Horoscop Urania săptămânal: 24-30 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 24-30 noiembrie 2014


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Berbec:

Se întâmplă ceva weekendul acesta, poate chiar sâmbătă, care vă determină să oscilaţi între credinţa şi tăgadă. Poate ceea ce simţiţi voi pe interior sau trăirile pe care le-a generat o anumită conjunctură în care aţi intrat zilele acestea contravin principiilor voastre morale sau ideilor avute despre providenţă. Ţineţi minte că mecanismul universal principal este iubirea, restul sunt detalii.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Taur:

Cu Marte în tranzit în Capricorn căruia îi corespunde casa filozofiei voastre de viaţă şi în aspect dinamic de careu cu Uranus prezent în Berbec, semn asociat casei subconştientului în horoscopul vostru general, se urmăreşte transformarea voastră totală. Vă puteţi trezi marţi sau miercuri că aţi intrat în unele situaţii complicate din pricina încăpăţânării de a persista în tipare de gândire limitante.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Gemeni:

În intervalul marţi-joi, Mercur şi Saturn îşi dau mâna în casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general. Bărbaţilor născuţi sub acest semn, dar mai ales acelora trecuţi de prima tinereţe, le e recomandat să consulte urologul dacă apar semne că sistemul excretor lasă de dorit. Doamnele sunt sfătuite să nu lase afecţiunile urinare netratate!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Rac:

Planul sănătăţii voastre fizice este intens activat perioada aceasta, deci căutaţi să renunţaţi, cel puţin pentru o perioadă, la răsfăţurile culinare despre care se ştie că, în cazul vostru, nu sunt tocmai indulgenţe ocazionale. Organul care ar putea avea de suferit cel mai mult zilele acestea, dar în special în weekend, este ficatul care se cere menajat prin mese frugale şi alimente sănătoase.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Leu:

S-ar putea ca unele dureri reumatice ale articulaţiilor genunchilor sau ale încheieturilor mâinilor să vă determine să vă schimbaţi planurile de la mijlocul săptămânii, în special dacă acestea presupuneau o delegaţie sau o deplasare la mare distanţă de casă. Probabil ar fi bine să vă lăsaţi pe mâna unui maseur care să vă elibereze de tensiunea acumulată în aceste regiuni ale corpului.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Fecioară:

Cel puţin săptămâna aceasta, nu e de glumit cu problemele circulatorii, mai ales periferice. Aşadar, dacă vă confruntaţi cu furnicături la nivelul mâinilor şi picioarelor sau nu vă vedeţi nicicum încălzite extremităţile, e indicat să apelaţi la remedii naturiste către sfârşitul săptămânii. Potrivit poziţiilor Lunii şi a lui Jupiter din Leu, respectiv Vărsător, creşte riscul apendicitei zilele acestea.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Balanţă:

Ce atitudini relaţionale pe care le-aţi perceput în cuplul părinţilor voştri v-aţi promis că nu le veţi adopta în raport cu partenerul de viaţă? Ar fi bine să vă puneţi această întrebare încă de luni, astfel încât să nu vi se reproşeze de către persoana iubită că repetaţi unele comportamente nocive din familia voastră de origine în propriul vostru cămin. Căutaţi mereu să deveniţi un partener de viaţă mai bun.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Scorpion:

Poate că nu de luni, dar începând cu ziua de marţi, v-aţi programat o serie de activităţi istovitoare fără a lua în calcul faptul că mai aveţi nevoie ocazional de pauze şi de timp să vă odihniţi. Dacă vă expuneţi presiunilor şi stresului în mod sistematic, puteţi ceda fizic sau nervos chiar în mijlocul săptămânii, fapt care v-ar putea costa scump. Încercaţi să nu faceţi lucrurile la modul eroic!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Săgetător:

În perioada cuprinsă între zilele de marţi şi joi, teama că ar putea ieşi la iveală secrete care v-ar afecta viaţa de cuplu, cea profesională sau reputaţia poate deveni de-a dreptul copleşitoare. Atâta timp cât vă asumaţi trecutul, cu tot cu întâmplările de care nu sunteţi tocmai mândri, nu aveţi motive să vă faceţi griji cu privire la o posibilă deconspirare. Important este să fiţi împăcaţi cu voi înşivă!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Capricorn:

Cuvintele vă pot ridica sau coborî, dar ce se întâmplă atunci când căutaţi să păstraţi aparenţele şi nu vă găsiţi curajul de a spune ceea ce simţiţi? În cazul în care nu reuşiţi să treceţi peste orgoliu, s-ar putea să aflaţi că repercusiunile sunt mai serioase decât v-aţi fi aşteptat. În loc să persistaţi într-o stare de permanentă confuzie, mai bine cereţi explicaţii şi vă lămuriţi cu privire la unele aspecte.


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Vărsător:

Ceea ce semănaţi în Univers luni, veţi culege nu mai târziu de marţi sau miercuri. Cu siguranţă, cunoaşteţi principiile după care funcţionează legea atracţiei universale şi se pare că, cel puţin săptămâna aceasta, vi se potriveşte mănuşă. În loc să vă frământaţi, încercaţi să vă vizualizaţi în contextul potrivit în viitorul apropiat. Aveţi grijă ce vă doriţi că s-ar putea să se întâmple!


Horoscop 24-30 noiembrie 2014, Peşti:

Când v-aţi făcut ultima oară un control oftalmologic? În cazul în care calitatea vederii a început să scadă în ultima vreme sau deja purtaţi ochelari, dar nu v-aţi monitorizat regulat parcursul afecţiunii oculare, e cazul să vizitaţi cabinetul specialistului cândva la mijlocul săptămânii. Poate că există tratamente sau regimuri alimentare care vă pot ajuta să vă corectaţi în timp vederea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS