Horoscopul zilei de vineri, 28 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 28 mai 2021


Horoscop 28 mai 2021, Berbec:

Ești într-o dispoziție activă și ai vrea să îndeplinești multe lucruri. Ar fi indicat să te concentrezi pe ambițiile tale și traiectoria profesională. Este o zi bună pentru a te promova și a intra în contact cu personalitățile din domeniul tău de activitate. Vei avea carismă și inspirație.


Horoscop 28 mai 2021, Taur:

Fii pe fază cu privire la eventuale informații legate de finanțele și resursele tale financiare. Vei avea o dorință de nestăvilit de a renunța la rutina cotidiană și de a porni în căutarea aventurii. Un/O bun(ă) prieten(ă) își va dovedi loialitatea față de tine într-un mod complet nebunesc. Ești impresionat(ă) peste măsură, așa că reiei cu drag legăturile cu acesta(asta). E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 28 mai 2021, Gemeni:

Azi, relația intimă are prioritate înaintea oricărui alt lucru. Ai nevoie de puțină liniște pentru a conștientiza cu adevărat ceea ce se ascunde în adâncul inimii tale. Îți vei petrece întreaga zi concentrându-te pe activități terapeutice. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Horoscop 28 mai 2021, Rac:

Azi, fii deschis(ă), sincer(ă) și să porți discuții cu persoanele din jur. Este o zi bună pentru eforturi colaborative, care necesită multă vitalitate și o minte inspirată. În această perioadă relația romantică va fi pusă la încercare. Dorința partenerului(ei) tău(ale) pentru control te sufocă și te face să pui sub semnul întrebării integritatea sa.


Horoscop 28 mai 2021, Leu:

Ți-ai construit cu mare grijă rețeaua socială, în ultima perioadă. Oportunitățile încep să apară, prin intermediul oamenilor cu care te-ai conectat. Este o zi prielnică pentru proiecte comune, ce necesită colaborare și cooperare. Vei avea pragmatism și vei reuși să îndeplinești tot ceea ce ți-ai stabilit. Primești cu ușurință susținerea celorlalți(te).


Horoscop 28 mai 2021, Fecioară:

Ți se recomandă să fii flexibil(ă). Casa, familia și emoțiile tale se vor afla în centrul atenției. Stabilitatea ta interioară trebuie să fie o prioritate. Efectele eclipsei lunare te pot conduce într-o cu totul altă direcție decât cea plănuită de tine. În general, eclipsele sunt purtătoare de situații care îți schimbă viața. Consideră că această conjunctură astrală este o oportunitate de vindecare. O reuniune neașteptată îți va da un indiciu despre adevăratul sens al vieții tale.






Horoscop 28 mai 2021, Balanţă:

Balanță fiind, încerci mereu să atingi un echilibru al vieții tale. În ultima vreme, ai încercat să analizezi traiectoria vieții tale. Treci printr-o serie de suișuri și coborâșuri. Încearcă să nu te demoralizezi și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Horoscop 28 mai 2021, Scorpion:

Sub auspiciile zilei de vineri vei iniția o serie de conversații importante. Redescoperi limbajul dragostei. Ești nerăbdător(are) și impulsiv(ă). Acesta este momentul oportun pentru a pune lucrurile în mișcare. La serviciu te simți stresat(ă) și vei avea tendința de a avea reacții negative.


Horoscop 28 mai 2021, Săgetător:

Fii mai atent(ă) la propriile nevoi. Datorită efortului depus în munca ta, vei fi recompensat(ă) cu o suplimentare a finanțelor. Se anunță o serie de câștiguri bănești pentru Săgetători, iar aceștia merită din plin aceste recompense. Știi ceea ce îți dorești însă uneori îți este dificil să pui lucrurile în mișcare. Azi, vei fi mai lucid(ă) și mult mai pragmatic(ă). Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Horoscop 28 mai 2021, Capricorn:

Acordă atenția necesară nevoilor tale. Concentrează-te pe sănătate și pe pasiunile tale. Începi să înțelegi valoarea odihnei și să o apreciezi. Această stare îți conferă stabilitatea emoțională mult dorită. Folosește-te de conjuncția astrală actuală pentru a duce la bun sfârșit o parte din sarcinile tale. Reia legătura cu rudele, trecutul îți influențează prezentul.


Horoscop 28 mai 2021, Vărsător:

Pe plan emoțional, tânjești după dragoste și afecțiune. Nevoia ta de a te retrage în singurătate, s-ar putea să meargă mână în mână cu romantismul acestei perioade. Dacă ai un/o partener(ă) de cuplu vei reuși să îmbini de minune dorința de a „fugi” de lume, cu romantismul indus de astre.


Horoscop 28 mai 2021, Peşti:

Ai nevoie de prieteni(e) și ei(le) au nevoie de tine. Încearcă să îi/le contactezi dacă simți nevoia, nu te retrage în tine, indiferent de problemele pe care le-ai avea. Reîntâlnirea cu aceștia(stea) îți va conferi o energie pozitivă și vei fi mai jovial(ă). Vei redescoperi să faci lucruri care îți fac plăcere și ce plăcut este să te înconjori de amici(e). S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS