Horoscop Urania săptămânal: 17-23 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 17-23 noiembrie 2014


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Berbec:

Dacă aţi deviat de la calea voastră şi nu ştiţi cum se face că nu vă găsiţi drumul înapoi spre voi înşivă, odată cu Luna Nouă de sâmbătă, căutaţi răspunsuri în persoana duhovnicului, mentorului sau a psihologului vostru. Această lunaţie se anunţă favorabilă şi pentru cei care căutau de ceva timp medicul sau spitalul potrivit pentru o operaţie mai dificilă. Mizaţi pe clinicile din străinătate!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Taur:

Când aţi privit ultima oară imaginea de ansamblu a unor scheme financiare presupus complicate în care sunteţi implicaţi, a unei relaţii despre care credeţi că vă limitează ori a unei situaţii care pare să vă condiţioneze şi să vă responsabilizeze peste măsură? Luna Nouă de sâmbăta aceasta vă propune să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Sigur sunteţi mai norocoşi decât mulţi din jurul vostru!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Gemeni:

Se ştie că sunteţi persoane active şi sociabile, deci nu mă îndoiesc de faptul că v-aţi făcut o mulţime de planuri pe weekendul acesta. Dacă nu vă rezervaţi suficient timp să vă odihniţi, s-ar putea să nu onoraţi toate invitaţiile în oraş de vineri seară sau cele la cafea de sâmbătă dimineaţă. Poate că un membru al familiei va necesita îngrijirea voastră şi anumite întâlniri se vor decala.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Rac:

Aşa cum probabil v-aţi fi aşteptat de la o Lună Nouă într-un semn mutabil şi de Foc, începând cu ziua de sâmbătă, vă e recomandat să faceţi mai multă mişcare. Fie că alegeţi să întreprindeţi drumeţii la munte, faceţi plimbări lungi în aer liber sau chiar optaţi pentru lecţii de echitaţie, e vital pentru voi să vă rupeţi de zona de confort. O cură de detoxifiere a ficatului e de dorit zilele acestea!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Leu:

După o perioadă în care s-au cam adunat planetele ciorchine în casa familiei şi aţi rememorat adesea episoade din trecut mai mult sau mai puţin dureroase, odată cu Luna Nouă de sâmbătă, răsare soarele şi pe strada voastră. Nu doar că vă este permis, ci este şi de dorit să daţi în mintea copiilor, să râdeţi copios, să priviţi către viitor cu optimism şi să daţi dovadă de o atitudine pozitivă.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Fecioară:

În mod normal, sunteţi firi practice, dar până şi voi credeţi că spaţiile în care vă învârtiţi vă influenţează într-o anumită măsură starea de spirit. În consecinţă, în preajma Lunii Noi de sâmbătă, înveseliţi-vă locuinţa, daţi-i o pată de culoare, indiferent dacă alegeţi să redecoraţi un colţ al casei, achiziţionaţi ceva feng shui sau organizaţi o mică petrecere pentru familie şi prieteni.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Balanţă:

Există posibilitatea să nu vă începeţi săptămâna în cea mai bună formă. Totuşi, nu aveţi motive să cedaţi paranoiei sau ipohondriei şi să vă imaginaţi că se întâmplă ceva mai grav cu voi decât o banală apatie de luni. Veţi vedea că, spre seara primei zilei a săptămânii, vă veţi scălda în ape mai limpezi şi vă va reveni uşor-uşor buna dispoziţie. Important e să nu vă daţi de ceasul morţii!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Scorpion:

E adevărat că, cel mai adesea, asociem casei a II-a finanţele, dar şi valorile în care credem sunt simbolizate tot de către aceasta. Luna Nouă de sâmbătă vă provoacă să vă eliberaţi de tiparele de conduită şi gândire care vă limitează, să vă permiteţi să greşiţi uneori, să experimentaţi noi viziuni, să vă documentaţi cu privire la alte credinţe. Altfel, riscaţi să vă autolimitaţi fără motiv!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Săgetător:

De data aceasta, zodia sub al cărei semn v-aţi născut va resimţi cel mai puternic efectele Lunii Noi de sâmbătă. Având în vedere că, de o bună bucată de vreme încoace, multe planete s-au adunat în Scorpion căruia îi coincide casa subconştientului vostru, e posibil să resimţiţi această fază lunară drept una a renaşterii, cu forţe proaspete şi ambiţie pe măsură. Dozaţi-vă atent energia!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Capricorn:

În cazul vostru, lecţia Lunii Noi de sâmbătă este să nu vă entuziasmaţi prea tare, mai ales când vine vorba de afaceri sau relaţii profesionale ori sentimentale aflate la început de drum. Poate că premisele sunt favorabile, dar riscaţi să vă puneţi beţe în roate dacă vă încredeţi în ele prea mult şi nu realizaţi că este nevoie de implicarea voastră voluntară pentru a le asigura bunul mers.


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Vărsător:

Unele veşti care vă iau prin surprindere, anumite telefoane pe care nu vă aşteptaţi să le primiţi sau mail-uri care nu vă gândeaţi să vină în prima jumătate a săptămânii vă pot face să săriţi la o concluzie greşită. Uneori nu puteţi controla tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru pentru că nu aveţi cum să luaţi în calcul toţi factorii care intră în discuţie. Nu vă faceţi inimă rea şi nu vă autoculpabilizaţi!


Horoscop 17-23 noiembrie 2014, Peşti:

În a doua jumătate a săptămânii, se duce o luptă în interiorul vostru. Nu mai ştiţi în cine să vă încredeţi, în virtutea căror principii acţionează mecanismele divine sau cum se face că, atunci când credeaţi că nimic nu se mai poate întâmpla, au loc schimbări drastice de macaz. Ideea e că nu există garanţii şi că merită să nu priviţi anumite lucruri în viaţa voastră drept bunuri inalienabile!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS