Horoscopul sănătăţii, 16-22 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 16-22 iulie 2018


Horoscop 16-22 iulie 2018, Berbec:

În jurul zilei de 21 iulie, puteți avea şansa de a participa la un atelier de sudare a relației cu colegii/ele de muncă care nu numai că vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine tovarășii/ele de serviciu, dar vă oferă și șansa de a vă relaxa activ. Dintre toate tipurile de activități menite să vă reîncarce bateriile, aştrii prefigurează că odihna prin sport vi se potrivește cel mai bine, combinând utilul cu plăcutul, scrie horoscop-urania.org. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Berbec.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Taur:

Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 21 iulie se poate să vă scoată nu numai din zona de confort, ci și din pepeni, ceea ce nu e deloc un lucru obișnuit pentru nişte persoane atât de calme ca și voi. S-ar putea ca întâmplările în sine să nu fie dramatice, dar se pare că grămada de răsturnări de situație din ultima perioadă a cerut vârf, iar acum trebuie să vă mulaţi pe circumstanțele date, arată horoscopul săptămânii. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Taur.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Gemeni:

Luaţi presiunea exercitată de aştrii pe sistemul vostru excretor de la începutul săptămânii ca pe un avertisment. Femeilor născute în acest semn le este indicat să îşi programeze un consult la ginecolog, poate chiar și un set de analize, în timp ce bărbaţilor născuți sub această zodie le este sugerată o vizită la urolog. Nu lăsaţi acest context astral să vă prindă pe picior greșit! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Gemeni.






Horoscop 16-22 iulie 2018, Rac:

La mijlocul săptămânii, încercaţi să nu staţi ţintuiţi/te pe scaunul de la birou toată ziua. Luaţi pauze scurte pentru a ieși la aer, a vă dezmorți picioarele și a sta la o poveste cu colegii/ele. În caz contrar, s-ar putea să înţepeniţi sau să vă pricopsiţi cu crampe musculare dacă nu faceţi puțină mișcare. Dacă nu vă permiteți luxul acestor momente de respiro, aştrii vă recomandă o plimbare la pas alergător prin parc. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Rac.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Leu:

Ziua de 21 iulie se poate să nu vă prindă într-o formă tocmai bună. Poate că v-aţi ales cu o oboseală psihică cruntă în urma săptămânii de muncă, motiv pentru care vi se recomandă să vă programaţi un weekend lejer care să nu vă suprasolicite. Bine ar fi totuși să nu vă închideţi în casă pentru că aveţi nevoie să vă încărcaţi cu energia unor oameni optimişti. Înconjuraţi-vă cu prieteni/e buni/e! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Leu.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Fecioară:

În 22 iulie, se prea pare că veţi primi un binemeritat imbold de energie. Așadar, încercaţi să vă ţineţi departe de băuturi care vă pot agita și mai puternic. Orice aţi alege să faceţi în această zi, asiguraţi-vă că faceţi sport și vă ţineţi mintea ocupată. În felul acesta, veţi reuși să faceţi față cu succes tuturor angajamentelor sociale care vă vor reveni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Fecioară.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Balanţă:

Dacă se întâmplă să nu vă simţiţi prea bine în zilele de 21 şi 22 iulie, ba chiar vă gândiţi că aţi căzut pradă vreunui virus, apelaţi la remedii naturiste și ascultaţi de sfatul bunicii. Mai mult ca sigur, știe ce-ar trebui să luaţi într-o asemenea situație. Aştrii preconizează că odihna și eliberarea de stres vor contribui la vindecarea voastră! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Balanţă.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Scorpion:

În zilele de 21 şi 22 iulie, se găsește cineva sau ceva în imediata voastră apropiere care să vă sâcâie și să vă aducă la capătul răbdărilor. Dacă ar putea să vă afecteze fizic într-un fel sau altul, încercaţi să menţineţi distanța. Poate că nu aveţi ce face în această privință și nu puteți evita această sursă continuă de stres, dar depinde numai de voi dacă lăsaţi sau nu garda jos în fața acestui element perturbator. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Scorpion.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Săgetător:

Din câte se pare, funcţionaţi pe avarii la începutul acestei săptămâni. Indiferent dacă simţiţi că vă paște vreo boală sau doar nu staţi prea bine cu moralul, cert e că vi se recomandă să nu cereţi prea multe de la voi înşivă/sevă în zilele de 16 şi 17 iulie. Bine ar fi să meşteriţi tot timpul câte ceva, căci altfel vă puteți afunda și mai adânc în gândurile voastre. E important să vă menţineţi zâmbetul pe buze zilele acestea! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Săgetător.






Horoscop 16-22 iulie 2018, Capricorn:

Ideile preconcepute despre ce viață ar trebui să trăiţi, cum ar trebui să arătați și în ce fel ar trebui să fie societatea în care trăiţi vă pot produce multă nefericire în ziua de 21 iulie. E adevărat că uneori vă predaţi mâniei controlului, dar ori de câte ori vă încăpăţânaţi să credeţi că ceva anume nu ar putea să vi se întâmple tocmai vouă, se termină prost. Aştrii vă recomandă să priviţi partea plină a paharului! Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Capricorn.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Vărsător:

În mod normal, dispuneţi de resurse infinite de toleranță și acceptare în ceea ce îi/le privește pe ceilalți/lelalte, dar există momente în care ajungeţi la fundul sacului. Vă întâlniţi cu una dintre aceste ocazii cândva în preajma zilei/lor de 21 şi/sau 22 când se poate să spuneţi lucruri pe care să le regretați mai târziu. Evitaţi să le permiteți temerilor, frustrărilor sau nemulțumirilor să vorbească pentru voi în ziua de 21 iulie. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Vărsător.


Horoscop 16-22 iulie 2018, Peşti:

Meditația vă poate ajuta să vă calmaţi pe interior, să vă găsiţi locul și să vă puteți bucura de ultima zi din această săptămână. În caz contrar, vă puteți alege cu o noapte albă din cauza unei acute insomnii ori vă epuizaţi într-atât de mult, încât nu vă treziţi la timp luni. Aştrii vă recomandă o sesiune de masaj sau chiar o zi de plajă care vă va ajuta să vă recalibraţi bateriile și să petreceţi mai mult timp alături de cei/le dragi, arată horoscopul acestei săptămâni. Citiţi şi: Horoscop iulie 2018, Peşti.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS