Horoscop Urania zilnic: luni, 1 Decembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 1 Decembrie 2014


Horoscop 1 Decembrie 2014, Berbec:

Sunteţi destul de agitaţi, iar această zi trebuie să fie una de relaxare. Nu sunteţi obişnuiţi să staţi degeaba, însă în cazul acesta sunteţi nevoiţi. Problemele pe care le aveţi se vor rezolva doar cu trecerea timpului; de aceea simţiţi că sunteţi prinşi şi de mâini şi de picioare. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o vizită frumoasă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Taur:

Dacă ieri aţi stat şi v-aţi regândit planurile, iată că ziua de astăzi este foarte potrivită pentru a vă relaxa. Activităţile în aer liber vă pot ajuta să scăpaţi de griji şi de probleme. Spre seară, este posibil să petreceţi clipe frumoase în compania unor prieteni apropiaţi, pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Gemeni:

Deşi nu aveţi niciun chef de muncă, trebuie să vă ocupaţi de proiectele pe care le aveţi în desfăşurare. Din păcate, situaţia devine destul de tensionată la birou din cauza unor discuţii răutăcioase între mai mulţi colegi. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi să rezolvaţi aceste neînţelegeri.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Rac:

După distracţia de ieri, ziua de astăzi este foarte bună pentru relaxare. Profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni şi a vă bucura de beneficiile unei zile fără griji. Plimbările mai lungi sau activităţile sportive sunt benefice pentru a vă îmbunătăţi starea de spirit.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Leu:

Datorită perseverenţei voastre, superiorii vă apreciază şi vă oferă beneficii substanţiale. De asemenea, este posibil ca astăzi să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui partener de succes. Şansele ca proiectul vostru să se finalizeze cu succes sunt foarte mari.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Fecioară:

După o perioadă mai complicată, iată că acum a răsărit soarele şi pe strada voastră. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă consolida relaţia cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, veşti bune; astrele sunt de partea voastră şi vă pot ajuta să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Balanţă:

Deşi nu aveţi niciun chef, astăzi trebuie să participaţi la un eveniment sau o întâlnire cu mai multe persoane. Nu vă doriţi să mergeţi, însă promisiunea rămâne promisiune şi trebui să vă faceţi simţită prezenţa. În cele din urmă, reuşiţi să vă relaxaţi şi chiar să aveţi parte de o seară foarte frumoasă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi vine la pachet cu puţină relaxare pentru voi. După o perioadă mai aglomerată, este timpul să vă bucuraţi de puţină linişte în compania persoanelor dragi. După orele prânzului, este posibil să primiţi o veste foarte bună cu privire la starea de sănătate a unui prieten drag.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Săgetător:

Astăzi vă treziţi în faţa trecutului; deşi credeaţi că aţi făcut pace şi chiar aţi acceptat tot ce s-a întâmplat, iată că descoperiţi că încă mai sunt multe situaţii încă incerte pentru voi. Nu puteţi trece peste această perioadă de unii singuri, de aceea vă recomand să cereţi sprijinul celor apropiaţi.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Capricorn:

Conjunctura astrală este favorabilă pentru voi; este posibil ca astăzi să primiţi o sumă de bani. Poate fi vorba despre un împrumut mai vechi făcut unui prieten sau chiar despre un bonus pentru un proiect mai vechi. Vă gândiţi serios să faceţi o investiţie serioasă sau chiar să vă achiziţionaţi ceva important.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Vărsător:

Sunteţi hotărâţi ca astăzi să vă ocupaţi de problemele lăsate nerezolvate la locul de muncă. Aveţi nevoie de doar câteva ore pentru a rezolva mici sarcini ce nu pot fi amânate. După orele prânzului, este posibil să vă ajutaţi un membru al familiei cu un împrumut pentru o achiziţie importantă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Peşti:

Relaţia cu partenerul de cuplu trece prin încercări destul de dificile în această perioadă. Din cauza programului încărcat al amândurora, aţi reuşit să vă distanţaţi fără să vă daţi seama. Indicat ar fi să încercaţi să aveţi o discuţie serioasă şi foarte sinceră; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi compromisuri pentru a salva relaţia.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 25 noiembrie 2014


Horoscop 25 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi poate reprezenta un nou început pentru voi doar dacă ştiţi cum să vă folosiţi intuiţia şi să profitaţi de oportunităţile minunate care vă apăr în cale. Nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru, ci încercaţi doar să vă ascultaţi vocea interioară; astăzi nu veţi fi dezamăgiţi.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Taur:

Stelele şi planetele sunt poziţionate în aşa fel încât să vă ajute indiferent de situaţie. De asemenea, sunteţi susţinuţi întreaga zi de persoanele din jurul vostru, aşadar indiferent de deciziile pe care trebuie să le luaţi, toţi vă vin în ajutor şi vă oferă sprijinul necesar. Vă aşteaptă o perioadă de tranziţie, însă foarte frumoasă.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Gemeni:

Aveţi nevoie de schimbări, iar aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă ocupa de această situaţie. Vă este foarte uşor să luaţi decizii importante deoarece sunteţi calmi şi vă cunoaşteţi limitele. De asemenea, pe plan sentimental aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de marţi vine la pachet cu multă răbdare pentru voi; vă doriţi să faceţi anumite schimbări în viaţa profesională, însă oportunităţile care vă apăr în cale vă amână aceste planuri. Este foarte important să ştiţi ce vreţi pe plan profesional însă, în acelaşi timp, să profitaţi de toate şansele care apar, chiar dacă vă schimbă oarecum drumul ales.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Leu:

Dacă până acum aţi avut câteva probleme în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că de astăzi lucrurile încep să revină pe făgaşul lor normal. Este posibil să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi sau a unui împrumut făcut unui prieten. De asemenea sunteţi inspiraţi şi reuşiţi să vă ocupaţi de o colaborare importantă.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Fecioară:

Nu vă abateţi de la drumul vostru; încercaţi să nu vă mai lăsaţi ispitiţi de tot ce vă apare în cale deoarece pierdeţi timp extrem de preţios. Ascultaţi sfatul celor din jurul vostru şi rămâneţi axaţi doar pe sarcinile şi proiectele pe care le primiţi. Nu alergaţi după doi iepuri deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Balanţă:

Începe o săptămână mai complicată pentru voi, cu numeroase probleme în ceea ce priveşte viaţa financiară. Aţi făcut multe cheltuieli, achiziţionând produse de care nu aveţi cu adevărat nevoie. Dacă rămâneţi calmi, puteţi găsi o soluţie pentru această situaţie neplăcută; un partener de afaceri vă poate oferi un împrumut.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Scorpion:

Astăzi nu sunteţi în apele voastre şi vă este foarte greu să vă ocupaţi de proiectele în grup; este posibil ca ceea ce spuneţi să poată fi interpretat greşit şi să ajungeţi la mici conflicte cu colegii de muncă. De aceea vă recomand să fiţi foarte atenţi la sugestiile pe care le faceţi. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania unui prieten drag.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Săgetător:

Din cauza unei probleme personale, puteţi rata unele oportunităţi cu adevărat importante pentru cariera voastră. Nu pierdeţi spiritul de luptă, încercaţi să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de proiectele în care sunteţi implicaţi. După orele prânzului, lucrurile par să revină la normal, iar voi veţi scăpa de starea de nervozitate şi anxietate.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi destul de nesiguri în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional; aveţi făcute câteva planuri, însă acestea nu vă mulţumesc suficient. Vă recomand să aşteptaţi o perioadă, să analizaţi situaţia şi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat. Deciziile pe care trebuie să le luaţi sunt pe o durată destul de lungă de timp şi de aceea trebuie să fie cele corecte.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Vărsător:

Ziua de marţi nu vă găseşte foarte optimişti şi există şi o varietate de motive pentru acest lucru. Este posibil ca visurile voastre să întâlnească obstacole extrem de dificile, aproape imposibil de depăşit. De aceea contează foarte mult să rămâneţi calmi şi să aveţi încredere în forţele proprii; voi sunteţi singurii care se poate încuraja.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua începe cu câteva schimbări majore la locul de muncă; există posibilitatea ca superiorii să nu fie foarte mulţumiţi de modul vostru de a rezolva problemele şi vă pot atrage atenţia. Trebuie să fiţi mai siguri pe voi şi să daţi dovadă de profesionalism atunci când vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 24 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 24 noiembrie 2014


Horoscop 24 noiembrie 2014, Berbec:

Începeţi ziua cu zâmbetul pe buze. În ciuda vremii de afară, sunteţi foarte bine dispuşi; partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou neaşteptat. Este vorba despre un obiect pe care vi-l doreaţi de mai mult timp, însă aţi amânat de fiecare dată achiziţionarea lui din variate motive.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Taur:

Ziua de luni este una de sărbătoare pentru voi; alături de membrii familiei şi de prietenii apropiaţi, vă bucuraţi de reuşita unei persoane foarte speciale. Spre seară, vă doriţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu, însă primiţi o vizită neaşteptată şi trebuie să vă purtaţi ca o gazdă exemplară.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Gemeni:

Profitaţi de ziua de azi pentru a vă relaxa şi a vă face ordine în gânduri. Acesta pare a fi un moment mai mult decât potrivit pentru a rezolva anumite probleme interioare sau chiar pentru a vă exprima sentimentele faţă de o persoană dragă, care nu ştie ce simţiţi pentru ea.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este una decisivă pentru viitorul vostru profesional. După multă muncă şi nopţi nedormite, reuşiţi să vă îndepliniţi visul; persoanele dragi vă felicită pentru tot efortul depus în ultima perioadă. Spre seară, sărbătoriţi în compania familiei şi a partenerului de cuplu.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Leu:

Astăzi sunteţi lăudaţi pentru efortul depus în ultima perioadă la locul de muncă; este posibil chiar să primiţi şi un bonus substanţial sau o mărire de salariu. După orele prânzului, sunteţi invitaţi la o conferinţă sau întâlnire importantă, la care veţi cunoaşte persoane importante care vă pot deschide multe uşi în carieră.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Fecioară:

Planurile voastre încep să prindă contur; sunteţi pregătiţi să înfruntaţi orice obstacol pentru a vă îndeplini visurile. Este foarte important să rămâneţi optimişti şi să vă păstraţi încrederea în propria persoană. Drumul va fi unul anevoios, însă rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua de luni este numai bună pentru a vă bucura de compania persoanelor dragi; după amiază este posibil să primiţi invitaţi sau chiar să mergeţi în vizită la un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de foarte mult timp. Profitaţi şi bucuraţi-vă de timpul liber deoarece vă aşteaptă o săptămână încărcată.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi nevoiţi să participaţi la un eveniment în cadrul familiei; deşi nu aveţi dispoziţia necesară, vă va fi foarte uşor să vă destindeţi şi să vă bucuraţi de compania celor dragi. Reuşiţi cu uşurinţă să întreţineţi conversaţii pe diverse teme. Spre seară, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Săgetător:

Pentru că urmează o săptămână destul de complicată şi aglomerată, vă recomand să profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă încărca bateriile. Chiar dacă vremea nu este de partea voastră, activităţile şi plimbările lungi în aer liber sunt cele mai bune pentru a medita sau a vă regăsi liniştea.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Capricorn:

Luni aveţi parte de o zi încărcată de surprize. Încă de dimineaţă partenerul de cuplu vă dă o veste frumoasă, care vă va bucura foarte mult. Poate fi vorba despre un plan profesional pe care îl aveţi împreună sau chiar despre o vacanţă pe care v-o doriţi foarte mult. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment la care trebuie să participaţi.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile deoarece o persoană foarte dragă vă cere ajutorul. Trebuie să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de această problemă, însă o veţi rezolva mult mai repede decât vă aşteptaţi. Spre seară, primiţi o veste foarte bună din partea unui membru al familiei.


Horoscop 24 noiembrie 2014, Peşti:

Se pare că trecutul încă nu vă dă pace. Este posibil să aveţi parte de o confruntare neaşteptată cu partenerul de cuplu din cauza unei persoane care încă nu vrea să dispară din vieţile voastre. Cel mai bine este să fiţi sinceri cu persoana iubită şi să îi spuneţi ce simţiţi; trebuie să afle ce vă deranjează pentru a şti cum să îndrepte lucrurile.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 23 noiembrie 2014


Horoscop 23 noiembrie 2014, Berbec:

Dimineaţa vă găseşte mai optimişti ca niciodată în ceea ce priveşte schimbările pe care vă doriţi să le faceţi în locuinţă. Trebuie să vă achiziţionaţi mai multe piese de mobilier pentru a transforma casa într-una plăcută şi primitoare. Primiţi sfaturi de decorare de la un membru al familiei.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Taur:

Ziua de duminică este excelentă pentru viaţa sentimentală; petreceţi clipe foarte frumoase alături de persoana iubită. Este posibil să fiţi nevoiţi să vă încurajaţi partenerul cu privire la o situaţie mai complicată. Spre seară, reluaţi legătura cu o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Gemeni:

Daţi dovadă de foarte multă creativitate şi vă este uşor să vă rezolvaţi problemele profesionale. Rămâneţi calmi indiferent de situaţie şi vă concentraţi astfel încât să terminaţi cât mai repede sarcinile pe care le primiţi. Spre seară vreţi să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Rac:

Este posibil să urmeze o schimbare majoră în viaţa voastră, atât în ceea ce priveşte planul profesional, cât şi pe cel sentimental. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină în aceste momente încărcate de emoţie. În scurt timp veţi fi nevoiţi să vă adaptaţi acestor modificări şi să vă bucuraţi de surprizele care urmează.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Leu:

După o perioadă mai complicată în ceea ce priveşte viaţa financiară, astăzi puteţi respira uşuraţi; în sfârşit v-aţi achitat toate datoriile şi vă este uşor să rezolvaţi celelalte probleme pe care le mai aveţi. De asemenea, dacă aţi făcut planuri pentru investiţii, acestea se vor concretiza mai repede decât v-aţi aşteptat.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Fecioară:

Este posibil să întâmpinaţi câteva probleme profesionale astăzi; din cauza unei neînţelegeri, puteţi amâna o şedinţă cu partenerii sau chiar o negociere extrem de importantă. Colegii de muncă vă pot ajuta în acest sens; dacă lucraţi împreună, puteţi găsi imediat rezolvare pentru aceste dificultăţi.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Balanţă:

Viaţa sentimentală pare să fie pe drumul cel bun; chiar şi aşa, este posibil ca voi să fiţi destul de posesivi, lucru ce poate deranja pe partenerul de cuplu. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să îi oferiţi persoanei iubite libertatea de care are nevoie. Pentru o relaţie fericită, sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Scorpion:

În ultima perioadă aţi avut parte de multe surprize frumoase din partea astrelor. Chiar şi aşa, sunteţi foarte nerăbdători şi vă doriţi prea multe schimbări într-un timp mult prea scurt. Trebuie să aveţi răbdare şi să aşteptaţi ca lucrurile să revină pe făgaşul lor normal.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Săgetător:

Este posibil ca duminică să fiţi ocupaţi cu tot felul de planuri pentru viaţa profesională; urmează o perioadă mai încărcată pentru voi şi de aceea vreţi să vă pregătiţi din timp. Din cauza faptului că sunteţi mai mult concentraţi pe investiţii şi proiecte, partenerul de cuplu se poate simţi uşor neglijat.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte calmi şi creativi; astfel vă va fi uşor să finalizaţi un proiect într-un timp mult mai scurt decât credeaţi. Partenerul de cuplu va fi foarte fericit deoarece el are de câştigat; va avea posibilitatea de a petrece mai mult timp în compania voastră.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Vărsător:

Sunteţi uşor nemulţumiţi de resursele financiare şi vă doriţi foarte mult să faceţi câteva schimbări în carieră. Acesta pare a fi un moment foarte bun pentru a vă ocupa de proiectele uitate pe drum sau chiar pentru a face investiţii curajoase; sunteţi susţinuţi de cei din jurul vostru.


Horoscop 23 noiembrie 2014, Peşti:

Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce vă propuneţi, important este să rămâneţi constanţi în munca pe care o depuneţi. Cu cât vă adaptaţi mai repede schimbărilor, cu atât vă va fi mai uşor să învăţaţi să vă prioritizaţi sarcinile; spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui prieten apropiat.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 noiembrie 2014


Horoscop 22 noiembrie 2014, Berbec:

Orice lucru important va avea loc în interior. Azi nu vă descurcaţi foarte bine într-un mediu străin, de aceea vă recomand să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi doar în locurile în care vă simţiţi confortabil; astfel, vă va fi mult mai uşor să vă concentraţi şi să luaţi deciziile potrivite pentru planurile voastre.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Taur:

O discuţie foarte interesantă cu o persoană mai matură şi mai experimentată vă poate face să simţiţi nevoia unei schimbări în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională. Sunteţi dispuşi să vă asumaţi mai multe riscuri şi chiar să ieşiţi din zona de confort pentru a vă urma visurile. Este timpul să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Gemeni:

Vă este greu să rămâneţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul vostru. Păreţi tot mai interesaţi de relaţia pe care o aveţi cu persoanele dragi şi vreţi ca între voi să existe doar înţelegere şi pace. O discuţie neaşteptată cu un membru al familiei vă poate face să înţelegeţi care vă sunt priorităţile în viaţă.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Rac:

Schimbările pe care vă doriţi să le faceţi vor avea un impact foarte mare asupra vieţii profesionale, şi asta într-un sens bun. Sunteţi mai mult decât dispuşi să faceţi compromisuri şi să acceptaţi orice provocare pentru a vă vedea visurile îndeplinite. Spre seară, primiţi o veste neaşteptată din partea unui membru al familiei.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Leu:

Viaţa profesională trece pe plan secund în această zi, lăsând loc liber pentru relaţia de dragoste. Sunteţi foarte sentimentali şi puteţi avea parte de momente cu adevărat minunate alături de partenerul de cuplu. Dacă sunteţi singuri, este posibil să simţiţi nevoia unei persoane de încredere la care să vă destăinuiţi şi să vă spuneţi problemele.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Fecioară:

Astrele par să fie de partea voastră sâmbătă. Acesta este un moment foarte bun pentru schimbări decisive în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii financiare şi vă va deschide multe uşi în viitorul apropiat.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Balanţă:

Încă de la prima oră a dimineţii sunteţi surprinşi cu o propunere de colaborare din partea unui prieten sau chiar coleg de muncă. Deşi această ofertă sună foarte bine, asiguraţi-vă că discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a o accepta deoarece va trebui să faceţi câteva compromisuri în relaţia de dragoste din cauza acestui proiect.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Scorpion:

Sâmbătă aveţi şansa să vă îmbunătăţiţi poziţia financiară. În funcţie de situaţia pe care o aveţi cu colegii şi superiorii, puteţi primi un ajutor pentru a vă achita vechile datorii, puteţi primi un bonus, o mărire de salariu sau puteţi obţine un împrumut pentru o investiţie majoră.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Săgetător:

Astrele par să fie foarte darnice cu voi astăzi. Realizările voastre vor fi primite cu multă bucurie şi admiraţie din partea persoanelor apropiate. De asemenea, partenerii de afaceri vor asculta cu mare atenţie ceea ce aveţi de spus; dacă vreţi să începeţi un proiect sau o colaborare, acesta este cel mai bun moment.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Capricorn:

Aceasta este o zi minunată pentru a începe proiecte noi sau pentru a vă ocupa de documente importante; sunteţi foarte creativi şi vă este uşor să găsiţi inspiraţie pentru a vă pune în aplicare planurile. De asemenea, călătoriile de afaceri se vor dovedi favorabile.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi puteţi soluţiona probleme mai complicate, cum ar fi cele cu partenerul de cuplu sau chiar cele legate de reorganizare vieţii profesionale. În cazul în care vă puneţi lucrurile în ordine şi veniţi cu un plan inteligent de acţiune, totul se va rezolva fără probleme în cel mai scurt timp posibil.


Horoscop 22 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de sâmbătă este o zi perfectă pentru a lucra la un proiect ambiţios, care vă poate aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. De asemenea, acesta pare a fi un moment foarte bun pentru a vă rezolva problemele pe care le aveţi cu persoanele apropiate sau pentru a stinge conflictele dureroase.

 

Horoscop Urania săptămânal: 24-30 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania 24-30 noiembrie 2014


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Berbec:

Se întâmplă ceva weekendul acesta, poate chiar sâmbătă, care vă determină să oscilaţi între credinţa şi tăgadă. Poate ceea ce simţiţi voi pe interior sau trăirile pe care le-a generat o anumită conjunctură în care aţi intrat zilele acestea contravin principiilor voastre morale sau ideilor avute despre providenţă. Ţineţi minte că mecanismul universal principal este iubirea, restul sunt detalii.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Taur:

Cu Marte în tranzit în Capricorn căruia îi corespunde casa filozofiei voastre de viaţă şi în aspect dinamic de careu cu Uranus prezent în Berbec, semn asociat casei subconştientului în horoscopul vostru general, se urmăreşte transformarea voastră totală. Vă puteţi trezi marţi sau miercuri că aţi intrat în unele situaţii complicate din pricina încăpăţânării de a persista în tipare de gândire limitante.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Gemeni:

În intervalul marţi-joi, Mercur şi Saturn îşi dau mâna în casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general. Bărbaţilor născuţi sub acest semn, dar mai ales acelora trecuţi de prima tinereţe, le e recomandat să consulte urologul dacă apar semne că sistemul excretor lasă de dorit. Doamnele sunt sfătuite să nu lase afecţiunile urinare netratate!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Rac:

Planul sănătăţii voastre fizice este intens activat perioada aceasta, deci căutaţi să renunţaţi, cel puţin pentru o perioadă, la răsfăţurile culinare despre care se ştie că, în cazul vostru, nu sunt tocmai indulgenţe ocazionale. Organul care ar putea avea de suferit cel mai mult zilele acestea, dar în special în weekend, este ficatul care se cere menajat prin mese frugale şi alimente sănătoase.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Leu:

S-ar putea ca unele dureri reumatice ale articulaţiilor genunchilor sau ale încheieturilor mâinilor să vă determine să vă schimbaţi planurile de la mijlocul săptămânii, în special dacă acestea presupuneau o delegaţie sau o deplasare la mare distanţă de casă. Probabil ar fi bine să vă lăsaţi pe mâna unui maseur care să vă elibereze de tensiunea acumulată în aceste regiuni ale corpului.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Fecioară:

Cel puţin săptămâna aceasta, nu e de glumit cu problemele circulatorii, mai ales periferice. Aşadar, dacă vă confruntaţi cu furnicături la nivelul mâinilor şi picioarelor sau nu vă vedeţi nicicum încălzite extremităţile, e indicat să apelaţi la remedii naturiste către sfârşitul săptămânii. Potrivit poziţiilor Lunii şi a lui Jupiter din Leu, respectiv Vărsător, creşte riscul apendicitei zilele acestea.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Balanţă:

Ce atitudini relaţionale pe care le-aţi perceput în cuplul părinţilor voştri v-aţi promis că nu le veţi adopta în raport cu partenerul de viaţă? Ar fi bine să vă puneţi această întrebare încă de luni, astfel încât să nu vi se reproşeze de către persoana iubită că repetaţi unele comportamente nocive din familia voastră de origine în propriul vostru cămin. Căutaţi mereu să deveniţi un partener de viaţă mai bun.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Scorpion:

Poate că nu de luni, dar începând cu ziua de marţi, v-aţi programat o serie de activităţi istovitoare fără a lua în calcul faptul că mai aveţi nevoie ocazional de pauze şi de timp să vă odihniţi. Dacă vă expuneţi presiunilor şi stresului în mod sistematic, puteţi ceda fizic sau nervos chiar în mijlocul săptămânii, fapt care v-ar putea costa scump. Încercaţi să nu faceţi lucrurile la modul eroic!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Săgetător:

În perioada cuprinsă între zilele de marţi şi joi, teama că ar putea ieşi la iveală secrete care v-ar afecta viaţa de cuplu, cea profesională sau reputaţia poate deveni de-a dreptul copleşitoare. Atâta timp cât vă asumaţi trecutul, cu tot cu întâmplările de care nu sunteţi tocmai mândri, nu aveţi motive să vă faceţi griji cu privire la o posibilă deconspirare. Important este să fiţi împăcaţi cu voi înşivă!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Capricorn:

Cuvintele vă pot ridica sau coborî, dar ce se întâmplă atunci când căutaţi să păstraţi aparenţele şi nu vă găsiţi curajul de a spune ceea ce simţiţi? În cazul în care nu reuşiţi să treceţi peste orgoliu, s-ar putea să aflaţi că repercusiunile sunt mai serioase decât v-aţi fi aşteptat. În loc să persistaţi într-o stare de permanentă confuzie, mai bine cereţi explicaţii şi vă lămuriţi cu privire la unele aspecte.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Vărsător:

Ceea ce semănaţi în Univers luni, veţi culege nu mai târziu de marţi sau miercuri. Cu siguranţă, cunoaşteţi principiile după care funcţionează legea atracţiei universale şi se pare că, cel puţin săptămâna aceasta, vi se potriveşte mănuşă. În loc să vă frământaţi, încercaţi să vă vizualizaţi în contextul potrivit în viitorul apropiat. Aveţi grijă ce vă doriţi că s-ar putea să se întâmple!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Peşti:

Când v-aţi făcut ultima oară un control oftalmologic? În cazul în care calitatea vederii a început să scadă în ultima vreme sau deja purtaţi ochelari, dar nu v-aţi monitorizat regulat parcursul afecţiunii oculare, e cazul să vizitaţi cabinetul specialistului cândva la mijlocul săptămânii. Poate că există tratamente sau regimuri alimentare care vă pot ajuta să vă corectaţi în timp vederea.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 21 noiembrie 2014


Horoscop 21 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte hotărâţi să faceţi puţină ordine în viaţa profesională. Este o perioadă foarte bună pentru discuţii importante legate de viitor cu partenerii de afaceri sau chiar cu superiorii. Vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi puteţi reuşi să îi convingeţi să vă ofere un bonus sau chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Taur:

Ziua de vineri vine cu foarte multă energie, precum şi creativitate pentru voi. Vă descurcaţi de minune în rezolvarea proiectelor pe care le primiţi. De asemenea, acesta pare să fie un moment foarte bun pentru a vă ocupa de proiecte ambiţioase; vă este uşor să faceţi planuri strategice foarte bune.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Gemeni:

Astăzi primiţi o veste neplăcută şi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile. Dacă rămâneţi calmi şi aveţi încredere în cei din jurul vostru, vă va fi destul de uşor să vă ocupaţi de problemele care apar. Persoanele dragi, în special partenerul de cuplu, vă oferă sprijin necondiţionat.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Rac:

Săptămâna aceasta este una decisivă în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională. Trebuie să rezolvaţi mai multe situaţii complicate şi pentru asta aveţi nevoie de multă răbdare şi pregătire. Este o perioadă bună pentru examene şi teste importante deoarece sunteţi creativi şi rezolvaţi cu uşurinţă sarcinile primite.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Leu:

Vă este tot mai uşor să vă ocupaţi de problemele profesionale. Indiferent de situaţie, voi ştiţi de fiecare dată ce trebuie să faceţi pentru a trece peste dificultăţile care apar. După orele prânzului, primiţi un cadou foarte frumos din partea unei persoane dragi, drept mulţumire pentru un favor pe care i l-aţi făcut.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Fecioară:

Vineri nu vă lipseşte încrederea în voi şi optimismul. Sunteţi pregătiţi pentru orice vă aduce această zi şi nu vă este teamă de obstacole, oricât de dificile ar fi ele. De asemenea, este posibil ca după orele prânzului să fiţi anunţaţi că primiţi un proiect amplu, la care va trebui să lucraţi alături de o echipă numeroasă.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Balanţă:

Ultimele achiziţii din această săptămână au făcut o gaură destul de mare în buzunarul vostru, însă sunteţi destul de optimişti şi încercaţi să vă reveniţi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Se pare că astăzi astrele sunt de partea voastră deoarece puteţi primi un ajutor financiar neaşteptat din partea unei persoane apropiate.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi este una liniştită pentru Scorpioni; aveţi timp suficient pentru a vă rezolva sarcinile profesionale astfel încât mai târziu să vă puteţi ocupa de problemele care vă preocupă. Sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări neaşteptate în viaţa personală pentru a vă simţi împliniţi şi fericiţi.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi puteţi primi ajutor financiar din partea unui posibil partener de afaceri. Acest lucru vă va ajuta să rezolvaţi situaţia financiară instabilă în ultima perioadă, dar şi să puneţi în practică un proiect mai vechi, pe care l-aţi lăsat să aştepte din cauza lipsei resurselor materiale. Spre seară, sărbătoriţi cu partenerul de cuplu o veste frumoasă.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de vineri se anunţă a fi una dificilă, cu multe schimbări neaşteptate în ceea ce priveşte viaţa personală. Este posibil să intraţi într-o ceartă mai complicată cu o persoană dragă; vă va fi destul de greu să rezolvaţi problemele, însă contează foarte mult să aveţi răbdare şi să acceptaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Vărsător:

Partenerul de cuplu vă presează şi nu ştiţi ce să faceţi în acest sens. Simţiţi nevoia unei schimbări însă, pe altă parte, vă este teamă de noutate. Încercaţi să nu mai pierdeţi timpul şi să luaţi o hotărâre: vă doriţi o relaţie serioasă sau vreţi să fiţi liberi şi să vă bucuraţi de viaţă. Decizia vă aparţine şi este una definitivă.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi pare să vă supună la mai multe teste; sunteţi foarte creativi şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de problemele care apar la locul de muncă. Neînţelegerile cu colegii de muncă pot fi rezolvate doar prin discuţii sincere şi mature; mizaţi pe puterea voastră de convingere pentru a vă face înţeleşi.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 20 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 20 noiembrie 2014


Horoscop 20 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte nerăbdători să terminaţi proiectele pe care le-aţi început, însă din cauza entuziasmului este posibil să aveţi câteva dificultăţi de concentrare. Asiguraţi-vă că vă cunoaşteţi sarcinile şi, cel mai important, încercaţi să fiţi cât mai atenţi la detalii deoarece acestea fac diferenţa în munca pe care o aveţi.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Taur:

Încă de dimineaţă trebuie să vă ocupaţi de mai multe proiecte; deşi de obicei vă este uşor să vă desfăşuraţi activitatea, iată că acum vă lăsaţi distraşi de ce se întâmplă în jurul vostru şi nu prea reuşiţi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. După orele prânzului, vă veţi concentra mult mai bine.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Gemeni:

După o perioadă mai complicată pe plan sentimental, iată că începe să răsară soarele şi pe strada voastră. Acum sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri şi anumite schimbări în relaţia de cuplu. Începeţi să faceţi o uşoară modificare a comportamentului; partenerul de cuplu se bucură de toate aceste schimbări.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Rac:

Dacă vreţi ca această zi să fie una de succes, încercaţi să vă planificaţi foarte bine timpul. Realizaţi un plan cu toate sarcinile pe care le aveţi de făcut pentru ziua de joi, împărţindu-vă timpul în funcţie de importanţa şi dificultatea acestora. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania prietenilor.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de uşoară pentru Lei; sarcinile pe care le primiţi sunt obişnuite şi nu trebuie să depuneţi mai mult efort decât de obicei. După prânz este posibil să primiţi o vizită din partea unui superior; veţi fi felicitaţi pentru munca pe care o depuneţi în cadrul companiei.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Fecioară:

Astrele par să fie de partea voastră în această perioadă; sunteţi foarte sentimentali şi liniştiţi şi vă este destul de uşor să vedeţi adevărul din spatele relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. Vă gândiţi serios că este timpul să treceţi la următorul pas. Dacă sunteţi singuri, o ieşire în oraş vă poate ajuta să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Balanţă:

Viaţa profesională joacă un rol extrem de important pentru voi, iar partenerul de cuplu se simte tot mai neglijat din această cauză. Este timpul să acordaţi o atenţie mai mare planului sentimental şi să încercaţi să faceţi compromisuri şi să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită; învăţaţi să vă refaceţi priorităţile.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Scorpion:

Astăzi nu reuşiţi să vă descurcaţi cu sarcinile pe care le primiţi, iar colegii de muncă vă sar în ajutor. Acum înţelegeţi cât de important este să vă integraţi şi să vă faceţi plăcuţi în colectivul profesional. După orele prânzului, o discuţie cu un superior vă poate ajuta să luaţi o decizie cu privire la viitorul carierei voastre.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Săgetător:

Este posibil ca joi să aveţi parte de câteva schimbări pe plan profesional; de aceea este foarte important să vă cunoaşteţi obligaţiile şi priorităţile, să acceptaţi aceste modificări şi să încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede. Mare atenţie, însă, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Capricorn:

Fericirea voastră depinde de fericirea altora; realizaţi cam târziu acest lucru, însă este important că v-aţi dat seama şi că vă doriţi să faceţi o schimbare. Pentru a fi împliniţi trebuie să fiţi dispuşi să faceţi sacrificii şi să ieşiţi din zona de confort. Unele persoane se pot simţi dezamăgite de alegerile pe care urmează să le luaţi.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Vărsător:

Sarcinile pe care le primiţi pentru astăzi sunt unele obişnuite, aşa că este posibil să nu fiţi nevoiţi să depuneţi mai mult efort decât trebuie pentru a le rezolva. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă face o propunere neaşteptată cu privire la viitorul relaţiei voastre. Vreţi să cântăriţi bine această situaţie înainte de a da un răspuns final.


Horoscop 20 noiembrie 2014, Peşti:

Schimbările din ultima perioadă au reuşit să vă contureze foarte bine şi să vă pună în evidenţă calităţi pe care nici măcar voi nu le cunoşteaţi. Relaţia cu cei din jurul vostru s-a îmbunătăţit foarte mult şi asta vă mulţumeşte enorm. Partenerul de cuplu vă apreciază pentru curajul pe care l-aţi avut şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 noiembrie 2014


Horoscop 19 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de miercuri vine la voi cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; începeţi proiecte noi sau acceptaţi colaborări cu parteneri de afaceri. Din cauza acestor modificări, vă va fi destul de greu să vă concentraţi atenţia doar pe un singur lucru; cu cât sunteţi mai atenţi, cu atât este mai bine pentru voi.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Taur:

Ideile pe care le aveţi sunt foarte bune, numai că aveţi nevoie de mai mult curaj pentru a le pune în aplicare. Trebuie să învăţaţi să vă asumaţi riscuri şi să acceptaţi greşelile când este cazul, însă să mergeţi mai departe fără a fi descurajaţi de dificultatea obstacolelor pe care le întâmpinaţi.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de miercuri este foarte bună pentru a vă face ordine în viaţa profesională; sunteţi foarte încăpăţânaţi şi nu renunţaţi până când nu obţineţi ceea ce vă doriţi. Discuţiile avute cu persoanele din jurul vostru vă pot ajuta să luaţi o decizie foarte bună cu privire la viitorul carierei voastre; nu ezitaţi să puneţi întrebări atunci când este cazul.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Rac:

Aceasta este o zi a agitaţiei şi a stresului pentru Raci. Vă este tot mai dificil să ţineţi pasul cu toate aceste schimbări care intervin în viaţa voastră. Vă recomand să luaţi o mică pauză pentru a vă linişti şi a analiza situaţia; apoi vă va fi mult mai uşor să înţelegeţi ce se întâmplă şi să vă adaptaţi cu noile modificări.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Leu:

Circumstanţele de astăzi vor fi de multe ori schimbătoare şi destul de confuze pentru Lei; vă recomand să nu aveţi încredere în cei din jurul vostru şi să încercaţi să luaţi decizii doar dacă sunteţi absolut convinşi de ceea ce trebuie să faceţi. Nu vă grăbiţi deoarece puteţi face greşeli uriaşe pe plan sentimental.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Fecioară:

Starea de spirit şi intenţiile voastre pot fi descrise cu greu ca fiind stabile. Vă este destul de dificil să luaţi decizii importante deoarece încă nu ştiţi ce vă doriţi cu adevărat. Poate că este timpul să faceţi o mică pauză, să vă liniştiţi şi să aveţi răbdare să treacă această perioadă aglomerată; partenerul de cuplu vă este alături.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Balanţă:

Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a lua decizii cu privire la viaţa profesională sau pentru a face promisiuni pe plan amoros. Este o perioadă de tranziţie pentru voi, în care este indicat să vă liniştiţi şi să lăsaţi lucrurile să se aranjeze înainte de a face modificări importante.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Scorpion:

Sunt foarte multe lucruri care se petrec pe la spatele vostru şi de care nu ştiţi absolut nimic. Este posibil să fiţi dezamăgiţi de colegii de muncă şi să vă doriţi să amânaţi proiectul la care lucraţi alături de ei. Încercaţi să rămâneţi calmi, indiferent de situaţie şi să rezolvaţi această problemă cu diplomaţie şi profesionalism.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi destul de sentimentali, iar acest lucru se vede şi în lucrurile pe care le faceţi. Vă lăsaţi destul de influenţaţi de cei din jurul vostru şi puteţi fi minţiţi cu uşurinţă; vă atrag misterul, secretele şi enigmele. Este posibil să vă simţiţi purtaţi de val şi să faceţi greşeli mici, însă dureroase pe plan amoros.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de miercuri este mai mult decât potrivită pentru a rezolva proiecte mai vechi sau chiar pentru a participa la negocieri importante. Sunteţi foarte deschişi la nou, discutaţi cu uşurinţă cu partenerii de afaceri şi vă este foarte uşor să vă faceţi înţeleşi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea familiei.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Vărsător:

Vă treziţi destul de serioşi, însă o surpriză frumoasă vă poate schimba buna dispoziţie; veţi fi întreaga zi cu zâmbetul pe buze şi, din acest motiv, vă va fi mult mai uşor să vă ocupaţi de problemele pe care le veţi întâmpina. Spre seară, aveţi parte de o conversaţie mai serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 19 noiembrie 2014, Peşti:

Chiar şi lucrurile simple par a fi de nerezolvat joi; vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi. De aceea vă recomand să rămâneţi la sarcinile obişnuite, fără a încerca să vă depăşiţi limitele. După orele prânzului, primiţi o veste bună de departe.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 18 noiembrie 2014


Horoscop 18 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de marţi începe foarte bine pentru voi, cu numeroase oportunităţi profesionale. Prima parte a zilei va fi una mai încărcată, cu şedinţe importante şi întâlniri cu posibili colaboratori. Cu cât sunteţi mai calmi, cu atât vă va fi mai uşor să vă faceţi înţeleşi; proiectele voastre pot fi acceptate de superiori.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Taur:

După ziua de ieri, este timpul pentru o zi de muncă. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi cu destul de multe treburi profesionale; trebuie să participaţi la şedinţe importante şi sunteţi nevoiţi să faceţi tot posibilul pentru a ajunge la o înţelegere cu privire la viitoarele proiecte.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de marţi este una normală pentru voi, fără prea multe sarcini care să vă obosească. Sunteţi norocoşi că sunteţi odihniţi şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, este posibil să vă ocupaţi de un conflict mai vechi, avut cu un prieten drag.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Rac:

Astăzi sunteţi mai relaxaţi decât de obicei. Vă simţiţi odihniţi şi liniştiţi şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă. După orele prânzului, vă întâlniţi cu o persoană care joacă un rol foarte important în viaţa voastră; aveţi parte de o discuţie interesantă, care vă ajută să faceţi nişte alegeri importante.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Leu:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o problemă profesională; o discuţie cu superiorii vă poate ajuta să luaţi o decizie cu privire la viitorul carierei voastre. După orele prânzului, partenerul de cuplu are nevoie de voi cu privire la o situaţie delicată. Trebuie să îl ascultaţi cu atenţie înainte de a încerca să îi daţi un sfat.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Fecioară:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de evoluţia pe care o are relaţia voastră de cuplu; a intervenit rutina şi deja simţiţi că partenerul de cuplu este tot mai distant şi că vă ascunde ceva. O discuţie sinceră şi serioasă vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă de fapt; nu luaţi o decizie pripită înainte de a asculta părerea persoanei iubite.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Balanţă:

Din cauza problemelor sentimentale pe care le aveţi, vă este tot mai greu să vă concentraţi la locul de muncă. Superiorii nu sunt deloc mulţumiţi de felul în care vă prezentaţi proiectele; în cazul în care este posibil, luaţi-vă următoarea zi liberă pentru a înţelege ce se întâmplă cu voi şi ce trebuie să faceţi pe viitor.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Scorpion:

Din cauza unui greşeli făcute de unul dintre colegii de muncă, este posibil ca un proiect la care echipa voastră lucrează de o perioadă bună de timp să fie anulat. Hotărâţi să preluaţi iniţiativa şi să discutaţi cu superiorii; dacă reuşiţi să îi convingeţi că a fost o greşeală care se poate rezolva, veţi reprimi proiectul.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. Treptat începe să se instaleze rutina, însă nu vă este teamă de acest aspect, ci din contră; sunteţi foarte fericiţi deoarece vă place să vă cuibăriţi şi să ştiţi că lucrurile devin tot mai serioase. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă ajută să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Capricorn:

Se anunţă o perioadă foarte frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare cu o persoană importantă, care vă poate ajuta să întâlniţi succesul mult mai repede decât vă aşteptaţi. Nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi această propunere.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Vărsător:

Ziua de marţi se anunţă a fi una plină de surprize frumoase; superiorii sunt încântaţi de evoluţia voastră profesională şi vor să vă răsplătească. Poate fi vorba despre un bonus substanţial, despre o mărire de salariu sau chiar despre o avansare în funcţie. Munciţi mai mult, însă beneficiile vor fi pe măsura efortului depus.


Horoscop 18 noiembrie 2014, Peşti:

Astăzi se anunţă o zi complicată la locul de muncă; aveţi parte de numeroase probleme cu privire la proiectele la care lucraţi alături de o echipă de oameni. O discuţie mai aprinsă cu un coleg de muncă se poate transforma într-o ceartă severă dacă nu ştiţi când să o opriţi.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 17 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 17 noiembrie 2014


Horoscop 17 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte relaxaţi şi aveţi timp să faceţi lucrurile care vă plac; după orele prânzului este posibil ca starea de spirit să vi se schimbe şi să simţiţi nevoia unor schimbări în viaţa socială. O persoană foarte dragă vă vizitează şi vă aduce un cadou foarte frumos, pe care voi vi-l doreaţi de ceva timp.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Taur:

Luni este un moment foarte bun pentru a vă relaxa. Încercaţi să nu mai fiţi atât de profesionişti; timpul liber este doar pentru voi, aşa că profitaţi cât de mult puteţi. Spre seară, faceţi un drum pentru a vedea o persoană dragă.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Gemeni:

Este posibil ca luni să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; superiorii v-au făcut deja programul de muncă. Primiţi un proiect amplu, pe care trebuie să îl preluaţi în cel mai scurt timp posibil. Daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru sarcinile voastre.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Rac:

Ziua începe cum nici nu se poate mai bine; după o perioadă mai complicată pe plan profesional, în care aţi avut numeroase proiecte, pe care le-aţi rezolvat cu brio, iată că este timpul să fiţi răsplătiţi. Superiorii vă oferă un bonus substanţial, care vă va ajuta să faceţi achiziţii importante.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Leu:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional. Simţiţi că stagnaţi şi aveţi nevoie de proiecte care să vă motiveze şi sarcini care să vă testeze abilităţile. Deşi nu este o perioadă tocmai bună pentru schimbări, este posibil să primiţi o ofertă foarte bună din partea unui coleg de muncă.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Fecioară:

Ziua de luni vine cu o surpriză frumoasă pentru voi; este posibil ca pe lângă salariu să primiţi şi un bonus substanţial. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a începe noi proiecte. De aceea, dacă vreţi să faceţi investiţii de durată, vă recomand să investiţi în locuinţă.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Balanţă:

Viaţa sentimentală nu este tocmai roz; dacă vreţi ca relaţia de cuplu să funcţioneze în continuare, este timpul să puneţi piciorul în prag şi să luaţi câteva decizii importante. O persoană mai în vârstă vă poate ajuta să vă descarcaţi nervii şi să faceţi cel mai important pas cu privire la această situaţie neplăcută.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Scorpion:

Munca şi efortul depus în cadrul companiei sunt, în sfârşit, apreciate de superiori. Astăzi este posibil să primiţi bonusuri substanţiale sau chiar să vi se mărească salariul; treceţi printr-o schimbare foarte frumoasă în ceea ce priveşte viaţa profesională şi sărbătoriţi aceasta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Săgetător:

Ziua începe cu veşti foarte bune pentru voi. Este posibil ca astăzi să fie ziua voastră norocoasă; urmează să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi, care vă poate ajuta să vă echilibraţi bugetul. Vă recomand să fiţi chibzuiţi cu cheltuielile pe viitor.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Capricorn:

În viaţa profesională au existat numeroase schimbări care v-au ajutat să alegeţi drumul pe care vreţi să mergeţi. Acum ştiţi ce trebuie să faceţi pe viitor; sunteţi pregătiţi atât emoţional, cât şi psihic pentru a începe un nou capitol în carieră, plin de oportunităţi pentru dezvoltare.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Vărsător:

Deşi trebuia să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile deoarece superiorii v-au pregătit deja programul. Trebuie să vă ocupaţi de un proiect urgent, care are prioritate; deşi nu sunteţi deloc pregătiţi, daţi dovadă de profesionalism şi multă maturitate în discuţiile pe care le aveţi cu colaboratorii.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de luni este una mai dificilă pentru voi; din cauza unei probleme personale, vă este destul de greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Colegii de muncă vă înţeleg şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară, aveţi parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 16 noiembrie 2014


Horoscop 16 noiembrie 2014, Berbec:

Este o zi potrivită pentru a vă ocupa de toate acele documente sau facturi mai vechi, important este să nu le lăsaţi să se adune. Notaţi-vă pe o listă care sunt plăţile urgente, astfel veţi fi mai organizaţi. Spre seară veţi avea mari şanse să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp, profitaţi de ocazie şi propuneţi-i o ieşire în oraş!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Taur:

Duminică întâlniţi foarte multe persoane care lucrează în acelaşi domeniu ca şi voi, profitaţi de acest lucru şi încercaţi să vă faceţi noi relaţii. În acest fel veţi avea posibilitatea să puneţi bazele unor noi colaborări de succes. Câţiva colegi de muncă vor dori să vă susţină, nu-i refuzaţi. Veţi avea şanse mai mari să vă faceţi remarcaţi.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Gemeni:

Calităţile de care daţi dovadă în domeniul în care activaţi vă vor ajuta să vă faceţi remarcaţi în rândul colegilor. Şefii vă vor aprecia munca şi este posibil să vi se propună o mărire de salariu. Cu toate acestea, veţi avea mai multe responsabilităţi odată cu acea mărire, ceea ce înseamnă că trebuie să vă daţi tot interesul să nu vă dezamăgiţi superiorii.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Rac:

Relaţiile de orice gen devin din ce în ce mai puternice, iar voi veţi avea mai multă încredere în anumite persoane din jur. Veţi simţi nevoia să abordaţi tot felul de subiecte şi să petreceţi mai mult timp în compania celor dragi. Profitaţi de această zi şi încercaţi să planificaţi o ieşire în oraş, în mod sigur vă veţi simţi bine!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Leu:

Se pare că astăzi veţi prezenta mai mult interes faţă de unele domenii precum afaceri, drept sau construcţii. Dacă vă gândiţi să învăţaţi câteva lucruri noi, nu este timpul pierdut. Cu toate acestea, trebuie să vă gândiţi la banii pe care va trebui să-i investiţi. Astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii pripite.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Fecioară:

Vă faceţi griji din cauza stării de sănătate şi vă gândiţi să începeţi un regim alimentar care să vă ajute să fiţi într-o formă mult mai bună. Cu toate acestea, este important să faceţi o vizită la medic! În ceea ce priveşte viaţa profesională, astăzi va fi necesar să fiţi mai atenţi la detalii şi să nu vă grăbiţi să vă implicaţi în proiecte noi.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Balanţă:

Dacă vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, trebuie să luaţi în calcul mai multe aspecte, în primul rând cel financiar. Indiferent dacă veţi dori să faceţi câteva amenajări în casă sau vă gândiţi să vă înnoiţi garderoba, trebuie să fiţi foarte calculaţi cu banii. Apelaţi cu încredere la sfaturile persoanei iubite!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Scorpion:

Duminică va fi necesar să vă ocupaţi de foarte multe lucruri care ţin de casă, ceea ce nu va fi deloc plăcut pentru voi. Discutaţi şi cu celelalte persoane din familie şi încercaţi să împărţiţi responsabilităţile. În acest fel veţi avea mai mult timp la dispoziţie! În ceea ce priveşte viaţa profesională, astrele vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi să luaţi noi decizii cu privire la participarea voastră la un anumit proiect.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Săgetător:

Conversaţiile cu anumite persoane nu vor decurge aşa cum vă doriţi, însă nu trebuie să vă fie afectată buna dispoziţie. Diferenţele de interes sunt destul de mari, dar trebuie să găsiţi o modalitate de a-i face pe cei din jur să fie mai deschişi faţă de voi. Până la finalul zilei veţi reuşi să rezolvaţi orice problemă care vă frământă!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Capricorn:

Vă gândiţi să faceţi noi achiziţii pentru casă, însă trebuie să luaţi în calcul şi situaţia financiară. Nu vă grăbiţi să cumpăraţi primele lucruri care vă fac cu ochiul! Înainte de toate, încercaţi să vă sfătuiţi cu persoana iubită sau cu cineva din familie, în mod sigur sfaturile primite vă vor ajuta să luaţi deciziile cele mai bune.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Vărsător:

Atrageţi toate privirile asupra voastră, iar din acest motiv trebuie să fiţi foarte atenţi la imaginea pe care o afişaţi. În privinţa ţinutei nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că sigur nu vreţi să creaţi impresia că vă străduiţi prea tare să fiţi pe placul tuturor. Comportaţi-vă într-un mod cât mai natural posibil şi lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Peşti:

Părerea voastră contează foarte mult, mai ales la locul de muncă, iar din acest motiv este foarte important să analizaţi foarte bine orice situaţie şi să nu vă grăbiţi să afirmaţi anumite lucruri. Nu le daţi atenţie acelor persoane care doar încearcă să se folosească de voi. Până la finalul zilei veţi primi un răspuns la o problemă mai veche, lucru care vă va încânta.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 13 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 13 noiembrie 2014


Horoscop 13 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte energici şi vă este destul de uşor să vă desfăşuraţi la locul de muncă; găsiţi idei foarte bune pentru proiectele la care lucraţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, rezolvaţi o problemă mai veche pe care o aveţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Taur:

Astăzi trebuie să lucraţi mai mult decât de obicei; primiţi un proiect amplu şi este necesar să îl terminaţi până la sfârşitul săptămânii. Deşi este un volum mare de muncă, beneficiile vor fi pe măsură. După prânz, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Gemeni:

În cazul în care aveţi probleme nerezolvate din trecut, acum este timpul să vă ocupaţi de ele. Înfruntaţi-vă temerile şi încercaţi să lăsaţi totul în regulă astfel încât să vă concentraţi atenţia doar asupra viitorului. Pe plan sentimental, vă aşteaptă o perioadă plină de evenimente frumoase.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Rac:

Cu cât avansaţi mai mult cu proiectele voastre, cu atât vă este mai teamă de final. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi deoarece sunteţi persoane extrem de profesioniste, care se poate descurca chiar şi în cele mai complicate momente. Partenerul de cuplu şi membrii familiei vă susţin necondiţionat.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de joi se anunţă a fi una destul de liniştită în ceea ce priveşte viaţa profesională; reuşiţi să terminaţi totul până în orele prânzului. Partenerul de cuplu este foarte mulţumit deoarece aveţi posibilitatea să petreceţi mai mult timp împreună.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Fecioară:

Planurile pe care le aveţi sunt foarte bune, însă aceasta nu este o perioadă bună pentru a începe noi proiecte; de aceea vă recomand să aveţi puţină răbdare în ceea ce priveşte viaţa profesională. Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei de cuplu; în cazul în care aveţi probleme cu partenerul de cuplu, acesta este un moment bun pentru a le rezolva.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Balanţă:

Vă este teamă de schimbări, însă acestea fac parte din viaţa voastră; trebuie să le acceptaţi dacă vreţi să evoluaţi. Propunerile de colaborare pe care le primiţi sunt foarte bune, aşa că luaţi-vă inima în dinţi şi acceptaţi aceste modificări profesionale. De asemenea, trebuie să vă adaptaţi noului program de muncă.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Scorpion:

Aveţi aşteptări foarte mari de la ziua de astăzi, însă este posibil să nu aveţi parte de nicio schimbare în niciun domeniu. Chiar dacă planurile voastre dau greş, încercaţi să nu fiţi supăraţi şi să nu renunţaţi la visurile voastre. Trebuie să vedeţi partea pozitivă a lucrurilor, aţi învăţat ceva din această experienţă.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Săgetător:

Intuiţia contează foarte mult joi; cu toate acestea, este posibil să fiţi dezamăgiţi dacă vă bazaţi doar pe ea. Nu încercaţi să vă rezolvaţi problemele doar de unii singuri, ci acceptaţi şi ajutorul celor din jurul vostru. Partenerul de cuplu vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie, trebuie doar să îl cereţi.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi vine cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să primiţi mai multe sarcini, însă asta înseamnă şi bonusuri mai mari sau chiar o mărire a salariului. Sărbătoriţi evenimentul în compania persoanei iubite şi a prietenilor apropiaţi.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi; de aceea este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de problemele mai vechi, pe care nu aţi reuşit să le rezolvaţi. Aveţi răbdare şi reuşiţi să găsiţi răspunsuri foarte bune pentru întrebările voastre. Pe plan amoros, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Peşti:

Planurile voastre sunt în curs de dezvoltare, însă trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare. Nu grăbiţi lucrurile deoarece puteţi face greşeli masive. Vă recomand să vă ocupaţi timpul cu alte lucruri; urmează o perioadă mai dificilă pe plan financiar, aşa că încercaţi să reduceţi cheltuielile.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 noiembrie 2014


Horoscop 12 noiembrie 2014, Berbec:

Astrele hotărăsc că este timpul să agite puţin lucrurile în viaţa voastră; este posibil să vă pierdeţi în amintiri emoţionale sau să simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări în viaţa privată. Deciziile pe care urmează să le luaţi trebuie discutate cu persoanele din jurul vostru pentru a vă asigura că alegeţi ceea ce aveţi nevoie.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Taur:

Caracterul ferm al vostru este greu de remarcat astăzi din cauza sensibilităţii excesive. Vă este aproape imposibil să vă ocupaţi de proiectele profesionale deoarece nu găsiţi tăria pentru a rezolva problemele pe care le aveţi. Cel mai bine este să vă liniştiţi; între timp, concentraţi-vă pe viaţa sentimentală.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de miercuri este una obişnuită pentru voi; vă ocupaţi de proiectele profesionale fără a avea prea multe probleme. După orele prânzului, aveţi o întâlnire cu o persoană foarte dragă; descoperiţi că un prieten apropiat are nevoie de ajutorul vostru şi faceţi tot posibilul pentru a îl scoate din această situaţie complicată.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a interacţiona cu persoanele din jurul vostru. Sunteţi foarte sociabili, amabili şi vă este uşor să întreţineţi o conversaţie, indiferent de subiectul dezbătut. Acesta este un moment excelent pentru a vă face noi cunoştinţe sau chiar prieteni.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Leu:

Aveţi parte de o schimbare neaşteptată; mediul în care vă desfăşuraţi va avea un impact pozitiv asupra nivelului de energie. Vă este foarte uşor să vă ocupaţi de proiectele voastre deoarece aveţi multă inspiraţie şi vă concentraţi foarte uşor. Sunteţi foarte atenţi la detalii şi reuşiţi să rezolvaţi orice problemă.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Fecioară:

Primiţi răspuns la întrebările voastre şi sunteţi capabili să vă definiţi obiectivele. Acesta este un moment foarte bun pentru a finaliza proiectele de care vă ocupaţi sau chiar pentru a face planuri cu privire la următoarele evenimente profesionale. Pe plan sentimental, trebuie să acordaţi o mai multă atenţie relaţiei de cuplu.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Balanţă:

Astăzi sunteţi relaxaţi şi liniştiţi; aveţi condiţii minunate pentru a vă îmbunătăţi proiectele la care lucraţi, pentru a vă extinde cercul social sau pentru a vă consolida relaţiile personale. Cu cât sunteţi mai binedispuşi, cu atât vă va fi mai uşor să vă ocupaţi de problemele care nu vă dau pace.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Scorpion:

Veţi primi tot ce vă doriţi însă numai dacă lăsaţi deoparte orice manifestare de agresiune; încercaţi să rămâneţi liniştiţi în faţa provocărilor. Ziua de astăzi este o perioadă bună pentru negocieri importante, însă trebuie să învăţaţi să comunicaţi cu partenerii de afaceri astfel încât să îi atrageţi de partea voastră.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Săgetător:

Prima parte a zilei este una liniştită, în care vă puteţi face planuri pentru următoarele evenimente; după prânz, sunteţi foarte concentraţi pentru viaţa profesională. Este un moment excelent pentru consultări în ceea ce priveşte viitoarele proiecte sau pentru operaţiuni financiare.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de miercuri nu va fi una armonioasă; vă este destul de greu să vă păstraţi calmul şi să rămâneţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul vostru. Este posibil ca din cauza discuţiilor mult prea sincere, să răniţi persoane dragi; cuvintele voastre pot fi interpretate greşit, aşa că mare atenţie la ce spuneţi.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi trebuie să aveţi răbdare; sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de rezolvarea unor probleme legale, aşa că veţi face mai multe drumuri prin oraş şi veţi sta la cozi pentru asta. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o mică atenţie; nu este ceva spectaculos, însă gestul contează foarte mult pentru voi.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Peşti:

Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe lucruri deodată; mai multe persoane de la locul de muncă au nevoie de ajutorul vostru. Treceţi printr-o perioadă de tranziţie, iar lucrurile nu se aranjează aşa cum vă aşteptaţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi facă treaba; voi trebuie doar să vă adaptaţi schimbărilor.

 

Horoscop Urania săptămânal: 17-23 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania 17-23 noiembrie 2014


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Berbec:

Dacă aţi deviat de la calea voastră şi nu ştiţi cum se face că nu vă găsiţi drumul înapoi spre voi înşivă, odată cu Luna Nouă de sâmbătă, căutaţi răspunsuri în persoana duhovnicului, mentorului sau a psihologului vostru. Această lunaţie se anunţă favorabilă şi pentru cei care căutau de ceva timp medicul sau spitalul potrivit pentru o operaţie mai dificilă. Mizaţi pe clinicile din străinătate!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Taur:

Când aţi privit ultima oară imaginea de ansamblu a unor scheme financiare presupus complicate în care sunteţi implicaţi, a unei relaţii despre care credeţi că vă limitează ori a unei situaţii care pare să vă condiţioneze şi să vă responsabilizeze peste măsură? Luna Nouă de sâmbăta aceasta vă propune să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Sigur sunteţi mai norocoşi decât mulţi din jurul vostru!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Gemeni:

Se ştie că sunteţi persoane active şi sociabile, deci nu mă îndoiesc de faptul că v-aţi făcut o mulţime de planuri pe weekendul acesta. Dacă nu vă rezervaţi suficient timp să vă odihniţi, s-ar putea să nu onoraţi toate invitaţiile în oraş de vineri seară sau cele la cafea de sâmbătă dimineaţă. Poate că un membru al familiei va necesita îngrijirea voastră şi anumite întâlniri se vor decala.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Rac:

Aşa cum probabil v-aţi fi aşteptat de la o Lună Nouă într-un semn mutabil şi de Foc, începând cu ziua de sâmbătă, vă e recomandat să faceţi mai multă mişcare. Fie că alegeţi să întreprindeţi drumeţii la munte, faceţi plimbări lungi în aer liber sau chiar optaţi pentru lecţii de echitaţie, e vital pentru voi să vă rupeţi de zona de confort. O cură de detoxifiere a ficatului e de dorit zilele acestea!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Leu:

După o perioadă în care s-au cam adunat planetele ciorchine în casa familiei şi aţi rememorat adesea episoade din trecut mai mult sau mai puţin dureroase, odată cu Luna Nouă de sâmbătă, răsare soarele şi pe strada voastră. Nu doar că vă este permis, ci este şi de dorit să daţi în mintea copiilor, să râdeţi copios, să priviţi către viitor cu optimism şi să daţi dovadă de o atitudine pozitivă.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Fecioară:

În mod normal, sunteţi firi practice, dar până şi voi credeţi că spaţiile în care vă învârtiţi vă influenţează într-o anumită măsură starea de spirit. În consecinţă, în preajma Lunii Noi de sâmbătă, înveseliţi-vă locuinţa, daţi-i o pată de culoare, indiferent dacă alegeţi să redecoraţi un colţ al casei, achiziţionaţi ceva feng shui sau organizaţi o mică petrecere pentru familie şi prieteni.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Balanţă:

Există posibilitatea să nu vă începeţi săptămâna în cea mai bună formă. Totuşi, nu aveţi motive să cedaţi paranoiei sau ipohondriei şi să vă imaginaţi că se întâmplă ceva mai grav cu voi decât o banală apatie de luni. Veţi vedea că, spre seara primei zilei a săptămânii, vă veţi scălda în ape mai limpezi şi vă va reveni uşor-uşor buna dispoziţie. Important e să nu vă daţi de ceasul morţii!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Scorpion:

E adevărat că, cel mai adesea, asociem casei a II-a finanţele, dar şi valorile în care credem sunt simbolizate tot de către aceasta. Luna Nouă de sâmbătă vă provoacă să vă eliberaţi de tiparele de conduită şi gândire care vă limitează, să vă permiteţi să greşiţi uneori, să experimentaţi noi viziuni, să vă documentaţi cu privire la alte credinţe. Altfel, riscaţi să vă autolimitaţi fără motiv!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Săgetător:

De data aceasta, zodia sub al cărei semn v-aţi născut va resimţi cel mai puternic efectele Lunii Noi de sâmbătă. Având în vedere că, de o bună bucată de vreme încoace, multe planete s-au adunat în Scorpion căruia îi coincide casa subconştientului vostru, e posibil să resimţiţi această fază lunară drept una a renaşterii, cu forţe proaspete şi ambiţie pe măsură. Dozaţi-vă atent energia!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Capricorn:

În cazul vostru, lecţia Lunii Noi de sâmbătă este să nu vă entuziasmaţi prea tare, mai ales când vine vorba de afaceri sau relaţii profesionale ori sentimentale aflate la început de drum. Poate că premisele sunt favorabile, dar riscaţi să vă puneţi beţe în roate dacă vă încredeţi în ele prea mult şi nu realizaţi că este nevoie de implicarea voastră voluntară pentru a le asigura bunul mers.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Vărsător:

Unele veşti care vă iau prin surprindere, anumite telefoane pe care nu vă aşteptaţi să le primiţi sau mail-uri care nu vă gândeaţi să vină în prima jumătate a săptămânii vă pot face să săriţi la o concluzie greşită. Uneori nu puteţi controla tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru pentru că nu aveţi cum să luaţi în calcul toţi factorii care intră în discuţie. Nu vă faceţi inimă rea şi nu vă autoculpabilizaţi!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Peşti:

În a doua jumătate a săptămânii, se duce o luptă în interiorul vostru. Nu mai ştiţi în cine să vă încredeţi, în virtutea căror principii acţionează mecanismele divine sau cum se face că, atunci când credeaţi că nimic nu se mai poate întâmpla, au loc schimbări drastice de macaz. Ideea e că nu există garanţii şi că merită să nu priviţi anumite lucruri în viaţa voastră drept bunuri inalienabile!

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 11 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 11 noiembrie 2014


Horoscop 11 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de marţi este foarte bună pentru a începe noi proiecte. Sunteţi foarte liniştiţi şi vă este destul de uşor să găsiţi idei bune şi să faceţi planuri de lungă durată pentru sarcinile de muncă. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Taur:

Dacă vreţi să vă vedeţi visurile împlinite, atunci trebuie să vă apucaţi de treabă. Lăsaţi deoparte teama de eşec şi concentraţi-vă doar pe munca pe care trebuie să o faceţi. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a începe noi proiecte sau pentru a accepta colaborări profesionale.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Gemeni:

Relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate face să înţelegeţi care sunt planurile voastre pentru viitor. De asemenea, vă recomand să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să îi oferiţi persoanei iubite libertatea de care are nevoie.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de marţi este foarte bună pentru a lucra la proiectele mai vechi. Reuşiţi să vă concentraţi şi să ajungeţi cu munca la zi; superiorii sunt foarte încântaţi de modul vostru de lucru şi vă pot oferi şi alte proiecte de care să vă ocupaţi. Beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Leu:

Partenerul de cuplu trece printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Este într-un moment de tranziţie, iar voi trebuie să îi fiţi alături şi să îl sprijiniţi necondiţionat. Este posibil ca spre seară să aveţi parte de o discuţie interesantă cu o persoană mai în vârstă; primiţi un sfat important despre viaţă.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi se anunţă una foarte liniştită în ceea ce priveşte viaţa profesională. Reuşiţi să vă duceţi la bun sfârşit sarcinile fără a avea parte de incidente neplăcute. De asemenea, este posibil să fiţi nevoiţi să vă ajutaţi un coleg de muncă la un proiect important.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua de marţi este foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi foarte multe idei bune, iar aceasta este o perioadă excelentă pentru a le pune în practică. Întâlnirile cu partenerii de afaceri vor aduce numeroase schimbări în carieră; vă aşteaptă multe surprize frumoase în următoarele săptămâni.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Scorpion:

În ultima perioadă, relaţia cu partenerul de cuplu a avut de suferit din cauza programului încărcat. Trebuie să aveţi o discuţie importantă, în care să îi explicaţi că este vorba doar despre un moment de tranziţie, iar apoi lucrurile vor reveni la normal. Vă va înţelege cu siguranţă.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Săgetător:

Ziua începe cu o veste neplăcută pentru voi; din cauza greşelii unui coleg de muncă este posibil să fiţi nevoiţi să amânaţi un proiect amplu, care v-a ocupat foarte mult timp. Încercaţi să aveţi o discuţie cu superiorii şi să îi convingeţi să vă mai ofere o şansă în terminarea sarcinilor pe care le aveţi.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi foarte energici şi reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi astăzi; după orele prânzului este posibil să aveţi parte de o discuţie interesantă cu partenerul de cuplu. În următoarea perioadă se vor schimba multe în relaţia sentimentală; este timpul să oferiţi veşti bune familiei şi cunoştinţelor.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Vărsător:

Se apropie o perioadă foarte importantă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională şi trebuie să fiţi cât mai atenţi la sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit. Acum este o perioadă foarte bună pentru a face schimbări în proiectele la care lucraţi.


Horoscop 11 noiembrie 2014, Peşti:

Din cauza unui conflict la locul de muncă, este posibil ca marţi să aveţi o stare de spirit uşor schimbătoare. Încercaţi să rămâneţi liniştiţi pe cât posibil deoarece doar aşa veţi reuşi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. De asemenea, nu este o perioadă bună pentru a intra în conflicte cu cei din jurul vostru.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 10 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 10 noiembrie 2014


Horoscop 10 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi este o zi de răsfăţ pentru voi. Faceţi-vă timp să vă bucuraţi de lucruri simple, care vă fac fericiţi; somn mai lung, mic dejun leneş sau relaxare în compania partenerului de cuplu şi a celor dragi. Este recomandat să petreceţi cât mai mult timp în natură pentru a vă încărca bateriile pentru ziua de mâine.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Taur:

Prima parte a zilei de luni va fi una destul de agitată; trebuie să faceţi mai multe drumuri pentru a vizita membrii familiei sau prietenii apropiaţi. După orele prânzului, reuşiţi să vă dedicaţi puţin timp şi vouă; vă recomand activităţi relaxante precum cititul, meditaţia sau vizionarea unui film bun.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Gemeni:

După o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că astăzi aveţi parte de o surpriză din partea astrelor. Este posibil să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi; încercaţi să vă achitaţi datoriile înainte de a vă gândi la investiţii serioase.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Rac:

Nu vă puteţi bucura de relaxare din cauza unui proiect la care lucraţi. Aveţi foarte multe pe cap şi consideraţi că dacă faceţi o pauză pierdeţi timp preţios. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat în aceste momente. O discuţie serioasă cu el se sfârşeşte cu un sfat foarte bun, pe care vreţi să îl puneţi în practică.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Leu:

Din cauza încăpăţânării voastre este posibil să intraţi în câteva conflicte cu cei apropiaţi. Cel mai bine este să vă retrageţi înainte ca lucrurile să devină serioase şi să răniţi pe cineva cu vorbele voastre. De asemenea, o întâlnire sau o excursie pot fi anulate. Spre seară, sunteţi mai liniştiţi şi vă faceţi planuri pentru ziua de marţi.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Fecioară:

Cu cât sunteţi mai geloşi, cu atât lucrurile se înrăutăţesc în relaţia sentimentală. Partenerul de cuplu are nevoie de libertate şi independenţă şi se poate simţi încătuşat din cauza ataşamentului vostru exagerat. Învăţaţi să îi oferiţi spaţiul de care aveţi nevoie şi să fiţi mai detaşaţi.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Balanţă:

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru experimente profesionale. Planurile voastre ar trebui să rămână neschimbate dacă vreţi să vedeţi rezultate. De asemenea, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu începe să se răcească. Este timpul pentru o discuţie serioasă.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Scorpion:

Urmează o săptămână mai complicată pentru voi, aşa că profitaţi de această zi pentru a vă relaxa. Găsiţi activităţi care să vă destindă şi să vă ajute să uitaţi de probleme. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi din trecut.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi pare a fi o zi bună pentru aventură. Sunteţi interesaţi de tot ce este nou, diferit, unic. Vă place foarte mult să descoperiţi locuri noi şi să învăţaţi lucruri interesante de la cei din jurul vostru. Este posibil să faceţi o scurtă excursie, departe de oraş, sau să încercaţi activităţi riscante.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Capricorn:

Fiecare pas pe care îl faceţi întâlneşte un obstacol destul de mare şi greu de trecut. Drumul pe care îl alegeţi este unul anevoios şi dificil, însă rezultatele vor fi pe măsura eforturilor depuse. Primiţi susţinere din partea familiei şi a partenerului de cuplu, iar asta vă motivează şi mai mult.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Vărsător:

Astrele sunt de partea voastră în ceea ce priveşte viaţa profesională; este un moment bun pentru a începe noi proiecte sau a accepta colaborări interesante. Este posibil ca astăzi să vă confruntaţi cu unele dificultăţi în relaţiile familiale. Sunteţi destul de încăpăţânaţi şi vă este aproape imposibil să ajungeţi la un compromis.


Horoscop 10 noiembrie 2014, Peşti:

Schimbările pe care urmează să le faceţi vor fi destul de dificile, însă benefice pentru cariera voastră profesională. Aveţi multe lucruri noi de învăţat şi trebuie să vă adaptaţi destul de repede în colectivul de la muncă. Dacă imaginaţia vă ajută, construiţi planuri pentru proiectele viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 9 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 9 noiembrie 2014


Horoscop 9 noiembrie 2014, Berbec:

Dimineaţa zilei de duminică începe cu mult soare pentru voi; sunteţi veseli şi bine dispuşi şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. După orele prânzului, se schimbă timpul; apar nori negri la orizont, iar starea voastră de spirit se schimbă în funcţie de persoanele cu care intraţi în contact.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Taur:

Începutul zilei depinde în mare parte de care sunt planurile celorlalţi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri pentru a vă ocupa de câteva probleme de familie. După orele prânzului, sunteţi invitaţi la un eveniment, unde vă veţi revedea cu multe persoane dragi, cu care nu aţi mai vorbit de mult timp.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Gemeni:

Daţi dovadă de profesionalism şi aveţi un puternic simţ al datoriei, iar aceste caracteristici sunt determinante în planurile pe care le aveţi pentru viitor. Ziua de astăzi se va dovedi una foarte bună pentru a participa la şedinţe sau chiar la negocieri în ceea ce priveşte proiectele companiei.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Rac:

Această perioadă este una foarte bună pentru a vă dezvolta pe plan profesional. Aveţi multe idei bune şi reuşiţi să îi impresionaţi pe toţi cu voinţa voastră. Spre seară, aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu un membru al familiei; primiţi un sfat bun, pe care vreţi să îl puneţi în practică cât mai repede.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de duminică este una destul de liniştită pentru voi; reuşiţi să vă faceţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de această zi aşa cum trebuie. În cazul în care ieşiţi în oraş, este posibil să vă întâlniţi din întâmplare cu un fost coleg cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Fecioară:

Aveţi foarte multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în practică. Din păcate, acesta nu este un moment foarte bun pentru a vă ocupa de viaţa profesională; veţi întâlni câteva obstacole care vă vor împiedica să vă vedeţi visurile împlinite. Ziua de astăzi este foarte bună pentru a fi petrecută alături de cei dragi.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua începe cu o surpriză interesantă pentru voi; este posibil să întâlniţi o persoană nouă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră. Încă este destul de devreme pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie sentimentală sau ceva strict profesional. Important este să staţi cât mai aproape de acest om.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Scorpion:

Dimineaţa vine la pachet cu mici schimbări în ceea ce priveşte programul de muncă; aflaţi că vă este amânată o întâlnire sau o şedinţă importantă, aşa că aveţi restul zilei liber. Partenerul de cuplu are cel mai mult de câştigat din asta deoarece petrece mai mult timp în compania voastră. Lucrurile încep să se aranjeze frumos pe plan sentimental.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi vă pregătiţi de o zi plină de provocări profesionale; vi se oferă posibilitatea de a lucra la un proiect de lungă durată alături de o echipă destul de mare. Înainte de a lua o decizie finală, vă recomand să discutaţi cu partenerul de cuplu deoarece vor apărea multe schimbări în programul vostru.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Capricorn:

Astăzi simţiţi nevoia să vă relaxaţi. Profitaţi de timpul liber pentru a petrece timp singuri şi a vă face ordine în gânduri şi în planuri. După orele prânzului, primiţi o invitaţie din partea unui prieten la un eveniment şi nu aveţi cum să îl refuzaţi. Întâlniţi noi persoane şi aveţi parte de conversaţii interesante.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Vărsător:

Dimineaţa începe cu câteva schimbări profesionale pentru voi; din cauza greşelii unui coleg de muncă, superiorii decid să vă acorde vouă un proiect major. Vă înzestraţi cu multă răbdare şi vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite. Veţi avea multe beneficii de pe urma acestor modificări.


Horoscop 9 noiembrie 2014, Peşti:

Iată că, după o perioadă destul de complicată, lucrurile încep să revină pe făgaşul lor normal; este posibil să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte locul de muncă în cel mai scurt timp posibil. Urmează o perioadă de tranziţie şi este recomandat să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 8 noiembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 8 noiembrie 2014


Horoscop 8 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de sâmbătă se încheie cu o surpriză foarte frumoasă pentru voi; este posibil să primiţi o colaborare interesantă din partea unui colaborator sau coleg de muncă. Analizaţi cu mare atenţie această propunere şi asiguraţi-vă că sunteţi pregătiţi pentru un pas atât de mare.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Taur:

Nu lăsaţi nicio şansă să vă scape; este o zi foarte bună pentru schimbări profesionale, aşa că profitaţi de ea la intensitate maximă. Sunteţi pregătiţi să începeţi noi proiecte sau chiar colaborări cu câţiva colegi de muncă. Dacă vă aflaţi în locul potrivit, la momentul potrivit, aveţi toate şansele să vă schimbaţi viitorul.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de azi este foarte bună pentru a face ajustări la planurile voastre. Este foarte important să ştiţi ceea ce vă doriţi şi să alegeţi drumul pe care voi vreţi să mergeţi. Nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru deoarece puteţi regreta aceste decizii. Acesta este un moment excelent pentru a avansa în carieră.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Rac:

Sunteţi într-o etapă destul de complicată în ceea ce priveşte viaţa profesională. Lucraţi la un proiect anevoios, care vă va aduce numeroase beneficii imediat ce îl veţi preda. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul de cuplu vă aduce un cadou frumos, care vă va face seara cu adevărat specială.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Leu:

Trebuie să fiţi conştienţi de faptul că pentru a vă atinge scopul, trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi ceva neconvenţional. După orele prânzului, participaţi la o întâlnire importantă cu o persoană care vă poate ajuta foarte mult pe plan profesional; profitaţi de acest moment pentru a vă spune ideile de proiect.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Fecioară:

Astrele vă ajută să vă rezolvaţi problemele din cuplu. Acesta este un moment foarte bun pentru o discuţie sinceră şi serioasă cu partenerul de cuplu în ceea ce priveşte planurile de viitor pentru relaţia voastră. Dacă sunteţi singuri, o ieşire în oraş vă poate ajuta să întâlniţi persoane noi.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Balanţă:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi cu modul în care s-a aranjat viaţa voastră. Simţiţi nevoia să faceţi anumite schimbări, însă acestea pot răni persoanele dragi din viaţa voastră. Pe plan sentimental, este necesar ca voi şi partenerul vostru de cuplu să faceţi compromisuri dacă vreţi ca relaţia voastră să funcţioneze.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Scorpion:

Fiecare acţiune pe care o faceţi se dovedeşte a fi destul de promiţătoare. Aveţi potenţial creativ şi sunteţi destul de inspiraţi să faceţi alegeri foarte bune pe plan profesional. După orele prânzului, primiţi o veste foarte bună din partea unui membru drag al familiei.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Săgetător:

Nu trebuie să ignoraţi problemele legate de viaţa financiară deoarece acestea vor deveni şi mai dificile o dată cu trecerea timpului. Luaţi-vă inima în dinţi şi ocupaţi-vă de ele înainte de a fi prea târziu. În a doua parte a zilei primiţi o veste foarte bună cu privire la un proiect la care aţi lucrat în trecut; puteţi primi chiar şi un bonus substanţial.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de sâmbătă este foarte potrivită pentru consultări, interviuri sau întâlniri de afaceri. Sunteţi foarte liniştiţi şi vă este destul de uşor să luaţi cele mai bune decizii în cele mai dificile momente. De asemenea, spre seară puteţi avea o discuţie cu persoana iubită pentru consolidarea relaţiei de cuplu.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Vărsător:

Sunteţi destul de încăpăţânaţi, însă şi colegii cu care lucraţi sunt la fel ca voi. Dacă acestea sunt împrejurările, este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un compromis pentru a rezolva problemele sau a ajunge la o concluzie cu privire la planurile unui proiect. Spre seară, revedeţi o persoană dragă.


Horoscop 8 noiembrie 2014, Peşti:

Aceasta nu este o zi foarte bună pentru interviuri sau probleme legate de muncă. În schimb, vă descurcaţi de minune la munca de rutină; vă rezolvaţi destul de uşor sarcinile fără niciun fel de ajutor din partea colegilor de muncă. Aveţi suficient timp pentru a pune la punct ultimele detalii legate de weekend.