Horoscopul zilei de azi: vineri, 9 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: vineri, 9 aprilie 2021


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Berbec:

Nu lăsa fricile sau imaginația prea bogată să îţi întunece judecata. De asemenea, nu îţi asuma lucrări suplimentare sau proiecte noi. Gândeşte-te la propriile beneficii și foloseşte energia confuză a zilei în proiecte creative care au nevoie de inspirație și imaginație și nu de efort fizic susținut. Ai o frică permanentă de a fi bolnav(ă), iar imunitatea organismului poate fi scăzută. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Taur:

Încearcă să ieși din casă și să te întâlneşti mai des cu persoanele de care îţi pasă, deoarece acesta este un moment de comunicare și de consolidare a legăturilor. Aceasta este o zi în care se petrec momente amuzante și incitante, așa că e timpul să laşi deoparte toate lucrurile rele care ţi s-au întâmplat de curând.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Gemeni:

Există pornirea de a fi suspicios(asă) și paranoic(ă), gelos(asă) sau răzbunător(are). Trebuie să eviți tentația de a acționa împotriva altora datorită unor astfel de motivații neclare. Chiar dacă există un gram de adevăr care a declanşat anumite zvonuri sau suspiciuni, este recomandat să laşi lucrurile să se așeze și să eviți o confruntare în această perioadă. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Rac:

În această zi compasiunea și empatia ta sunt reale. Poți fi de mare ajutor pentru persoanele din jur, deoarece confortul emoțional pe care îl oferi are puteri tămăduitoare. În afară de lucrările de caritate, poţi fi inspirat(ă) să creezi o capodoperă în artă, modă sau divertisment. Visele tale pot fi foarte reale, dar greu de descifrat. Romantismul este posibil, dar aminteşte-ţi diferența dintre fantezie și realitate pentru a evita respingerea și situațiile neplăcute.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Leu:

Orice discuție legată de bani va duce acum la amplificarea certurilor. Este musai să îţi păstrezi calmul și să eviți să ajungi la emoții distructive din pricina dezamăgirilor. Ai puterea de a te aduna și de a fi puternic(ă), dar este de asemenea indicat să ceri suport și sfaturi de la persoanele care țin la tine.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Fecioară:

Alegerile precaute tind să aducă rezultatele pe care le cauți în această perioadă. Dai dovadă de o disciplină mai mare în gândire, astfel încât îţi poţi duce la îndeplinire aproape orice sarcină. Atenția la detalii face ca acesta să fie un moment excelent pentru organizare, în special când vine vorba de pus ordine în idei. Ai puterea de a planifica bine și, deși este posibil să îţi lipsească o viziune largă, poţi dezvolta strategii pentru scopurile pe care le urmăreşti.






Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Balanţă:

Ai parte de apreciere și afecțiune, deci profită de această circumstanță propice. Ieșirile în oraș și activitățile de socializare îţi fac plăcere în acest moment. Natura ta socială este foarte stimulată și eşti agreabil(ă) și plin(ă) de viață. Amicii(ele) reprezintă o influență pozitivă, oferindu-ţi sprijin dacă ai nevoie.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Scorpion:

Această zi este favorabilă pentru a planifica o întâlnire cu o persoană intrată nou în viaţa ta sau pentru a desfășura o activitate distractivă cu cel(a) pe care îl/o iubiţi. Buna dispoziție domină atmosfera, nu lua în serios micile neplăceri, ci preferă să te bucuri de aspectele pozitive ale vieții.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Săgetător:

Relațiile cu amii(ele) vor începe să înflorească ca niciodată, munca nu va mai părea o greutate la cât de minunat te înțelegi cu colegii(ele). Și relația de cuplu va fi plină de dinamism. Tot secretul constă în felul în care te porţi și în farmecul și seninătatea pe care o emani. În timp ce ai multe de oferit persoanelor dragi, nu vei refuza nici bunătatea care vine din partea celorlalți(te) către tine.






Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Capricorn:

Abilitățile mentale se îmbină cu comunicări deschise și oneste. Indiferent dacă sunt de natură personală sau profesională, discuțiile pe care le ai acum vor avea cel mai probabil un caracter serios. S-ar putea să ai dorința de a informa oamenii despre ceva important pe care l-ai învățat sau descoperit. Această zi este prielnică pentru studiu și pentru predare.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Vărsător:

Astăzi vei fi într-o formă de zile mari atunci când vine vorba de abilitățile tale mentale și vei fi foarte exact(ă) în gândire. Comunicarea este serioasă și eşti interesat(ă) de cât de realiste sunt ideile tale. Nu pierzi timpul cu detalii neimportante iar trivialitățile nu te îngrijorează absolut deloc. Această zi este ideală pentru a fi disciplinat(ă) și pentru a pune în ordine orice detaliu, precum și pentru a te pregăti pentru perioada următoare.


Horoscopul zilei de azi 9 aprilie 2021, Peşti:

Trebuie să fii foarte precaut(ă) deoarece ziua de vineri aduce energie scăzută, suspiciune, trădare, minciuni și certuri! Este de așteptat să te simți slab(ă) și descurajat(ă) sub influența cuadraturii dintre Marte și Neptun. Sentimentele de vină sunt posibile dacă îţi aminteşti că ai rănit pe cineva în trecut. Este important să nu laşi astfel de sentimente negative să ducă la o învinovăţire exagerată. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS