Horoscop Urania săptămânal: 10-16 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 10-16 noiembrie 2014


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Berbec:

Dacă vă cuprinde febra curăţeniei weekendul acesta, mai exact în după-amiaza zilei de sâmbătă sau chiar duminică, aveţi mare grijă ce produse folosiţi. Nu degeaba anumite soluţii necesită folosirea mănuşilor destinate menajului sau chiar măşti de protecţie împotriva mirosurilor dăunătoare. Este de admirat iniţiativa voastră, dar se cade să vă luaţi măsurile de precauţie necesare.


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Taur:

Stăpâna casei bolilor fizice, Venus, tranzitează în prezent semnul exilului său, Scorpionul, dar este susţinută de un aspect benefic de sextil de la Marte, stăpânul casei bolilor latente, situat în Capricorn, zodia exaltării sale, semn că vă bucuraţi de o rezistenţă de fier şi reuşiţi să vă ţineţi departe de afecţiuni. Dacă vă luptaţi de ceva timp cu o maladie cronică, daţi dovadă de stoicism şi moderaţie.


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Gemeni:

Nu este de glumit cu sănătatea săptămâna aceasta. În perioada marţi-joi, stăpâna casei bolilor neştiute, în trecere prin zodia exilului său, aderă la o conjuncţie cu Saturn, indiciu clar că puteţi claca cândva în intervalul acestor zile dacă nu vă schimbaţi radical stilul de viaţă. Nici că s-a ivit vreun moment mai bun să vă antrenaţi gândirea pozitivă şi să vă odihniţi fizic şi mental!


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Rac:

Se anunţă un început de săptămână în forţă pentru voi graţie Lunii care începe să tranziteze zodia naşterii voastre încă de la primele ore ale dimineţii de luni. Simţiţi că vă scăldaţi în ape limpezi şi că sunteţi în echilibru cu voi înşivă, dar s-ar putea să vă confruntaţi şi cu neajunsurile accentuării laturii voastre emoţionale cândva în jurul zilei de marţi. Amintiţi-vă însă că totul ţine de perspectivă!


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Leu:

În prima parte a săptămânii, în prim plan ajunge axa emoţională de unde, de cele mai multe ori, pleacă orice disconfort sau dezechilibru resimţit la nivel fizic. Chestiuni precum siguranţa afectivă, imposibilitatea exprimării trăirilor personale, dar şi indiferenţa de care vă loviţi în contactul cu ceilalţi pot fi la ordinea zilelor de luni-marţi. Nu mai căutaţi aprobări în exterior!


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Fecioară:

De joi până în zorii zilei de sâmbătă, se aduce în atenţia voastră faptul că trebui să faceţi eforturi pentru a ieşi în faţă. Poate că sunteţi tentaţi să percepeţi această recomandare drept o invitaţie ridicolă, dar adevărul este că sentimentul de eliberare resimţit după o banală sesiune de karaoke, de exemplu, vă va fi mai mult decât benefic. Daţi dovadă de curaj şi intraţi în lumina reflectoarelor!


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Balanţă:

Dacă intenţionaţi să onoraţi vreo vizită weekendul acesta, cu precădere duminică, iar gazdele nu se lasă nicicum şi rămâneţi la masă, informaţi-vă ce anume conţin preparatele din meniu, mai ales dacă aveţi anumite alergii alimentare. Poate aţi crede că un anumit fel de prăjitură nu conţine alune, de exemplu, dar n-aveţi de unde să ştiţi cum o pregăteşte gazda. Aşadar, nu vă sfiiţi şi fiţi precauţi!


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Scorpion:

În afara cazului în care vă confruntaţi cu o urgenţă, căutaţi să nu vă programaţi călătorii pe distanţe lungi sau un şir interminabil de comisioane locale la începutul săptămânii. În plus, evitaţi să vă preocupaţi mintea cu multe informaţii atunci când sunteţi la volan. Dacă v-a rămas gândul la o veste neaşteptată sau o vorbă spusă în pripă, nu faceţi din ele obiectul principal al intereselor voastre.


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Săgetător:

O întreagă suită de planete s-a adunat în semnul Scorpionului căruia îi corespunde casa subconştientului vostru, semn că va fi nevoie de exerciţiu weekendul acesta pentru a vă păstra zâmbetul pe buze şi starea de spirit la înălţime. Nu vă lăsaţi copleşiţi de griji nici chiar dacă sunteţi la sute de kilometri depărtare de casă sau în cazul în care parţialele au început să bată la uşă.


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi puşi pe fapte mari încă din prima zi a săptămânii şi deci, chiar de luni dimineaţă, v-aţi propus să începeţi în forţă, cu motoarele turate la maximum. Este chiar indicat să tăiaţi raul de la rădăcină, dar poate că unele planuri sau proiecte necesită un timp mai îndelungat pentru a germina. Astfel, ar fi indicat să nu vă grăbiţi prea tare pentru că riscaţi să vă tăiaţi singuri craca de sub picioare!


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Vărsător:

Se pare că nu mai e la fel de uşor să vă faceţi ordine în gânduri şi să păstraţi sănătatea în stare intactă odată cu debutul acestei săptămâni. Lucrurile tind să urmeze uneori un parcurs pe care voi nu-l puteţi influenţa nicicum, fapt care vă poate frustra destul de mult. S-ar putea să vă piară cu totul pofta de mâncare sau chiar să mâncaţi mai mult decât ar trebui. Încercaţi să conştientizaţi ce faceţi!


Horoscop 10-16 noiembrie 2014, Peşti:

Presiunile sunt mari pentru aceia dintre voi care trăiesc în străinătate şi nu este exclus ca, în a doua parte a săptămânii, acestea să-şi pună amprenta pe sănătatea voastră. Aceeaşi situaţie este valabilă şi dacă munciţi într-un domeniu care presupune multe responsabilităţi sau care vă limitează într-un fel sau altul. Încercaţi s-o luaţi încetul cu încetul şi să nu vă suprasolicitaţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS