31 mai - 21 iunie 2021: Mercur retrograd în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
31 mai - 21 iunie 2021: Mercur retrograd în Gemeni


Berbec:

Cum voi sunteţi tot timpul în acţiune, retrogradarea lui Mercur se traduce prin paşi înapoi. Ceea ce poate aduce frustrare Berbecilor. Este indicat să fiţi atenţi(te) la ce cuvinte folosiţi pentru a nu deranja persoanele din jurul vostru. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Fiţi foarte atenţi(te) la capitolul finanţe! Nu vă avântaţi în tranzacţii rapide sau oferte prea frumoase ca să fie adevărate. Luaţi-vă timp să analizaţi fiecare acţiune care are legătură cu banii. Un alt capitol ce poate fi dat peste cap este educaţia. Elevii/Studenţii, persoanele înscrise la anumite cursuri pot resimţi o perioadă mai confuză. Nu luaţi decizii fără să vorbiţi cu un/o profesor(ară), tutore sau coordonator(are) de studii. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Deoarece Gemenii sunt coordonatorii comunicării, fiţi pregătiţi(te) pentru erori. S-ar putea să nu spuneţi foarte clar ce doriţi şi apar interpretări şi chiar bârfe. Totodată este o perioadă bună de reconectare cu rude şi prieteni(e) vechi pe care nu i-ai/le-aţi mai văzut de mult. În plan profesional, nu este momentul ideal să începeţi proiecte noi. Dar vă puteţi ocupa de altele pe care le-aţi lăsat în planul doi. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Rac:

Există posibilitatea stabilirii în străinătate, fie că este vorba despre studii sau despre o ofertă din afară. Se anunţă beneficii dintr-o călătorie în afara ţării. Deşi vă puteţi simţi îngrijoraţi(te) şi anxioşi(ase), tot ce se va petrece va fi spre binele vostru suprem. La capitolul sănătate ar putea apărea câteva probleme legate de piele şi ochi. Nu neglijaţi aceste aspecte şi faceţi-vă un control.


Leu:

Apar oportunităţi de a vă reconecta cu vechi prieteni(e) sau de a obţine profituri din proiecte din trecut. Evitaţi în această perioadă investiţiile speculative. Nu este un moment favorabil pentru vânzări ori achiziţii. Evitaţi gesturile sau cuvintele care pot fi interpretate greşit.


Fecioară:

Apar situaţii provocatoare în sfera profesională. Nu sunt excluse întârzieri ale unor produse sau defecţiuni la aparaturile cu care lucraţi. Este indicat să verificaţi de două ori fiecare e-mail, scrisoare, produs pe care îl trimiteţi. Rămâneţi concentraţi(te), evitaţi discuţiile cu colegii(ele).






Balanţă:

Relaţiile, întâlnirile şi munca de rutină vă ocupă prea mult timp din viaţă şi este o perioadă propice să reevaluaţi situaţia. Gândiţi-vă ce anume vă doriţi pe termen lung şi acţionaţi. Pentru cei(le) care studiază este o perioadă excelentă de a da examenele pe care le-au ratat în trecut. În sfera profesională, nu este un moment favorabil planurilor pe termen lung. Puteţi deveni nervoşi(ase) şi anxioşi(ase) şi să greşiţi din această cauză.


Scorpion:

Pot apărea probleme legate de sănătate (piele, alergii). Cereţi mai multe opinii până când veţi fi total mulţumiţi(te) de schemele de tratament. În plan personal, secretele pot ieşi la iveală, deci fiţi precauţi(te). La capitolul bani, pot apărea cheltuieli neprevăzute care v-ar putea da peste cap economiile.


Săgetător:

În această perioadă aţi putea remedia distanţa apărută în cuplu sau puteţi rezolva probleme care v-au dat bătăi de cap în trecut. În plan profesional, poate fi un moment prielnic pentru renegocieri sau pentru reluarea unor discuţii care n-au dat roade în trecut. Nu este cea mai bună perioadă pentru călătorii, aşa că amânaţi orice plan în acest sens.






Capricorn:

În această perioadă pot apărea probleme de sănătate sau certuri. Rămâneţi alerţi(te) pentru a nu transmite mesaje greşite la locul de muncă şi să ajungeţi la dispute. De asemenea, urmăriţi-vă starea de sănătate pentru a fi siguri(e) că nu se activează probleme mai vechi. Fiţi atenţi(te) la dietă şi nu renunţaţi la sport!


Vărsător:

În această perioadă trebuie să acordaţi o mai mare atenţie copiilor(lelor), educaţiei, dragostei, romantismului. Aveţi încredere în partenerul(a) vostru(astră) de viaţă, în prietenul(a) vostru(astră), în partenerul(a) de afaceri. Numai aşa veţi evita orice confuzie. Altfel, veţi fi copleşiţi(te) de suspiciuni. Relaxaţi-vă mai mult, citiţi mai mult. Dacă sunteţi singuri(e), nu e cel mai bun moment pentru a căuta o relaţie.


Peşti:

În această perioadă vă puteţi simţi confuzi(e), însă trebuie să aveţi încredere în drumul vostru, în misiunea voastră. Organizaţi-vă priorităţile şi veţi observa lucrurile mai clar la locul de muncă. În familie, aduceţi-vă aminte de copilăria voastră şi veţi putea să vă înţelegeţi mai bine propriii copii. Nu este cel mai bun moment pentru vânzări, cumpărări de proprietăţi. Amânaţi deciziile în acest sens pentru perioada de după ieşirea lui Mercur din retrograd. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS