Horoscopul zilei de duminică, 9 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 9 mai 2021


Horoscop 9 mai 2021, Berbec:

Berbecii sunt foarte spirituali şi intuitivi, dar nu este momentul să facă alegeri privind o relaţie. Chiar dacă vă certaţi cu partenerul(a), nu vă grăbiţi să luaţi o decizie, cum nici nativii(ele) singuri(e) nu ar trebui să se arunce într-o nouă relaţie. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 9 mai 2021, Taur:

Taurii, în schimb, primesc veşti bune în cuplu. Pot fi legate de o etapă pe care nu aţi mai trăit-o până acum. Lăsaţi serviciul la o parte şi concentraţi-vă pe relaţiile voastre, indiferent de natura lor. O surpriză plăcută se întrezăreşte la orizont. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 9 mai 2021, Gemeni:

Este o zi perfectă ca Gemenii să se gândească ce ar putea schimba în relaţiile, asocierile şi meseria lor. Energia pe care o aveţi o puteţi direcţiona către activităţile cele obişnuite. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!


Horoscop 9 mai 2021, Rac:

Racii pot avea conflicte cu prietenii(ele) sau cu un grup, o echipă cu care colaborează. Este de preferat să nu lucraţi în echipă, ci individual, indiferent dacă este în interes de serviciu sau nu. La final adunaţi individual laudele.


Horoscop 9 mai 2021, Leu:

Nativii(ele) Leu se lovesc de încăpăţânarea unor oameni superiori ca funcţie. Răbdarea este singura voastră armă azi, altfel certurile vor fi nelipsite. Aşa că mai bine evitaţi apelurile şi încercaţi să vă păstraţi calmul.


Horoscop 9 mai 2021, Fecioară:

Intuiţia le ajută pe Fecioare să ia decizii privind un parteneriat de afaceri sau în dragoste. Vă puteţi lăsa purtaţi(te) de val atât timp cât nu implică semnături sau contracte.


Horoscop 9 mai 2021, Balanţă:

Balanţele sunt foarte active şi pline de energie, iar asta le ajută pe plan profesional. Chiar daca este duminică, serviciul vă va aduce multe satisfacţii.


Horoscop 9 mai 2021, Scorpion:

În schimb, Scorpionii trebuie să se distreze! La capitolul socializare staţi foarte bine, în special când vine vorba de prieteni(e) şi familie.


Horoscop 9 mai 2021, Săgetător:

Şi Săgetătorii sunt foarte activi în comunicare, mai ales online. Puteţi lega prietenii prin intermediul reţelelor de socializare, dar şi colaborări profesionale.


Horoscop 9 mai 2021, Capricorn:

Capricornii sunt extrem de creativi, iar asta îi va ajuta în orice activitate care implică arta. Nu uitaţi să vă folosiţi imaginaţia şi să îi/le surprindeţi pe cei(le) dragi.


Horoscop 9 mai 2021, Vărsător:

Vărsătorii sunt foarte activi în relaţiile cu prietenii(ele), familia sau persoana iubită. Este o zi bună pentru odihnă şi planuri de viitor.


Horoscop 9 mai 2021, Peşti:

Nativii(ele) Peşti dacă aveau în plan să se mute, astăzi o pot face. De asemenea, sectorul studiului este susţinut fie că participaţi la un curs sau sunteţi autodidact(ă). S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS