Horoscopul zilei de vineri, 21 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 21 mai 2021


Horoscop 21 mai 2021, Berbec:

Ai o energie foarte bună pe care vrei să o fructifici. Îți iei liber de la birou și îți închizi telefonul ca să nu fii deranjat(ă). După foarte multe amânări, vei decide în sfârșit că a sosit timpul să te ocupi de casa ta. Vei face o curățenie temeinică și vei arunca lucruri pe care nu le mai folosești. Vei da comandă de ceea ce este indispensabil pentru o organizare mai bună pentru tine și cei(le) din familie. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 21 mai 2021, Taur:

În cazul în care primești multe notificări de la bancă (sau altă instituţie) și ești un pic îngrijorat(ă), lasă tot ceea ce faci ca să poți rezolva cât mai repede această problemă. Din fericire, totul se va soluționa chiar în aceeași zi și te vei mai liniști puțin. Spre seară este posibil să dai câteva telefoane unor prieteni(e), ca să te relaxezi complet și să uiți de neplăcerile din prima parte a zilei. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 21 mai 2021, Gemeni:

Chiar de la prima oră poți primi o veste foarte bună pe care nici măcar nu o așteptai. Te bucuri foarte mult, devii chiar puțin aerian(ă) și uiți de orice grijă care-ți umbrea starea de bine până acum. Totuși, aștrii îți recomandă să-ți păstrezi verticalitatea și să nu uiți cum stau lucrurile pentru tine. Asigură-te că nu cazi în extrema cealaltă, în care lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Horoscop 21 mai 2021, Rac:

Lucrurile nu merg foarte bine la serviciu. Faci câteva greșeli ce nu vor trece neobservate, iar acest lucru te va dezamăgi și îți va consuma toată energia. Din fericire, ai o familie pe care te poți baza, mai ales în acest momente dificile pentru tine. Atunci când ajungi acasă te bucuri de un pic de liniște și îți mai revii din starea de dimineață. Ca să îi/le răsplătești pentru susținere, decizi să le pregătești celor dragi un desert special.


Horoscop 21 mai 2021, Leu:

Îți propui să fii foarte hotărât(ă) astăzi și să nu lași pe nimeni să-ți schimbe ideile. Ai lăsat deja prea mult de la tine și nu mai ești dispus(ă) să faci vreun compromis. Nu toată lumea împărtășește părerile tale în anumite subiecte, dar acest lucru nu te descurajează. Ești extrem de atent(ă) la tot ce faci, pentru a nu lăsa loc de interpretări mai târziu. Nu uita că această perioadă tensionată, de luptă continuă, va trece.


Horoscop 21 mai 2021, Fecioară:

Dacă nu treci printr-o perioadă bună în plan sentimental, nu te certa cu partenerul(a) de cuplu. Cel mai bine pentru tine în acest moment, ar fi să faci un pas în spate și să analizezi tot ce s-a întâmplat între voi în ultima perioadă. Nu lua nicio decizie dacă nu ești convins(ă) cu adevărat. Mai târziu nu vei putea să mai schimbi ceva!






Horoscop 21 mai 2021, Balanţă:

Horoscopul zilei de 21 mai 2021 îți recomandă să fii atent(ă) cine îți este cel(a) mai bun(ă) prieten(ă) cu adevărat. Nu uita că oamenii nu sunt altruiști mereu și că în cele mai multe situații spun lucruri, fără să se gândească la urmări. Nu lua în serios nimic din ce ți se întâmplă în această zi. Rămâi calm(ă) și ai încredere în ce-ți spune instinctul. El(a) are mereu dreptate și are cele mai bune soluții pentru problemele tale.


Horoscop 21 mai 2021, Scorpion:

Trebuie să înveți să mai spui și „nu” din când în când. Mai ales dacă îți asumi să faci lucruri la care nu te pricepi sau pentru care te dai peste cap. Prietenii(ele) adevărați(te) îți vor rămâne în continuare alături. Nu trebuie să lupți mereu pentru atenția lor.


Horoscop 21 mai 2021, Săgetător:

În ultima vreme te-ai gândit foarte mult la tot ce s-a întâmplat în cariera ta și simți că a venit momentul să iei o decizie finală, pentru a ieși dintr-un cerc vicios. Este firesc să fii temător(are) și nesigur(ă) în legătură cu viitorul tău. Dar alege să fii curajos(asă) - de această dată - și să faci ceea ce simți. Fii optimist(ă) pentru a atrage energiile bune.






Horoscop 21 mai 2021, Capricorn:

Se poate ca în ultimul timp să fii trăit cu senzația că partenerul(a) tău(a) de cuplu să-ţi fii ascuns ceva și că lucrurile între voi nu sunt foarte clare în acest moment. Aștrii te încurajează să porți o discuție serioasă cu cel(a) pe care îl/o iubeşti. Este foarte important să fiți pe aceeași lungime de undă și să vă doriți aceleași lucruri de la relația voastră.


Horoscop 21 mai 2021, Vărsător:

Este timpul să faci o analiză a relațiilor în care te afli, fie că vorbim de cea de cuplu sau despre conexiunile cu familia sau colegii(ele). Ține minte că oamenii trebuie să fie de calitate și să poți învăța câte ceva de la ei. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci, cel mai probabil, ei nu sunt oamenii în care să ai încredere. De cele mai multe ori, este mai bine să fii singur(ă), decât cu oameni care nu te ajută.


Horoscop 21 mai 2021, Peşti:

Ești foarte tentat(ă) să faci multe cumpărături în zilele care urmează. Încearcă însă să fii cumpătat(ă) în această perioadă. Riști să achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie deloc. Ar fi bine să analizezi foarte bine dacă ești dispus(ă) să te descurci cu mai puțini bani în zilele următoare. Concentrează-te, cel puţin azi, pe activități care nu presupun investiții financiare. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS