Horoscopul zilei de luni, 17 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 17 mai 2021


Horoscop 17 mai 2021, Berbec:

BERBECII vor rezolva ceva legat fie de afaceri, fie de relaţia de dragoste. Este vorba mai mult de o împăcare, în niciun caz de conflicte, aşa că nu uitaţi să fiţi maleabili(e). Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 17 mai 2021, Taur:

Ideile bune ale TAURILOR sunt puse în valoare în proiectele de echipă. Putem spune că azi sunteţi liderii(ele) grupului, chiar dacă nu este oficială funcţia. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 17 mai 2021, Gemeni:

GEMENII sunt foarte productivi la serviciu. Iar comunicarea se va îndrepta în special spre familie, unde veţi lua hotărâri legate de casă, o moştenire sau acte. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Horoscop 17 mai 2021, Rac:

RACII sunt mai melancolici decât de obicei. Nu lăsaţi trecutul să vă afecteze starea, mai ales dacă vă întâlniţi cu o fostă iubire sau o persoană cu care nu aţi mai vorbit de mult.


Horoscop 17 mai 2021, Leu:

LEII sunt foarte interactivi în special în discuţiile cu cei(le) dragi. Tocmai de aceea este o zi excelentă, pe lângă serviciu, să petreceţi timp cu familia.


Horoscop 17 mai 2021, Fecioară:

FECIOARELE se ocupă de casă şi de familie. Veţi duce la bun sfârşit orice sarcini domestice, iar dacă vreţi să redecoraţi puteţi începe procesul creativ.






Horoscop 17 mai 2021, Balanţă:

Energia nu le va lipsi BALANŢELOR. Tocmai de aceea, veţi face impresie bună în orice situaţie, mai ales când vine vorba de planuri de viitor.


Horoscop 17 mai 2021, Scorpion:

SCORPIONII sunt uşor neliniştiţi, cel mai probabil din cauza lipsei organizări. Iar asta vă poate afecta atât la serviciu, cât şi în viaţa personală, aşa că mare atenţie!


Horoscop 17 mai 2021, Săgetător:

SĂGETĂTORII trebuie să fie atenţi la excese şi să nu suplinească anumite lipsuri emoţionale cu altfel de activităţi.






Horoscop 17 mai 2021, Capricorn:

Pentru CAPRICORNI planul financiar se poate dezechilibra din cauza unei sume consistente pe care trebuie să o plătiţi. Fie o reparaţie sau o achiziţie importantă. Dacă este ceva urgent, rezolvaţi azi.


Horoscop 17 mai 2021, Vărsător:

VĂRSĂTORII sunt plini de energie, iar asta îi ajută în proiecte de mare amploare. Dacă aveţi idei de afaceri puneţi-le în practică. Totuşi, dozaţi-vă cu grijă entuziasmul.


Horoscop 17 mai 2021, Peşti:

PEŞTII pot rezolva ceva legat de acte, hârtii, documente, dar fiţi atenţi(te) la orice detaliu care vi se pare în neregulă. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS