11 mai 2021: Lună Nouă în zodia Taur. Influenţe puternice!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11 mai 2021: Lună Nouă în zodia Taur. Influenţe puternice!


Berbec:

Trăieşti într-o lume materială, dragă Berbec. Însă banii, statutul sau alte posesiuni nu vor fi niciodată substituentul adevăratei valori de sine. Înainte să alergi după alte averi, ia în calcul dacă sunt cu adevărat valoroase pentru tine. Dacă răspunsul este nu, atunci renunţă. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Oamenii cred că ştiu la ce să se aştepte din partea ta, dragă Taur. Oare? Eşti suficient de rebel şi încăpăţânat încât să-i iei prin surprindere. Uneori te surprinzi chiar şi pe tine însuţi. Adevărul este că te-ai schimbat mult în ultima vreme. Ai evoluat, iar lumea începe să-şi dea seama de acest lucru. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Gemeni:

Poate că încă nu ţi-ai dat seama sau poate că nu este încă format pe deplin, însă, în curând, va ieşi la iveală un talent bine ascuns al tău. Conectează-te cu profesorul sau mentorul potrivit sau caută un grup de suport pentru a construi încrederea de sine de care ai nevoie să-ţi cultivi acest dar, dragă Geamănule. Poate vă interesează şi: 9 mai - 2 iunie 2021: Venus în Gemeni. Schimbări mari pentru relaţii.






Rac:

Chiar şi cele mai bune planuri pot fi date peste cap, dragă Rac. Dar asta nu este neapărat un lucru rău. Până la urmă, nu poţi controla totul. Lasă loc spontaneităţii. Dă-ţi voie să mergi cu valul. Nu te împotrivi lui.


Leu:

Te-ai născut să fii lider, dragă Leu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fii tot timpul în faţa lumii sau în centrul atenţiei. Până la urmă, îi inspiri cu adevărat pe alţii când totul vine din inimă, nu din ego. Creează-ţi un spaţiu în care toată lumea din jurul tău să poată străluci.


Fecioară:

Trebuie să crezi cu adevărat în ceea ce faci, dragă Fecioară, pentru a reuşi. Cine spune că este nevoie să le ştii sau să le faci tu pe toate? Dacă te simţi epuizată, deleagă din atribuţiuni. Păstrează-ţi energia pentru ceea ce contează cu adevărat!






Balanţă:

Relaţiile nu sunt doar despre „tu” şi „eu”, dragă Balanţă. Ci despre „noi”. Când o persoană investeşte mai mult în ea însăşi decât în celălalt, Balanţa nu se poate echilibra. Dacă vrei ca parteneriatele să dureze, atunci trebuie să-i percepi pe toţi ca fiind egalii tăi.


Scorpion:

Nu vei ceda ispitei de a călca strâmb, dragă Scorpion. Şi nici partenerul(a) de cuplu nu o va face. Creativitatea, onestitatea, joaca, sunt lucrurile pe care vi le recomandă aştrii pentru această perioadă.


Săgetător:

Eşti inimă sălbatică, dragă Săgetător. Şi ştii că o parte din tine nu va putea fi niciodată îmblânzită. Dar dacă în ultima vreme ai fost puţin neglijent cu sănătatea, este vremea să te întorci spre sine. Creează-ţi noi rutine de îngrijire pentru a te păstra puternic şi în formă.






Capricorn:

Viaţa este făcută să fie luată în serios, dragă Capricorn. Dar tu exagerezi. Indiferent ce vei face în această perioadă, ai grijă să fii mai creativ, mai jucăuş şi mai blând cu tine însuţi. Nu trebuie să alegi tot timpul calea cea mai grea.


Vărsător:

Tu eşti pe undeva, afară, ca să schimbi lumea. Însă acum, dragă Vărsător, este nevoie de tine acasă. Poate că te muţi, poate că vine în familie un/o nou(ă) membru(ă). Poate are loc o redistribuire a sarcinilor casnice. În orice caz, trebuie să fii acasă, în prima linie. Lumea poate supravieţui şi fără ajutorul tău.


Peşti:

Sunt atât de multe de spus, dragă Peşte. Ţi se pare că i-ai ascultat pe toţi, dar tu nu ţi-ai spus niciodată păsul. Spune-ţi oful, mărturiseşte-ţi fricile şi sentimentele. Nu mai ţine totul în tine. Ai nevoie de o eliberare pentru a-ţi recăpăta echilibrul mental. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS