Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 mai 2021


Horoscop 8 mai 2021, Berbec:

Nativilor(elor) acestei zodii nu li se recomandă să acţioneze astăzi. Vă puteţi face însă planuri legate de o călătorie, de carieră sau schimbarea serviciului şi chiar o relocare. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 8 mai 2021, Taur:

Taurii nu ar trebui să ia decizii importante, dar se pot focaliza pe zona creativă, unde sunt foarte bine susţinuţi. Mai ales dacă plănuiesc să facă din pasiunile lor o afacere. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 8 mai 2021, Gemeni:

Gemenii se ocupă de casă, iar simţul practic şi organizarea îi ajută să găsească soluţii la orice problemă. Mai ales dacă cei(le) din jur au nevoie de voi. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscop 8 mai 2021, Rac:

Întâlnirile cu prietenii(ele) nu vor lipsi când vorbim de Raci. Nici cheltuielile nu lipsesc însă, aşa că apelaţi la organizare şi raţiune. Cereţi sfaturi apropiaţilor(telor) dacă aveţi nevoie.


Horoscop 8 mai 2021, Leu:

Leii îşi fac ordine în toate planurile în această zi. Începeţi cu locuinţa, iar apoi analizaţi relaţiile, activităţile, locul de muncă şi evident, planul sentimental. S-ar putea să luaţi o decizie importantă.


Horoscop 8 mai 2021, Fecioară:

Fecioarele stau bine la capitolul cumpărături. Pe lângă faptul că veţi găsi tot ce aveţi pe listă, nu excludeţi o viitoare călătorie, drumeţie sau vacanţă mai lungă.






Horoscop 8 mai 2021, Balanţă:

Balanţelor, paradoxal, le lipseşte organizarea azi. Încercaţi să nu vă implicaţi în prea multe activităţi, altfel riscaţi să nu excelaţi la nimic. Planificaţi-vă o listă de priorităţi.


Horoscop 8 mai 2021, Scorpion:

Problemele în plan sentimental le dau bătăi de cap Scorpionilor, aşa că este ziua ideală să le clarifice. Răbdarea este cuvântul-cheie, pentru că partenerii(ele) de cuplu/viaţă pot fi mai irascibili(e) decât de obicei.


Horoscop 8 mai 2021, Săgetător:

Săgetătorii sunt foarte creativi, intuitivi şi îi/le ajută enorm pe cei(le) din jur. Chiar dacă este weekend puteţi rezolva restanţele de la serviciu.






Horoscop 8 mai 2021, Capricorn:

Capricornii se vor îndrăgosti cu uşurinţă în acest weekend sau pot trece la un alt nivel dacă deja au un/o partener(ă) de viaţă. Nu excludeţi întrebările la care se răspunde cu „da” sau „nu”.


Horoscop 8 mai 2021, Vărsător:

Vărsătorii au multă energie astăzi, dar vor face excese în privinţa muncii, iar asta duce la epuizare. Puneţi mai mult accent pe sănătatea fizică, dar şi spirituală.


Horoscop 8 mai 2021, Peşti:

Iar Peştii dezvoltă o legătură puternică cu străinătatea în următoarea perioadă. Poate fi vorba de rude, prieteni(e) sau iubiţi(te), cert este că discuţiile vor fi intense în această zi. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS