Horoscop Urania lunar: noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania noiembrie 2014


Horoscop noiembrie 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec noiembrie 2014
În prima decadă a lunii noiembrie 2014, derulaţi-vă planul de recâştigare a partenerului, a clientului important pe care l-aţi pierdut sau a colegului de muncă ori asociatului cu care aţi avut ceva de împărţit în septembrie sau octombrie. Începând cu data de 9 noiembrie 2014, profitaţi de lacunele sau neregulile descoperite în înscrisurile oficiale sau în propriile proiecte şi remediaţi-le sau renegociaţi-vă contractul.

Între 9 şi 13 noiembrie 2014, se tensionează relaţiile cu superiorii, probabil din cauza banilor. Apare riscul de a fi şantajaţi şi de a vă fi afectată reputaţia, dar nu acţionaţi pripit. Evitaţi speculaţiile financiare în intervalul 12-14 noiembrie 2014, dar şi reluarea unei relaţii sentimentale care v-a marcat în trecut. După 16 noiembrie 2014, puteţi colabora cu o firmă străină ori este nevoie să ajutaţi financiar o rudă aflată într-o altă ţară.

Din 20 până în 22 noiembrie 2014, căutaţi să nu trimiteţi sume de bani în străinătate, să vă mutaţi economiile la o altă bancă ori să optaţi pentru un pachet de cursuri fără acreditare, decizii care v-ar putea influenţa pe termen lung. Între 25 şi 27 noiembrie 2014, puteţi înregistra amânări sau întârzieri în demersurile rectificative începute în prima decadă a lunii, dar adresaţi-vă unor persoane competente începând cu 28 noiembrie 2014.


Horoscop noiembrie 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur noiembrie 2014
Investiţi în bunăstarea voastră fizică şi mentală în prima decadă a lui noiembrie 2014. Dacă credeţi că este nevoie, vorbiţi cu cineva despre evenimentele prin care aţi trecut sau răsfăţaţi-vă cu şedinţe de masaj şi aromaterapie. După 9 noiembrie 2014, se cere rediscutat aspectul financiar al unui parteneriat sau chiar al cuplului, mai ales dacă au intervenit neînţelegeri pe această temă în lunile trecute.

Este posibil ca un conflict să ajungă în instanţă, nefiind exclus să apară o citaţie între 9 şi 13 noiembrie 2014, iar cei implicaţi nu se vor da în lături de la nimic. Puteţi trece printr-un impas în cuplu din 12 până în 14 noiembrie 2014, care vă poate afecta serios viaţa de familie. Bărbaţii născuţi sub acest semn pot începe o relaţie complicată cu o colegă de muncă. În rest, mediul profesional va trece prin transformări vizibile.

Dacă v-aţi pus speranţe prea mari în restructurările de la muncă ori în finalitatea eforturilor depuse recent în acest sector, puteţi descoperi cândva între 20 şi 22 noiembrie 2014 că situaţia stă altfel. În cuplu, pot apărea probleme de încredere şi îndoieli vizavi de partener din 25 până în 27 noiembrie 2014, mai ales dacă iniţiativele de redresare din prima decadă n-au dat roade. Evitaţi cheltuielile exagerate după 28 noiembrie 2014!


Horoscop noiembrie 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni noiembrie 2014
În primele zile ale lunii noiembrie 2014, continuaţi să vă apropiaţi de copii şi atmosfera din familie redevine cordială. Aşadar, nu v-ar strica să organizaţi activităţi care vă aduc mai aproape de cei dragi. Odată cu ziua de 9 noiembrie 2014, căutaţi să înţelegeţi că starea voastră de bine depinde de abilitatea voastră de a vă vindeca rănile emoţionale produse la un moment dat de cei dragi. Iertarea este cel mai bun remediu!

În intervalul 9-13 noiembrie 2014, se stârnesc scântei între voi şi rude sau un prieten apropiat, revenind în actualitate datoriile nerestituite şi promisiunile nerespectate. Din 12 până în 14 noiembrie 2014, competiţia dintre voi şi colegii de muncă vă afectează colaborarea. Începând cu data de 16 noiembrie 2014, se reinventează viaţa de cuplu, fie prin revitalizarea actualei relaţii ori prin apariţia cuiva special.

Între 20 şi 22 noiembrie 2014, amănunte legate de viaţa voastră sentimentală ajung în atenţia tuturor, poate din pricina neglijenţei partenerului şi a faptului că este mai puţin discret decât voi. În orice caz, nu permiteţi acestei situaţii să vă afecteze emoţional sau fizic ori să vă taie din elan la muncă. Începând cu data de 28 noiembrie 2014, discuţiile cu partenerul, dar şi cu membrii familiei vor ajunge la un numitor comun.


Horoscop noiembrie 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac noiembrie 2014
Cel puţin în prima decadă a lui noiembrie 2014, revederile cu rudele apropiate şi prietenii din copilărie rămân la loc de cinste, permiţându-vă să vă puneţi la curent cu ce se mai întâmplă în viaţa membrilor familiei voastre extinse. Pentru a le intra în graţii, riscaţi ca, din 9 ale lunii începând, să vă schimbaţi felul în care vă creşteţi copiii ori părerea despre partenerul de viaţă, o decizie care nu e tocmai înţeleaptă.

Între 9 şi 13 noiembrie 2014, se poate degrada considerabil relaţia cu conducerea de la serviciu, probabil ca urmare a faptului că v-aţi depăşit atribuţiunile. Cel mai indicat ar fi să nu alimentaţi disputa. Din 12 până în 14 noiembrie 2014, se accentuează problemele în cuplu sau cu copiii, în special dacă intervin părinţii şi prietenii. Din 16 încolo, se întrevăd proiecte noi, favorizate fiind afacerile de familie.

Vă puteţi trezi cândva în intervalul 20-22 noiembrie 2014 că planurile voastre s-au împotmolit din pricina unor restricţii de ordin juridic ori pentru că nu aţi mai avut astfel de proiecte. Între 25 şi 27 noiembrie 2014, pariurile şi jocurile de noroc vă pot pricinui pagube financiare, dar sunt recomandate confesiunile în cuplu. Din 28 începând, sunteţi în vervă la muncă, dar încercaţi să nu vă amestecaţi în intrigile de la birou!


Horoscop noiembrie 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu noiembrie 2014
Căutaţi să rămâneţi la fel de activ pe plan social şi în primele zece zile ale lui noiembrie 2014, întreţinând legăturile stabilite la sfârşitul lunii trecute şi formându-vă altele noi pentru că se anunţă rost de comisioane cu onorarii consistente. Dacă v-aţi propus să faceţi reparaţii domestice sau alte planuri legate de cămin şi nu le-aţi pus în practică ori le-aţi amânat, apucaţi-vă de ele după data de 9 noiembrie 2014.

Din 9 până în 13 noiembrie 2014, puteţi avea senzaţia că rutina vă copleşeşte, că v-aţi legat la cap cu activităţi care nu vă aduc satisfacţii ori că v-aţi ales o profesie dictată de părinţi sau fiindcă aţi absolvit o şcoală într-un domeniu care nu vă mai defineşte. Nici măcar acasă, între 12 şi 14 noiembrie 2014, situaţia nu stă mai bine. După 16 noiembrie 2014, puteţi închega o relaţie cu o persoană influentă care atrage după sine provocări!

Descoperiţi în intervalul 20-22 noiembrie 2014 că n-ar fi trebuit să daţi curs relaţiei mânaţi de motivaţii materialiste. De aceeaşi revelaţie au parte şi cei care credeau că vor da lovitura în scurt timp în afaceri. Între 25 şi 27 noiembrie 2014, se pot sista, din varii motive, lucrările domestice. Poate ar fi cazul ca, din 28 începând, să mai vedeţi şi de voi, întâlnindu-vă cu prietenii şi satisfăcându-vă unele mici dorinţe.


Horoscop noiembrie 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară noiembrie 2014
Ca şi finele lunii trecute, debutul lui noiembrie 2014 se arată darnic financiar, semn că nu v-aţi străduit inutil să investiţi în imaginea voastră şi să ajungeţi într-o funcţie profesională care v-a sporit veniturile. Pe acest fond, din 9 noiembrie începând, vă apropiaţi de oameni de vază cărora nu le sunt străine realizările voastre şi cu care puteţi vorbi pe aceeaşi limbă. În acest mod, vă consolidaţi poziţia socială.

Cândva în intervalul 9-13 noiembrie 2014, puteţi întâlni pe cineva care-şi va lăsa amprenta asupra voastră, chimie căreia îi veţi rezista cu greu. Luaţi aminte însă la faptul că riscaţi să daţi curs unei relaţii mult prea complicate. Între 12 şi 14 noiembrie 2014, citiţi cu atenţie clauzele oricărui document pe care intenţionaţi să-l semnaţi. Se anunţă vizite din partea socrilor, dar şi investiţii de ordin casnic după data de 16 noiembrie 2014.

S-ar putea ca rudele partenerului să nu vă influenţeze în bine cuplul din 20 până în 22 noiembrie 2014, iar orice achiziţie făcută pentru casă fără a-l consulta pe cel drag în prealabil n-a fost tocmai de bun augur. Între 25 şi 27 noiembrie 2014, vă puteţi rătăci hârtii importante ori aflaţi că un contract vă condiţionează într-o anumită privinţă. Din 28 începând, căutaţi-vă un serviciu care vă permite să lucraţi de-acasă.


Horoscop noiembrie 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă noiembrie 2014
Ar fi bine ca debutul lui noiembrie 2014 să vă surprindă în proces de dezvoltare personală. Deşi sunteţi tentaţi să credeţi că autocriticându-vă constant vă provocaţi să vă perfecţionaţi continuu, abia atunci când deveniţi conştienţi de realizările voastre vă motivaţi să daţi mai mult pe viitor. Astfel, din 9 noiembrie încolo, înţelegeţi cum vă puteţi folosi de atuurile personale pentru a vă împlini financiar.

Liniştea de dinaintea furtunii în familie încetează cândva între 9 şi 13 noiembrie 2014. În sinea voastră, simţeaţi că urgia nu putea fi amânată la nesfârşit, dar implicaţiile pot fi mai serioase decât credeaţi. Dacă aşteptaţi să vă intre în cont o sumă de bani între 12 şi 14 noiembrie 2014, s-ar putea ca viramentul să întârzie o perioadă. Împărtăşiţi cu cei dragi ceea ce simţiţi din 16 încolo, dacă credeţi că va face diferenţa.

Dacă în intervalul de zile 20-22 vi se propune o sarcină extraprofesională, se recomandă să existe o înţelegere scrisă între voi şi cealaltă parte care să menţioneze natura acesteia şi valoarea onorariului vostru. Altfel, riscaţi să aveţi discuţii aprinse legate de bani din 25 până în 27 noiembrie 2014. Începând cu data de 28 noiembrie 2014, este de preferat să reevaluaţi situaţia celorlalte înţelegeri fără fundament juridic.


Horoscop noiembrie 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion noiembrie 2014
Lucrul cu voi n-ar trebui să înceteze luna aceasta, preocupare cu care se recomandă să vă îndeletniciţi în prima decadă a lui noiembrie 2014. Căutând explicaţia pentru temeri absurde ca, de exemplu, frică de a vă propune obiective pe termen lung, pregătiţi terenul pentru revenirea în forţă care se anunţă imediat după 9 noiembrie 2014.

Pe nesimţite, aţi ajuns cal de poştă la muncă, delegându-vi-se sarcinile care le-ar fi revenit altor colegi de muncă, dar cândva în intervalul 9-13 al lunii, vă poate răpune oboseala sau cedaţi nervos şi vă verbalizaţi nemulţumirile. Din acest motiv, căutaţi să vă ocupaţi de proiecte individuale între 12 şi 14 noiembrie 2014. Se întrevăd câştiguri nesperate, poate chiar din parteneriate după data de 16 noiembrie 2014.

Sumele de bani care vă intră în posesie nu sunt de colea, dar nici n-ar trebui să vă lipsiţi de ele prea uşor, cumpărând nimicuri în neştire din 20 până în 22 noiembrie 2014. Chiar dacă aţi reuşit să vă remontaţi cât de cât la începutul lunii, perioada cuprinsă între 25 şi 27 noiembrie 2014 vă testează optimismul şi încrederea în voi. Din 28 încolo, proiectele încep să genereze profit ori se măreşte dobânda la economii.


Horoscop noiembrie 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător noiembrie 2014
Astrele vă mai păsuiesc câteva zile, mai exact până în 9 noiembrie 2014, înainte să vă pună efectiv la treabă. În acest răstimp, căutaţi să vă bucuraţi de timpul petrecut cu prietenii şi cu partenerul. Puteţi descoperi că unul dintre şefii voştri se numără printre membrii anturajului vostru şi îndrăzniţi să-i cereţi să vă ajute într-o privinţă. Gândiţi-vă dacă această rugăminte nu vă creează obligaţii din 9 încolo.

Dacă acum ceva timp nu simţeaţi prea puternic povara ratelor, din 9 până în 13 noiembrie 2014 nu mai ştiţi pe unde să scoateţi cămaşa. Profesional vorbind, parcă nu mai sunteţi sigur pe stabilitatea locului vostru de muncă sau cât de indispensabil sunteţi superiorilor voştri, dar căutaţi să nu vă daţi de ceasul morţii între 12 şi 14 noiembrie 2014, mai ales pentru că data de 16 a lunii vă surprinde cu forţe noi şi încrezători în ziua de mâine.

Deşi v-aţi recăpătat elanul la mijlocul lunii, realizaţi cândva în intervalul 20-22 al lunii ca atunci când vă ocupaţi exclusiv de voi, situaţia de acasă deraiază şi invers. Sunteţi tentaţi să credeţi între 25 şi 27 că până şi partenerul sau actualul serviciu vă ţin în loc, dar adevărul e că trebuie să vă reamintiţi ce vă doriţi cu adevărat de la viaţă. Abia din 28 încolo, începe să se facă ordine în gândurile voastre.


