Horoscopul zilei de luni, 10 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 10 mai 2021


Horoscop 10 mai 2021, Berbec:

Berbecii trebuie să aibă grijă pentru că pot intra într-o ceartă cu o persoană de la conducere. Aveţi predispoziţie către conflict, aşa că apelaţi la răbdare. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 10 mai 2021, Taur:

Şi Taurii au o zi sensibilă în care riscă să se aprindă foarte repede. În special în raport cu o femeie vor exista divergenţe. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 10 mai 2021, Gemeni:

Gemenii dispun de multă energie pe care o pot direcţiona către alegerile importante pe care trebuie să le facă în carieră. Nu este o zi bună pentru acţiune, ci pentru planuri. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Horoscop 10 mai 2021, Rac:

Nativii(ele) Rac sunt preocupaţi(te) de zona familiei. Sunteţi o prezenţă indispensabilă pentru un/o prieten(ă) sau o rudă, aşa că fiţi alături de orice are nevoie de voi.


Horoscop 10 mai 2021, Leu:

Leii au o zi plină în zona iubirii, emoţiilor, sentimentelor. Aveţi grijă cui oferiţi această dragoste, fiindcă vine la pachet cu dureri de cap.


Horoscop 10 mai 2021, Fecioară:

În schimb nativii(ele) Fecioară sunt avantajaţi(te) la serviciu sau dacă vor să îşi caute un nou loc de muncă, dar să nu se epuizeze. Iar o femeie va juca un rol important în carieră şi viaţa voastră.






Horoscop 10 mai 2021, Balanţă:

Balanţele trebuie să se concentreze pe sănătate. Însă dacă nu aveţi timp pentru analize, îndreptaţi-vă atenţia spre locul de muncă şi încercaţi să avansaţi într-o funcţie mai înaltă.


Horoscop 10 mai 2021, Scorpion:

E o zi excelentă ca Scorpionii să negocieze cu băncile, să îşi caute un serviciu sau să semneze acte. Mai mult de atât, sunt mari şanse să vă împăcaţi cu o persoană cu care aţi avut un conflict.


Horoscop 10 mai 2021, Săgetător:

Nativii(ele) Săgetător şi intuiţia nu prea se înţeleg astăzi. Mai degrabă vă încurcă, aşa că apelaţi la logică şi raţiune.






Horoscop 10 mai 2021, Capricorn:

Aştrii îi susţin pe Capricorni în zona carierei, este o perioadă bună să vă afirmaţi şi să vă faceţi simţită prezenţa. În plus, aveţi capacitatea să vedeţi cine vă sunt adevăraţii(tele) prieteni(e).


Horoscop 10 mai 2021, Vărsător:

Şi Vărsătorii trebuie să aibă grijă la prieteni(e), dar mai ales la zvonuri. O femeie vă creează probleme şi vă deteriorează imaginea în faţa celorlalţi(te).


Horoscop 10 mai 2021, Peşti:

Peştii nu ar trebui să se lase ispitiţi de excese. Însă dacă aveţi de discutat o chestiune delicată, este momentul perfect. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS