Horoscopul zilei de joi, 27 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 27 mai 2021


Horoscop 27 mai 2021, Berbec:

Îţi concentrezi energia către planuri de călătorie sau experiențe care te scot în afara zonei tale de confort. De cealaltă parte, pe plan emoțional, Venus, împreună cu Neptun, crează puțin haos pe plan financiar și emoțional. Vei afla o serie de informații noi care te vor ajuta să iei niște decizii mai bune legate de viața ta profesională. Ia lucrurile pas cu pas pentru a înfrunta corespunzător energia zilei de azi. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 27 mai 2021, Taur:

Planeta ta conducătoare, Venus, formează o conjuncție „zăpăcită” cu Neptun. Cele două planete îți vor conferi probabil dorința inofensivă de a visa și de a evada din realitatea cotidiană. În același timp, această conjuncție îți poate reduce nivelul de energie și te va face să fii mai emotiv(ă). Dă-ți voie să visezi chiar dacă doar pentru o zi. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 27 mai 2021, Gemeni:

Astăzi îți este greu să rămâi cu picioarele pe pământ. Îți concentrezi întreaga atenția pe partenerul(a) tău(a) și chestiunile romantice. Este posibil ca în plan profesional să nu te simți satisfăcut(ă) complet și să vrei să îți schimbi locul de muncă sau să te reorientezi profesional. Experimentezi o serie de transformări în anumite planuri. Te maturizezi și faci față cu ușurință noilor responsabilități. Te-ai pregătit toată viața pentru acestea, fără să știi. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Horoscop 27 mai 2021, Rac:

Îți dorești să te descotorosești de sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Venus îți pune în cale însă și mai multe obligații. Planeta iubirii crează o cuadratură cu Neptun și te influențează să te pierzi în vise care te dezorientează. Nu te lăsa prins(ă) în capcana iluziilor. Lasă în urmă trecutul. Dacă ești nevoit(ă) să vorbești în public, fii prudent(ă)! Ai putea fi înțeles greșit de către ceilalți(lelalte).


Horoscop 27 mai 2021, Leu:

Munca devine din ce în ce mai atrăgătoare. Este un moment bun, care te ajută să te reconectezi cu lucrurile ce îți aduc bucurie și îți înalță spiritul tău. Luna în Săgetător îți va conferi multă productivitate. De cealaltă parte, Venus și Neptun vor crea sentimente mixte în jurul aspirațiilor tale actuale. Venus în Gemeni formează un aspect dificil cu Neptun în Pești, în casa a VIII-a, a banilor. S-ar putea să ai o serie de probleme financiare din cauza acestei influențe astrale. Fii mai atent(ă) la cum îți cheltuiești banii.


Horoscop 27 mai 2021, Fecioară:

Ai nevoie de o zi liniștită acasă. Resimți din plin oboseala acumulată în ultima vreme. Luna în Săgetător te pune pe gânduri. Îți vei concentra întreaga atenție asupra familiei și mediului de viață. Conjunctura dintre Venus și Neptun îți sugerează să ai mai multă răbdare în cazul achizițiilor financiare.


Horoscop 27 mai 2021, Balanţă:

Nivelul tău de energie este redus și s-ar putea să apelezi la prietenii(ele) tăi(ale) pentru a fi susținut(ă) emoțional. Acordă-ți un moment de răgaz. Ca Balanță, ai o multitudine de pasiuni cu ajutorul cărora te poți relaxa. Venus în Gemeni, în casa a IX-a, formează un aspect confuz cu Neptun în Pești, în casa a VI-a, a profesiei. Ai investit mult timp într-un proiect profesional. Însă dacă nu acorzi atenție detaliilor de pe ultima sută de metri, toată munca ta va fi în zadar.


Horoscop 27 mai 2021, Scorpion:

Acordă mai multă atenție relațiilor tale. Ești acaparat(ă) de fantezii romantice și ți-ai abandonat de tot prietenii(ele). Încearcă să fii mai obiectiv(ă) față de partenerul(a) tău(a). Din cauza conjuncției astrale actuale se poate să îl/o privești pe acesta(asta) într-o lumină mai favorabilă decât este cazul. Nu te lăsa înșelat(ă) și recuperează-ți agilitatea.


Horoscop 27 mai 2021, Săgetător:

Reconectează-te cu corpul și cu nevoile tale, pe măsură ce Luna traversează zodia Săgetătorului. Te simți copleșit(ă) emoțional, de aceea ai nevoie de puțin timp pentru tine. La locul de muncă întâmpini dificultăți. Vei avea parte de tensiuni și schimbări. Energia ta creativă te ajută și de data aceasta. Se poate să descoperi resursele necesare pentru a nu te lăsa afectat(ă) de influențele externe negative.


Horoscop 27 mai 2021, Capricorn:

Ai nevoie să îți refaci energia. Pentru acest lucru vei avea nevoie de mai mult spațiu personal. Încearcă să te reconectezi cu tine însuți(ăți). Cudratura dintre Venus și Neptun te face să te îndoiești de propria realitate. Poți întâlni - de asemenea - și circumstanțe confuze sau neclare în plan profesional. Comunicarea nu este punctul tău forte și s-ar putea să greșești o serie de detalii importante. Cheia pentru administrarea acestei situații este să te folosești de răbdare și să verifici cu atenție munca subordonaților(telor).


Horoscop 27 mai 2021, Vărsător:

Trebuie să-ți regăsești comunitatea în care te simți cel mai bine. Reconectează-te cu prietenii(ele) tăi(ale) dragi și permite-le să te binedispună, dar și să te inspire să-ți pui în aplicare planurile. Pune în primul plan nevoia ta de interacțiune socială și dorința ta de a-ți reexamina obiectivele.


Horoscop 27 mai 2021, Peşti:

Ești unul(a) dintre adevărații(tele) visători(are) ai(le) zodiacului. Folosește-ți talentul natural în avantajul tău atunci când vine vorba de probleme profesionale. Luna în Săgetător te ajută să-ți orientezi atenția către ambițiile tale. Poate fi greu să te concentrezi asupra priorităților tale. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS