Horoscopul sănătăţii, 23-29 iulie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 23-29 iulie 2018


Horoscop 23-29 iulie 2018, Berbec:

Întâmplările cu care vine la pachet ziua de 23 v-ar putea determina să vă puneţi la îndoială sistemul de valori, principii și credințe. Poate nu este cazul să vedeţi lucrurile în alb și negru, ci să realizaţi că nimic nu are loc la voia întâmplării. Depinde de voi să găsiţi capacitatea de a vă adapta schimbărilor fără a face din țânțar armăsar. Faceţi ajustările necesare și priviţi cu încredere către viitor, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Taur:

Zilele de 24, 25 și 26 vă pot demonstra că sunteţi cam rigizi/de în gândire, fapt care poate veni în detrimentul evoluției voastre personale. V-ar prinde bine să încercaţi să vedeţi viața dintr-o altă perspectivă, ieșind din acea zonă de confort care vă e familiară, dar care vă constrânge de ceva timp încoace. Nu lăsaţi noutatea să vă sperie. Scoateţi capul la lumină și vedeţi ce se întâmplă, arată horoscopul săptămânii.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Gemeni:

Dat fiind că Luna Plină din data de 27 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, dar mai cu seamă casa filozofiei voastre de viață, e bine să vă personalizaţi sistemul de valori, principii și credințe. Aţi putea împrumuta câteva de la oamenii care îşi celebrează unicitatea, dar bine ar fi să le descoperiţi pe acelea care vorbesc întru-totul despre voi. Este momentul să vă lărgiţi viziunile!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Rac:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 27 nu are doar o natură financiară, ci sugerează și gradul vostru de posesivitate. Tocmai din acest motiv, se poate să aveţi pretenția, mai mult decât în mod normal, să primiţi în viață și mai ales în relațiile cu ceilalți/lelalte la fel de mult pe cât oferiţi. Dacă vă doriţi să evitați eventualele dezamăgiri, ar fi indicat să evitați să aveţi astfel de așteptări.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Leu:

În intervalul 24-26 iulie, s-ar putea ca acest sector de viață să vină în atenția voastră, în cel mai fericit caz prin faptul că vă decideţi să vă ordonaţi alimentația sau să adoptați un stil de viață mai sever. În caz contrar, este posibil să fie nevoie să o faceţi obligatoriu ca urmare a faptului că bunăstarea voastră fizică are de suferit. Luaţi taurul de coarne și faceţi schimbările care se impun înainte ca sănătatea voastră să fie pusă în pericol.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Fecioară:

Luna Plină din 27 se suprapune tocmai pe axa caselor sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se fac simțite cu precădere la nivelul bunăstării voastre fizice. Dacă vă încearcă un simptom persistent cu totul ciudat, poate ar fi timpul să vă programaţi un consult. În aceeași măsură, poate fi vorba fie de ceva serios, fie de un junghi inofensiv, arată horoscopul acestei săptămâni.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Balanţă:

Ziua de 29 iulie s-ar putea să fie cea care vă determină să vă îndreptaţi atenția asupra sănătății. Ce e drept, v-aţi permis cam multe în ceea ce privește alimentația, iar motivația de a face sport v-a cam lipsit în ultima vreme. Începeţi să vă redresaţi ușor, fără să vă propuneţi obiective nerealizabile.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Scorpion:

E adevărat că Luna Plină din data de 27 nu ocupă nicio casă a sănătății din horoscopul vostru general, dar se face simțită cu precădere în cea a familiei, fundația universului vostru interior. Puteți considera că anumite experiențe atipice din trecut v-au marcat mult și acţionaţi greșit în unele conjuncturi din cauza acestui lucru. Acum a venit momentul să vă eliberaţi de sub influența lor!


Horoscop 23-29 iulie 2018, Săgetător:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din ziua de 27 este cea a cunoașterii, ocazie numai bună să vă dedicaţi dezvoltării personale. Cărțile de autocunoaștere, dar și atelierele de profil vă pot ajuta în acest sens. Interesaţi-vă de disponibilitatea lor în oraşul în care trăiţi și nu vă sfiiţi să le acordaţi o șansă. Se prea poate să vă surprindă cu eficiența lor în acest proces.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Capricorn:

Dacă lunea vă surprinde într-o dispoziție reflexivă, meditativă, nostalgică pe alocuri, în zilele de 24, 25 și 26 sunteţi din nou pe val, în elementul vostru pe deplin. Poate că v-aţi însușit lecțiile finalului săptămânii trecute și acum vă e clar cum să procedaţi dacă vă mai întâlniţi cu ele. Nu uitaţi să mai cedaţi controlul din când în când pentru că nu vă face bine să le luaţi pe toate în cârcă, arată horoscopul săptămânal.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Vărsător:

De vreme ce una dintre casele stimulate de Luna Plină din 27 este tocmai cea a vitalității voastre, nu e de mirare dacă organismul vostru răspunde prompt acestei lunații. Poate că veţi întâmpina probleme în ceea ce privește odihna și veţi gestiona destul de greoi energiile acestui eveniment astral. Totuși, nu vă descurajaţi, căci vă aflaţi printre privilegiații/tele acestei săptămâni.


Horoscop 23-29 iulie 2018, Peşti:

Luna Plină din data de 27 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării voastre mentale. Nu vă prea convine în mod normal să vă simţiţi diferit de ceilalți/lelalte, dar cu această ocazie, ar fi indicat să conştientizaţi că tocmai acest lucru vă face speciali/e. Apreciaţi-vă cu totul!Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS