Horoscopul zilei de marţi, 18 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marţi, 18 mai 2021


Horoscop 18 mai 2021, Berbec:

S-ar putea ca planurile profesionale sau întâlnirile de astăzi să fie amânate, din cauza unei situații urgente. Pentru tine, aceasta este o perioadă în care ești agitat(ă). Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 18 mai 2021, Taur:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de relaxantă pentru tine și vezi lucrurile bune în orice realizezi. Îți îndrepți întreaga atenție asupra vieții de cuplu sau de familie. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 18 mai 2021, Gemeni:

În cazul în care vrei să te bucuri de o zi liniștită și relaxantă, conjunctura astrală îți recomandă să fii cât mai calm(ă) și să încerci să stai departe de conflicte și de discuții aprinse. O persoană dragă o să îți ceară sfatul cu privire la o problemă mai delicată. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Horoscop 18 mai 2021, Rac:

În această perioadă, încerci să îți îndrepți atenția asupra vieții personale și petreci mai mult timp alături de cei(le) dragi. În cazul în care ești singur(ă), spre seară încearcă să ieși în oraș, pentru că poți întâlni pe cineva interesant.


Horoscop 18 mai 2021, Leu:

Astăzi, încerci să îți îndrepți atenția asupra părinților, ajutându-i cu unele documente sau lucruri în casă. Este posibil să fii nevoit(ă) să accepți și câteva compromisuri, pentru a nu ajunge la o ceartă.


Horoscop 18 mai 2021, Fecioară:

Pentru astăzi nu ai foarte multe planuri și te lași pe mâna prietenilor(elor), care vin cu o propunere interesantă. Este posibil să petreci momente relaxante în compania lor la munte sau la mare.






Horoscop 18 mai 2021, Balanţă:

Prima parte a zilei este dedicată vieții profesionale, cu o nouă implementare. Spre seară, este posibil să primești o vizită neașteptată ce o să îți creeze un disconfort.


Horoscop 18 mai 2021, Scorpion:

Prima parte a zilei te găsește concentrat(ă) cu lucruri casnice, mai ales că se poate defecta ceva în casă. Ai încredere în tine și acordă o atenție deosebită detaliilor înainte să iei decizii noi.


Horoscop 18 mai 2021, Săgetător:

Astăzi, ai parte de o zi destul de obositoare la locul de muncă și nu mai ai chef de nimic spre seară. Ești prins(ă) cu numeroase sarcini în plan profesional și gândurile îți zboară în toate direcțiile.






Horoscop 18 mai 2021, Capricorn:

Ziua de astăzi începe cu stângul și poți să întâmpini probleme chiar din trafic. Te înarmezi cu multă răbdare și dai dovadă de profesionalism în toate ceea ce faci.


Horoscop 18 mai 2021, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineții rezolvi niște liste cu unele schimbări pe care vrei să le faci cu un obiect scump. Ai de cumpărat câteva accesorii sau piese de mobilier și nu îți ajung banii.


Horoscop 18 mai 2021, Peşti:

Peştii își îndreaptă atenția către viața profesională. Horoscopul zilnic de marți, 18.05.2021 prevede pentru nativii(ele) acestei zodii că trebuie să aibă mai multă încredere în ei(le). S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS