aplicare idei importante.


Horoscop 21 iulie 2018, Vărsător:

Chiar dacă urmează o perioadă destul de aglomerată pentru voi, vouă vă place tot ce faceţi, aşa că sunteţi foarte liniştiţi/te şi cu zâmbetul pe buze. Superiorii sunt mândri de voi şi decid să vă răsplătească cu un bonus substanţial pentru efortul depus.


Horoscop 21 iulie 2018, Peşti:

În această perioadă sunteţi destul de agitaţi/te. V-aţi făcut câteva planuri importante pe plan profesional şi nu mai ştiţi cu ce să începeţi. O discuţie cu partenerii/ele de afaceri vă va ajuta să înţelegeţi mai bine care sunt priorităţile voastre şi ce aveţi de făcut în continuare, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul banilor, 23-29 iulie 2018

 
Horoscopul banilor, 23-29 iulie 2018


Horoscop 23-29 iulie 2018, Berbec:

Luna Plină din data de 27 interconectează casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup cu cea a preocupărilor de scurtă durată, de natură personală, ocazia perfectă de a găsi modalitatea prin care vă puteți împărți cu succes între cele două. Totuși, aplecaţi-vă cu mai multă străduinţă asupra celor dintâi pentru că progresele cele mai rapide se vor vedea în sfera lor cel mai probabil.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Taur:

Luna Plină din ziua de 27 creează o punte de legătură între casa familiei și cea a carierei din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestei lunații se resimt în felul în care sunteţi percepuţi/te la locul de muncă, respectiv în societate. Nu vă fie teamă să creaţi senzație, să iscaţi rumoare și să faceţi valuri. Acum e momentul să faceţi salturi gigantice, surprinzând pe toată lumea.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Gemeni:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din 27 nu simbolizează doar cunoașterea, ci și deplasările, cu precădere cele la mare distanță de casă, chiar în străinătate, respectiv studiile înalte. Acum ar fi o ocazie favorabilă să reluaţi sau să vă înscrieţi la cursuri, chiar și de reconversie profesională sau perfecționare continuă ori să întreprindeţi o delegație cu perspective.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Rac:

Axa peste care „cade” Luna Plină din data de 27 vă simbolizează finanțele, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele evenimentului astral se fac simțite în sfera banilor deținuți în asociere cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Oricât de nonconformiste ar fi aranjamentele voastre, ar fi bine să aibă la bază înscrisuri oficiale și limite bine stabilite.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Leu:

Deoarece Luna Plină din ziua de 27 interconectează casa personalității voastre cu cea care îi/le reprezintă pe asociații/te, colaboratorii/arele, clienții/tele, respectiv concurenții/tele voştri/astre, e de așteptat ca interacțiunile cu ei/le să se înmulțească săptămâna aceasta. Daţi-vă orgoliul deoparte pentru că ei/le consideră că aveți drepturi și obligații egale, niciunul dintre voi nefiind mai presus decât ceilalți/lelalte.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Fecioară:

Axa pe care o stimulează Luna Plină din 27 nu este doar a sănătății, ci și a muncii, semn că vă așteaptă o săptămână aglomerată la serviciu. Poate vă cadorisește conducerea cu sarcini pe care nu le-aţi întâlnit până acum și care vă provoacă să gândiţi, respectiv acţionaţi cu totul neconvențional. Tehnicile consacrate și strategiile tradiționale nu îşi au locul în aceste zile.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Balanţă:

Luna Plină din data de 27 creează o punte de legătură între casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup și cea a preocupărilor de moment, personale, indiciu că ar fi indicat să vă dedicaţi ambelor domenii în aceeași măsură. Totuși, pasiunile sau afacerile voastre vă solicită ca timp, energie și bani mai mult decât celelalte. Vedeţi dacă vă avantajează acest lucru ori ba!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Scorpion:

Luna Plină din 27 interconectează casa imobiliarelor și cea a carierei, dar efectele acestei lunații se resimt mai puternic în cea dintâi. Sunteţi sprijiniţi/te de către aştrii dacă înaintaţi doleanța unui birou nou, căutaţi un spațiu de desfășurare a activității profesionale, vă mutați ori achiziţionaţi un imobil ori teren. Se poate să mire pe toată lumea alegerea voastră, dar nu vă descurajaţi prea ușor!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Săgetător:

Aceeași axă pe care o stimulează Luna Plină din data de 27 simbolizează și deplasările, respectiv comunicarea și procesele birocratice. Alergătura de colo-colo în vederea obținerii unor aprobări sau semnării/ (re)negocierii contractelor, navetele, întâlnirile de afaceri, dar și ședințele au toate șansele să se finalizeze în favoarea voastră săptămâna aceasta. Faptul că sunteţi activi/e are și beneficii!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 27 stimulează tocmai axa financiară din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral se resimt în sfera banilor și a bunurilor pe care le aveţi deja în posesie. Acum e momentul să căutaţi metode inedite, originale de a vă valorifica posesiunile și de a vă rotunji veniturile. Nu vă fie teamă să faceţi ceva cu totul ieșit din comun!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Vărsător:

Chiar dacă efectele acestei lunații se resimt cu preponderență în casa personalității voastre, să nu uităm că Luna Plină din 27 o leagă de cea a asociaților/telor, colaboratorilor/arelor, clienților/telor, dar și a competiției. Faceţi-i/le să se simtă în centrul atenției, apreciați/te și admirați/te dacă vă doriţi să faceţi casă bună cu ei/le. E drept că voi credeţi că toți/ate sunteți egali/e, dar faceţi-i/le să creadă că sunt mai egali/e decât voi.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Peşti:

Casele interconectate de Luna Plină din 27 nu simbolizează doar sfera sănătății voastre fizice, respectiv mentale, ci și munca. Urgențele și răsturnările de situație generate de persoane din partea cărora nu vă aşteptaţi la un asemenea tratament ar putea constitui cuvintele de ordine ale acestei săptămâni. Nu vă fie teamă de imprevizibil și nou. Descurcaţi-vă cu ce vă oferă momentul! 

Horoscopul zilei de vineri, 20 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 20 iulie 2018


Horoscop 20 iulie 2018, Berbec:

Sunteţi într-o situaţie mai dificilă şi trebuie să alegeţi între ciocan şi nicovală. Încă nu ştiţi care este drumul pe care vă doriţi să mergeţi, motiv pentru care încercaţi să cereţi părerea oamenilor în care puteţi avea încredere şi care vă vor doar binele. Primiţi un sfat bun care vă va ajuta foarte mult, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 20 iulie 2018, Taur:

În această perioadă încercaţi din răsputeri să vă dezvoltaţi cu adevărat hobby-urile, talentele şi abilităţile. Este un moment foarte bun pentru a experimenta şi a testa lucruri noi; îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort deoarece vă aşteaptă ceva minunat, arată horoscopul zilei.


Horoscop 20 iulie 2018, Gemeni:

Astăzi poate fi considerată ziua sincerităţii pentru voi; aştrii vă oferă posibilitatea de a vă pune sufletul pe tavă şi a da frâu liber sentimentelor şi emoţiilor voastre. Este posibil să rezolvaţi chiar şi un conflict mai dificil, din trecut, avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 20 iulie 2018, Rac:

În prima parte a zilei de vineri vorbiţi deschis cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri despre planurile şi ideile voastre pentru proiectele de viitor. Din fericire, aceştia/stea vă susţin pe acest drum şi vă oferă undă verde pentru a face schimbările pe care voi le consideraţi necesare.


Horoscop 20 iulie 2018, Leu:

Încercaţi ca în această perioadă să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să rezolvaţi conflictele pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Sunteţi atenţi/te la emoţiile pe care aceştia le transmit şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri astfel încât lucrurile să se liniştească.


Horoscop 20 iulie 2018, Fecioară:

Este posibil ca azi să mergeţi la cumpărături, unde cheltuiţi mai mulţi bani decât intenţionaţi. Spre seară, o persoană la care ţineţi foarte mult vă face o vizită neaşteptată pentru a vă da o veste care vă va pune zâmbetul pe buze, arată horoscopul de azi.


Horoscop 20 iulie 2018, Balanţă:

Vă confruntaţi cu o problemă destul de dificilă şi nu ştiţi cum să o rezolvaţi; acceptaţi sfaturile oamenilor din jurul vostru, însă este foarte important să fiţi atenţi/te la ce simţiţi voi şi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Aveţi mai multă încredere în voi, doar voi ştiţi ce vă doriţi cu adevărat de la viaţă.


Horoscop 20 iulie 2018, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să luaţi o decizie nepotrivită în momentul nepotrivit şi să faceţi o greşeală care vă va da peste cap câteva planuri. Din fericire, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de profesionalism în această perioadă. În scurt timp, reuşiţi să rezolvaţi această situaţie dificilă.


Horoscop 20 iulie 2018, Săgetător:

Din cauza unei influenţe negative, este posibil ca în această perioadă să fiţi atraşi/se de distracţii scumpe şi cheltuieli care vă vor lăsa o gaură destul de uriaşă în buzunar. Încă mai puteţi remedia situaţia, trebuie doar să vă doriţi să faceţi acest lucru.


Horoscop 20 iulie 2018, Capricorn:

Sunteţi destul de prinşi/se cu treburi, sarcini, proiecte şi întâlniri importante pe plan profesional şi nu reuşiţi să vă mai găsiţi timp şi pentru viaţa personală. Aştrii vă sfătuiesc să încercaţi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu şi să îi explicaţi care este situaţia. Vă va înţelege şi vă va oferi spaţiul de care aveţi nevoie.


Horoscop 20 iulie 2018, Vărsător:

S-ar putea ca relaţia cu partenerii/ele de afaceri să fie tot mai strânsă în această perioadă deoarece lucraţi la câteva proiecte interesante şi frumoase. Munciţi mai mult, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 20 iulie 2018, Peşti:

Astăzi sunteţi mai sensibili/e decât de obicei şi este posibil să reacţionaţi diferit şi să fiţi răniţi/te destul de uşor la comentariile şi părerile făcute de oamenii din jurul vostru. Pe plan sentimental, veţi avea parte de o discuţie nu tocmai plăcută cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul sănătăţii, 23-29 iulie 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 23-29 iulie 2018


Horoscop 23-29 iulie 2018, Berbec:

Întâmplările cu care vine la pachet ziua de 23 v-ar putea determina să vă puneţi la îndoială sistemul de valori, principii și credințe. Poate nu este cazul să vedeţi lucrurile în alb și negru, ci să realizaţi că nimic nu are loc la voia întâmplării. Depinde de voi să găsiţi capacitatea de a vă adapta schimbărilor fără a face din țânțar armăsar. Faceţi ajustările necesare și priviţi cu încredere către viitor, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Taur:

Zilele de 24, 25 și 26 vă pot demonstra că sunteţi cam rigizi/de în gândire, fapt care poate veni în detrimentul evoluției voastre personale. V-ar prinde bine să încercaţi să vedeţi viața dintr-o altă perspectivă, ieșind din acea zonă de confort care vă e familiară, dar care vă constrânge de ceva timp încoace. Nu lăsaţi noutatea să vă sperie. Scoateţi capul la lumină și vedeţi ce se întâmplă, arată horoscopul săptămânii.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Gemeni:

Dat fiind că Luna Plină din data de 27 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, dar mai cu seamă casa filozofiei voastre de viață, e bine să vă personalizaţi sistemul de valori, principii și credințe. Aţi putea împrumuta câteva de la oamenii care îşi celebrează unicitatea, dar bine ar fi să le descoperiţi pe acelea care vorbesc întru-totul despre voi. Este momentul să vă lărgiţi viziunile!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Rac:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 27 nu are doar o natură financiară, ci sugerează și gradul vostru de posesivitate. Tocmai din acest motiv, se poate să aveţi pretenția, mai mult decât în mod normal, să primiţi în viață și mai ales în relațiile cu ceilalți/lelalte la fel de mult pe cât oferiţi. Dacă vă doriţi să evitați eventualele dezamăgiri, ar fi indicat să evitați să aveţi astfel de așteptări.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Leu:

În intervalul 24-26 iulie, s-ar putea ca acest sector de viață să vină în atenția voastră, în cel mai fericit caz prin faptul că vă decideţi să vă ordonaţi alimentația sau să adoptați un stil de viață mai sever. În caz contrar, este posibil să fie nevoie să o faceţi obligatoriu ca urmare a faptului că bunăstarea voastră fizică are de suferit. Luaţi taurul de coarne și faceţi schimbările care se impun înainte ca sănătatea voastră să fie pusă în pericol.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Fecioară:

Luna Plină din 27 se suprapune tocmai pe axa caselor sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se fac simțite cu precădere la nivelul bunăstării voastre fizice. Dacă vă încearcă un simptom persistent cu totul ciudat, poate ar fi timpul să vă programaţi un consult. În aceeași măsură, poate fi vorba fie de ceva serios, fie de un junghi inofensiv, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Balanţă:

Ziua de 29 iulie s-ar putea să fie cea care vă determină să vă îndreptaţi atenția asupra sănătății. Ce e drept, v-aţi permis cam multe în ceea ce privește alimentația, iar motivația de a face sport v-a cam lipsit în ultima vreme. Începeţi să vă redresaţi ușor, fără să vă propuneţi obiective nerealizabile.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Scorpion:

E adevărat că Luna Plină din data de 27 nu ocupă nicio casă a sănătății din horoscopul vostru general, dar se face simțită cu precădere în cea a familiei, fundația universului vostru interior. Puteți considera că anumite experiențe atipice din trecut v-au marcat mult și acţionaţi greșit în unele conjuncturi din cauza acestui lucru. Acum a venit momentul să vă eliberaţi de sub influența lor!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Săgetător:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 27 este cea a cunoașterii, ocazie numai bună să vă dedicaţi dezvoltării personale. Cărțile de autocunoaștere, dar și atelierele de profil vă pot ajuta în acest sens. Interesaţi-vă de disponibilitatea lor în oraşul în care trăiţi și nu vă sfiiţi să le acordaţi o șansă. Se prea poate să vă surprindă cu eficiența lor în acest proces.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Capricorn:

Dacă lunea vă surprinde într-o dispoziție reflexivă, meditativă, nostalgică pe alocuri, în zilele de 24, 25 și 26 sunteţi din nou pe val, în elementul vostru pe deplin. Poate că v-aţi însușit lecțiile finalului săptămânii trecute și acum vă e clar cum să procedaţi dacă vă mai întâlniţi cu ele. Nu uitaţi să mai cedaţi controlul din când în când pentru că nu vă face bine să le luaţi pe toate în cârcă, arată horoscopul săptămânal.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Vărsător:

De vreme ce una dintre casele stimulate de Luna Plină din 27 este tocmai cea a vitalității voastre, nu e de mirare dacă organismul vostru răspunde prompt acestei lunații. Poate că veţi întâmpina probleme în ceea ce privește odihna și veţi gestiona destul de greoi energiile acestui eveniment astral. Totuși, nu vă descurajaţi, căci vă aflaţi printre privilegiații/tele acestei săptămâni.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Peşti:

Luna Plină din data de 27 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării voastre mentale. Nu vă prea convine în mod normal să vă simţiţi diferit de ceilalți/lelalte, dar cu această ocazie, ar fi indicat să conştientizaţi că tocmai acest lucru vă face speciali/e. Apreciaţi-vă cu totul! 

Horoscopul zilei de joi, 19 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 19 iulie 2018


Horoscop 19 iulie 2018, Berbec:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde vreţi să vă ocupaţi de câteva proiecte la care aţi făcut planuri o perioadă lungă de timp. Aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort deoarece ştiţi că veţi avea parte doar de beneficii frumoase, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 19 iulie 2018, Taur:

Lucrurile evoluează frumos pentru voi pe plan profesional; aveţi un proiect interesant de care vă ocupaţi cu drag şi încercaţi să îi oferiţi cât mai mult timp astfel încât să îl dezvoltaţi şi să vă bucuraţi de beneficiile sale. Spre seară, sunteţi atenţi/te la viaţa sentimentală, arată horoscopul zilei.


Horoscop 19 iulie 2018, Gemeni:

În această perioadă sunteţi preocupaţi/te de problemele financiare, pe care vreţi să le rezolvaţi cât mai repede cu putinţă. Deşi timpul nu este tocmai de partea voastră, nu vă faceţi griji şi vă păstraţi calmul deoarece ştiţi că lucrurile se vor aranja în scurt timp în favoarea voastră.


Horoscop 19 iulie 2018, Rac:

Ziua de joi este foarte bună pentru a lua decizii majore în viaţa personală. Sunteţi foarte atenţi/te la oamenii din jurul vostru şi comunicaţi deschis cu aceştia, reuşind să spuneţi ce aveţi pe suflet. Este posibil să începeţi o relaţie de prietenie cu o persoană pe care o întâlniţi în această seară.


Horoscop 19 iulie 2018, Leu:

Ziua de astăzi este una destul de aglomerată pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi atenţi/te la viaţa profesională, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini care nu mai pot fi amânate. În cazul în care nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 19 iulie 2018, Fecioară:

Dacă vreţi să vă rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi în această perioadă, aştrii vă sfătuiesc să învăţaţi să aveţi mai multă încredere în voi şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. În discuţiile cu oamenii din jurul vostru daţi dovadă de maturitate, arată horoscopul de azi.


Horoscop 19 iulie 2018, Balanţă:

Joi este o zi interesantă pentru voi deoarece vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde purtaţi câteva discuţii frumoase cu partenerul/a de cuplu. Este posibil să vă doriţi să faceţi o schimbare în viitorul vostru şi cereţi sfatul persoanei iubite.


Horoscop 19 iulie 2018, Scorpion:

Ziua de azi vă pune la încercare; se anunţă o perioadă destul de încărcată, cu multe sarcini şi proiecte importante de care trebuie să vă ocupaţi. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi încredere în voi şi să continuaţi pe acest drum pentru că în scurt timp veţi vedea rezultate frumoase.


Horoscop 19 iulie 2018, Săgetător:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă puneţi în aplicare câteva planuri pe care le aveţi în cap de ceva timp. Aveţi încredere în voi şi alergaţi în continuare după visurile voastre deoarece în scurt timp le veţi vedea devenind realitate.


Horoscop 19 iulie 2018, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu sarcini importante la locul de muncă; faceţi tot posibilul să le acordaţi atenţia necesară deoarece chiar şi o simplă greşeală poate duce la compromiterea proiectului la care lucraţi. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 19 iulie 2018, Vărsător:

Astăzi sunteţi atenţi/te la tot ce înseamnă viaţă profesională; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi activi/e şi concentraţi/te asupra documentelor importante. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 19 iulie 2018, Peşti:

Primele ore ale dimineţii vă găsesc concentraţi/te asupra vieţii profesionale; participaţi la şedinţe importante, unde încercaţi să vă expuneţi punctul de vedere cu privire la viitoarele proiecte şi, de asemenea, să rezolvaţi micile probleme în ceea ce priveşte parteneriatele, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul zilei de miercuri, 18 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 18 iulie 2018


Horoscop 18 iulie 2018, Berbec:

Ziua de miercuri nu este una tocmai potrivită pentru a face schimbări pe plan profesional; profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă relaxaţi şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Purtaţi câteva discuţii foarte frumoase cu oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 18 iulie 2018, Taur:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un proiect frumos de care vreţi să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Aveţi încredere în voi şi detaliaţi toate aspectele de care trebuie să ţineţi cont astfel încât să vă fie mai uşor imediat ce vă apucaţi de treabă.


Horoscop 18 iulie 2018, Gemeni:

Aştrii vă sfătuiesc ca în această perioadă să vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor obişnuite. Sunteţi uşor agitaţi/te şi nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum ar trebui asupra lucrurilor importante. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 18 iulie 2018, Rac:

Sunteţi prinşi/se cu numeroase sarcini importante pe plan profesional şi abia dacă aveţi timp să respiraţi. Superiorii au încredere în voi, motiv pentru care simţiţi că trebuie să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a nu îi dezamăgi. Spre seară, sunteţi atenţi/te la viaţa sentimentală.


Horoscop 18 iulie 2018, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu sarcinile de la locul de muncă; este posibil să purtaţi o discuţie cu superiorii cu privire la o schimbare care va aduce lucruri noi şi interesante în viaţa voastră profesională. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 18 iulie 2018, Fecioară:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini pe care până acum le-aţi tot amânat. Sunteţi atenţi/te la detalii şi faceţi tot posibilul să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 18 iulie 2018, Balanţă:

În viaţa voastră au loc câteva schimbări interesante la care trebuie să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă. Aveţi încredere în voi şi sunteţi optimişti/ste deoarece ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi în continuare. Oamenii dragi din viaţa voastră vă susţin necondiţionat.


Horoscop 18 iulie 2018, Scorpion:

Miercuri este o zi mai dificilă pentru voi în ceea ce priveşte relaţiile cu persoanele din jurul vostru; discuţiile sunt destul de aprinse şi vă este greu să vă păstraţi calmul deoarece ştii că voi aveţi dreptate. Încercaţi să fiţi mai relaxaţi/te şi acordaţi mai multă atenţie cuvintelor pe care le spuneţi.


Horoscop 18 iulie 2018, Săgetător:

Azi sunteţi destul de sociabili/e şi reuşiţi să interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru; mai mult, este posibil să obţineţi un parteneriat de lungă durată cu o persoană destul de importantă. Spre seară, vă bucuraţi de compania prietenilor/elor apropiaţi/te.


Horoscop 18 iulie 2018, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi cu partenerii/ele de afaceri sunt destul de aprinse; sunteţi uşor încăpăţânaţi/te şi nu acceptaţi compromisuri, motiv pentru care riscaţi să pierdeţi câteva proiecte destul de importante. Încercaţi să vă relaxaţi şi acceptaţi propunerile pe care le primiţi, sunt mai mult în favoarea voastră.


Horoscop 18 iulie 2018, Vărsător:

Ziua de astăzi nu este tocmai bună pentru a vă ocupa de sarcini foarte importante; nu aveţi răbdare şi este posibil să faceţi câteva greşeli pe care cu greu veţi reuşi să le mai îndreptaţi. Aştrii vă recomandă să rămâneţi la sarcinile obişnuite.


Horoscop 18 iulie 2018, Peşti:

Nu sunteţi pregătiţi/te să vă asumaţi responsabilităţi, însă vă doriţi să vedeţi câteva schimbări frumoase pe plan financiar în viitorul apropiat. Aştrii vă recomandă să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă apucaţi de treabă dacă vreţi rezultate. 

Horoscopul zilei de marți, 17 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marți, 17 iulie 2018


Horoscop 17 iulie 2018, Berbec:

Ești expresivă și sociabilă pe întreg parcursul zilei. Lucrurile se aranjează de la sine exact așa cum îți dorești. Nu depui niciun efort în absolut nimic din ceea ce întreprinzi. Chiar dacă îți este dificil să îți exprimi sentimentele, nu alegi să le reprimi. Ele îți dictează întreaga viață.


Horoscop 17 iulie 2018, Taur:

Astăzi ești pusă în postura de a prelua frâiele pentru a organiza și manageria o tranzacție profesională importantă. Reușita aceasta este esențială pentru modul în care va evolua cariera ta. Consideri că ai instrumentele necesare pentru a atinge succesul la care visezi.


Horoscop 17 iulie 2018, Gemeni:

Adori să fii la conducere și îți place enorm să fii o forță mobilizatoare pentru cei din jur. Această abilitate pe care o ai te ajută să ieși în evidență, mai ales în plan profesional. Majoritatea colegilor de la birou văd în tine o persoană capabilă de a face față oricărei situații tensionate.


Horoscop 17 iulie 2018, Rac:

În ultimele zile nu ai putut să te ocupi de toate detaliile unor proiecte și simți că dezorganizarea din jur te sufocă. Niciodată nu ai fost mai ”împrăștiată” emoțional ca în această perioadă. Este posibil ca anumite evenimente din viața ta să scoată la iveală frustrări pe care îți este greu să le integrezi.


Horoscop 17 iulie 2018, Leu:

Astăzi îți dorești să ajungi la zi cu partea administrativă. Ai rămas în urmă cu unele din proiectele personale și nu vrei să mai faci niciun compromis în acest sens. Adori să faci lucruri care îți aduc confort emoțional. Seara alegi să o petreci citind una din cărțile preferate.


Horoscop 17 iulie 2018, Fecioară:

Abilitățile în sfera creativității te ajută să rezolvi anumite probleme în această dimineață. Elimini foarte repede lucrurile neesențiale și faci tot ceea ce poți pentru a îți îndeplini scopurile profesionale. Seara este numai bună pentru a fi petrecută alături de cei mai buni prieteni.


Horoscop 17 iulie 2018, Balanţă:

Chiar dacă nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele contează destul de mult pentru tine. Ții la statutul social al celor cu care te împrietenești. Această nevoie de a investi în imagine poate avea un substrat psihologic mult mai profund decât ceea ce pare.


Horoscop 17 iulie 2018, Scorpion:

Totul se rezumă la echilibru și flexibilitate în acest început de zi. Sportul te ajută să funcționezi foarte bine din punct de vedere fizic. Prin relaxare și detensionare și psihicul tău va ajunge același nivel în scurt timp. Luptă într-un mod calm și perseverent pentru ceea ce îți dorești!


Horoscop 17 iulie 2018, Săgetător:

Perioada de repaus din cauza stării precare de sănătate te-a scos de tot din ritm. Ai multe planuri amânate sau de care pur și simplu nu te-ai putut ocupa. Această zi pare să fie ca un nou început pentru tine. Îți setezi noi obiective care te vor ajuta să îți recapeți motivația.


Horoscop 17 iulie 2018, Capricorn:

Starea de bine pe care o resimți astăzi te ajută să pui la punct dezorganizarea din viața ta. Se pare că acum privești lucrurile cu mai multă claritate. Chiar dacă uneori realitatea pe care o trăiești este ”greu de curprins”, dai tot ceea ce e mai bun în tine pentru a reuși să faci asta.


Horoscop 17 iulie 2018, Vărsător:

Astăzi, la birou, pot apărea destul de multe neînțelegeri din cauza mediului tensionat în care se desfășoară activitatea. Dacă acest lucru se întâmplă, este important pentru echilibrul tău interior să nu iei nimic personal și să păstrezi o atitudine degajată, dar respectuoasă.


Horoscop 17 iulie 2018, Peşti:

Ești foarte jovială în raport cu cei din jur. Această atitudine, chiar și inconștientă, îl pune uneori într-o situație inconfortabilă pe partenerul tău. Știi întotdeauna să îți motivezi alegerile. Independent de acest lucru, este important să faci și alegerile potrivite. 

Horoscopul zilei de luni, 16 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 16 iulie 2018


Horoscop 16 iulie 2018, Berbec:

Deși nu îți dai seama de acest lucru, binele pe care îl poți face celor din jur este unul de mare valoare atât pentru tine, cât și pentru persoanele în cauză. Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea emoțională.


Horoscop 16 iulie 2018, Taur:

Astăzi trebuie să fii pregatită să acționezi în consecință, indiferent de postura în care te vei afla. În viața personală ești supusă la conflicte emoționale destul de puternice care te vor scoate din zona de confort. Ziua se anunță greoaie în ceea ce privește activitatea de la birou.


Horoscop 16 iulie 2018, Gemeni:

Temerile tale în raport cu relația personală sunt tot mai accentuate. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi. Din păcate, nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale.


Horoscop 16 iulie 2018, Rac:

Dacă ești implicată într-o relație, iubirea celui de lângă tine te ajută să te simți dorită și apreciată. Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.


Horoscop 16 iulie 2018, Leu:

În acest început de săptămână este esențial modul în care pui problema. Indiferent de contradicția în care te afli, trebuie să aduci argumente solide care să îți susțină poziția. La birou reușești să nu te lași influențată de dorința celor din jur de a te atrage în tot felul de acțiuni imorale.


Horoscop 16 iulie 2018, Fecioară:

Nivelul de energie crește progresiv în aceată perioadă. Cu fiecare zi care trece simți că poți face multe lucruri pe care ți le dorești și astfel reușești să îți definești poziția în raport cu multe aspecte. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.


Horoscop 16 iulie 2018, Balanţă:

Te lași condusă de ceea ce simți și firea jovială pe care o ai te ajută să traiești intens alături de persoana iubită. Ești sensibilă din punct de vedere al imunității. Este posibil să contactezi un virus destul de puternic care te va ține la pat pentru câteva zile. Cu toate astea, reușești să te odihnești.


Horoscop 16 iulie 2018, Scorpion:

Te simți ușor intrigată de anumite aspecte personale. Nu reușești să îți dai seama care este strategia pe care trebuie să o aplici pentru a lua cele mai bune decizii. Atunci cand te lași condusă de intuiție, o dai în bară și acest lucru te face să te simți vulnerabilă.


Horoscop 16 iulie 2018, Săgetător:

Ți-e greu să te gândești la proiecte pe termen lung sau să te implici mai mult în viața sentimentală, indiferent de cât de mult ți-ai dori acest lucru. Din fericire, este vorba despre o dispoziție trecătoare. Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, nu oferi niciun feedback în acest sens.


Horoscop 16 iulie 2018, Capricorn:

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Le alegi întotdeauna în pofida propriei persoane. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă. O atitudine deschisă și dedicată aduce garantat succes întregii echipe.


Horoscop 16 iulie 2018, Vărsător:

Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să te integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă. Deși sunt situații în care este indicat să te lași dusă de val, de multe ori acționezi incoștient și fără noimă.


Horoscop 16 iulie 2018, Peşti:

Niște energii puternice creează haos în viața ta. Acțiunile de astăzi au efecte pe termen lung! Atunci când vine vorba de alegeri profesionale, cauți mereu să te sfătuiești cu persoana iubită. Aceasta îți induce o stare de echilibru și astfel privești lucrurile cu mai multă maturitate. 

Horoscopul zilei de miercuri, 11 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 11 iulie 2018


Horoscop 11 iulie 2018, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu sarcini importante pe plan profesional; sunteţi atenţi/te la detalii şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi situaţiile dificile. Un/o coleg/ă de echipă vă dă un sfat bun de care ar fi bine să ţineţi cont pentru că vă va aduce multe beneficii frumoase, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 11 iulie 2018, Taur:

Ziua de azi vă găseşte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; încercaţi să vă planificaţi cât mai bine sarcinile astfel încât să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi până la încheierea programului. O discuţie cu un/o partener/ă de echipă vă va ajuta să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru, arată horoscopul de azi.


Horoscop 11 iulie 2018, Gemeni:

Această perioadă este una destul de aglomerată şi dificilă pentru voi; încercaţi să fiţi foarte atenţi/te la fiecare pas pe care îl faceţi astfel încât să grăbiţi lucrurile şi să ajungeţi acolo unde vă doriţi cât mai repede cu putinţă. Spre seară, vă relaxaţi alături de cei/le dragi.


Horoscop 11 iulie 2018, Rac:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Este posibil să purtaţi câteva discuţii serioase care să vă ajute să înţelegeţi mai bine care sunt schimbările pe care trebuie să le faceţi pentru viitorul vostru.


Horoscop 11 iulie 2018, Leu:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale deoarece aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; încercaţi să fiţi foarte atenţi/te şi să vă ocupaţi de fiecare problemă pe care o aveţi cu cu multă seriozitate şi maturitate. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 11 iulie 2018, Fecioară:

Aştrii vă oferă miercuri mână liberă în ceea ce priveşte viaţa profesională; aşadar, îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva alegeri destul de importante care vă vor aduce schimbări frumoase şi curajoase. Beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse, arată horoscopul zilei.


Horoscop 11 iulie 2018, Balanţă:

Aveţi foarte multe aşteptări de la oamenii din jurul vostru şi din acest motiv este posibil ca de multe ori să fiţi dezamăgiţi/te. Astăzi, o persoană la care ţineţi foarte mult face o schimbare cu care nu sunteţi deloc mulţumiţi/te. Din păcate, nu prea aveţi ce să faceţi, aşa că nu vă rămâne decât să vă conformaţi şi să o susţineţi.


Horoscop 11 iulie 2018, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; vă ocupaţi de câteva sarcini importante şi trebuie să fiţi foarte atenţi/te. După orele prânzului, este posibil să apară câteva discuţii tensionate între colegii/ele de echipă, aşa că încercaţi să rezolvaţi această situaţie cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 11 iulie 2018, Săgetător:

Sunteţi uşor dezamăgiţi/te de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional şi încercaţi pe cât posibil să faceţi câteva schimbări astfel încât să profitaţi şi voi de munca voastră. Este posibil ca spre seară să primiţi un sfat foarte bun de la o persoană la care nici măcar nu vă aşteptaţi; ar fi bine să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 11 iulie 2018, Capricorn:

Aţi intrat într-o oarecare rutină nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Simţiţi că nu mai găsiţi bucurie şi parcă nimic nu vă mulţumeşte. Poate că este timpul să priviţi adânc în sufletul vostru şi să descoperiţi care sunt visurile voastre; niciodată nu este prea târziu pentru a le pune în aplicare.


Horoscop 11 iulie 2018, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se cu sarcini profesionale destul de importante; este posibil să participaţi la câteva şedinţe cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii pentru a discuta planurile pentru viitoarele proiecte. Ideile voastre sunt foarte apreciate de majoritatea colaboratorilor/arelor.


Horoscop 11 iulie 2018, Peşti:

Este posibil ca ziua de 11 iulie să fie ziua unui nou început pentru voi; vă doriţi de mult timp să faceţi o schimbare pe plan profesional şi simţiţi că acesta este cel mai bun moment. Chiar dacă oamenii din jurul vostru nu sunt de acord cu deciziile pe care vreţi să le luaţi, vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie şi mergeţi mai departe cu visurile voastre, arată horoscopul zilnic. 

Horoscopul sănătăţii, 16-22 iulie 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 16-22 iulie 2018


Horoscop 16-22 iulie 2018, Berbec:

În jurul zilei de 21 iulie, puteți avea şansa de a participa la un atelier de sudare a relației cu colegii/ele de muncă care nu numai că vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine tovarășii/ele de serviciu, dar vă oferă și șansa de a vă relaxa activ. Dintre toate tipurile de activități menite să vă reîncarce bateriile, aştrii prefigurează că odihna prin sport vi se potrivește cel mai bine, combinând utilul cu plăcutul, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Taur:

Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 21 iulie se poate să vă scoată nu numai din zona de confort, ci și din pepeni, ceea ce nu e deloc un lucru obișnuit pentru nişte persoane atât de calme ca și voi. S-ar putea ca întâmplările în sine să nu fie dramatice, dar se pare că grămada de răsturnări de situație din ultima perioadă a cerut vârf, iar acum trebuie să vă mulaţi pe circumstanțele date, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Gemeni:

Luaţi presiunea exercitată de aştrii pe sistemul vostru excretor de la începutul săptămânii ca pe un avertisment. Femeilor născute în acest semn le este indicat să îşi programeze un consult la ginecolog, poate chiar și un set de analize, în timp ce bărbaţilor născuți sub această zodie le este sugerată o vizită la urolog. Nu lăsaţi acest context astral să vă prindă pe picior greșit! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Rac:

La mijlocul săptămânii, încercaţi să nu staţi ţintuiţi/te pe scaunul de la birou toată ziua. Luaţi pauze scurte pentru a ieși la aer, a vă dezmorți picioarele și a sta la o poveste cu colegii/ele. În caz contrar, s-ar putea să înţepeniţi sau să vă pricopsiţi cu crampe musculare dacă nu faceţi puțină mișcare. Dacă nu vă permiteți luxul acestor momente de respiro, aştrii vă recomandă o plimbare la pas alergător prin parc. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Leu:

Ziua de 21 iulie se poate să nu vă prindă într-o formă tocmai bună. Poate că v-aţi ales cu o oboseală psihică cruntă în urma săptămânii de muncă, motiv pentru care vi se recomandă să vă programaţi un weekend lejer care să nu vă suprasolicite. Bine ar fi totuși să nu vă închideţi în casă pentru că aveţi nevoie să vă încărcaţi cu energia unor oameni optimişti. Înconjuraţi-vă cu prieteni/e buni/e! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Fecioară:

În 22 iulie, se prea pare că veţi primi un binemeritat imbold de energie. Așadar, încercaţi să vă ţineţi departe de băuturi care vă pot agita și mai puternic. Orice aţi alege să faceţi în această zi, asiguraţi-vă că faceţi sport și vă ţineţi mintea ocupată. În felul acesta, veţi reuși să faceţi față cu succes tuturor angajamentelor sociale care vă vor reveni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Balanţă:

Dacă se întâmplă să nu vă simţiţi prea bine în zilele de 21 şi 22 iulie, ba chiar vă gândiţi că aţi căzut pradă vreunui virus, apelaţi la remedii naturiste și ascultaţi de sfatul bunicii. Mai mult ca sigur, știe ce-ar trebui să luaţi într-o asemenea situație. Aştrii preconizează că odihna și eliberarea de stres vor contribui la vindecarea voastră! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Scorpion:

În zilele de 21 şi 22 iulie, se găsește cineva sau ceva în imediata voastră apropiere care să vă sâcâie și să vă aducă la capătul răbdărilor. Dacă ar putea să vă afecteze fizic într-un fel sau altul, încercaţi să menţineţi distanța. Poate că nu aveţi ce face în această privință și nu puteți evita această sursă continuă de stres, dar depinde numai de voi dacă lăsaţi sau nu garda jos în fața acestui element perturbator. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Săgetător:

Din câte se pare, funcţionaţi pe avarii la începutul acestei săptămâni. Indiferent dacă simţiţi că vă paște vreo boală sau doar nu staţi prea bine cu moralul, cert e că vi se recomandă să nu cereţi prea multe de la voi înşivă/sevă în zilele de 16 şi 17 iulie. Bine ar fi să meşteriţi tot timpul câte ceva, căci altfel vă puteți afunda și mai adânc în gândurile voastre. E important să vă menţineţi zâmbetul pe buze zilele acestea! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Capricorn:

Ideile preconcepute despre ce viață ar trebui să trăiţi, cum ar trebui să arătați și în ce fel ar trebui să fie societatea în care trăiţi vă pot produce multă nefericire în ziua de 21 iulie. E adevărat că uneori vă predaţi mâniei controlului, dar ori de câte ori vă încăpăţânaţi să credeţi că ceva anume nu ar putea să vi se întâmple tocmai vouă, se termină prost. Aştrii vă recomandă să priviţi partea plină a paharului! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Vărsător:

În mod normal, dispuneţi de resurse infinite de toleranță și acceptare în ceea ce îi/le privește pe ceilalți/lelalte, dar există momente în care ajungeţi la fundul sacului. Vă întâlniţi cu una dintre aceste ocazii cândva în preajma zilei/lor de 21 şi/sau 22 când se poate să spuneţi lucruri pe care să le regretați mai târziu. Evitaţi să le permiteți temerilor, frustrărilor sau nemulțumirilor să vorbească pentru voi în ziua de 21 iulie. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Peşti:

Meditația vă poate ajuta să vă calmaţi pe interior, să vă găsiţi locul și să vă puteți bucura de ultima zi din această săptămână. În caz contrar, vă puteți alege cu o noapte albă din cauza unei acute insomnii ori vă epuizaţi într-atât de mult, încât nu vă treziţi la timp luni. Aştrii vă recomandă o sesiune de masaj sau chiar o zi de plajă care vă va ajuta să vă recalibraţi bateriile și să petreceţi mai mult timp alături de cei/le dragi, arată horoscopul acestei săptămâni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti. 

Horoscopul sănătăţii, 9-15 iulie 2018

 
Horoscopul săptămânii viitoare: 9-15 iulie 2018


Horoscop 9-15 iulie 2018, Berbec:

Deoarece Luna Nouă din 13 are loc în casa familiei, fundația universului vostru interior, e de așteptat să vă năpădească amintirile, ba chiar să vă gândiţi cu nostalgie la momentele frumoase din trecut și/sau copilărie, stare de ușoară melancolie care vă e oarecum străină. Nu vă faceţi prea multe griji, e o toană de moment care vă va da din când în când târcoale săptămâna aceasta și nimic mai mult, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Taur:

E adevărat că Luna Nouă din data de 13 nu ocupă casa sănătății din horoscopul vostru general, dar merită menționat faptul că a venit momentul potrivit să îi împărtăşiţi cuiva drag câteva din supărările voastre care altfel ar putea să vă afecteze bunăstarea fizică. Așadar, dacă simţiţi că ceva vă necăjește și nu vreţi să degenereze într-o afecțiune, aştrii vă recomandă să vă destăinuiţi unui/ei apropiat/e, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Gemeni:

Casa a II-a în care se formează Luna Nouă din ziua de 13 nu simbolizează doar valorile voastre materiale, ci și cele morale pe care încercaţi să le respectați, ceea ce înseamnă că nu v-ar prinde rău să vă ghidaţi după principiul „ce vouă nu vă place, altora nu le faceţi”. În acest fel, vă scutiţi de dureri de cap inutile care ar putea ajunge să vă îngrijoreze în detrimentul lucrurilor care contează în realitate. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Rac:

Deoarece Luna Nouă din 13 iulie ocupă casa personalității, dar și a vitalității voastre, e de așteptat să îi simţiţi influența destul de puternic. Poate că nu vă conferă mai multă energie, dar urmărește să vă facă să conştientizaţi faptul că nu trebuie neglijată hrănirea sufletului. În caz contrar, v-aţi putea alege cu și mai multe toane, capricii și schimbări bruște ale stării de spirit. Aveţi mai multă grijă de inima voastră! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Leu:

Luna Nouă din data de 13 se formează în casa subconștientului vostru, deci nu ar fi de mirare dacă vă dă târcoale săptămâna aceasta sentimentul că nu sunteţi iubiţi/te, apreciaţi/te și admiraţi/te la adevărata voastră valoare. Aceste neliniști vă pot cauza disconfort gastric, ceea ce înseamnă că se cere să nu mai căutaţi validare și acceptare exterioară. Întâi de toate, trebuie să fiţi fericiţi/te voi cu voi înşivă/sevă! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Fecioară:

Fecioarele care au probleme cu tensiunea arterială sau suferă de afecțiuni cardiace ar fi indicat să se țină sub atentă supraveghere medicală în intervalul 13-14 iulie. De asemenea, cei/le născuți/te în acest semn care au în familie persoane diagnosticate cu boli de inimă sunt sfătuiți/te să îşi facă un consult preventiv. În acest fel, se pot asigura că sunt în afara oricărui pericol. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Balanţă:

Se poate ca ziua de 15 iulie să nu vă surprindă în toanele cele mai bune. Vă nemulțumește ceva la voi înşivă/sevă sau la cineva din jurul vostru și vă e mai dificil decât de obicei să găsiţi resursele pentru a vă bucura de darurile cu care v-a cadorisit soarta. Aştrii vă reamintește că ar fi bine să vă apreciaţi pe voi și pe ceilalți/lelalte așa cum sunteți! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Scorpion:

Cum Luna Nouă din 13 se formează în casa filozofiei voastre de viață, e chiar recomandat să vă ajustaţi sistemul de valori și principii după care vă ghidaţi. Acum ar fi bine să vă găsiţi curajul de a fi vulnerabili/e. Nu înseamnă că trebuie să vă transformaţi în ținta agresivităților exterioare, ci doar să vă înfăţişaţi celor care merită încrederea și afecțiunea voastră așa cum sunteţi voi, fără nicio mască socială. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Săgetător:

Luna Nouă din 13 se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, deci aşteptaţi-vă la evenimente cu impact emoțional care vă provoacă să vă reevaluaţi investițiile de timp, energie, sentimente, chiar și bani în relațiile cu cei/le din jur. Acordaţi-vă câteva momente de meditație și introspecție săptămâna aceasta pentru a vă recalibra universul interior. Lăsaţi-vă ghidaţi/te de intuiție! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Capricorn:

Intervalul 13-14 iulie se poate dovedi oarecum epuizant la nivel emoțional, fapt care ar putea să vă priveze de energia pe care aţi putea-o folosi pentru a vă ocupa de chestiuni cu adevărat urgente. Deși nu vă e tocmai ușor să cedaţi controlul și să delegaţi o parte din sarcinile voastre celorlalți/te, căutaţi să nu vă luaţi în spate o cruce mai grea decât puteți duce. Aştrii vă recomandă să fiţi realişti/ste cu privire la capacitățile voastre! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Vărsător:

Luna Nouă din 13 se formează în casa sănătății din horoscopul vostru general, devenind mai clar ca oricând că dincolo de detașarea voastră emoțională se ascunde o sensibilitate rară, vulnerabilă la energiile din afară. Neasumarea nevoilor și dorințelor poate atrage după sine dezvoltarea unor afecțiuni care nu fac altceva decât să evidenţieze că se cere să vă racordaţi la sinele vostru profund. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 9-15 iulie 2018, Peşti:

Casa a V-a pe care o ocupă Luna Nouă din data de 13 reprezintă și iubirea, respectiv relațiile cu cei/le mici, indiciu că viața voastră personală se prefigurează a urma o curbă ascendentă. Grija și căldura sufletească pe care le investiţi în povestea voastră de dragoste, dar și în legăturile cu copiii voştri vă ajută să treceţi mai ușor peste episoadele mai nereușite din trecut. Aştrii vă recomandă să daţi frâu liber afecțiunii și romantismului, arată horoscopul acestei săptămâni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti. 

Horoscopul zilei de marţi, 10 iulie 2018

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 10 iulie 2018


Horoscop 10 iulie 2018, Berbec:

A doua zi a săptămânii pare să fie una foarte interesantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii aflaţi că în această săptămână trebuie să faceţi mai multe drumuri în diferite oraşe pentru a gestiona anumite probleme şi a vă ocupa de câteva proiecte destul de importante. Superiorii au încredere în voi şi asta vă bucură foarte mult, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 10 iulie 2018, Taur:

În această perioadă încercaţi să vă gestionaţi cât mai mult timpul astfel încât să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi; aveţi foarte multe idei de proiecte frumoase şi vreţi să le puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu, arată horoscopul de azi.


Horoscop 10 iulie 2018, Gemeni:

Începeţi ziua de marţi cu zâmbetul pe buze. După o perioadă petrecută alături de oamenii dragi, aveţi suficientă energie pentru a face faţă cu succes tuturor provocărilor apărute pe plan profesional. Spre seară, este posibil ca un/o coleg/ă de echipă să vă ceară ajutorul într-o problemă mai delicată.


Horoscop 10 iulie 2018, Rac:

A doua zi a săptămânii este una foarte frumoasă pentru Raci. Superiorii vă dau câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi şi au încredere că le veţi rezolva exemplar. Pentru a fi siguri/e că veţi avea cele mai bune rezultate, îndrăzniţi să cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de echipă.


Horoscop 10 iulie 2018, Leu:

Ziua de marţi vă găseşte destul de liniştiţi/te şi relaxaţi/te; este posibil ca pe plan profesional superiorii să vă propună o schimbare interesantă care vă va aduce multe beneficii în viitorul apropiat. Discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 10 iulie 2018, Fecioară:

Începeţi ziua de 10 iulie cu o schimbare foarte frumoasă pentru voi. Pe plan profesional alegeţi să vă ocupaţi de un proiect important alături de o echipă de oameni în care aveţi mare încredere. Aceasta este şansa voastră să le demonstraţi tuturor cât de importanţi/te sunteţi pentru companie şi ce rezultate puteţi avea dacă vă puneţi mintea la contribuţie, arată horoscopul zilei.


Horoscop 10 iulie 2018, Balanţă:

Prima parte a zilei de astăzi este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă planificaţi cât mai bine săptămâna astfel încât să nu fiţi aglomeraţi/te. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi deoarece are nevoie de ajutorul vostru într-o problemă destul de delicată.


Horoscop 10 iulie 2018, Scorpion:

Astăzi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi o schimbare foarte importantă pe plan profesional; acceptaţi un proiect major, care vă aduce nu doar beneficii, ci şi multe ore de muncă şi compromisuri. Partenerul/a de cuplu are încredere în voi şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 10 iulie 2018, Săgetător:

Este posibil ca în această perioadă să fiţi mai atenţi/te ca niciodată la viaţa personală; încercaţi să rezolvaţi o problemă mai delicată care nu vă dă pace. O discuţie sinceră şi matură cu partenerul/a de cuplu vă va ajuta să găsiţi o soluţie eficientă care să vă aducă liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 10 iulie 2018, Capricorn:

Este posibil ca azi să fiţi nevoiţi/te să renunţaţi la planurile voastre şi să mergeţi în câteva şedinţe neaşteptate cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii. Primiţi o ofertă importantă pe plan profesional, care vă va convinge că sunteţi pe drumul cel bun. Acum trebuie doar să daţi tot ce aveţi mai bun şi să nu renunţaţi până când nu vedeţi rezultatele mult aşteptate.


Horoscop 10 iulie 2018, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante; superiorii şi colegii/ele de echipă au încredere în voi. Spre seară, comunicaţi sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu cu privire la o decizie majoră pentru viitorul vostru.


Horoscop 10 iulie 2018, Peşti:

Superiorii vă înţeleg dorinţa de schimbare, motiv pentru care vă propun să vă ocupaţi de un proiect foarte amplu, la care va trebui să lucraţi alături de o echipă numeroasă. Nu staţi prea mult pe gânduri şi acceptaţi această ofertă deoarece ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi, arată horoscopul zilnic.