Horoscop noiembrie 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn noiembrie 2014
Aşa cum vă şade bine, ocupaţi-vă cu predilecţie de viaţa voastră profesională şi consolidaţi-vă imaginea de persoane integre, capabile şi competente. Începând cu data de 9 a lunii, vă sunt favorizate proiectele care, deşi au stagnat o perioadă de vreo două luni, nu rămân fără ecou zilele acestea, atrăgându-vă sprijinul material şi moral al unor binefăcători care cred sincer în potenţialul lor.

Cedaţi mâniei controlului, iar familia vă cataloghează atitudinea drept tiranică şi egoistă, ajungând să se revolte împotriva sa cândva între 9 şi 13 ale lunii. Din 12 până în 14 noiembrie 2014, puteţi sesiza faptul că aţi supraapreciat capacitatea unui proiect de a vă satisface aşteptările financiare. După data de 16, fiţi discreţi cu viaţa voastră personală şi lăsaţi realizările şi iniţiativele să vă recomande pe plan profesional.

Faptul că aţi ales să fiţi rezervaţi în declaraţii şi aţi dispărut oarecum din peisaj îi determină pe ceilalţi să tragă concluzii pripite, cândva în intervalul 20-22 al lunii, crezând că aveţi ceva de ascuns. Negocierile cu sponsorii ori derularea proiectelor pe rol poate fi sistată între 25 şi 27 noiembrie 2014. Aceste sincope se pot datora unor blocaje recurente pe care ar trebui să le eliminaţi din 28 încolo.


Horoscop noiembrie 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător noiembrie 2014
Strădaniile de a vă construi o viziune corectă asupra vieţii şi a lucrurilor care vă înconjoară se prelungesc până în prima decadă a lui noiembrie 2014, deci n-ar trebui să vă mire faptul că viziunile voastre se schimbă ca urmare a evenimentelor care se prefigurează până pe 9 noiembrie 2014. Este de aşteptat ca, după această dată, să vă doriţi mai mult de la viaţă şi, implicit, pe plan profesional.

Se întâmplă ceva în interiorul vostru din 9 până în 13 noiembrie 2014, deveniţi repeziţi la vorbă, dar sunteţi prea mândri să admiteţi acest lucru sau credeţi că ar fi o dovadă de slăbiciune. Deşi v-ar fi comod, nu-i somaţi pe părinţi ori socrii să gireze pentru voi ori să vă înlesnească intrarea într-un cerc influent cândva între 12 şi 14 noiembrie 2014, dar urmaţi-le exemplul profesional sau social după data de 16 a lunii noiembrie 2014.

În cazul în care aţi reuşit să obţineţi o funcţie superioară la serviciu sau lumea a început să vă vadă cu alţi ochi, nu vă aşteptaţi ca, între 20 şi 22 noiembrie 2014, să plouă cu bani. Mai întâi, mai exact între 25 şi 27 noiembrie 2014, demonstraţi că faceţi faţă presiunilor noii poziţii şi că o meritaţi cu adevărat. Un prim pas ar fi acela că, începând cu 28 a lunii, să veniţi cu proiectul unei iniţiative pe care s-o susţineţi cu argumente.


Horoscop noiembrie 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti noiembrie 2014
Se cade să cercetaţi modul în care v-aţi folosit de resursele voastre, dar şi ale partenerului ori ale familiei în ultimele două luni, mai ales dacă nu aţi achiziţionat mare lucru şi totuşi aţi rămas în pană de bani. Împreună cu cei dragi, elaboraţi o strategie de economisire care să nu implice restricţii majore. Din 9 noiembrie încolo, familia şi partenerul vă pot oferi lecţii de viaţă valoroase.

Între 9 şi 13 noiembrie 2014, încasaţi pagube dacă aţi investit prea mult într-un plan de afaceri care scârţâia ori aţi plătit avansul unei agenţii de recrutare a forţei de muncă fără a-i verifica referinţele. Delegaţiile profesionale şi audienţele la superiori fără obiective clare întreprinse între 12 şi 14 noiembrie 2014 se pot solda cu un eşec. Din 16 încolo, în ciuda încercărilor financiare, ieşiţi la liman pe plan profesional.

Indicat însă este să rămâneţi pe metereze pentru că lucrurile tind să ia o întorsătură neaşteptată, potrivnică intereselor voastre, cândva în intervalul de zile 20-22, riscând chiar să rămâneţi fără serviciu ori să vă sufle un coleg de muncă promovarea. Dacă nu reuşiţi să acţionaţi între 25 şi 27 noiembrie 2014, puteţi ajunge la vorbele celor dragi. Cu toate acestea, vă bucuraţi de tot sprijinul lor după data de 28 noiembrie 2014.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS