Horoscop Urania lunar: octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania octombrie 2014


Horoscop octombrie 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec octombrie 2014
Dedicaţi-vă cel puţin o parte din prima decadă a lunii sesizărilor erorilor profesionale, clauzelor contractuale ascunse, breşelor de securitate şi lacunelor din proiecte. În 6 şi 7, sunteţi pe val şi toate par să se deruleze în favoarea voastră. Totuşi, din 7 până în 9, modul în care aţi negociat unele contracte s-ar putea să nu-l mulţumească pe angajatorul vostru şi să se nască scântei între voi.

Reapar la ordinea zilei disensiuni între voi şi unii colegi de muncă, poate chiar din pricina banilor şi puteţi fi tentaţi să lăsaţi de la voi pentru ca divergenţele să se aplaneze. Între 10 şi 12, nemulţumirile pe seama cărora v-aţi războit cu şefii în prima parte a lunii vă afectează noile colaborări şi toate oalele par să se spargă în capul vostru. Pe 17 şi 18, se aşterne temporar liniştea.

Ori dumneavoastră ori partenerul de viaţă aveţi iniţiativă, în ultima decadă a lui octombrie, de a vă pune banii laolaltă. Se poate spune aşadar că relaţia voastră a trecut la un nou nivel. Începând cu data de 25, se mai risipesc din tensiunile de la serviciu şi căutaţi o modalitate să cooperaţi eficient cu colegii. Din 26 octombrie, toate eforturile voastre se îndreptă către carieră şi munciţi pentru o promovare.


Horoscop octombrie 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur octombrie 2014
Dacă apar tensiuni în cuplu din pricina monotoniei sau a lipsei încrederii ori a banilor, discuţiile sincere vă pot ajuta să soluţionaţi conflictul. Zilele de 6 şi 7 pot fi marcate de o acută tensiune interioară, dar, în cele din urmă, depinde de voi cum o administraţi. Între 7 şi 9, sănătatea voastră poate fi ceva mai fragilă sau se nasc divergenţe de opinie cu colegii de muncă.

În cazul în care v-aţi pus renumele în joc pentru un tovarăş de serviciu, aţi pus bani de la voi pentru a finaliza o sarcină sau v-a căzut cu tronc un coleg de muncă, reconsideraţi aceste chestiuni. Între 10 şi 12, se pot agrava problemele de sănătate de care bănuiaţi că suferiţi în prima decadă sau situaţia de la serviciu se înrăutăţeşte. În zilele de 17 şi 18, dau semne că se-ndreaptă.

Începând cu 23, concentraţi-vă pe relaţia conjugală şi pe cele profesionale. Puteţi reintra în graţiile unui colaborator sau client şi-l recâştigaţi cu uşurinţă pe cel drag. Poate acum e momentul potrivit să vedeţi dacă se poate lega ceva între dumneavoastră şi colegul de muncă. Şeful vă poate restitui investiţia personală, dar încercaţi să învăţaţi ceva de pe urma experienţelor din această lună.


Horoscop octombrie 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni octombrie 2014
Descoperiţi, în prima decadă a lui octombrie, că deşi problemele din familie şi-au pus amprenta asupra sănătăţii voastre, tot cei dragi ai casei sunt cei care vă pot ajuta să le depăşiţi. Plănuiţi cum aţi putea să vă potenţaţi afacerea de familie. În jurul datelor de 6 şi 7, viaţa voastră socială, dar şi sentimentală sunt pe primul loc. Între 7 şi 9, nu vă va fi uşor să ţineţi o relaţie ilicită ascunsă!

Dacă v-aţi răzgândit cumva şi aţi decis să mai aşteptaţi când vine vorba de mărirea familiei, puteţi ajunge să reconsideraţi ideea în a doua decadă a lunii. În cazul în care aţi avut o aventură şi cineva v-a deconspirat, s-ar putea ca-n intervalul 10-12 octombrie partenerul să ia o decizie definitivă legată de viitorul vostru. În 17 şi 18, se mai îndulcesc puţin lucrurile între dumneavoastră şi cel drag.

Excesele şi privaţiunile îşi pot spune cuvântul în a treia decadă a lui octombrie, deci fiţi echilibraţi. Deşi vă place munca pe care o faceţi, vă puteţi lovi de tot felul de piedici atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Vedeţi dacă unele nu vi se datorează. Spre finele lunii, investiţi în proiecte, sănătatea voastră şi pregătirea profesională.


Horoscop octombrie 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac octombrie 2014
În prima decadă a lunii, poate reapărea un fost partener în peisaj, regretaţi unele sacrificii din dragoste sau că aţi lăsat fricile să vă afecteze viaţa sentimentală. Cu toate aceste, în 6 şi 7, la serviciu vă merge cum nu se poate mai bine. Din 7 până în 9, aşteptările nerealizabile proiectate asupra familiei sau şederea extinsă a unui prieten la dumneavoastră acasă îl nemulţumeşte pe cel drag.

Deveniţi conştienţi, în a doua decadă a lui octombrie, că oricât aţi încerca să-i ţineţi aproape pe fraţi, surori, vecini sau prieteni din copilărie, încă mai există secrete, invidie şi intenţii mincinoase care vă despart. Pentru că sunteţi distraşi, între 10 şi 12, de situaţia de acasă, vă atrageţi mustrările şefilor. Chiar şi aşa, în zilele de 17 şi 18, intrigile devin mai puţin complicate decât până acum.

Începând cu 23 ale lunii, familia vă împinge de la spate să mai vedeţi şi de dumneavoastră, să vă luaţi concediu sau chiar să vă aşezaţi la casa dumneavoastră. Dacă nu v-aţi găsit jumătatea, s-ar putea să dezvoltaţi alt fel de sentimente pentru un prieten. Atmosfera de acasă dă semne că se va linişti şi va redeveni aceea cu care v-aţi obişnuit, iar din 26 relaţiile cu şefii şi persoana iubită se îmbunătăţesc vizibil.


Horoscop octombrie 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu octombrie 2014
Analizaţi atent cum v-au servit ultimele îmbunătăţiri aduse acasă, felul în care v-aţi investit resursele la domiciliu şi gândiţi-vă care ar fi cea mai bună direcţie de urmat pe viitor pentru familia dumneavoastră. În jurul zilelor de 6 şi 7, vă simţiţi în pielea voastră şi capabili de orice. Totuşi, între 10-12, unii colegi de muncă pot cataloga relaţia voastră apropiată cu superiorii ca o sursă de favoritisme.

Dacă aţi abandonat ideea achiziţionării unei maşini, ar merita s-o luaţi în calcul încă o dată în a doua decadă a lunii. În relaţia cu prietenii, se pot isca divergenţe, iar proiectele voastră pot înregistra sistări sau întârzieri. Se-nmultesc tensiunile între dumneavoastră şi colegii de serviciu din 10 până-n 12 şi nu mai reuşiţi să vă puneţi de acord cu nimic. Dacă sunteţi diplomat, puteţi îndrepta situaţia în 17 sau 18.

Din 23 încolo, reînnodarea legăturilor cu fraţii, surorile, vecinii sau prietenii vor cataliza transformări diverse acasă, iar situaţia voastră profesională se va răsfrânge într-o anumită măsură şi-n familie. Spre finalul lunii, reuşiţi să vă cumpăraţi autovehiculul dorit şi proiectele vi se deblochează. Socrii şi părinţii fie se îngrijesc de sănătatea dumneavoastră, fie contribuie la agravarea ei.


Horoscop octombrie 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară octombrie 2014
Dacă aveţi posibilitatea, amânaţi-vă şedinţele importante, interviurile de angajare sau delegaţiile din prima decadă a lui octombrie pe sfârşitul lunii. În 6 şi 7, puteţi fi mai predispus să vă asumaţi riscuri sau să daţi curs impulsurilor spontane pe care le simţiţi. Dacă v-aţi pomenit cu bani din străinătate, nu se recomandă să-i cheltuiţi pe răsfăţuri de moment sau la jocuri de noroc între 7 şi 9.

A doua decadă a lunii ar trebui să fie una de stand by a investiţiilor. Altfel, s-ar putea să nu fie prea inspirate sau să vă fi folosit lichidităţile cu pricina în alt scop. Veţi realiza care este acela în jurul zilelor de 10-12 când apar cheltuieli urgente pe care vă va fi greu să le achitaţi dacă le-aţi stricat aiurea în prima decadă. Pe 17, respectiv 18, se mai stabilizează situaţia voastră financiară.

În a treia decadă a lui octombrie se arată discuţii legate de bani, renegocieri de contracte, iar dacă sunteţi norocos, puteţi primi bani frumoşi numai pentru că v-aţi iscălit pe-un document. Începeţi să vedeţi că pregătirea voastră academică face într-adevăr diferenţa. Din 25 încolo, nu e exclus să primiţi un salariu restant, iar către sfârşitul lunii, se condimentează atmosfera din dormitor. Dă-ţi întâlniri!


Horoscop octombrie 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă octombrie 2014
Dacă spre sfârşitul lui septembrie nu aţi rezistat tentaţiei de a face bani prin mijloace neortodoxe, deşi aţi câştigat suficient de pe urma celor legale, există riscul să primiţi o vizită de la fisc. În caz că mai puteţi repara ceva, faceţi-o urgent. Zilele de 6 şi 7 rezervaţi-le prietenilor, partenerului şi rudelor. Din 7 până-n 9, s-ar putea să nu mai puteţi evita un conflict de proporţii în familie.

În cazul în care luna trecută aţi fost prea critic cu voi înşivă sau v-aţi învinuit pentru toate câte s-au întâmplat în trecut, acum a venit momentul să începeţi un proces de iertare cu sinele. Între 10-12, eforturile de a menţine pacea-n cuplu se pot solda cu un eşec, mai ales dacă aţi ales să negaţi problemele existente. Pe 16-17, aveţi revelaţia cum că n-ar trebui să vă faceţi răspunzător pentru toate.

Când credeaţi că astrele nu v-au pregătit nimic legat de bani, ei bine, ultima decadă a lunii vine cu veşti bune pentru voi. Poate vindeţi nişte acţiuni, vi se restituie un împrumut cu dobândă sau banca va dă banii pe care-i meritaţi înapoi. Începând cu 25, răsare soarele şi pe strada voastră în cele din urmă. Prezentaţi-vă partenerul părinţilor la sfârşitul lunii sau propuneţi-vă să investiţi în bunuri familiale.


Horoscop octombrie 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion octombrie 2014
Luna octombrie vine, în cazul vostru, cu tendinţa de a vă face gânduri negre, de a privi pesimişti spre viitor, lamentându-vă că drobul de sare ar putea cădea oricând. Aveţi noroc însă cu zilele de 6 şi 7 care se dovedesc de bun augur la serviciu. În intervalul 7-9 al lunii, un colaborator sau un client nemulţumit din trecut vă poate genera încurcături birocratice sau vă face o recenzie proastă.

Când credeaţi că nu mai aveţi niciun dubiu vizavi de actualul anturaj sau de trăinicia unor parteneriate financiare ori a relaţiei de cuplu, ar fi bine să vă gândiţi de două ori dacă merită să băgaţi mâna-n foc pentru ele. Răuvoitorii din prima decadă se întorc cu forţe proaspete din 10 până-n 12, amestecându-se în bucătăria internă de la muncă. Poate cădeţi la înţelegere pe 17-18.

Atât propriile ambiţii, cât şi partenerul de viaţă vă pot ajuta să vă recăpătaţi controlul asupra propriei dumneavoastră persoane şi să vă maturizaţi în a treia decadă a lunii, dar pot face şi mai mult rău dacă nu vă simţiţi pregătit spiritual pentru evoluţie. Începeţi treptat să vedeţi că eşecurile sentimentale, pagubele financiare şi proiectele sistate sunt lecţii de viaţă. Profesional, vă reveniţi către finele acestei luni.


Horoscop octombrie 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător octombrie 2014
Înclinaţi să vă plângeţi de milă după o despărţire, o demisie sau o disponibilizare, mai ales dacă fostul partener reapare ocazional în peisaj, fostul angajator vă curtează nonstop sau un apropiat a reuşit să-şi păstreze slujba. În 6 şi 7, găsiţi motive să vă ridicaţi de la pământ. Dacă v-aţi planificat proiecte prea ambiţioase, puteţi experimenta lipsuri sau pierderi financiare între 7 şi 9 ale lunii.

Într-un fel sau altul, puteţi pierde sprijinul unor colaboratori, clienţi, şefi sau chiar al partenerului vizavi de proiectele dumneavoastră sau nu vă pot ajuta pentru moment. Dat fiind faptul că nu mai dispuneţi de lichidităţi şi împrumuturile s-au sistat, se cade să reduceţi din distracţii din 10 până-n 12, fapt care vă poate afecta moral. Începeţi să vi se urnească planurile de viitor în jurul datei de 17-18.

Capitolul sănătăţii se poate dovedi destul de deficitar în a treia decadă a lui octombrie. Starea fizică precară vă poate afecta moralul sau chiar vă va împiedica să mai lucraţi pentru câteva zile. Însărcinaţi pe cineva apropiat cu supravegherea proiectelor dumneavoastră care abia au început să se mişte. Din 26 octombrie încolo, se anunţă câştiguri din speculaţii financiare şi afaceri personale.


Horoscop octombrie 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn octombrie 2014
Dacă aţi plănuit în septembrie să lansaţi o afacere în prima decadă a lunii în curs sau aţi demarat-o deja, fie întârziaţi oficializarea acesteia ori nu aveţi parte încă de profiturile scontate. Cu toate acestea, vă găsiţi forţa de a vă urma visurile în 6 sau în 7. Realizaţi cândva între 7 şi 9 ca promovarea dumneavoastră depinde de noroc sau de alte lucruri cu care nu sunteţi de acord, fapt care vă mâhneşte puţin.

În cazul în care consideraţi că pregătirea şi experienţa dumneavoastră n-au fost suficient apreciate luna trecută, demonstraţi încă o dată valoarea dumneavoastră profesională, astfel încât să nu treceţi neobservat în a doua decadă a lunii. Din 10 până-n 12, nu vă mai găsiţi plăcerea la serviciu, date fiind răsturnările de situaţie de acasă. În 17, respectiv 18, vi se schimbă norocul când vine vorba de cariera dumneavoastră.

În a treia decadă a lui octombrie, vă este indicat să vă alăturaţi unui club, unei asociaţii de hobby-uri sau chiar unui site de matrimoniale dacă sunteţi în căutarea sufletului pereche. Începând cu ziua de 25, se înmulţesc simţitor şansele să fiţi promovat sau să vi se recunoască meritele. Din 26 ale lunii încolo, prietenii şi familia vă sprijină să vă redescoperiţi pe dumneavoastră cel puternic şi motivat.


Horoscop octombrie 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător octombrie 2014
Odată cu prima decadă a lui octombrie, se cade să reconsideraţi aspectele pe care le îndrăgiţi la actualul serviciu sau funcţie, dar şi cele care vă displac. În acest mod, vă faceţi o imagine corectă despre viaţa dumneavoastră profesională. În 6 şi 7, căutaţi să vă dedicaţi mai mult vieţii voastre sociale, familiale şi sentimentale. Dacă vi s-a propus de şefi să vă relocaţi, vă poate speria ideea mult din 7 până-n 9.

În cazul în care nu v-aţi asumat luna trecută lecţiile pe care vi le-a predat Universul în urma unui impas financiar, a unei despărţiri sau, dimpotrivă, prin intermediul unor experienţe plăcute amoroase sau legate de copii, e cazul s-o faceţi acum. Temerile legate de relocare se accentuează între 10 şi 12, indiferent dacă ţin de studii sau de muncă. În 17 şi 18, vă faceţi ordine în gânduri.

Dacă unul dintre părinţi sau socri a lucrat în acelaşi domeniu ca şi dumneavoastră sau chiar în cadrul aceleiaşi companii, reuşesc să vă pună o vorbă bună sau să vă pună în legătură cu cineva important în a treia decadă a lunii. În sfârşit, înţelegeţi sensul ultimelor întâmplări semnificative din viaţa dumneavoastră. Nu plecaţi urechea la bârfe sau la spusele unor apropiaţi, pentru că vă vor afecta inutil.


Horoscop octombrie 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti octombrie 2014
Începeţi să puneţi la îndoială convingerile insuflate de partenerul dumneavoastră ori de familie, mai ales dacă au constituit sursa unor dezamăgiri personale. În ceea ce priveşte viaţa profesională, cele mai prolifice zile ale acestei luni se pot dovedi cele de 6 şi 7. Mânuiţi atent înscrisurile oficiale şi fiţi şi mai precaut dacă semnaţi contracte între 7 şi 9, pentru că vor avea impact pe termen lung.

Poate realizaţi în a doua decadă a lui octombrie ca dumneavoastră sunteţi cel care are cel mai puţin de câştigat de pe urma faptului că banii se pun la comun în familie. Probabil că apropiaţii bagă mai adânc mâna-n buget decât dumneavoastră, deci schimbaţi placa. O eventuală eroare comisă în prima parte a lunii vă pune în pericol stabilitatea financiară între 10 şi 12. Vă stabilizaţi economic pe 17 sau 18.

În a treia decadă a lunii, începeţi să intraţi în febra pregătirilor pentru facultate sau vă gândiţi să faceţi un curs de reconversie profesională sau de pregătire continuă, decizie care presupune să scoateţi bani în plus din buzunar. Noroc cu familia şi partenerul care se arată dispuşi să vă sprijine. Începând cu 26, primiţi aprobările necesare lansării unui proiect şi faceţi primele investiţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS