Horoscopul zilei de joi, 13 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 13 mai 2021


Horoscop 13 mai 2021, Berbec:

Vine o zi cu multe schimbări, iar Berbecii resimt nevoia de „nou”. Munca trece pe primul plan, având în vedere noile oportunități care se ivesc. Poți câștiga bani frumoși, atâta vreme cât decizia e luată la timp. În dragoste, un semn din trecut le poate da din nou fluturi în stomac. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 13 mai 2021, Taur:

Taurii sunt puși pe fapte mari! Vor să rezolve orice problemă și chiar au spor în a găsi cele mai bune soluții de moment. Există și riscul unor mici discuții în familie sau chiar cuplu, însă nu le vor pune la suflet. Concentrarea maxima este să bifeze tot ce au de făcut. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 13 mai 2021, Gemeni:

Schimbările își fac simțită prezența și în viața Gemenilor. La muncă, reuşesc să fie extrem de eficienți(te), așa că ești răsplătit(ă) pe măsură. Acasă, reușești să pui la punct zona ta de confort la care de mult timp visai. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.


Horoscop 13 mai 2021, Rac:

Starea emoțională a Racilor este în strictă legătură cu planul profesional. Se vor concentra la maximum să aibă rezultatele dorite pentru a-și putea face timp în plus și pentru cei(le) dragi. O veste care ar putea veni în a doua jumătate a zilei le poate schimba cursul vieții.


Horoscop 13 mai 2021, Leu:

Leii au mare noroc la bani! Un bonus substanțial își face loc în buzunarele lor, căci vine vremea să culeagă ce au sădit luna trecută. Adică, după multă muncă, vine și răsplata. Totodată, mai pe seară, li se îndeplinește o dorință arzătoare.


Horoscop 13 mai 2021, Fecioară:

Fecioarele lasă problemele din trecut pentru o altă zi! Acum trebuie să se concentreze pe propria persoană. E timpul potrivit pentru un răsfăț! Însă poate fi loc și de o decizie majoră care să le poată îmbunătăți considerabil stilul de viață, un beneficiu pe termen lung.


Horoscop 13 mai 2021, Balanţă:

Balanțele au forța necesară să mute munți! Fac tot ce pot pentru a mulțumi pe toată lumea și chiar le iese! La muncă, dau toate soluțiile necesare pentru a schimba lucrurile în bine.


Horoscop 13 mai 2021, Scorpion:

Scorpionii sunt mână largă la cumpărături, mai ales când este vorba de cumpărături online! Trebuie să se cumpăteze un pic, chiar dacă au o perioadă în care fac bani fără prea mult efort.


Horoscop 13 mai 2021, Săgetător:

Vin noi oportunități și pentru Săgetători! Chiar dacă nu trebuie să ia decizii la cald, ar putea fi o perioadă în care se reinventează mai ales în plan profesional.


Horoscop 13 mai 2021, Capricorn:

Capricornii se simt bine și își transformă în realitate orice idee practică pe care o au. Însă ar trebui să facă lucrurile cu limită, fără să atingă limita epuizării, chiar dacă entuziasmul este uriaș.


Horoscop 13 mai 2021, Vărsător:

Vărsătorii se încarcă și ei cu optimism, după o perioadă deloc ușoară. Au nevoie de activități noi, așa că descoperirea unei noi pasiuni nu ar trebui să îi/le surprindă. Este nevoie de relaxare, deci orice plăcere este permisă, chiar și dacă e vorba și de un bol de înghețată în plus.


Horoscop 13 mai 2021, Peşti:

Este momentul ca Peștii să se simtă cu totul speciali! Au oportunitatea de a lega prietenii frumoase! Însă ca totul să fie de lungă durată, singura grijă este să fie corecți(te), mai ales dacă leagă o nouă relație de cuplu. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS